-
Σε ποιά ηλικία νομίζετε πως βρίσκετε το Forum ???
Βρεφική , νηπιακή , παιδική, εφηβική, νεανική , ώριμη, γεροντική ????
Αποστόλης.
-
Αποστόλης.
-
Αποστόλης.
-
neanikh 50% (oi texnikes odhghshs tou aytokinitou mou aresoun edw!)
orimh 40% (m'aresei idiaitera pou oloi einai synhdhtopoiimenoi (asfaleia-alkoo) odhgoi kai gnwstes tou antikeimenou)parathrountai omws kai vrefika-paidika shmeia opws 'to tade amaksi einai kalytero' i 'ayto einai oute gia na to ftynoun' , 'etsi einai opws to lew egw'
opws epishs kai neanika-efhvika stoixeia. 'kala ta aytomata kivwtia alla protimw na allazw taxythtes kai na kourazomai, epeidh exei plaka'
gerontika den parathrhsa. mono otan kapoioi isxyristikan oti oi iapwnes den exoun texnologia pou fanerwnei oti einai gennhmenoi ligo prin ton 1 pagkosmio polemo pp
) elpizw na epiasa swsta th sfygmopmetrhsh tou forum!!
-
Ωχ!!!Νομίζω ότι...θα βρέξει!!!
Αποστόλη,νομίζω ότι τό φόρουμ έχει τρομερές ηλικιακές διακυμάνσεις.
Εκεί πού η ωριμώτητα δείχνει νά είναι πανταχού παρούσα,μέ συζητήσεις υψηλού επιπέδου,καί απόψεις ατόμων πού 'ανοίγουν' μάτια,εκεί σκάει μύτη η παιδικότητα.Εχουμε (υποτίθεται) περάσει από τίς παιδικές ασθένειες,αλλά θά αργήσουμε νομίζω νά καταλάβουμε ότι μερικές από αυτές είναι....ανίατες.
Καί γιά νά πώ τήν αμαρτία μου,εκείνη η 'φιλανθρωπική' ήταν πού μέ ξενέρωσε.Πάει τό όνειρο τής 'άλλης' Ελλάδας. -
ξεχνατε κατι: ανεξαρτητου ηλικιας και ωριμοτητας ειμαστε ολοι παιδια!
-
'Εγώ είμαι δώδεκα χρονών και μεγαλοδείχνω'.
Και, φίλε Κυνηγέ, μη σε ξενερώνει τίποτα. Το τι δεν έγινε υπό την αιγίδα του 4ΤΦ για φιλανθρωπικούς σκοπούς (που άλλωστε είχε και εγγενείς δυσκολίες) δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που ο καθένας μπορεί να κάνει για το διπλανό του, αφού εκ-παιδεύσει τον εαυτό του μέσα από δημιουργικές συζητήσεις. -
Εφηβική!
Με πολλά 'πάνω' και άλλα τόσα 'κάτω'!!
Με πολύ ενθουσιασμό που εύκολα γίνεται απογοήτευση!!
Με πολλή διάθεση που εύκολα γίνεται γκρίνια!!
Με ανατρεπτικότητα που πολλές φορές φτάνει στον μηδενισμό!!
Με απόλυτες απόψεις περί του σωστού!!Δεν θα αλλάξει νομίζω και πολύ με το πέρασμα του χρόνου!!Οπως είπε και ο Αντρέας ΜΚΙΙΙ...παιδιά είμαστε όλοι!!
Οσο για την φιλανθρωπική....αν κάτι δεν 'προχωράει'...τότε ηταν λάθος η ιδέα...δεν 'κολλούσε' στο περιβάλλον!!!
Το ότι είμαστε εδω και 'μιλάμε' δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουμε και κολλητοί ΟΛΟΙ στην προσωπική μας ζωή!!Και αυτό είναι και το προτέρημα μιας ηλεκτρονικής κοινωνίας όπως αυτή εδώ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εφηβική!Με πολλά 'πάνω' και άλλα τόσα 'κάτω'!!
Με πολύ ενθουσιασμό που εύκολα γίνεται απογοήτευση!!
