-
@bmw116d said in Γερμανική Αξιοπιστία :
@fanis75 said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Μαλιστα ειμαι τυπος που οδηγαω στην πολη χωρις ταχυτητα. Παω και με νεκρα! Ελεγχοντας το βαρος του οχηματος.
Οδηγάς πάρα πολύ σωστά, σαν πραγματικός οδηγός όπως μας εξηγούσε παλιά και ο ΚΚ. Πάρα πολύ σωστά κάνεις, για αυτό υπάρχει η νεκρά....άσε που μερικοί άσχετοι δεν το ξέρουν και ρολάρουν με ταχύτητα.
Το ρολαρισμα με ταχυτητα με σκοτωνει....ειναι σαν να σε κρατανε!
Δεν το μπορω με τιποτα στο SLK (αυτοματο)
Στην πολη αρκει να τηρεις τα ορια και τις αποστασεις. Δεν χρειαζεσαι ταχυτητα.
Αρκει να μην εχεις κανενα σαπακι που σβηνει!Το BMW και να σβησει, μονο του ξαναπερνει μπρος! Κανει αυτοματη επανακινηση του κινητηρα!
Οποτε σε second εχεις ξανα τιμονι και λοιπα!Διαστημικη τεχνολογια και γερμανικη αξιοπιστια!
εξωγήινοι από την Γερμανία το έχουν φτιάξει
-
@cirus said in Γερμανική Αξιοπιστία :
@harisma23 said in Γερμανική Αξιοπιστία :
ε δηλαδη αν είχε το δικό σου τι θα έλεγε
Χίλια δίκια έχεις, εκτός από αυτό. Εαν είχα το δικό του θα το πέταγα γιατί έχει κουτάλα!! Με τίποτα κουτάλα ξανά, καλύτερα το ΚΤΕΛ.
Άσε που η κουτάλα της BMW είναι για πέταμα! Το ίδιο σε αίσθηση κιβώτιο εδώ και 40 χρόνια. Πριν 40 χρόνια ήταν καλό. Τώρα είναι για τα μπάζα με τη λαστιχένια αίσθηση.
ακομα ενας άσχετος. Διαστημική τεχνολογία λέμε....... που να καταλάβεις...
Ραντεβου στα βενζιναδικα λοιπον! Πληρωστε ρε να κανετε κανα χιλιομετρο! ahaha!
Το οτι οι dieselαδες σας κατουρανε στην Ελλαδα ειναι γνωστο!
Πληρωστε για ελεγχο μπαταριας και πατε σα κλωσες στο δρομο! Με λιγοτερα αυτοκινητα καταφερε η Τογιοτα να αυξησει την κινηση! ....με τις υβριδικες χελωνες να μπουσουλανε αναμεσα μας!
Μιλατε για κιβωτια!
Ρε η Τογιοτα φοραει cvt κιβωτιο! Την ντροπη των κιβωτιων!
Που τα manual που φοραει σκουζουν στις αλλαγες...Πες τα ΑΡΧΟΝΤΑ μας έχουν πρήξει με τις βενζινομπαταριομαλακίες.
ΤΟΥΟΤΑ σου λέει, χελώνες με ρόδες, αυτοί φταίνε για την μαμοκίνηση, ο Μητσοτάκης και τα AMI.
-
@andya3 said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Αλλαξα στα 105.000 χλμ μπροστα (αντιπροσωπια):
δισκους + τακακια + σενσορες με 270 ευρω με εργασιακαι στα 125.000 χλμ πισω με 250 ευρω με εργασια
Ααα έχεις την ειδική έκδοση με τα long life φρένα. Γιατί εμένα με έπιασαν κότσο και μου έδωσαν την έκδοση για πλέμπες και μέχρι τα 70.000χλμ είχα αλλάξει 3 φορές τακάκια και 1 φορά δίσκους. Πάω να τους κάνω μήνυση....δεν θα τους αφήσω έτσι!!!
