-
Στο καινούργιο τεύχος των 4Τ ο ΚΚ φαίνεται να απαντά σε κάποιο παλιότερο thread που τον «κατηγορούσε» ως «γκρινιάρη». Και λέει αυτά που όλοι γνωρίζουμε ότι ισχύουν.
Πολύ μεγαλύτερη σημασία όμως έχει η γενικότερη αισιοδοξία που διαπνέει το κείμενό του, την οποία θα μου επιτρέψει να χρησιμοποιήσω ως έμπνευση για τούτο εδώ το θέμα.
Με λίγα λόγια: μη μασάτε!!!
Μην πέφτετε στην παγίδα της μεμψιμοιρίας και της ραγιάδικης μιζέριας.
Εμείς εδώ σ’αυτή την ευλογημένη άκρη της γης, είμαστε πολύ καλύτεροι από πολλούς άλλους. Και αν δεν είμαστε θα γίνουμε!
Εδώ και διακόσια χρόνια, από το απόλυτο μηδέν, το Γένος πολεμά, πέφτει, ξανασηκώνεται, θριαμβεύει, αποτυγχάνει, απελπίζεται και ονειρεύεται. Και δείξτε μου έναν που λέει ότι μας χάρισε κάτι και θα σας δείξω έναν μεγάλο ψεύτη. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε από κανέναν.
Και ούτε ανάγκη έχουμε από επίδοξους εθνοπατέρες, όψιμους πατριώτες και αστείους ηθικολόγους. Κάτι τέτοιοι γνωστοί λαθρεπιβάτες της Ιστορίας, μόνιμα κάνουν πλιάτσικο στις πλάτες του απλού ανθρώπου. Γράψτε τους εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες
-
Στο καινούργιο τεύχος των 4Τ ο ΚΚ φαίνεται να απαντά σε κάποιο παλιότερο thread που τον «κατηγορούσε» ως «γκρινιάρη». Και λέει αυτά που όλοι γνωρίζουμε ότι ισχύουν.
Πολύ μεγαλύτερη σημασία όμως έχει η γενικότερη αισιοδοξία που διαπνέει το κείμενό του, την οποία θα μου επιτρέψει να χρησιμοποιήσω ως έμπνευση για τούτο εδώ το θέμα.
Εμείς εδώ σ’αυτή την ευλογημένη άκρη της γης, είμαστε πολύ καλύτεροι από πολλούς άλλους. Και αν δεν είμαστε θα γίνουμε!
Εδώ και διακόσια χρόνια, από το απόλυτο μηδέν, το Γένος πολεμά, πέφτει, ξανασηκώνεται, θριαμβεύει, αποτυγχάνει, απελπίζεται και ονειρεύεται. Και δείξτε μου έναν που λέει ότι μας χάρισε κάτι και θα σας δείξω έναν μεγάλο ψεύτη. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε από κανέναν.
Και ούτε ανάγκη έχουμε από επίδοξους εθνοπατέρες, όψιμους πατριώτες και αστείους ηθικολόγους. Κάτι τέτοιοι γνωστοί λαθρεπιβάτες της Ιστορίας, μόνιμα κάνουν πλιάτσικο στις πλάτες του απλού ανθρώπου. Γράψτε τους εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
-
-
ΠΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕ .!!!!!!
-
Paidakia mou
Mou faivetai oti 8a 3eskovisw ta apomvnmoveumata tou Makrygiavvn kai 8a ta 3avadiabasw gia 3n n 4n fora!!!
Eivai kai to movo Ellnviko Biblio pou exw edw stnv Soundia!(3 tomoi)
Kai eivai toso epikairo akoma!!!!!!!!!!!!!!
H lete va to steilw stnv Ellnvikn Bouln sav dwro?Mporw va to kavw praktika, eivai kaveis pou 3erei?
Spiros -
Ο χρήστης spiros54 έγραψε:
Paidakia mou
Mou faivetai oti 8a 3eskovisw ta apomvnmoveumata tou Makrygiavvn kai 8a ta 3avadiabasw gia 3n n 4n fora!!!
