-
Υπάρχει ένας σωλήνας (γωνίες νομίζω τους λένε) που βγαίνει από το φίλτρο αέρα και πάει στο καρμπυρατέρ
Όπως σε όλα τα ami έτσι και σε μένα στη βάση του καρμπυρατέρ έχει κοπεί...
Ακόμα και στο εξωτερικό δεν υπάρχει τίποταΞέρετε μαγαζί με τέτοια είδη που μπορεί να έχει κάτι παρόμοιο και να ταιριάξει?
-
Υπάρχει ένας σωλήνας (γωνίες νομίζω τους λένε) που βγαίνει από το φίλτρο αέρα και πάει στο καρμπυρατέρ
Ακόμα και στο εξωτερικό δεν υπάρχει τίποταΞέρετε μαγαζί με τέτοια είδη που μπορεί να έχει κάτι παρόμοιο και να ταιριάξει?
-
-
Ψάξε σε καταστήματα ανταλλακτικών, για σπιράλ χαρτοσωλήνα (πουλιέται με το μέτρο) με τη διάμετρο που χρειάζεσαι. Χρησιμοποιείται κατά κόρον σε μετατροπές στην εισαγωγή αέρα. Μπορείς να της δώσεις όποια γωνία θες και είναι πολύ οικονομική. Επίσης πάρε και κολλάρα για να τη σφίξεις.
Υπάρχουν και γωνιές από σιλικόνη (πχ Samco) αλλά είναι πανάκριβες.
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Ψάξε σε καταστήματα ανταλλακτικών, για σπιράλ χαρτοσωλήνα (πουλιέται με το μέτρο) με τη διάμετρο που χρειάζεσαι. Χρησιμοποιείται κατά κόρον σε μετατροπές στην εισαγωγή αέρα. Μπορείς να της δώσεις όποια γωνία θες και είναι πολύ οικονομική. Επίσης πάρε και κολλάρα για να τη σφίξεις.Υπάρχουν και γωνιές από σιλικόνη (πχ Samco) αλλά είναι πανάκριβες.
Έλα που τώρα είδα ότι από τη μία μεριά θέλω 60 mm και από την άλλη 70mm.
Το βρήκα στο internet τελικά αλλά μαζί με μεταφορικά σίγουρα 60 ευρώ...
Μου είπαν να ψάξω Σ.Πάτση ...Θα έχει κάτι παρόμοιο...
Σε πιο ύψος περίπου λέτε να ψάξω?
Γωνίες από σιλικόνη?
Τι ιδιαίτερο έχουν? Αν έχουν λιγότερο από 50 ευρώ τότε είμαι οκthanks
-
[list:13otjkci]Στην Samco θα βρεις σιγουρα [/list:u:13otjkci][list:13otjkci]Υπαρχει κολλαρο σε οτι διασταση θελεις[/list:u:13otjkci]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:36zmxiga]Στην Samco θα βρεις σιγουρα [/list:u:36zmxiga][list:36zmxiga]Υπαρχει κολλαρο σε οτι διασταση θελεις[/list:u:36zmxiga]Samco!?
Τι είναι?
που?πως?Ενημερώστε με!
Ακόμα και κολλάρα με 2 διαστάσεις στις 2 πλευρές?
Τιμές?Λέτε λιγότερο από 40 ευρώ?
-
κάτι βρήκα
http://www.samcosport.com -
Αυτή είναι η μαγεία του internet
Βρίσκεις τηλ του Έλληνα αντιπρόσωπου, μιλάς και σε 5 λεπτά ξέρεις τι γίνεται...Α! Ξέχασα να σας πω... 50 ευρώ!!!
Με βλέπω Σπ.Πάτση...
Άλλη εταιρεία έχουμε πιο φθηνή?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Βρίσκεις τηλ του Έλληνα αντιπρόσωπου, μιλάς και σε 5 λεπτά ξέρεις τι γίνεται...Α! Ξέχασα να σας πω... 50 ευρώ!!!
Με βλέπω Σπ.Πάτση...
[list:e4mpe7vd]Αν δεν κανω λαθος αντιπροσωπος ειναι ο siros sports.Βρηκα κολαρο που εψαχνα και η αντιπροσωπεια το ειχε στην τριπλασια τιμη [/list:u:e4mpe7vd]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Με βλέπω Σπ.Πάτση...
[list:3ryn5gtj]Αν δεν κανω λαθος αντιπροσωπος ειναι ο siros sports.Βρηκα κολαρο που εψαχνα και η αντιπροσωπεια το ειχε στην τριπλασια τιμη [/list:u:3ryn5gtj]
Να τι βρήκα στο internet :
Auto Ergonomics
Athanasiou Diakou 22
Moshato, Pireas
Greece
tel: +30 1 942 7417
fax: +30 1 942 5371
autoergo@otenet.gr
Louis Autotuning
Greece
tel: +302 1 08055612
fax: +302 1 08064147
dlouis@ath.forthnet.grΔηλαδή το δικό σου πόσο το πήρες?
Γιατί τηλεφωνικά εμένα μου είπε 'Ε αυτά πάνε κάπου στα 50 ευρώ...'
Για πες μαγαζί που μπορώ να τα βρω πιο φθηνά..
Εκτός από αυτά κάποιο άλλο ξέρεις που να έχει όχι απαραίτητα Samco?
