-
Βρε παιδιά, ηρεμήστε αμφότεροι! Δεν υπάρχει λόγος να χαλάτε ένα κατά τ'άλλα όμορφο θέμα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Βρε παιδιά, ηρεμήστε αμφότεροι! Δεν υπάρχει λόγος να χαλάτε ένα κατά τ'άλλα όμορφο θέμα.Eκ μέρους των 'αμφοτέρων' υπόσχομαι να επιδείξουμε την ίδια ολύμπια ηρεμία μ' αυτή των υπολοίπων συμμετεχόντων...
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Πηγαινε κανε test drive με την corolla και αμα νιωσεις οτι κανει 0-100 σε 10sec εγω θα ακυρωσω την παραγγελεια της gt μου.Ξερεις τι με εκνευριζει?Οτι με το προσωπειο του δηθεν ευγενικου και καλοπροαιρετου μου κανεις εντελως ανουσιες ερωτησεις.Βρε φιλε σου παρεθεσα το 0-100 κανα δεκαπενταριων αυτοκινητων που ειναι περιπου στα κιλα της GT φορανε διλιτρα μοτερ και απ οτι βλεπεις η gt ειναι απο τα πιο γρηγορα.Και σε ξαναρωτω αμα θεωρεις την gt αργη για ολα τα διλιτρα που σου παρεθεσα γιατι δεν ρωτας το ιδιο?Η gt σε μαρανε.
Και για να ξερεις τα 165 αλογα η gt τα βγαζει στις 6500στροφες οταν οι ανταγωνιστες της απο τις 5500 και μετα ψοφανε.Μονο η celica εχει μεγαλυτερη πολυστροφια απο την gt αλλα βεβαια εχει και σχεδον 30 αλογακια παραπανω...το 0-100 ειναι ανουσια συζητηση για παιδακια που σκεφτονται με το κατω κεφαλι και ευθυνονται για ολα τα στραβα που βλεπουμε στους ελληνικους δρομους
-
Επιμενεις οτι η corolla δεν εχει 10 δευτερολεπτα, μπορεις να μου το στηριξεις καπως αυτο? Προσωπικα δεν την εχω οδηγησει, αλλα και να την ειχα δεν θα ημουνα με ενα χρονομετρο στο χερι....εμπιστευομαι ομως αυτο που εχω διαβασει σε 10 διαφορετικα περιοδικα (online και offline) μερικα εκ των οποιων ειναι γερμανικα και δεν τους καιγεται καρφι να παινεψουν τον Ιαπωνα....καθε αλλο.
-
Και ,εδω ειναι η ουσια.... Αν ειχε πεσει στο ματι μου καποιο αλλο GT απο αυτα που λες και ειχα δει τις επιδοσεις του και μου βρισκοταν η ευκαιρια θα ρωταγα για καποιο αλλο....δεν εχω κατι προσωπικο με την alfa....αλλα ετυχε να διαβασω σε περιοδικο για την Alfa GT προσφατα (ειναι νεο μοντελο?) και μετα βρηκα εδω περα το topic της πανω πανω στη λιστα....οποτε μου ηρθε η ιδεα να ρωτησω την απορια μου...
Δηλαδη τι νομιζεις, οτι μισω την alfa romeo και ηρθα εδω να την βρισω? Ειναι τουλαχιστον χαζο...
3)Τα στοιχεια που αναφερεις παντως αν και απεφυγα να τα σχολιασω πριν, επειδη επανερχεσαι, στα περισσοτερα παρατηρω οτι ειναι μισο δευτερολεπτο εξω (η celica πανω απο 7.5s δεν ειναι με τιποτα ας πουμε). Παρολαυτα πιστευω οτι αδικεις την Alfa με το να τη συγκρινεις με αυτοκινητα οπως η Celica ή το Hyundai Coupe που δεν εχουν ουτε τους χωρους της ουτε τον εξοπλισμο της....γι'αυτο και δεν το σχολιασα πριν...
