-
Γιατι μερικοι δεν με γουσταρουν. Δεκτον και κατανοητο, ουτε εγω τους γουσταρω.
Εγω ομως οταν δεν γουσταρω καποιον του το λεω στα ισια, αλλοι και καλα κοπτονται για την ασφαλεια, οπως επισης και καλα δεν εχουν προσωπικες αντιπαραθεσεις μεσα στο νετ...
-
Για να μην σχολιασω το οτι αυτο που σε νοιαζει εσενα δεν ειναι αυτο που γινεται, αλλα το να το γυρισεις παλι σε εμενα οτι και καλα φταιω εγω που γινεται αυτο.
-
Σε εμένα προσωπικά αναφέρεσαι;
-
H ερώτηση του drdino μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι ήταν αυτό που σε έφερνε σε διαρκή ρήξη με πολλά μέλη του 4ΤF*.
Το σχόλιο μου έγινε όχι για να απαντήσω σε κάτι που θεώρησα ότι απευθυνόταν σε εμένα προσωπικά, αλλά γιατί με αυτό που γράφεις μου δίνεις την εντύπωση ότι 'απαιτείς' από τους χρήστες να παρακολουθούν όλα τα μηνύματα και να αντιδρούν σε όλα όσα έχουν σχέση με πράγματα για τα οποία έχουν υπάρξει διαφωνίες μαζί σου στο παρελθόν.
Ε, στην τελική δεν νομίζω ότι έχει κανείς την όρεξη, ή ακόμα και τον χρόνο να απαντάει σε κάθε μήνυμα που θεωρεί ότι εκφράζει λαθεμένες απόψεις, ή συμπεριφορές. Θεωρώ κάπως εγωκεντρικό να νομίζουμε ότι όοοολο το forum δεν κάνει άλλη δουλειά από το να ψάχνει αφορμές για καυγά, ειδικά με εμάς και να τσαντιζόμαστε όταν δεν καυγαδίζει με κάποιους άλλους οι οποίοι θεωρούμε ότι υιοθετούν τακτικές πιο επικίνδυνες από τι δικές μας.
Με δυο λόγια, μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου** και μην νομίζεις ότι υπάρχει κάποια σκοτεινή συνωμοσία εναντίων σου. Όταν ένας χρήστης θέλει να γράψει κάτι, το κάνει και δεν έχει νόημα να αναρωτιέσαι γιατί το κάνει σε κάποιες περιπτώσεις και όχι σε κάποιες άλλες. Ορισμένες φορές υπάρχει η όρεξη να γράψει κανείς, ορισμένες όχι. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι όποιο μήνυμα δεν απαντάται από κάποιους χρήστες αυτομάτως τυγχάνει της επιδοκιμασίας τους, απλά ίσως ότι δεν θεωρούν ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθούν.
- Η χρήση παρελθοντικών χρόνων είναι εσκεμμένη. Διαφορετικές συμπεριφορές και ύφη γραφής τυγχάνουν διαφορετικών αντιδράσεων.
** Να υποθέσω ότι επιδεινώθηκε πάλι η κίνηση στο ποτάμι;
-
Αν πάντως αυτό
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για να μην σχολιασω το οτι αυτο που σε νοιαζει εσενα δενΑ ειναι αυτο που γινεται, αλλα το να το γυρισεις παλι σε εμενα οτι και καλα φταιω εγω που γινεται αυτο.αναφέρεται σε μένα, το μόνο που έχω να πω είναι ότι οι ανεμόμυλοι υπάρχουν στην ολλανδία, άντε και σε μερικά νησιά στο αιγαίο. Τι να πω...
-
Ψυχραιμια ρε παιδια. Καλως ή κακως εχει γινει ενα ψιλομπερδεμα. Λυστε το με πμ.
-
σημερα το πρωι,στην συγγρου,στο ωνασειο, ενα ασπρο ξαντια καθετα στην αριστερη λωριδα με χτυπηματα γυρω γυρω.
πως να εγινε? -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
σημερα το πρωι,στην συγγρου,στο ωνασειο, ενα ασπρο ξαντια καθετα στην αριστερη λωριδα με χτυπηματα γυρω γυρω.
πως να εγινε?Συγγρου;
Ειναι 3 το πρωι. Παω με 130 ωσπου ξαφνικα βλεπω ενα 2 μετρο 'τραβελι' με κορμι φιδισιο. Παθαινω σοκ, παταω αποτομα φρενο, μηπως προλαβω και σταμτησω και την (τον) παρω 'κούρσα'. Χανω τον ελεγχο της 'ξάνθια' παιζω μια στο διαχωριστικο, κανω τετακε παω απεναντι παιζω αλλη μια στην αντιπροσωπεια της VW προκαλοντας ταυτοχρονα πανικο σε ολα τα 'κορισια' που στεκονται στην ακρη του δρομου 'Καλε τρεξτε να σωθητε θα μας σκοτωσει αυτος ο πειρατης της ασφαλτου', ξανακανω τετακε παιζω μια σε μια κολωνα της ΔΕΗ, ξαναφευγω και ξανασυναντιεμαι με το στηθαιο κλπ κλπ κλπ.