-
Πάντως είναι υπερβολικό να πάρεις γωνία σιλικόνης για τέτοια εφαρμογή. Είναι πανάκριβες και η τερλαστια αντοχή τους δε νομίζω ότι είναι απαραίτητη. Ένας χαρτοσωλήνας σίγουρα θα κάνει δουλειά, και κοστίζει λιγότερο από 8-9 ευρώ το μέτρο.
-
Υπαρχουν και οι μεταλλικοι σωληνες που χρησιμοποιουνται σε εξαερισμους και ειναι ευπλαστοι(σαν ακορντεον).
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υπαρχουν και οι μεταλλικοι σωληνες που χρησιμοποιουνται σε εξαερισμους και ειναι ευπλαστοι(σαν ακορντεον).Έψαξα και σήμερα και απογοητεύτηκα.
Αδύνατο να βρω με διαφορετικές διαστάσεις στα 2 άκρα και το βασικότερο αδύνατο να βρω με μεγαλύτερη γωνία από 90 μοίρες...Τώρα για τις άλλες λύσεις που προτείνεται, σωστές αλλά θα τις προτιμήσω αφού εξαντλήσω όλα τα περιθώρια για κάτι πιο κοντά στο γνήσιο (λαστιχένιος σωλήνας)
-
Μάλλον εννοείς μικρότερη γωνία από 90 μοίρες.
Πάντως, η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για αρκετά δύσκολη εφαρμογή καθώς τόσο η μη τυποποιημένη γωνία, όσο και οι διαφορετικές διαστάσεις καθιστούν πολύ δύσκολο το να βρεις κάτι στο εμπόριο.
Προτού όμως καταλήξεις στην πανάκριβη λύση, δοκίμασε πρώτα τη φθηνή. Αν δε δουλέψει χάνεις μόνο λίγα ευρώ, αν δουλέψει όμως γλυτώνεις από κάμποσο ψάξιμο
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μάλλον εννοείς μικρότερη γωνία από 90 μοίρες.Πάντως, η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για αρκετά δύσκολη εφαρμογή καθώς τόσο η μη τυποποιημένη γωνία, όσο και οι διαφορετικές διαστάσεις καθιστούν πολύ δύσκολο το να βρεις κάτι στο εμπόριο.
Προτού όμως καταλήξεις στην πανάκριβη λύση, δοκίμασε πρώτα τη φθηνή. Αν δε δουλέψει χάνεις μόνο λίγα ευρώ, αν δουλέψει όμως γλυτώνεις από κάμποσο ψάξιμο
εεε ναι ακριβώς μικρότερη από 90...
Με την διαφορά των διαμέτρων κάτι γίνεται αφού τα 70 με μια προσθήκη τα κάνεις 60...
Το θέμα είναι με τη γωνία...
Και τα σπιράλ δεν υπάρχουν σε μεγάλες διαστάσεις...Anyway θα πάω Δευτέρα πάλι Σ.Πάτση να δω στον Αχλαδιώτη και τον Πρωτόγερο που μου ήπαν!
Thanks
-
Θα σου προτεινα να κοιταξεις και εκει που πουλανε ανταλλακτικα για πλυντηρια ρουχων-πιατων,εχουν καποιες τετοιες σωληνες μπορει να κανουν
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα σου προτεινα να κοιταξεις και εκει που πουλανε ανταλλακτικα για πλυντηρια ρουχων-πιατων,εχουν καποιες τετοιες σωληνες μπορει να κανουνΑν και δεν νομίζω να έχουν τόσο μεγάλη διατομή!
Ευχαριστώ πάντως
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πάντως, η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για αρκετά δύσκολη εφαρμογή καθώς τόσο η μη τυποποιημένη γωνία, όσο και οι διαφορετικές διαστάσεις καθιστούν πολύ δύσκολο το να βρεις κάτι στο εμπόριο.
Με την διαφορά των διαμέτρων κάτι γίνεται αφού τα 70 με μια προσθήκη τα κάνεις 60...
Και τα σπιράλ δεν υπάρχουν σε μεγάλες διαστάσεις...Anyway θα πάω Δευτέρα πάλι Σ.Πάτση να δω στον Αχλαδιώτη και τον Πρωτόγερο που μου ήπαν!
Thanks
Πάντως χαρτοσωλήνα 70mm σίγουρα θα βρεις στην ΑΚΡΟΝ ΕΛΛΑΣ, Παλαμηδίου 71(συνέχεια της Σπύρου Πάτση). Νομίζω ότι είναι αρκετά καλό για την εφαρμογή που θέλεις, και η αντοχή του είναι μεγάλη.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Thanks
Πάντως χαρτοσωλήνα 70mm σίγουρα θα βρεις στην ΑΚΡΟΝ ΕΛΛΑΣ, Παλαμηδίου 71(συνέχεια της Σπύρου Πάτση). Νομίζω ότι είναι αρκετά καλό για την εφαρμογή που θέλεις, και η αντοχή του είναι μεγάλη.
Πάντως εγώ θα περίμένω και λίγες μέρες μήπως ο Α.Βασίλης βάλει στην κάλτσα που θα αφήσω πάνω στο τζάκι αυτό
http://www.ecas2cvparts.co.uk/dept.asp?dept_id=132
Thanks!
Εύρεση σωλήνα από φίλτρο αέρα σε καρμπυρατέρ