-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αλήθεια, τα αυτοκίνητα που χωρίς ESP δε μπορούν να παραμείνουν στο δρόμο πώς τα λέμε;γερμανικά
just kidding
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αλήθεια, τα αυτοκίνητα που χωρίς ESP δε μπορούν να παραμείνουν στο δρόμο πώς τα λέμε;
γερμανικά
just kidding
Ouch!!!
-
*Ο χρήστης ** yiannis2002s':3hpjrxr6]....Ναι μαλλον....Πηγαινε παρτο εσυ και ασε εγω να λεω....
Αν ήθελα να το πάρω αγαπητέ μου αν κρίνω από τον τρόπο που εκφράζεσαι* σίγουρα δεν θα περίμενα τη δική σου προτροπή ούτε βέβαια θα ζήταγα την άδειά σου.....
yiannis2002s':3hpjrxr6]ΥΓ.Ευχαριστω για τους χαρακτηρισμους....
[/color:3hpjrxr6] yiannis2002s':3hpjrxr6]Με εκαναν και γελασα!
*Δυστυχώς εδώ κρινόμαστε μόνο από τον τρόπο που εκφραζόμαστε σε γραπτό και συνήθως σύντομο λόγο. Οι αφορισμοί και οι απόλυτες απόψεις μόνο προκαλούν για αυτό καλό είναι να αποφεύγονται. Καθώς ελάχιστοι γνωρίζουν τον άλλον σε προσωπικό επίπεδο αυτό μπορεί να οδηγήσει εύκολα σε παρεξηγήσεις, πιο εύκολα από ότι η πρόσωπο με πρόσωπο συζήτηση. Παρόλα αυτά δεν δικαιολογώ εύκολα το γεγονός ότι αρκετοί έχουν μια τάση να είναι επιθετικοί, να παρεξηγούν πολύ εύκολα και να επιβαρύνουν το θέμα με προσωπικές επιθέσεις. Θεωρώ το παρόν post μέχρι εδώ off-topic και αν υπάρξει συνέχεια θα είναι σε επίπεδο pm (τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά)
Μακάρι...
Αλήθεια, τα αυτοκίνητα που χωρίς ESP δε μπορούν να παραμείνουν στο δρόμο πώς τα λέμε;
Πάντως όχι Smart Roadster που διατηρεί εκπληκτική συμπεριφορά και με απενεργοποιημένα τα διάφορα προστατευτικά.... βέβαια για τα μικρά Smart δεν θα τολμήσω να χειριστώ κάτι τέτοιο....!
Τα μπρίκια ή περίπτερα μπορούν να ισχύουν εκεί που δεν επιτρέπεται η απενεργοποίηση.......
Ρε που έχω φτάσει, να υπερασπίζομαι αυτοκίνητο που έχω απορρίψει! -
Σας παρακαλώ, συνεχίστε τον καυγά με pm ή email. Αν επιμείνετε σε αυτό το πινγκ-πονγκ χαρακτηρισμών και υπονοούμενων θα κλειδώσω το θέμα.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δεν έχεις άποψη, δεν έχεις επιχειρηματολογία, μόνο ένα συνοθύλευμα προκαταλήψεων και συμπλεγμάτων. Τα οποία εκσφενδονίζεις δίκην εξυπνάδας! Που δεν είναι καν σταθερά, μοιάζει να φάσκεις και να αντιφάσκεις χωρίς στόχο χωρίς σκοπό.Smart Roadster που διατηρεί εκπληκτική συμπεριφορά και με απενεργοποιημένα τα διάφορα προστατευτικά.... βέβαια για τα μικρά Smart δεν θα τολμήσω να χειριστώ κάτι τέτοιο....!
Τα μπρίκια ή περίπτερα μπορούν να ισχύουν εκεί που δεν επιτρέπεται η απενεργοποίηση.......
Ρε που έχω φτάσει, να υπερασπίζομαι αυτοκίνητο που έχω απορρίψει!Λοιπόν το έχω δεί, έχω μπει στο άνετο σαλόνι του μόνο που δεν το έχω οδηγήσει ακόμα.
...Σου κανω μια τελευταια παραθεση του τι εχεις γράψει...Το ποσο τα επιχειρηματα σου στεκουν.....Το πως βγαζεις συμπερασματα και τα λες και στον κοσμο...Και στο τελος λες που το εχεις απορριψει....ΑΛΛΑ αυτο δεν ειναι κακο...Το κακο ειναι που το κρινεις οδηγικα **ΑΛΛΑ ποτε δεν το εχεις
οδηγισει! **Εισαι απιστευτος.....
Περαστικα σου....Και παψε να φασκεις και να αντιφασκεις....Μας βλεπουν! -
Κύριοι, η συνέχεια με pm.
SMART! (ναι η οχι?)