-
γεια σας! ξερω ειναι λιγο ασχετο αλλα δεν μπορουσα να μην πω σε καποιον οτι εκανα το πρωτο μου ταξιδι σημερα!
οδηγουσα ενα subaru legacy 2.0 και ολα πηγαν μια χαρα εκτοσ απο τα κατεωασματα σχεσης επειδη ηταν 'αναβαση' σε ορινο χωριο ποθ σκορτσαριζε λιγο ο κινητηρας! στο 4 κατεβασμα ειχε ληθει!
εντυπωσιακο! -
γεια σας! ξερω ειναι λιγο ασχετο αλλα δεν μπορουσα να μην πω σε καποιον οτι εκανα το πρωτο μου ταξιδι σημερα!
οδηγουσα ενα subaru legacy 2.0 και ολα πηγαν μια χαρα εκτοσ απο τα κατεωασματα σχεσης επειδη ηταν 'αναβαση' σε ορινο χωριο ποθ σκορτσαριζε λιγο ο κινητηρας! στο 4 κατεβασμα ειχε ληθει!
εντυπωσιακο! -
εντυπωσιακο! -
Αντε ρέ!!!Μέ τό καλό νά κάνεις καί χιλιάδες άλλα!!!
Υ.Γ. Κάτι τέτοια ξυπνάνε τίς εφηβικές μου αναμνήσεις!!! -
Aerandir, πώς πάει η οδήγηση; Ελπίζω να τη χαίρεσαι και να προοδεύεις συνέχεια! Έχω την άδεια σου να ρωτήσω τους παλιότερους κάτι σχετικό;
Ποιο/ πότε/ με τι αυτοκίνητο ήταν το πρώτο σας ταξίδι; Τι λάθη κάνατε; Τι άγχος τραβήξατε; Πόσες φορές είδατε τους συνεπιβάτες σας να κιτρινίζουν από φόβο;Υ.Γ. Και 30ετίες να γυρίσουμε, δεν νομίζω ότι είναι κακό...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ποιο/ πότε/ με τι αυτοκίνητο ήταν το πρώτο σας ταξίδι; Τι λάθη κάνατε; Τι άγχος τραβήξατε; Πόσες φορές είδατε τους συνεπιβάτες σας να κιτρινίζουν από φόβο;
Υ.Γ. Και 30ετίες να γυρίσουμε, δεν νομίζω ότι είναι κακό...
Αν οι συνεπιβατες κιτρινιζαν η οχι δεν μπορω να σου πω γιατι δεν γυριζα το κεφαλι μου να τους δω.Μονο μπροστα,για ο,τι συνεβαινε πλαι ειχα μονο ακουστικη επαφη.
Αγχος ? Οχι και παρα πολυ, κατι μηνες μονο κρατησε.Λαθη ? Ακομα κανω.Υ.Γ. Πως εχω την ιδεα οτι κατι παρομοιο εχει ξαναπαρουσιασθει ?
-
Νικο καλα παει, μονο που ειμαι λιγο προβληματισμενος γιατι σπουδαζω α8ηνα και ο πατερας μου θελει να μου παρει Quore. Παντως μετα το yaris της σχολης μεσα στο legacy οδηγουσα ευλαβικα! Ακομα το φοβαμαι λογω διαστασεων αλλα πλεον οποτε οδηγω μικρα ( fiesta, twingo) εχω αλλο αερα και ξερω 'που βρισκομαι'. Ελπιζω να καταφερω να τον πεισω να μου παρει μια κατηγορια μεγαλυτερη (colt, clio, ignis) ωστε να μπορω να κανω και ταξιδια εδω γυρω!
-
Και τον πατέρα σου καταλαβαίνω, και εσένα...αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, και το Cuore καλό είναι! Ποτέ δεν ξέρεις!
Αν όντως έχει ξαναπαρουσιαστεί ίδιο θέμα, μην απαντάτε...κανένα πρόβλημα -
νομιζω οτι θα πρεπει να στραφειτε σ'ενα 1200αρι τουλαχιστον, να μπορεις να μετακινηθεις΄λιγο πιο ανετα!
-
παρε ΦΙΑΤ ΠΑΝΤΑ 1.2 ... τα εχει ολα και συμφερει!!! ειναι φουλ εξοπλισμος, 1.2 με μονο 9 χιλιαρικα... ΠΟΛΥ καλο και καλυτερο απο το quore....