Θα σε χαλασω περισσοτερο...εκανα ανανεωση!
Πρωτη αλλαγη τακακια μπροστα και πισω και σενσορες μπροστα στα 65.000 χλμ
Δευτερες αλλαγες:
Αλλαξα στα 117.000 χλμ μπροστα (αντιπροσωπια):
δισκους + τακακια + σενσορες με 270 ευρω με εργασιακαι στα 151.000 χλμ πισω με 250 ευρω με εργασια
Τι μάρκα δισκόπλακες και τακάκια σου έβαλαν ξέρεις? Ή απλώς σου έβαλαν τα αυθεντικά?
Δεν το ξερω αυτο!
Απλα ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα με τα φρενα.Μαλιστα ειμαι τυπος που οδηγαω στην πολη χωρις ταχυτητα. Παω και με νεκρα! Ελεγχοντας το βαρος του οχηματος.
Δηλαδη δινω επιπλεον βαρος στα φρενα!
Εχω και τους αισθητηρες και ανα πασα στιγμη ξερω απο την οθονη ποσα χιλιομετρα εχουν ζωη ακομα.
Τα μπροστα τα αλλαξα στα 117.000 χλμ και τωρα εχουν ζωη για αλλα 35.000 χλμ (στα 182.000 χλμ ειναι το οχημα)Οτι λενε οι αισθητηρες...
Γαμησε τα φρένα ρε φίλε δωστους όσο βάρος θες ετσι και αλλιώς αγκυρες είναι και εκεί που θα έβγαζαν 200000λμ τα τακάκια θα βγάλουν 150000 σιγά είμαστε large αφου δεν πάμε βενζινάδικο ποτέ να τα δώσουμε και κάπου, κλέφτες θα γίνουν τα συνεργεία με BMW? θα πάνε για φούντο αλλιώς
Η αντιπροσωπια της BMW, πραγματικα τους οφειλω πολλα! Πραγματικα τους ευχαριστω απο καρδιας!
ΤΙ να σας πω ? 2.000 λακουβες απο χαλαζι στο αμαξωμα! Τα γνωστα συνεργεια PDR ηθελαν 5.000 ευρω και ενα μηνα το οχημα μεσα! Δηλαδη 2.000 απο την ασφαλεια και 3.000 ευρω απο εμενα! Αλμπανιδες!
Η BMW μου το εφτιαξε στα 2.000 ευρω σε 2 ημερες στα χρηματα της ασφαλειας! Το σιδερωσαν!
Οταν με χτυπησαν και η ασφαλεια του αλλου εθεσε θεμα παλαιοτητας του οχηματος μου 6+ ετων, εβαλε ολες τις εκπτωσεις για να μην δωσω ευρω για την επισκευη!
Πραγματικα καθε ευρω που τους εδωσα τα τιμανε μεχρι και σημερα!
Πειτε μου για τους Τουρκους της Τογιοτα που σε αρμεγουν απλα και μονο με ενα check στην μπαταρια!
Αντιθετα με την BMW, η Mercedes σε σφαζει για πλακα....εχω τραβηξει με το SLK τα χιλια σκατα.
-
Σ'επιασαν κώτσο φίλε, BMW116D!
Στην Χ3 του κουμπάρου μου,μαζί με τη διόρθωση από το χαλάζι,του είχε ραγίσει λιγότερο από 1,0εκ. το τζάμι στο παρμπρίζ και του το άλλαξαν κι αυτό στην αντιπροσωπία. Όλα μαζί 575,45 ευρώ, αυθημερόν!!
Και το παρμπρίζ,όχι κανένα ιμιτασιόν, κατευθείαν από Γερμανία,Λειψία.
-
@panormus772 said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Στην Χ3 του κουμπάρου μου,μαζί με τη διόρθωση από το χαλάζι,του είχε ραγίσει λιγότερο από 1,0εκ. το τζάμι στο παρμπρίζ και του το άλλαξαν κι αυτό στην αντιπροσωπία. Όλα μαζί 575,45 ευρώ, αυθημερόν!!