Με πολλή διάθεση που εύκολα γίνεται γκρίνια!!
Με ανατρεπτικότητα που πολλές φορές φτάνει στον μηδενισμό!!
Με απόλυτες απόψεις περί του σωστού!!Δεν θα αλλάξει νομίζω και πολύ με το πέρασμα του χρόνου!!Οπως είπε και ο Αντρέας ΜΚΙΙΙ...παιδιά είμαστε όλοι!!
Οσο για την φιλανθρωπική....αν κάτι δεν 'προχωράει'...τότε ηταν λάθος η ιδέα...δεν 'κολλούσε' στο περιβάλλον!!!
**Το ότι είμαστε εδω και 'μιλάμε' δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουμε και κολλητοί ΟΛΟΙ στην προσωπική μας ζωή!!Και αυτό είναι και το προτέρημα μιας ηλεκτρονικής κοινωνίας όπως αυτή εδώ!
**
**Συμφωνώ απόλυτα. **
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Σε ποιά ηλικία νομίζετε πως βρίσκετε το Forum ???Βρεφική , νηπιακή , παιδική, εφηβική, νεανική , ώριμη, γεροντική ????
Αποστόλης.
Τι εγινε ρε Παγουρα ,ζητησανε στοιχεια απο το Ληξιαρχειο ?
Κοιτα θεμα που ανοιξε γιορτινες μερες.
Διαβασα τον κυνηγο και ειπα καλα τα λεει,ειδα μετα τι ελεγε ο Νικος και παλι συμφωνησα.(Φιλε Aerandir συγνωμην αλλα δεν μπορω να διαβαζω Ελληνικα με λατινικους χαρακτηρες, τα συλλαβιζω αλλα δεν πιανω το νοημα.)
Λοιπον φιλτατε Αποστολη απαντηση σταρατη δεν βρηκα γιατι ειμαστε ενα μικρο ομοιωμα της κοινωνιας που μας περιτριγυριζει.Υπαρχουν γκρινιαριδες σαν μωρα,περιεργοι σαν νηπια,καυγατζηδες σαν παιδια,ορμητικοι σαν εφηβοι,αισιοδοξοι σαν νεοι,μπεσαληδες σαν ωριμοι και εγκρατεις σαν γεροι.Και ανεξαρτητα απο την ηλικια του καθενος μας που ετσι και αλλιως δεν διακρινεται παντα μεσα απο τα γραφτα μας.
Και μιας και η ομοιομορφια δημιουργει ανια, ευχομαι παντα να ειμαστε ετσι. -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
ξεχνατε κατι: ανεξαρτητου ηλικιας και ωριμοτητας ειμαστε ολοι παιδια!Ασφαλώς...
παιδιά που μεγαλοδείχνουμε
και...
μεγάλοι που παιδιαρίζουμε -
O παλιμπαιδισμός στην υπηρεσία των γέρων και ξεκούτηδων (πω,πω τι έγραψα!!)
Το φόρουμ είναι δυναμικό χωρίς ηλικία. Τα μέλη είναι σε όλα τις ηλικίες που αναφέρονται. Άλλοι νήπια που έχουν πολλά να δώσουν και άλλοι γέροι αλλά και πεθαμένοι που βαρέθηκαν. Κοιτάμε μπροστά. Πολλά μπορούν να γίνουν και για να περνάμε καλά και για να μαθαίνουμε...
Καλή Χρονιά σε όλους
-
Κάτι από το «Δεσποινίς ετών 29» και από το «Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά» μου θυμίσατε.
Μικροί μεγάλοι εν δράση αυτό έχει σημασία. Αν και καμιά φορά ξανοιγόμαστε λίγο παραπάνω. Καλά πάμε και θα πάμε ακόμα καλύτερα, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.
Ίσως λιγότερη γκρίνια και περισσότερη αισιοδοξία να μας έδινε περισσότερη ώθηση.
Τι λέτε; -
Όπως και να το δεις είναι σε ΚΑΛΗ ηλικία!!
Για την .... ηλικία του 4Τforoum !