-
@fanis75 said in Γερμανική Αξιοπιστία :
@cirus said in Γερμανική Αξιοπιστία :
ε δηλαδη αν είχε το δικό σου τι θα έλεγε
Χίλια δίκια έχεις, εκτός από αυτό. Εαν είχα το δικό του θα το πέταγα γιατί έχει κουτάλα!! Με τίποτα κουτάλα ξανά, καλύτερα το ΚΤΕΛ.
Άσε που η κουτάλα της BMW είναι για πέταμα! Το ίδιο σε αίσθηση κιβώτιο εδώ και 40 χρόνια. Πριν 40 χρόνια ήταν καλό. Τώρα είναι για τα μπάζα με τη λαστιχένια αίσθηση.
-
@harisma23 said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Χίλια δίκια έχεις, εκτός από αυτό. Εαν είχα το δικό του θα το πέταγα γιατί έχει κουτάλα!! Με τίποτα κουτάλα ξανά, καλύτερα το ΚΤΕΛ.
Άσε που η κουτάλα της BMW είναι για πέταμα! Το ίδιο σε αίσθηση κιβώτιο εδώ και 40 χρόνια. Πριν 40 χρόνια ήταν καλό. Τώρα είναι για τα μπάζα με τη λαστιχένια αίσθηση.
Τι να την κάνεις την αίσθηση όταν έχει κατανάλωση σαν παπάκι, ροπή σαν το Σκάνια το τριαντατριο και ισχύ σαν τον πύραυλο της SpaceX ;
-
Με ροπη απο 0 στροφες , βαζει μια 6η και παει παντου .
Μονο για να παρκαρει την βγαζει -
@alexandros-k said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Μονο για να παρκαρει την βγαζειΚαι για να κατουρήσει.......
-
@teo-mak said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Δεν καταλαβες
Την βγαζει απο το παραθυρο και τους κατουραει ολους -
@ggab said in Γερμανική Αξιοπιστία :
@bmw116d said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Μου αρέσει που συνεχίζετε την κουβέντα με ένα τζαζεμένο, που νομίζει ότι έχει διαστημική τεχνολογία το ντιζελάκι του, που δεν μπορεί να καταλάβει πως λειτουργεί ένα κιβώτιο, που δεν μπορεί να διαβάσει σωστά τις στροφές, που δεν μπορεί να μετρήσει σωστά κατανάλωση, που έχει ένα από τα χειρότερα εξάρια χειροκίνητα κιβώτια που υπάρχουν και παρόλ' αυτά θεωρεί ότι οδηγεί υπεραυτοκίνητο!
Τι πινεις και δεν μας δινεις ?
Στην ουρα για λιγο βενζινη μικρε...
Αν όλα αυτά στο eco τότε στο sport θα πρέπει να έχεις τελική κοντά στα 250,0-100 κάτω απο 5" και κατανάλωση 5.1λ!!!!!!!!!
Πόσο μαλ@κες είναι όλοι οι άλλοι που οι τζιμινιέρες τους στο eco σέρνονται,απο επιτάχυνση άστο για αύριο και στα 130χλμ καίνε 6λ!!!!!Δειχνεις ποσο ασχετος εισαι...Ιδεα δεν εχεις τι κανει το ECO.
Ξέρω ότι στο eco σέρνονται και γι'αυτό είναι eco.
Πες μου τώρα τί κάνει το μοναδικό,γερμανικό,αξιόπιστο δικό σου μαζούτ,που οι 115 ίπποι στην πραγματικότητα είναι 200οι και δεν τρώνε και σανό!....στις 4.000 στροφες! Μικρε καταλαβαινεις την διαφορα! Απο τις πολυστροφες κουραδες!
...και ροπη απο πατωμα!Όταν ενηλικιωθείς μεγάλε και καταλάβεις ότι 115 ίπποι είναι ΜΟΝΟ 115 και κάτι 1000αρακια τουρμπακια περνάνε απο πάνω σου για πλάκα,έλα να μας κάνεις να γελάσουμε ξανά......
Εισαι και συ από τους άμπαλους ε???
115 αλογα σε αυτό το diesel είναι σαν διπλάσια. Ροπή σαν SCANIA λέμε και 0-200 όσο κάνει ένα 1000ρακι σε μια αιωνιοτητα, κιβώτιο από άλλο πλανητη και το κερασάκι hill assist φίλε, απίστευτη αίσθηση.