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Aerandir, πώς πάει η οδήγηση; Ελπίζω να τη χαίρεσαι και να προοδεύεις συνέχεια! Έχω την άδεια σου να ρωτήσω τους παλιότερους κάτι σχετικό;
Ποιο/ πότε/ με τι αυτοκίνητο ήταν το πρώτο σας ταξίδι; Τι λάθη κάνατε; Τι άγχος τραβήξατε; Πόσες φορές είδατε τους συνεπιβάτες σας να κιτρινίζουν από φόβο;Υ.Γ. Και 30ετίες να γυρίσουμε, δεν νομίζω ότι είναι κακό...
Χωρίς να είμαι παλιός (δίπλωμα πήρα στο χέρι τον Απρίλιο του 1999), θυμήθηκα το πρώτο μου ταξίδι. Ήταν Μάιος του 1999, με το Polo 1,05lt (45ps και ένα γαϊδούρι ακόμα στην θέση του οδηγού ) της μαμάς, με την μαμά... Πηγαίναμε Σέρρες (στο χωριό...) και πάνω στα βουνά (για όσους ξέρουν τον δρόμο) πετυχαίνω σε αριστερή στροφή, όπου πήγαινα με 70-80 ,νταλίκα να προσπερνάει νταλίκα και να έχει κλείσει σχεδόν ολόκληρη την λωρίδα μου Καταλαβαίνετε ότι τα είχα παίξει και το πως κατάφερα να κάνω δεξιά και να γλιτώσω ούτε εγώ το ξέρω... Η μητέρα μου πάντως είχε κιτρινήσει στα σίγουρα... Και εγώ το ίδιο...
Το άλλο (στο ίδιο ταξίδι), ήταν όταν σε (πολύ μεγάλη και άδεια) ευθεία, πήγα να προσπεράσω έτερη νταλίκα...ήμουν με 5η και 110 και είπα να μην κατεβάσω 4η... Ε, πατούσα το γκάζι και δεν γινόταν τίποτα... (45ps...και μερικά μουλάρια ήταν αυτά...τι να σου κάνουν;;; ) Ο δρόμος ήταν τελείως άδειος (γι'αυτό και βγήκα)... Η μητέρα μου κάπου εκεί είχε ήδη ψιλοκοιμηθεί... Η απαλή μου οδήγηση (και τα 45 άλογα )
-
Πρώτο ταξίδι με αρκετή απόσταση δε θυμάμαι, θυμάμαι όμως την πρώτη φορά που βγήκα σε αυτοκινητόδρομο για 'εξόρμηση'. Επειδή ήδη οδηγούσα πολλά χρόνια (χωρίς δίπλωμα...) δεν είχα πρόβλημα στον χειρισμό του αυτοκινήτου ή στο πως θα 'σταθώ' στο δρόμο. Ακόμα όμως θυμάμαι πως έβγαλα τα εμπρός τάσια, για να αερίζονται καλύτερα και να μην ανάψουν τα φρένα, αφού θα ήμουν για μεγάλο χρονικό διάστημα με υψηλές ταχύτητες (100-120). Τι σύλληψη ήταν αυτή ακόμα δεν έχω καταλάβει, αφού στον αυτοκινητόδρομο σπάνια πατάς τα φρένα, σπανιότερα τα πατάς δυνατά, και σχεδόν ποτέ δυνατά και πολλές φορές, και αν το κάνεις αυτό κάτι δεν πάει καλά με την οδήγησή σου...
-
Το πρώτο ταξείδι έγινε με αυτοκίνητο φίλου!!! που είχε πάει φαντάρος στην Κόρινθο, Μια σειρά πρίν απο μένα!!! το 1973. Το αυτοκίνητο ηταν DATSUN 1300!!!! και πήγα με την μητέρα του για να τον επισκευθούμε την πρώτη μέρα που επέτρεπαν επισκεψη. Εγώ πάντως 'ευθειοποιούσα' τις στροφές όπως έγραφαν τότε οι 4 ΤΡΟΧΟΙ. Μετά απο καιρό η μητέρα του μου είπε οτι ειχε τρομάξει πολύ με εκεινο το ταξείδι!!!! (ουσιαστικά ηταν η πρώτη φορά που έπιανα τιμόνι μετα το δίπλωμα που είχα πάρει το Νοέμβριο του 1972)
Το πρωτο μου ταξιδι!