-
ειμαι κατοχος μιας 944s εδω και μια εβδομαδα . Δεν γνωριζω πως λειτουργει το καλοριφερ για τη θερμανση . Οποιος γνωριζει και εχει τη διαθεση ας μου απαντησει.
-
ειμαι κατοχος μιας 944s εδω και μια εβδομαδα . Δεν γνωριζω πως λειτουργει το καλοριφερ για τη θερμανση . Οποιος γνωριζει και εχει τη διαθεση ας μου απαντησει.
-
-
Δοκίμασε να ρίξεις μια ματιά στο manual του κατασκευαστή ή πάρε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης Παναγιωτοπουλος Φωτης έγραψε:
ειμαι κατοχος μιας 944s εδω και μια εβδομαδα . Δεν γνωριζω πως λειτουργει το καλοριφερ για τη θερμανση . Οποιος γνωριζει και εχει τη διαθεση ας μου απαντησει.Να ρωτήσεις αυτόν που σου την πούλησε??
Μεγειά και καλώς ήρθες στο forum(Και μια βόλτα παρακαλώ! )
-
ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια . Το πηρα απο μαντρα και ο τυπος δεν ηξερε , το manual που εχω ειναι στα γαλλικα (δεν εχω ιδεα...) , και η αντιπροσωπεια θελει να παω το αυτοκινητο εκει για να μου πουν.... Κανει κρυο...
-
Όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο δύσκολο να βρεις μέλος του φόρουμ με το ίδιο αυτοκίνητο.
Καλωσήρθες πάντως... -
Ο χρήστης Παναγιωτοπουλος Φωτης έγραψε:
ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια . Το πηρα απο μαντρα και ο τυπος δεν ηξερε , το manual που εχω ειναι στα γαλλικα (δεν εχω ιδεα...) , και η αντιπροσωπεια θελει να παω το αυτοκινητο εκει για να μου πουν.... Κανει κρυο...Ρίξε ένα σκανάρισμα και στείλε μου ένα e-mail
Θα προσπαθήσω να φρεσκάρω τα Γαλλικά μου και να βοηθήσω!Ελπίζω μόνο να δουλεύει γιατί αναρωτιέμαι πόσο πολύπλοκο σύστημα μπορεί να έχει!
-
μπραβο για την επιλογη!
ειναι η τουρμπο?
καλοριζικο και περιμενουμε εντυπωσεις-λεπτομερειες -
Από το ευρωπαϊκό site της Porsche μπορείς να βρεις τους κωδικούς οποιουδήποτε manual για να τα παραγγείλεις:
http://content2.eu.porsche.com/prod/classic/ClassicParts.nsf/intenglish/ClassicPartsLiteratursuche?OpenDocument
Βέβαια, καλύτερα να τα είχαν σε PDF, αλλά υποθέτω ότι πρέπει να βγάλουν λεφτά. -
Καλώς ήρθες
ΚαλοτάξιδηΟ χρήστης sirgus έγραψε:
(Και μια βόλτα παρακαλώ! )
Θέλω κι'εγώ..........
Γιατί πάντα ανατριχιάζω όταν ακούω για δυνατά πισωκίνητα..;;;;; :-?
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Καλώς ήρθες
Καλοτάξιδη(Και μια βόλτα παρακαλώ! )
Θέλω κι'εγώ..........
Εεεε πρόλαβα!
Άντε ειδικά εσένα στην χαρίζω...
-
Γιατί πάντα ανατριχιάζω όταν ακούω για δυνατά πισωκίνητα..;;;;; :-?γιατι...γνωριζεις γειτονα Βασιλη, ...αν και μαφιοζος
α ρε ποτε θα παρω τη μπεμπα μου κ εγω...
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
γιατι...γνωριζεις γειτονα Βασιλη, ...αν και μαφιοζος
Το ... μαφιόζος...υποθέτω ότι είναι γιά τη Delta
Γείτονας ;;;;;;
Πολλά ονειρεύομαι...... μεταξύ αυτών και οι μπέμπες
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Εεεε πρόλαβα!
Άντε ειδικά εσένα στην χαρίζω...
Καλά θα τα βρούμε μωρέ...............
-
γιατι...γνωριζεις γειτονα Βασιλη, ...αν και μαφιοζος
Το ... μαφιόζος...υποθέτω ότι είναι γιά τη Delta
Γείτονας ;;;;;;
Πολλά ονειρεύομαι...... μεταξύ αυτών και οι μπέμπες
εδω χολαργο...
ελα στο empriocafe να χορτασει το ματι σου μπεμπικα:
Ενα βραδυ ειδα μια πολυ περιορισμενη εκδοση της Μ3 Ε36. Νομιζα οτι στην ελλαδα δε θα εβλεπα κατι τετοιο...Κουφαθηκα...φοραγε και 18' BBS απο τις ακριβες....
τα μπεμπικα της παρεας εκει εχουν κ ελευθερες εξατμισεις και μερικα βραδυα νομιζω οτι ειμαι στο Μονακο.... -
Για να εξηγούμαστε, θα πάει βόλτα με την 944 αυτός που δεν έχει χορτάσει ταχύτητα!
Δηλαδή εγώ με τα 33 αλογάκια μου!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Για να εξηγούμαστε, θα πάει βόλτα με την 944 αυτός που δεν έχει χορτάσει ταχύτητα!Δηλαδή εγώ με τα 33 αλογάκια μου!
Τώρα η αλήθει είναι ότι δεν μπορώ να πω τίποτα.....
-
Για να εξηγούμαστε, θα πάει βόλτα με την 944 αυτός που δεν έχει χορτάσει ταχύτητα!
Δηλαδή εγώ με τα 33 αλογάκια μου!
Τώρα η αλήθει είναι ότι δεν μπορώ να πω τίποτα.....
Εεεεμ τι να πεις εσύ με την DELTA HF 2,0 16v turbo ?
(Πλάκα πλάκα και με αυτό μια βόλτα δεν με χαλάει!)
Στο θέμα μας όμως!
Περιμένω στο e-mail μου το γαλλικό manual !!!!
-
εχω και εγω κατι παλια πτυχια στα γαλλικα και νομιζω πως μπορω να βοηθήσω αν ο αμι δεν τα καφερει..!κανε πμ να σου στειλω mail.
nice car...
(33 αλογα???εγω που δεν εχω ουτε ποδήλατο δικο μου δεν δικαιουμαι μια βολτα ????)
porsche 944 θερμανση