-
Σκεφτομαι να βαλω επιτελους συναγερμο στο αυτοκινητο αλλα ειμαι λιγο ασχετος στο αντικημενο.
Βρηκα κατι προσφορες GT Auto Alarm απο 195€.
Τι διαφορα θα εχει απο καποιον ακριβοτερο του?
Ποια χαρακτηριστικα πρεπει να προσεξω?
Οποια πληροφορια μου δωσετε θα ειναι ευπροσδεκτη!Υ.Γ. Ελπιζω να μην ποσταρα σε ασχετο thread!!
-
Σκεφτομαι να βαλω επιτελους συναγερμο στο αυτοκινητο αλλα ειμαι λιγο ασχετος στο αντικημενο.
Οποια πληροφορια μου δωσετε θα ειναι ευπροσδεκτη!Υ.Γ. Ελπιζω να μην ποσταρα σε ασχετο thread!!
-
-
Ο χρήστης speedONacid έγραψε:
Πρέπει να υπάρχει και άλλο σχετικό θέμα!
Για ψάξε λίγο, γιατί δεν είμαι και σίγουρος! -
-
Καλα πλακα μου κανετε?!?!?
Εχει καμια σχεση με 'Αγορα Συναγερμου' απαντησεις του τυπου ¨Η καλύτερη προστασία για το αυτοκίνητό σου:
- Το φυλάς σε κλειδωμένο -και με συναγερμό- γκαράζ
- Μέσα στο γκαράζ κοιμάται το επαρκώς τσαντισμένο πιτ μπουλ σου.
- Το αυτοκίνητο έχει 2 διαφορετικούς συναγερμούς με κυλιόμενους κωδικούς
- Έχει επίσης έναν cut-off διακόπτη για καύσιμο και έναν για ρεύμα, στα πιο απίθανα σημεία
- Ξέρεις μια τουλάχιστον πολεμική τέχνη, μήπως και χρειαστεί να τα βάλεις και εσύ με τον κακοποιό
Μηπως πρεπει να προσεθεσω το 6)Μισθωση βετερανων του πολεμου του βιετναμ ή του κολπου που ειναι 24 ωρες μεσα στο γκαραζ για να εκπαιδευουν τα 2 τσαωτισμενα πιτμπουλ !!!!
Να στε καλα!!! Παραλιγο θα πηγαινα να αγορασω εναν 'φτηνο' συναγερμακο' των 200€
-
Ο χρήστης speedONacid έγραψε:
Καλα πλακα μου κανετε?!?!?
Εχει καμια σχεση με 'Αγορα Συναγερμου' απαντησεις του τυπου ¨Η καλύτερη προστασία για το αυτοκίνητό σου:
- Το φυλάς σε κλειδωμένο -και με συναγερμό- γκαράζ
- Μέσα στο γκαράζ κοιμάται το επαρκώς τσαντισμένο πιτ μπουλ σου.
- Το αυτοκίνητο έχει 2 διαφορετικούς συναγερμούς με κυλιόμενους κωδικούς
- Έχει επίσης έναν cut-off διακόπτη για καύσιμο και έναν για ρεύμα, στα πιο απίθανα σημεία
- Ξέρεις μια τουλάχιστον πολεμική τέχνη, μήπως και χρειαστεί να τα βάλεις και εσύ με τον κακοποιό
Μηπως πρεπει να προσεθεσω το 6)Μισθωση βετερανων του πολεμου του βιετναμ ή του κολπου που ειναι 24 ωρες μεσα στο γκαραζ για να εκπαιδευουν τα 2 τσαωτισμενα πιτμπουλ !!!!
Να στε καλα!!! Παραλιγο θα πηγαινα να αγορασω εναν 'φτηνο' συναγερμακο' των 200€
Σίγουρα κάνεις πλάκα!
Στο θέμα που υπήρχε εκτός από τα αστεία (για πλάκα τα είπαν!!! Δεν τα εννοούσαν!!!) έχουν δοθεί και πραγματικές λύσεις.Δεν τις πρόσεξες?
Και τόσα νεύρα τελικά!?
Κρίμα... -
To διαβασα ολο γιατι με ενδιαφερει το θεμα (γιαυτο αλλωστε ανοιξα το thred)
To προηγουμενο παντως σιγουρα δεν ειναι αυτο που ζηταω.
Θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει ποια χαρακτηριστικα να προσεξω πριν αγορασω συναγερμο κ οχι απλα να μου πειτε δυο μαρκες.
Τεσπα...........
αν ξερει κανεις ας ποσταρει !!!!! -
1.Διαιρουμενος
2.Αυτοτροφοδοτουμενος.
Προτεινω Cliford και spyball. Μεγαλυτερη προτιμηση στον πρωτο.
http://www.directed.gr -
Oι Cliford δεν είναι αυτοτροφοδοτούμενοι αρα είναι σχεδόν άχρηστοι αφού αν κόψεις το καλλώδιο που παιρνει ρεύμα από τη μπατάρία τέρμα η σειρήνα.
Aγορα συναγερμου