-
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
πως να εγινε?Συγγρου;
Ειναι 3 το πρωι. Παω με 130 ωσπου ξαφνικα βλεπω ενα 2 μετρο 'τραβελι' με κορμι φιδισιο. Παθαινω σοκ, παταω αποτομα φρενο, μηπως προλαβω και σταμτησω και την (τον) παρω 'κούρσα'. Χανω τον ελεγχο της 'ξάνθια' παιζω μια στο διαχωριστικο, κανω τετακε παω απεναντι παιζω αλλη μια στην αντιπροσωπεια της VW προκαλοντας ταυτοχρονα πανικο σε ολα τα 'κορισια' που στεκονται στην ακρη του δρομου 'Καλε τρεξτε να σωθητε θα μας σκοτωσει αυτος ο πειρατης της ασφαλτου', ξανακανω τετακε παιζω μια σε μια κολωνα της ΔΕΗ, ξαναφευγω και ξανασυναντιεμαι με το στηθαιο κλπ κλπ κλπ.
9.00 το πρωι? εχουν σχολασει τα ''κοριτσια''
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
πως να εγινε?Συγγρου;
9.00 το πρωι? εχουν σχολασει τα ''κοριτσια''
Θα ειχαν υπερωρίες φαίνεται....
-
Παρασκευή βράδυ κάθοδος Κηφισού στην γνωστή δεξιά στροφή πριν την έξοδο για Μπουρνάζι Oπελ τουμπαρισμένο στην δεξιά λωρίδα τρου δρόμου!!! Ελπίζω ο οδηγός να βγήκε άθικτος!!
-
Αρκετά σοβαρό τροχαίο πριν από λίγο στην Συγγρού. Μία μηχανή χτύπησε στις μπαριέρες και έπεσε κάτω. Όταν πέρασα , ο αναβάτης ήταν ζωντανός αν και η αριστερή του μεριά δεν μου φαινόταν καλά ( σαν να μην είχε χέρι , σαν να το είχε σακατέψει και ήταν κάτω από την πλάτη του δεν κατάλαβα ). Αίματα κάτω , το κράνος πεσμένο , το κεφάλι άθικτο όπως και το υπόλοιπο σώμα του ( εξωτερικά , μπορεί να είχε σπάσει διάφορα ) και είδα ότι τουλάχιστον το ένα πόδι το κούναγε ( από τον πόνο ) και του έριχναν νερό στο πρόσωπο.
Σοκαρίστηκα.
-
Επειδη χτες ημουν στον Ευαγγελισμο ειδα το παλικαρι που λες και οντως δεν ειχε χερι, απο τον ωμο!!!
Δεν ξερω τι εγινε τελικα!!!!! -
Ο χρήστης tayri έγραψε:
Επειδη χτες ημουν στον Ευαγγελισμο ειδα το παλικαρι που λες και οντως δεν ειχε χερι, απο τον ωμο!!!
Δεν ξερω τι εγινε τελικα!!!!!Εννοείς από το χτύπημα υποθέτω...Κρίμα...Νέο παιδί , σακατεύτηκε.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Δεν ξερω τι εγινε τελικα!!!!!Εννοείς από το χτύπημα υποθέτω...Κρίμα...Νέο παιδί , σακατεύτηκε.
Aυτά να τα βλέπουν οι ξεφτίλες που τοποθετούν μπαριέρες-ξυράφια-γκιλοτίνες...
Που να τους κοπούν και τα 2 τους χέρια!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Aυτά να τα βλέπουν οι ξεφτίλες που τοποθετούν μπαριέρες-ξυράφια-γκιλοτίνες...
Που να τους κοπούν και τα 2 τους χέρια!
Όντως , πριν δω το παιδί , βλέποντας την τροχιά και μετά το κράνος και τα αίματα κάτω , σκέφτηκα ότι θα έχει φάει ξυραφιά. Όμως σε αστικούς δρόμους , τι μπορούν να βάλουν ; Αμμοπαγίδες κλπ ;
-
Όχι. Μπαριέρες.
Αλλά σωστές μπαριέρες, με τις κατάλληλες προδιαγραφές, όπως σε κάθε πολιτισμένη χώρα του κόσμου.
Πριν λίγα χρόνια, είχα πλαγιολισθήσει με το μιραφιόρι μου σε πάγο στη γέφυρα της Καβάλας με ποτάμι. Έπιασε μόνο ο ένας τροχός πάγο και έγινε. Δεν ακούμπησα με δύναμη στην μπαριέρα, ούτε έπαθα ιδιαίτερη ζημιά, έβαλα μπρος και έφυγα αμέσως. Στο πίσω φτερό όμως είχε γίνει ένα σκίσιμο, σαν να κόβει ο χειρουργος σώμα με νυστέρι. Φαντάζεσαι αυτό να ήταν το σώμα ενός άτυχου μοτοσυκλετιστή?
-
Δεν χρειάζεται , το είδα χθες....Ακόμη το σκέφτομαι. Κρίμα ξανά....
-
κριμα
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