-
Αν πιστευεις οτι το 0-100 ειναι για τα παιδακια στα φαναρια δεν εχεις αδικο....απλα εγω το βλεπω σαν κατι ενδεικτικο γι'αυτο το χρησιμοποιω....δηλαδη οταν μιλαμε για αυτοκινητα παρομοιου κυβισμου και ιππων, αν το ενα φτανει γρηγοροτερα στα 100, τοτε λογικα θα φτανει και στα 160, και στα 200 κ.ο.κ....οποτε νομιζω ειναι καλο μετρο συγκρισης... Αν παρολαυτα δεν ηθελες να το χρησιμοποιουμε το 0-100 ας το ελεγες εξαρχης βρε αδερφε να την κοβαμε τη συζητηση και ας μην εβαζες και δικα σου στοιχεια...
-
Ειμαι απολυτα ψυχραιμος δεν εχω παραφερθει σε κανενα post μου και αν μπορουσαμε ολοι να το κανουμε αυτο δεν θα υπηρχε το παραμικρο προβλημα.
-
Η ουσια της υποθεσης ειναι οτι αυτο που ρωτησα εξαρχης εχει απαντηθει, οποτε ας την κοψουμε τη συζητηση εδω, εκτος και αν διαφωνεις σε κατι απο τα παραπανω οποτε το συζηταμε....φιλικα και ηρεμα.
-
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
GT 165αλογα 8,8 [είναι 8.7, οι 4Τ μέτρησαν 8.8]
A3 150αλογα 9,4 [είναι 9.1]
A4 150αλογα 10,3 [είναι 9.6]
TT COYPE 1.8 TURBO 180ALOGA=8,9 [είναι 7.8!!]
318=2000cc 143αλογα=10,0
FOCUS ST 173αλογα=8,8
HYUNDAI COYPE 9,5
JAGUAR X TYPE 2.0 V6=11,2
LEXUS IS200 155αλογα=9,5 [σωστό]
XSARA 167αλογα=8,5 [μα είναι 8]
307140 αλογα=9,7
saab 2.0 aero 210 αλογα=8,7 [σωστό]
celica 1.8 143 αλογα=9.0 [είναι 8.7]
celica 1.8 192 αλογα=8.0 [είναι 7.2]
volvo s40 2400cc 140 αλογα=9,9
MAZDA 3 150αλογα=10,3έχεις αρκετά λάθος νούμερα εδώ μέσα Σάκη...σκέψου πως σου διορθώνω μόνο αυτά που θυμάμαι απ' έξω...
-
Oι μετρησεις προερχονται απο autocar και οχι απο 4τροχους δηλαδη προσπεκτους εταιριων
-
Μια μπλέ σκούρο GT που φωτογράφισα σήμερα
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... G_4052.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... G_4053.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... G_4055.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... G_4056.jpg
-
Ωραιο χρωμα το taormina ετσι χρηστο?
Και σε αυτο μου αρεσε στην αρχη.Λαζαρε αυτο το μπλε το εχεις δει?
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... G_4055.jpg
Εχω παρατηρήσει σε coupe να αφήνουν τα εμπρός καθίσματα σε στάση ...προσκύνησης.Υπαρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος η...
-
Για να μπαινουν οι πισω πρωτα βρε συ
-
Λαζαρε ελπιζω αυτη την 17αρα να εβαλες και οχι την αλλη με τους κυκλους.Ειναι πολυ επιθετικη
-
Χρηστο εισαι η μονη μου ελπιδα για να αντεξω την αναμονη.Μια χαρη θα σου ζητησω και τιποτε αλλο.Πεφτω στα γονατα σου και σε παρακαλω μιας και εχεις την ψηφιακη να τραβηξεις και καμια φωτογραφια σε μαυρο μεταλλικο .Οποτε ευκαιρεις βεβαια.........