Κωτσο! Αφου δεν πληρωσα ρε! Ακομα και το σπασμενο led φαναρι το εβαλαν στην ασφαλιστικη!
Μιλαμε για τετοια βλαβη απο χαλαζι που δεν ειχαν ξαναδει!
Συμπιεσαν τα κοστη για να μην δωσω φραγκο! Customer support οχι μαλακιες!
-
@andya3 said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Αλλαξα στα 105.000 χλμ μπροστα (αντιπροσωπια):
δισκους + τακακια + σενσορες με 270 ευρω με εργασιακαι στα 125.000 χλμ πισω με 250 ευρω με εργασια
Ααα έχεις την ειδική έκδοση με τα long life φρένα. Γιατί εμένα με έπιασαν κότσο και μου έδωσαν την έκδοση για πλέμπες και μέχρι τα 70.000χλμ είχα αλλάξει 3 φορές τακάκια και 1 φορά δίσκους. Πάω να τους κάνω μήνυση....δεν θα τους αφήσω έτσι!!!
Θα σε χαλασω περισσοτερο...εκανα ανανεωση!
Πρωτη αλλαγη τακακια μπροστα και πισω και σενσορες μπροστα στα 65.000 χλμ
Δευτερες αλλαγες:
Αλλαξα στα 117.000 χλμ μπροστα (αντιπροσωπια):
δισκους + τακακια + σενσορες με 270 ευρω με εργασιακαι στα 151.000 χλμ πισω με 250 ευρω με εργασια
Τι μάρκα δισκόπλακες και τακάκια σου έβαλαν ξέρεις? Ή απλώς σου έβαλαν τα αυθεντικά?
Δεν το ξερω αυτο!
Απλα ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα με τα φρενα.Μαλιστα ειμαι τυπος που οδηγαω στην πολη χωρις ταχυτητα. Παω και με νεκρα! Ελεγχοντας το βαρος του οχηματος.
Δηλαδη δινω επιπλεον βαρος στα φρενα!
Εχω και τους αισθητηρες και ανα πασα στιγμη ξερω απο την οθονη ποσα χιλιομετρα εχουν ζωη ακομα.
Τα μπροστα τα αλλαξα στα 117.000 χλμ και τωρα εχουν ζωη για αλλα 35.000 χλμ (στα 182.000 χλμ ειναι το οχημα)Οτι λενε οι αισθητηρες...
Γαμησε τα φρένα ρε φίλε δωστους όσο βάρος θες ετσι και αλλιώς αγκυρες είναι και εκεί που θα έβγαζαν 200000λμ τα τακάκια θα βγάλουν 150000 σιγά είμαστε large αφου δεν πάμε βενζινάδικο ποτέ να τα δώσουμε και κάπου, κλέφτες θα γίνουν τα συνεργεία με BMW? θα πάνε για φούντο αλλιώς
Ποια φρένα ρε γατάκια. Brakes are for pussies.
-
Κωτσο! Αφου δεν πληρωσα ρε! Ακομα και το σπασμενο led φαναρι το εβαλαν στην ασφαλιστικη!
Ναι, αλλά του έδωσαν και τα επόμενα 6 service (εργασία και ανταλλακτικά) δώρο,γιατί τους εμπιστεύτηκε και δεν πήγε στους έξω no name. Eίναι η ανταπόδοση της BMWHellas στους καλούς πελάτες,του είπαν.
-
Ναι, αλλά του έδωσαν και τα επόμενα 6 service (εργασία και ανταλλακτικά) δώρο,γιατί τους εμπιστεύτηκε και δεν πήγε στους έξω no name. Eίναι η ανταπόδοση της BMWHellas στους καλούς πελάτες,του είπαν.
Εμενα στο service του Νοεμβριου 2021 περα απο ολες τις εκπτωσεις που μου κανουν λογω πιστης μου εδωσαν και ενα 1 χρονο τσαμπα το BMW MOBILE CARE.