BMW και τα μυαλά στο μπλέντερ.
Πετάξτε τους ματρακάδες σας και πάρτε BMW diesel με διαστημική τεχνολογία μπας και σωθείτε.
εδω είναι ο θεούλης σας τα λέει αλλά είστε όλοι άμπαλοι....
-
@teo-mak said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Δεν καταλαβες
Την βγαζει απο το παραθυρο και τους κατουραει ολουςεγώ πίστευα ότι σηκώνει ζάντα η BMW και κατουράει diesel στα δίπλα αυτοκίνητα. Αφού περισσεύει και δεν καίει το κατουράει
-
ακομα ενας άσχετος. Διαστημική τεχνολογία λέμε....... που να καταλάβεις...
-
ακομα ενας άσχετος. Διαστημική τεχνολογία λέμε....... που να καταλάβεις...
Ραντεβου στα βενζιναδικα λοιπον! Πληρωστε ρε να κανετε κανα χιλιομετρο! ahaha!
Το οτι οι dieselαδες σας κατουρανε στην Ελλαδα ειναι γνωστο!
Πληρωστε για ελεγχο μπαταριας και πατε σα κλωσες στο δρομο! Με λιγοτερα αυτοκινητα καταφερε η Τογιοτα να αυξησει την κινηση! ....με τις υβριδικες χελωνες να μπουσουλανε αναμεσα μας!
Μιλατε για κιβωτια!
Ρε η Τογιοτα φοραει cvt κιβωτιο! Την ντροπη των κιβωτιων!
Που τα manual που φοραει σκουζουν στις αλλαγες... -
@andya3 said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Αλλαξα στα 105.000 χλμ μπροστα (αντιπροσωπια):
δισκους + τακακια + σενσορες με 270 ευρω με εργασιακαι στα 125.000 χλμ πισω με 250 ευρω με εργασια
Ααα έχεις την ειδική έκδοση με τα long life φρένα. Γιατί εμένα με έπιασαν κότσο και μου έδωσαν την έκδοση για πλέμπες και μέχρι τα 70.000χλμ είχα αλλάξει 3 φορές τακάκια και 1 φορά δίσκους. Πάω να τους κάνω μήνυση....δεν θα τους αφήσω έτσι!!!
Θα σε χαλασω περισσοτερο...εκανα ανανεωση!
Πρωτη αλλαγη τακακια μπροστα και πισω και σενσορες μπροστα στα 65.000 χλμ
Δευτερες αλλαγες:
Αλλαξα στα 117.000 χλμ μπροστα (αντιπροσωπια):
δισκους + τακακια + σενσορες με 270 ευρω με εργασιακαι στα 151.000 χλμ πισω με 250 ευρω με εργασια
Τι μάρκα δισκόπλακες και τακάκια σου έβαλαν ξέρεις? Ή απλώς σου έβαλαν τα αυθεντικά?
Δεν το ξερω αυτο!
Απλα ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα με τα φρενα.Μαλιστα ειμαι τυπος που οδηγαω στην πολη χωρις ταχυτητα. Παω και με νεκρα! Ελεγχοντας το βαρος του οχηματος.
Δηλαδη δινω επιπλεον βαρος στα φρενα!
Εχω και τους αισθητηρες και ανα πασα στιγμη ξερω απο την οθονη ποσα χιλιομετρα εχουν ζωη ακομα.
Τα μπροστα τα αλλαξα στα 117.000 χλμ και τωρα εχουν ζωη για αλλα 35.000 χλμ (στα 182.000 χλμ ειναι το οχημα)Οτι λενε οι αισθητηρες...
-
Μαλιστα ειμαι τυπος που οδηγαω στην πολη χωρις ταχυτητα. Παω και με νεκρα! Ελεγχοντας το βαρος του οχηματος.
Οδηγάς πάρα πολύ σωστά, σαν πραγματικός οδηγός όπως μας εξηγούσε παλιά και ο ΚΚ. Πάρα πολύ σωστά κάνεις, για αυτό υπάρχει η νεκρά....άσε που μερικοί άσχετοι δεν το ξέρουν και ρολάρουν με ταχύτητα.
-
Μαλιστα ειμαι τυπος που οδηγαω στην πολη χωρις ταχυτητα. Παω και με νεκρα! Ελεγχοντας το βαρος του οχηματος.