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Λαζαρε ελπιζω αυτη την 17αρα να εβαλες και οχι την αλλη με τους κυκλους.Ειναι πολυ επιθετικη -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Λαζαρε ελπιζω αυτη την 17αρα να εβαλες και οχι την αλλη με τους κυκλους.Ειναι πολυ επιθετικηΝαι αυτή.Καλό το Tormina (από τη photo / γι αυτό δεν είχαν γράψει ότι σβήνει τις γραμμές και άλλα τριανταφυλλένια?), ενώ 'ζωντανη' την είδα στο Daytona blue.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Χρηστο εισαι η μονη μου ελπιδα για να αντεξω την αναμονη.Μια χαρη θα σου ζητησω και τιποτε αλλο.Πεφτω στα γονατα σου και σε παρακαλω μιας και εχεις την ψηφιακη να τραβηξεις και καμια φωτογραφια σε μαυρο μεταλλικο .Οποτε ευκαιρεις βεβαια.........Εύκολο το'χεις να πετύχεις γενικώς GT στο δρόμο? Εννοείται οτι δω θα βγάλω φωτο ό,τι χρώμα και νά'ναι.
Εκεί πιο κάτω ήταν και μια καινούρια 156 με τις καινούριες πινακίδες αλλα μέχρι να πάω με την φωτογραφική μηχανή είχε φύγει. Εντάξει.... δέν έδειχναν και τόσο άσχημα πάνω της οι καινούριες πινακίδες. ειδικά η πίσω μια χαρά ήταν.
Να ξέρεις πάντος σάκη οτι οι φωτογραφίες που έχεις δείξει απο το internet με καινούριες πινακίδες σε GT, έχουν τραβηχτεί με φακό σε ευρυγώνια θέση με αποτέλεσμα να παραμορφώνεται κάπως η εικονα στα άκρα και δείχνουν πιο μεγάλες οι πινακίδες.
Αν πρόσεξες αυτες που τράβηξα σήμερα δεν παραμορφώνουν το αυτοκίνητο γιατι χρησιμοποίησα ζουμ. -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Να ξέρεις πάντος σάκη οτι οι φωτογραφίες που έχεις δείξει απο το internet με καινούριες πινακίδες σε GT, ...εχω χάσει κανα επεισόδιο?
-
Για τις δικες σου αναφερεται λαζαρε απλα επειδη συνεχως ποσταρω photos μαλλον μπερδευτηκε.Οσο για το χρωμα ειχαν γραψει για το taormina οτι κρυβει τις καμπυλες Τι ελεεινοι που ειναι μερικοι δημοσιογραφοι?
Χρηστο απο μπροστα ειδες την 156?Εντυπωσεις?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Για τις δικες σου αναφερεται λαζαρε απλα επειδη συνεχως ποσταρω photos μαλλον μπερδευτηκε.Οσο για το χρωμα ειχαν γραψει για το taormina οτι κρυβει τις καμπυλες Τι ελεεινοι που ειναι μερικοι δημοσιογραφοι?Χρηστο απο μπροστα ειδες την 156?Εντυπωσεις?
Α! Νόμιζα ρε αθεόφοβε ότι πέτυχες GT με καινούργιες ελληνικές
-
Δεν μου αρέσει το μπλε πάνω της, αλλά ας μου την έδιναν και άβαφτη!!!!!!!!!!!!
-
Σε σαμπανιζε την εχει δει κανεις?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Oι μετρησεις προερχονται απο autocar και οχι απο 4τροχους δηλαδη προσπεκτους εταιριωνμε μεγάλη βεβαιότητα σου λέω τότε πως αυτοί οι αριθμοί είναι λάθος. Ο 4Τ έχουν επιβεβαιώσει το 9.1 του Α3, το 8.7 της GT [επειδή αυτοί έκαναν 8.9 δεν σημαίνει πως το 8.7 δεν είναι εφικτό] και τα νούμερα που σου έδωσα για τα 2 celica. Επίσης ειδικά για celica μπορώ να σου δώσω ένα κατεβατό από reviews που δίνουν τα νούμερα που σου δίνω
σε πολύ λίγες περιπτώσεις διαψεύδονται τα 0-100 των εταιριών από όλους... μάλλον λίγο ενδιαφέρει τι έδωσαν οι δοκιμές του εκάστοτε περιοδικού...
Alfa Romeo GT