Eivai kai to movo Ellnviko Biblio pou exw edw stnv Soundia!(3 tomoi)
Kai eivai toso epikairo akoma!!!!!!!!!!!!!!
H lete va to steilw stnv Ellnvikn Bouln sav dwro?Mporw va to kavw praktika, eivai kaveis pou 3erei?
SpirosΣπύρο, μην κάνεις τον κόπο!
Οι Βολεφτές μας δεν ξέρουν γράμματα... μόνο αριθμούς.
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Στο καινούργιο τεύχος των 4Τ ο ΚΚ φαίνεται να απαντά σε κάποιο παλιότερο thread που τον «κατηγορούσε» ως «γκρινιάρη». Και λέει αυτά που όλοι γνωρίζουμε ότι ισχύουν.Πολύ μεγαλύτερη σημασία όμως έχει η γενικότερη αισιοδοξία που διαπνέει το κείμενό του, την οποία θα μου επιτρέψει να χρησιμοποιήσω ως έμπνευση για τούτο εδώ το θέμα.
Θα ήταν εύκολο να το κάνεις πιό συγκεκριμένο ?
Πιό άρθρο , σελίδα , κλπ.Για να τοποθετηθούμε σε κάτι γραπτό του Κ.Κ. και όχι δικό σου
Αποστόλης
και χρόνια πολλά . -
άσχετο εντελώς: έχεις τελειώσει την Ικάρων???
Σπύρος
-
Μένω ευχάριστα έκπληκτος!!!
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Θα ήταν εύκολο να το κάνεις πιό συγκεκριμένο ?
Πιό άρθρο , σελίδα , κλπ.Για να τοποθετηθούμε σε κάτι γραπτό του Κ.Κ. και όχι δικό σου
Αποστόλης
και χρόνια πολλά .Αγαπητέ Αποστόλη,
Καταρχάς καλή χρονιά!
Κατά δεύτερον, το post σου με εξέπληξε. Δεν ζήτησα από κανέναν να τοποθετηθεί σε κάτι που είπε ο pilot. Αν θέλεις να τοποθετηθείς πολύ φοβάμαι ότι θα αναγκαστείς να σχολιάσεις δικές μου σκέψεις. Ανέφερα πολύ καθαρά ότι αυτά που έγραψε ο ΚΚ επέδρασαν ως έμπνευση και μόνο.
Και σαν αναγνώστης των 4Τ οφείλεις να ξέρεις ποιο είναι το άρθρο. Εν πάσει περιπτώσει, είναι στο Εν Λευκώ και 'συνεχίζεται' κατά κάποιον τρόπο στον Αντίλογο.
Τέλος, σ'ευχαριστώ για τις ευχές!
-
Ο χρήστης ) ΣΩΤΗΡΙΟΣ ( έγραψε:
Μένω ευχάριστα έκπληκτος!!!ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
Κακώς μένεις έκπληκτος!
Ελπίζω όταν έρθει η μέρα να είμαι σε ηλικία που να μου επιτρέπεται να χοροπηδήσω από χαρά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άσχετο εντελώς: έχεις τελειώσει την Ικάρων???
Σπύρος
Όχι καμία σχέση!
Αν και έχω πολλούς φίλους (τελείως κατά τύχη) που έχουν τελειώσει την Ικάρων και τώρα που εμείς καθόμαστε και χασομεράμε εδώ μέσα, αυτοί κάνουνε τις τελευταίες πτήσεις της ημέρας, σαν γεράκια πάνω από το ανταριασμένο Αιγαίο.
Το ρητό πάντως (από το χορό των Σπαρτιατών Εφήβων), προσπαθώ να το έχω στο μυαλό και την καρδιά μου από τα γυμνασιακά μου χρόνια.
-
Μένω ευχάριστα έκπληκτος!!!
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
Κακώς μένεις έκπληκτος!
Ελπίζω όταν έρθει η μέρα να είμαι σε ηλικία που να μου επιτρέπεται να χοροπηδήσω από χαρά.
Θα είσαι
Μη μασάτε μάγκες!