Οδηγάς πάρα πολύ σωστά, σαν πραγματικός οδηγός όπως μας εξηγούσε παλιά και ο ΚΚ. Πάρα πολύ σωστά κάνεις, για αυτό υπάρχει η νεκρά....άσε που μερικοί άσχετοι δεν το ξέρουν και ρολάρουν με ταχύτητα.
Το ρολαρισμα με ταχυτητα με σκοτωνει....ειναι σαν να σε κρατανε!
Δεν το μπορω με τιποτα στο SLK (αυτοματο)
Στην πολη αρκει να τηρεις τα ορια και τις αποστασεις. Δεν χρειαζεσαι ταχυτητα.
Αρκει να μην εχεις κανενα σαπακι που σβηνει!Το BMW και να σβησει, μονο του ξαναπερνει μπρος! Κανει αυτοματη επανακινηση του κινητηρα!
Οποτε σε second εχεις ξανα τιμονι και λοιπα!Διαστημικη τεχνολογια και γερμανικη αξιοπιστια!
-
Σοβαρά;
Για πείτε τι ξέρετε που δεν το ξέρω; -
@gtsartsal said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Σοβαρά;
Για πείτε τι ξέρετε που δεν το ξέρω;που να σου εξηγούμε και εσένα, εαν δεν έχεις bmw diesel δεν μπορείς να καταλάβεις. Άστο καλύτερα.
-
@gtsartsal said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Σοβαρά;
Για πείτε τι ξέρετε που δεν το ξέρω;που να σου εξηγούμε και εσένα, εαν δεν έχεις bmw diesel δεν μπορείς να καταλάβεις. Άστο καλύτερα.
Κατάλαβα... η νεκρά για τα πεθαμένα...
-
Μου αρέσει που συνεχίζετε την κουβέντα με ένα τζαζεμένο, που νομίζει ότι έχει διαστημική τεχνολογία το ντιζελάκι του, που δεν μπορεί να καταλάβει πως λειτουργεί ένα κιβώτιο, που δεν μπορεί να διαβάσει σωστά τις στροφές, που δεν μπορεί να μετρήσει σωστά κατανάλωση, που έχει ένα από τα χειρότερα εξάρια χειροκίνητα κιβώτια που υπάρχουν και παρόλ' αυτά θεωρεί ότι οδηγεί υπεραυτοκίνητο!
Τι πινεις και δεν μας δινεις ?
Στην ουρα για λιγο βενζινη μικρε...
Αν όλα αυτά στο eco τότε στο sport θα πρέπει να έχεις τελική κοντά στα 250,0-100 κάτω απο 5" και κατανάλωση 5.1λ!!!!!!!!!
Πόσο μαλ@κες είναι όλοι οι άλλοι που οι τζιμινιέρες τους στο eco σέρνονται,απο επιτάχυνση άστο για αύριο και στα 130χλμ καίνε 6λ!!!!!Δειχνεις ποσο ασχετος εισαι...Ιδεα δεν εχεις τι κανει το ECO.
Ξέρω ότι στο eco σέρνονται και γι'αυτό είναι eco.
Πες μου τώρα τί κάνει το μοναδικό,γερμανικό,αξιόπιστο δικό σου μαζούτ,που οι 115 ίπποι στην πραγματικότητα είναι 200οι και δεν τρώνε και σανό!....στις 4.000 στροφες! Μικρε καταλαβαινεις την διαφορα! Απο τις πολυστροφες κουραδες!
...και ροπη απο πατωμα!Όταν ενηλικιωθείς μεγάλε και καταλάβεις ότι 115 ίπποι είναι ΜΟΝΟ 115 και κάτι 1000αρακια τουρμπακια περνάνε απο πάνω σου για πλάκα,έλα να μας κάνεις να γελάσουμε ξανά......
Εισαι και συ από τους άμπαλους ε???
115 αλογα σε αυτό το diesel είναι σαν διπλάσια. Ροπή σαν SCANIA λέμε και 0-200 όσο κάνει ένα 1000ρακι σε μια αιωνιοτητα, κιβώτιο από άλλο πλανητη και το κερασάκι hill assist φίλε, απίστευτη αίσθηση.
BMW και τα μυαλά στο μπλέντερ.
Πετάξτε τους ματρακάδες σας και πάρτε BMW diesel με διαστημική τεχνολογία μπας και σωθείτε.
