-
Ο φίλος Leoussis μου έβαλε την ιδέα για ράλλυ αντίκα
Έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικό ή ξέρει κάποια βασικά να με ενημερώσει?
Που ακριβώς γίνονται?
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ανήκεις σε κάποια λέσχη?
Αρκετά έξοδα?
Κουράζεται πολύ το αυτοκίνητο ή από ότι ξέρω γίνονται με βάση κάποιο συγκεκριμένο χρόνο?Και διάφορες άλλες ερωτήσεις!
Για ενημερώστε με και ετοιμάστε και ένα αυτοκόλλητο 4Tforum να βάλω στην πόρτα!
Εξάλλου δεν είμαι και ο μόνος με παλιό εδώ! -
Που ακριβώς γίνονται?
Αρκετά έξοδα?
Κουράζεται πολύ το αυτοκίνητο ή από ότι ξέρω γίνονται με βάση κάποιο συγκεκριμένο χρόνο?Και διάφορες άλλες ερωτήσεις!
Που ακριβώς γίνονται?
Αρκετά έξοδα?
ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
Η ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΠΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ SITE.
Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΗ Μ.Ω.Τ. ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ Κ.Τ.Λ.
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ -
Εχω ενα τευχος της ΦΙΛΠΑ ετους 1999 ( ),δινει τηλεφωνο 6533420 και διευθυνση Πινδου 92,Παπαγου.Δεν εχω κατι πιο καινουργιο να σε βοηθησω.Εξ'αλλου για παλια μιλαμε
-
ΕΥΡΕΘΕΙ ΤΟ URL
-
Άρα αφού όλα γίνονται μέσω ΦΙΛΠΑ θα πρέπει να έχω και πινακίδες ΦΙΛΠΑ???
Για να δω στο site...
-
Ακόμα δεν έχω πάει σε κανένα..
Αλλά άκουσα ότι θα πάνε στην Κεφαλονιά περίπου στις 28 Μαρτίου...
Μπορούμε να το οργανώσουμε ίσως και να πάμε και όλο το forum.
Δεν νομίζω να κολλάνε αν δεν έχουν όλα τα μέλη παλιά αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αλλά άκουσα ότι θα πάνε στην Κεφαλονιά περίπου στις 28 Μαρτίου...Αν περάσεις από Πάτρα σε πάω μια κόντρα στην περιμετρική!!!
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Αλλά άκουσα ότι θα πάνε στην Κεφαλονιά περίπου στις 28 Μαρτίου...Αν περάσεις από Πάτρα σε πάω μια κόντρα στην περιμετρική!!!
-
Η ΕΟΟΕ κάνει 2 πολύ ωραίες εκδρομές!
Μία αρχές Οκτωβρίου κόρινθο-γαλαξίδι κλπ κλπ και μία τέλη Οκτωβρίου στο Capri της Ιταλίας!Ποια μέλη με ιστορικό αυτοκίνητο θα έρθουν?
-
Δεν χρειαζεται να εχεις πινακιδες ΦΙΛΠΑ. Απλως στα επισημα ραλλυ της για να λαβεις μερος πρεπει να αποκτησεις καρτα FIVA την οποια εκδιδει ι ΦΙΛΠΑ για λογαριασμο της FIVA (Federation International Vehicules Automobile).
Υπαρχουν ομως και αλλες λεσχες λιγοτερο επισημες οπως η ΣΙΣΑ (http://www.scoc.gr), η ΟΡΚΑ , αλλα και η ΕΛΠΑ εχει κλαση ιστορικων με κανονικα αγωνιστικες ταχυτητες.
Οσο για τον φιλο που ειπε οτι τα κλασσικα-παλια, πανε σαν κυριες, φιλικα του λεω οτι στην Ελλαδα μας, κυκλοφορουν λιγα κλασικα αλλα οταν 8α τον παρει κυνηγι καμια Stratos, ή κατι αναλογο π.χ. 037 τοτε θα καταλαβει οτι η αυτοκινηση τυπου ΣΑΞΟ , ΠΟΥΝΤΟ και ΣΙΑ ειναι για λουνα παρκ.
Δεν 8ελω να θιξω κανεναν αξιοτιμο κυριο αυτουτ ου φορουμ, πληροφοριακως και μονο ανεφερα τα παραπανω.
Ράλλυ αντίκα - Εκδρομές