Στους Τουρκους της Τογιοτα, εχει κερασμα μια σκατουλα!
-
Σε ενα γνωστο μου με BMW το πήγε για αλλαγή λάμπας αλογόνου και του βάλανε φανάρια LED με μόλις 87 ευρώ
και ΄φεραν και μία κοπέλα με μόλις 5 ευρώ και του πήρε και μια πίτα . κρεατοπιτα ήταν νομίζω για να ευχαριστηθει
άξιζε τα χρήματα αψογή εξυπηρέτηση
Ολοι οι φίλοι του πήραν BMW χαλασαν τα αμάξια τους και έφαγαν πίτα
Με διαφορά το καλύτερο thread είναι εδώ θα γράφω και θα διαβάζω συνέχεια
-
Σε ενα γνωστο μου με BMW το πήγε για αλλαγή λάμπας αλογόνου και του βάλανε φανάρια LED με μόλις 87 ευρώ
και ΄φεραν και μία κοπέλα με μόλις 5 ευρώ και του πήρε και μια πίτα . κρεατοπιτα ήταν νομίζω για να ευχαριστηθει
άξιζε τα χρήματα αψογή εξυπηρέτησηΕιπαμε αλλα εσυ το ξεφτυλισες! Καλοφαγοτη η πιτα!
Σαλονακι με nespresso! Παντα γουσταρω τα service στην BMW!
-
άξιζε τα χρήματα αψογή εξυπηρέτησηΕιπαμε αλλα εσυ το ξεφτυλισες! Καλοφαγοτη η πιτα!
ευχαριστώ αλλά είναι μόνο για αυτούς που έχουν BMW
Δυστυχώς δεν έχω μόνο τις θαυμάζω
ΥΓ Αλήθεια τωρα? Εγώ το ξεφτύλισα?
-
Εμεις σου γραφουμε εμπειριες για customer support και εσυ λες για πιτες...
-
εμπειρία του customer support της BMW είναι και η πίτα που είναι το κακό? Επειδή στα παιδιά με τις BMW άρεσαν οι πίτες? δεν καταλαβαίνω. τεσπα σταματαω γιατι εγω δεν εχω BMW και δεν μπορώ να γράφω για άλλους.
εμενα μαρέσουν και οι μηχανές , είχα όλο YAMAHA. Και η BMW βγάζει λες να είναι καλές? εχει ένα κινητήρα Boxer η BMW πολύ διαφορετικό από τους άλλους κατασκευαστές. Γνωριζεις αν είναι καλός και αν αξίζει να πάρω κάτι τέτοιο?
-
εμπειρία του customer support της BMW είναι και η πίτα που είναι το κακό? Επειδή στα παιδιά με τις BMW άρεσαν οι πίτες? δεν καταλαβαίνω. τεσπα σταματαω γιατι εγω δεν εχω BMW και δεν μπορώ να γράφω για άλλους.
εμενα μαρέσουν και οι μηχανές , είχα όλο YAMAHA. Και η BMW βγάζει λες να είναι καλές? εχει ένα κινητήρα Boxer η BMW πολύ διαφορετικό από τους άλλους κατασκευαστές. Γνωριζεις αν είναι καλός και αν αξίζει να πάρω κάτι τέτοιο?
Δεν ασχολουμαι με μηχανες....αλλα παντα της ζαχαρωνω!
Ειδικα τις προαλλες πετυχα την street. Ξεχωριζει! Πανεμορφη!
Τογιοταδες προσκυνατε το ειδωλο! Διαστημικη Γερμανικη Τεχνολογια!
The Absolut craftsmanship!