εδω είναι ο θεούλης σας τα λέει αλλά είστε όλοι άμπαλοι....
Σχωρατε με!!!
-
Αρκει να μην εχεις κανενα σαπακι που σβηνει!Το BMW και να σβησει, μονο του ξαναπερνει μπρος! Κανει αυτοματη επανακινηση του κινητηρα!
Οποτε σε second εχεις ξανα τιμονι και λοιπα!Διαστημικη τεχνολογια και γερμανικη αξιοπιστια!
Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου χωρίς πλάκα.
Εννοείται το δικό σου έχει σύστημα που ξαναπαίρνει αυτόματα μπροστά όταν σβήσει,γιατί πολύ απλά ΣΒΗΝΕΙ.
Τα άλλα δεν το έχουν γιατί δεν σβήνουν!!!!!! -
Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου χωρίς πλάκα.
Εννοείται το δικό σου έχει σύστημα που ξαναπαίρνει αυτόματα μπροστά όταν σβήσει,γιατί πολύ απλά ΣΒΗΝΕΙ.
Τα άλλα δεν το έχουν γιατί δεν σβήνουν!!!!!!Τι παπατζα πεταξες τωρα! hahahaha
Σβηνει στο φαναρι! Οικολογια πανω απο ολα!
Ειπαμε δυναμη, ροπη, αξιοπιστια, ταχυτητα αλλα και οικολογια! Διαστημικη Γερμανικη Τεχνολογια!Ρε σας πειραξε η τιμη της βενζινης!
-
Από πού το αγόρασες το όχημα;
Έχει η ESA online κατάστημα;
Βγάζει σε προσφορές τίποτα της προκοπής;
Έναν Ariane 5 χαλβαδιαζα αλλά δεν ξέρω αν μου χωρά στο γκαράζ. -
@andya3 said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Αλλαξα στα 105.000 χλμ μπροστα (αντιπροσωπια):
δισκους + τακακια + σενσορες με 270 ευρω με εργασιακαι στα 125.000 χλμ πισω με 250 ευρω με εργασια
Ααα έχεις την ειδική έκδοση με τα long life φρένα. Γιατί εμένα με έπιασαν κότσο και μου έδωσαν την έκδοση για πλέμπες και μέχρι τα 70.000χλμ είχα αλλάξει 3 φορές τακάκια και 1 φορά δίσκους. Πάω να τους κάνω μήνυση....δεν θα τους αφήσω έτσι!!!
Θα σε χαλασω περισσοτερο...εκανα ανανεωση!
Πρωτη αλλαγη τακακια μπροστα και πισω και σενσορες μπροστα στα 65.000 χλμ
Δευτερες αλλαγες:
Αλλαξα στα 117.000 χλμ μπροστα (αντιπροσωπια):
δισκους + τακακια + σενσορες με 270 ευρω με εργασιακαι στα 151.000 χλμ πισω με 250 ευρω με εργασια
Τι μάρκα δισκόπλακες και τακάκια σου έβαλαν ξέρεις? Ή απλώς σου έβαλαν τα αυθεντικά?
Δεν το ξερω αυτο!
Απλα ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα με τα φρενα.Μαλιστα ειμαι τυπος που οδηγαω στην πολη χωρις ταχυτητα. Παω και με νεκρα! Ελεγχοντας το βαρος του οχηματος.
Δηλαδη δινω επιπλεον βαρος στα φρενα!
Εχω και τους αισθητηρες και ανα πασα στιγμη ξερω απο την οθονη ποσα χιλιομετρα εχουν ζωη ακομα.
Τα μπροστα τα αλλαξα στα 117.000 χλμ και τωρα εχουν ζωη για αλλα 35.000 χλμ (στα 182.000 χλμ ειναι το οχημα)Οτι λενε οι αισθητηρες...
Γαμησε τα φρένα ρε φίλε δωστους όσο βάρος θες ετσι και αλλιώς αγκυρες είναι και εκεί που θα έβγαζαν 200000λμ τα τακάκια θα βγάλουν 150000 σιγά είμαστε large αφου δεν πάμε βενζινάδικο ποτέ να τα δώσουμε και κάπου, κλέφτες θα γίνουν τα συνεργεία με BMW? θα πάνε για φούντο αλλιώς
Γερμανική Αξιοπιστία :)