-
Κι εσύ κάνε σωστή διαφήμιση, πού είναι τα τηλ και η διεύθυνση
-
-
Τον παρεξηγήσατε τον άνθρωπο, ΔΕΝ κάνει διαφήμιση
viewtopic.php?p=1449960#p1449960
viewtopic.php?p=1449937#p1449937Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κι εσύ κάνε σωστή διαφήμιση, πού είναι τα τηλ και η διεύθυνσηΔες τα links
-
Αντιληακες μεμβρανες εβαλα GLOBAL ΣΤΗΝ PAINTBULL στη Δεκελιας 120 στο Μενιδι... εγγυηση!!!!!
-
Εγω απλα μιλαω και σας λεω τι εκανα εγω απο κει και περα τα συμπερασματα δικα σας........
-
Ο χρήστης koukou έγραψε:
Εγω απλα μιλαω και σας λεω τι εκανα εγω απο κει και περα τα συμπερασματα δικα σας........ΚΑι στις 5 δημοσιευσεις προτείνεις το ιδιο καταστημα.Εγω το καταλαβαινω σαν διαφημιση,εσυ;
-
Εγω λεω οτι δεν ειναι δικο μου το μαγαζι να κανω διαφημιση, μακαρι να ηταν...! απλα οταν ειμαστε καπου ευχαριστημενοι γιατι ρε παιδια να μην το πουμε ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!αποψεις ανταλλασουμε και λεμε μεταξυ μας τι μας συμφερει και που...
-
Ο χρήστης koukou έγραψε:
Αντιληακες μεμβρανες εβαλα GLOBAL ΣΤΗΝ PAINTBULL στη Δεκελιας 120 στο Μενιδι... εγγυηση!!!!!σε τι αμαξι και ποσο???
γιατι εγω εβαλα σε 3 πορτο hatchback με 150€..της 3Μ...
και δεν βγηκα να πω εγγυηση!!!
-
Ο χρήστης koukou έγραψε:
Εγω λεω οτι δεν ειναι δικο μου το μαγαζι να κανω διαφημιση, μακαρι να ηταν...! απλα οταν ειμαστε καπου ευχαριστημενοι γιατι ρε παιδια να μην το πουμε ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!αποψεις ανταλλασουμε και λεμε μεταξυ μας τι μας συμφερει και που...Εσύ όμως δεν ανταλλάσεις απόψεις....6 ποστ έχεις και στα 6 διαφημίζεις! Μην παίζεις με την νοημοσύνη μας, είναι πολύ άκομψο.
-
-
O καθενας ψαχνει συγκρινει και παει...εγω απλα ρωτηθηκα γι αυτο και απαντησα...το που θα παει ο καθενας προβλημα του...μιλαω για μενα τι εκανα δεν ειπα κατι αλλο.!
-
-
αν και είναι μόλις το πρώτο μου ποστάρισμα, θα ήθελα να δεχτείτε στο φόρουμ έναν επισκέπτη από το tiguan.gr και να με βοηθήσετε...σχετικά με τις μεμβράνες...και επειδή δεν έβγαλα άκρη στα προλεγόμενα...τελικά όλες είναι εκτός της νέας νομοθεσίας ή μου φαίνεται?
-
Eκτός εννοείς παράνομες?
Κατηγορηματικά όχι. Για πίσω μπορείς να βάλεις όσες επιτρεπει η εγκύκλιος και απλά ακολουθείς την διαδικασία (πας σε ένα σοβαρό κατάστημα και μαζί με τη βεβαίωση σου βάζουν και το αυτοκολητάκι )
Αν θες στα μπροστά είναι λίγο πιο σύνθετο, θές χαρτί απο νοσοκομείο. -
...μέχρι χτές όλες όσες έβλεπα στα site των εταιρειών ήταν εκτός νομοθεσίας για τα μπροστά παράθυρα...είχα κλείσει όμως ήδη ραντεβού για να τις βάλω και λέω πάω και ότι γίνει, αυτοί κάτι περισσότερο από εμένα θα ξέρουν...και πράγματι, μου έβαλαν στα μπροστινά παράθυρα μία καινούρια μεμβράνη ακόμα πιο ανοιχτόχρωμη και με διαπερατότητα 73%, εντός νομοθεσίας (σχετικό βέβαια γιατί άν καποιος κάτσει και υπολογίσει και την εργοστασιάκή -μικρή μεν- σκουρότητα τότε πάλι βγαίνει εκτός...) η οποία και δεν αναφερόταν στο site, και πίσω έβαλα ελέυθερα ότι ήθελα...πολύ καλή δουλειά με αυτοκολλητάκι και βεβαίωση.
Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να κάνουμε μαϊμουδιές με νοσοκομεία, ευχαριστώ πάντως rx8-drifter για την άμεση απάντηση σου.
-
Ο χρήστης egglezos έγραψε:
...μέχρι χτές όλες όσες έβλεπα στα site των εταιρειών ήταν εκτός νομοθεσίας για τα μπροστά παράθυρα...είχα κλείσει όμως ήδη ραντεβού για να τις βάλω και λέω πάω και ότι γίνει, αυτοί κάτι περισσότερο από εμένα θα ξέρουν...και πράγματι, μου έβαλαν στα μπροστινά παράθυρα μία καινούρια μεμβράνη ακόμα πιο ανοιχτόχρωμη και με διαπερατότητα 73%, εντός νομοθεσίας (σχετικό βέβαια γιατί άν καποιος κάτσει και υπολογίσει και την εργοστασιάκή -μικρή μεν- σκουρότητα τότε πάλι βγαίνει εκτός...) η οποία και δεν αναφερόταν στο site, και πίσω έβαλα ελέυθερα ότι ήθελα...πολύ καλή δουλειά με αυτοκολλητάκι και βεβαίωση.Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να κάνουμε μαϊμουδιές με νοσοκομεία, ευχαριστώ πάντως rx8-drifter για την άμεση απάντηση σου.
Μπροστά χωρίς βεβαίωση δεν μπορείς να βάλεις...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
...μέχρι χτές όλες όσες έβλεπα στα site των εταιρειών ήταν εκτός νομοθεσίας για τα μπροστά παράθυρα...είχα κλείσει όμως ήδη ραντεβού για να τις βάλω και λέω πάω και ότι γίνει, αυτοί κάτι περισσότερο από εμένα θα ξέρουν...και πράγματι, μου έβαλαν στα μπροστινά παράθυρα μία καινούρια μεμβράνη ακόμα πιο ανοιχτόχρωμη και με διαπερατότητα 73%, εντός νομοθεσίας (σχετικό βέβαια γιατί άν καποιος κάτσει και υπολογίσει και την εργοστασιάκή -μικρή μεν- σκουρότητα τότε πάλι βγαίνει εκτός...) η οποία και δεν αναφερόταν στο site, και πίσω έβαλα ελέυθερα ότι ήθελα...πολύ καλή δουλειά με αυτοκολλητάκι και βεβαίωση.
Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να κάνουμε μαϊμουδιές με νοσοκομεία, ευχαριστώ πάντως rx8-drifter για την άμεση απάντηση σου.
σωστά, μου έδωσαν ξεχωριστή βεβαίωση για τα μπροστά και για τα πίσω, με κολλημένο το αυτοκολλητάκι πάνω, σφραγίδα, χαρακτηριστικά, κτλ...
-
Ο χρήστης egglezos έγραψε:
σωστά, μου έδωσαν ξεχωριστή βεβαίωση για τα μπροστά και για τα πίσω, με κολλημένο το αυτοκολλητάκι πάνω, σφραγίδα, χαρακτηριστικά, κτλ...
Η βεβαίωση που σου έδωσαν θα δείς ότι λέει ότι χρειάζεται γνωμάτευση γιατρού για να είσαι καλυμένος, επαναλαμβάνω, χωρίς νοσοκομείο (οχι ιδιώτη γιατρό) σε μπλόκο έχεις πρόβλημα.
Σε κτέο εξαρτάται -
H δικη μου βεβαιωση ( μια για μπροστα και πισω) δεν αναφερει τιποτα για γνωματευση ιατρου.
-
Μπορεί να είναι το υπόδειγμα του ΚΤΕΟ.
Ασε με να το κοιτάξω αν μπορέσω και θα το σκανάρω
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