-
Να είχες και καμιά σοβαρή BMW... Εγώ μια μεσαία BMW Ε92 330i είχα, όχι Μ3-4-5, αλλά σαφώς καλύτερη από τη αηδία σου. Τριπλά άλογα, και δεν την θεωρώ και τίποτα τρελό, την δική μου, έχοντας οδηγήσει Ferrari V12, 620 ίππων. Άντε γιατί φτάνει με το μπρίκι σου. Πάρε μια 250άρα μπας και νιώσεις, και με έπιασε και κόφτης τελικής τότε. Τα 27 λίτρα της στιγμιαίας ήταν και λίγα, στ' ανοίγματα έβλεπα 45... έτσι πρέπει να καίει ένα σωστό αυτοκίνητο!
-
Όχι,σε παρακαλώ μην πιάσουμε και αυτό το θέμα......
-
O καθε πικραμενος της αντλιας θα περασει να πει τον πονο του για τις ενδοξες στιγμες που καποτε ειχε!
Το λαθος της BMW ειναι που σταματησε τον συγκεκριμενο μοτερ! Θα το ανεβαζε ανετα 130-135 αλογα με 32 εως 35 κιλα ροπη και θα κενταγε!
Η Τonale κατεβαζει 1.600 με 130 αλογα και 32 κιλα ροπη! Με τι θα χτυπησεις Γερμανε ?
Οι υβριδοσαπιλες Lexus πασχιζουν να περασουν τα 160 χλμ! Κανουν κοντρες με τα Smart!
Σκεφτομαι εντονα TONALE για επομενο οχημα! Επιστροφη στην Αlfa μετα απο Mercedes και BMW.
Αξεχαστο το 147 1.600 Alfa Romeo Twin Spark! Γαζωνε στην εποχη του! Καταπινοντας βενζινα καργα! Δεν εβγαλε πολλα προβληματα μεχρι τα 160.000 χλμ που το κρατησα!
-
Απ' όσο ξέρω μόνο στην Ελλάδα και στην Πορτογαλία γίνεται η φορολόγηση των αυτοκινήτων με τα κυβικά. Οπουδήποτε αλλού γίνεται με τους ίππους.
Οπότε δεν έχει κανέναν λόγο η BMW να βγάλει μικρούς κινητήρες. Έχει τον 1500άρι για να λέει ότι έχει κι αυτοκίνητο πόλης στη Γερμανία, και να πουλήσει και τίποτα στους νότιους. Παλιά -επί Ε46- τα μόνα 1600άρια που είχα δει στο Μόναχο ανήκαν σε σχολή οδηγών! Για όλες τις χρήσης detuned ή tuned δίλιτρα και είναι μια χαρά.
-
@tgd said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Απ' όσο ξέρω μόνο στην Ελλάδα και στην Πορτογαλία γίνεται η φορολόγηση των αυτοκινήτων με τα κυβικά. Οπουδήποτε αλλού γίνεται με τους ίππους.
Οπότε δεν έχει κανέναν λόγο η BMW να βγάλει μικρούς κινητήρες. Έχει τον 1500άρι για να λέει ότι έχει κι αυτοκίνητο πόλης στη Γερμανία, και να πουλήσει και τίποτα στους νότιους. Παλιά -επί Ε46- τα μόνα 1600άρια που είχα δει στο Μόναχο ανήκαν σε σχολή οδηγών! Για όλες τις χρήσης detuned ή tuned δίλιτρα και είναι μια χαρά.
Εδω ειμαστε Ουγκαντα! Ενα 2.0 λιτρο diesel με 200 αλογα και 45 κιλα ροπη θα ηταν η καλυτερη λυση. Αλλα σε χτυπανε στην αγορα, σε χτυπανε με το ετησιο χαρατσι!
Toν 1.5 τον τρωει σιγα σιγα....απο το Χ1 εφυγε, απο το ανανεωμενο Χ2 λογικα θα φυγει! Επειτα απο το update της σειρα 1 θα φυγει!
-
Σαλονακι με nespresso! Παντα γουσταρω τα service στην BMW!
Στα σαλόνια της ΒΜW πιάνουν και το λοκω μαζί με το καφεδάκι. Δεν πιστεύω να σ'αρέσει και να μας βγεις ddης!!!!!
Γερμανική Αξιοπιστία :)