-
Το topic 'Ότι πιό απίθανο έχω δεί στους Ελληνικούς δρόμους' έχει τεράστια απήχηση και συμμετοχή.
Προτείνω να παροτρυνθούν οι δημοσιεύσεις Φωτογραφιών, με σχετικό θέμα, ακόμη και με την δημοσίευση της καλύτερης του μήνα (?) στο Περιοδικό.
Αποστόλης.
-
Το topic 'Ότι πιό απίθανο έχω δεί στους Ελληνικούς δρόμους' έχει τεράστια απήχηση και συμμετοχή.
Προτείνω να παροτρυνθούν οι δημοσιεύσεις Φωτογραφιών, με σχετικό θέμα, ακόμη και με την δημοσίευση της καλύτερης του μήνα (?) στο Περιοδικό.
Αποστόλης.
-
Αποστόλης.
-
Γιατί δεν κάνουμε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας ποιο οργανωμένο; Θα μπορούσε να έχει διάφορες κατηγορίες, αγωνιστικά αντίκες σπάνια αυτοκίνητα, μετατροπές και ελεύθερο θέμα.
Θα μπορούσαν να επιλεγούν οι καλύτερες για δημοσίευση ή να γίνει κάποιο ένθετο με την εξασφάλιση της απαραίτητης χορηγίας. -
Καλή ιδέα
Αλλά θα πρέπει να βρούμε τρόπο όλοι μας, να τις ανεβάζουμε στο internet
-
Κώστα, αυτό είναι σχετικά εύκολο.
Άνοιξε ένα λογαριασμό στο pathfinder.gr (ιχνηλάτη ελληνικά) ή σε κάποιο άλλο αντίστοιχο portal (πύλη) και σου δίνει χώρο αποθήκευσης, στον οποίο μπορείς να 'ανεβάζεις' ό,τι αρχείο θέλεις και έπειτα φτιάχνεις ένα δεσμό προς αυτό το αρχείο.
Βοηθά βέβαια όταν έχεις ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, αλλιώς χρειάζεσαι και scanner (σαρωτή, μην ξεχνιόμαστε).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κώστα, αυτό είναι σχετικά εύκολο.Άνοιξε ένα λογαριασμό στο pathfinder.gr (ιχνηλάτη ελληνικά) ή σε κάποιο άλλο αντίστοιχο portal (πύλη) και σου δίνει χώρο αποθήκευσης, στον οποίο μπορείς να 'ανεβάζεις' ό,τι αρχείο θέλεις και έπειτα φτιάχνεις ένα δεσμό προς αυτό το αρχείο.
Βοηθά βέβαια όταν έχεις ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, αλλιώς χρειάζεσαι και scanner (σαρωτή, μην ξεχνιόμαστε).
Οκ για εμένα..
Απλά λέω για άλλα παιδιά..Το πολύ πολύ όσοι θέλουν φιλοξενούν τις photos άλλων!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το πολύ πολύ όσοι θέλουν φιλοξενούν τις photos άλλων!
Oκ, προσφέρομαι. Όποιοι θέλουν να δημοσιεύσουν φωτογραφία, ας επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω πμ για τις λεπτομέρειες.
-
Το πολύ πολύ όσοι θέλουν φιλοξενούν τις photos άλλων!
Oκ, προσφέρομαι. Όποιοι θέλουν να δημοσιεύσουν φωτογραφία, ας επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω πμ για τις λεπτομέρειες.
Και εγώ....
Υπάρχει account στο Pathfinder... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Και εγώ....
Υπάρχει account στο Pathfinder...Χεχε, εγώ άνοιξα λογαριασμό στον ιχνηλάτη μόνο και μόνο για τέτοιους λόγους...
-
Και εγώ....
Υπάρχει account στο Pathfinder...Χεχε, εγώ άνοιξα λογαριασμό στον ιχνηλάτη μόνο και μόνο για τέτοιους λόγους...
Καλύτερο από pathfinder?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Καλύτερο από pathfinder?Τηηην πάτησες, Αλέκο!
Pathfinder = ιχνηλάτης ελληνιστί!
-
Καλύτερο από pathfinder?
Τηηην πάτησες, Αλέκο!
Pathfinder = ιχνηλάτης ελληνιστί!
Εεε.. ναι....
Απλά νόμιζα ότι υπάρχει το ihnilatis.gr (και καλά! που υπάρχει δηλαδή αλλά είναι κάπως άσχετο με την περίπτωση μας!)
Όποιος θέλει ας μου στείλει e-mail με την photo που θέλει.
-
http://homepages.pathfinder.gr/sirgus/4Tforum/911.jpg
Παρακαλούμε για λόγους που έχουμε κατά καιρούς εξηγήσει να μπαίνει μόνο το link και όχι ολόκληρη η φωτογραφία (mod)
No problem (αν και δεν το είχα διαβάσει όταν έβαλα μόλις τώρα μια photo στο 'ΤΑ ΠΑΛΙΑ')
Anyway, το μέγεθος είναι μικρό...
-
Πέρσι άνοιξα λογαριασμο στο pathfinder και ξέχασα σίγουρα τον κωδικό, ενώ αν δεν έβαλα georgetabs ως συνήθως ξέχασα και το όνομα!!
Πάντως τότε μπορώ να το ξαναφτιάξω με το σωστό πλέον όνομα! -
Γεια σας φιλοι μου καλοι καλοι μου φιλοι ...
Τι γινετε ? Ολα καλα ?
Πολύ ενδιαφέρον θεμα το συγκεκριμενο ..
Εμπρος λοιπον για παμε να βρούμε υλικο ...
Ολοι μεσα στο αμαξι να εχετε τη καμερα ...
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Γεια σας φιλοι μου καλοι καλοι μου φιλοι ...Τι γινετε ? Ολα καλα ?
Πολύ ενδιαφέρον θεμα το συγκεκριμενο ..
Εμπρος λοιπον για παμε να βρούμε υλικο ...
Ολοι μεσα στο αμαξι να εχετε τη καμερα ...
Που είσαι ρε Αντωνάκη???
Χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου!
Πάντως την κάμερα (μια μικρή ή του κινητού μας) πρέπει να τη θεωρούμαι απαραίτητο αξεσουάρ στο αυτοκίνητο. Κούφια η ώρα, ένα ατυχηματάκι να συμβεί, θα μας χρειαστεί για τη λήψη αποδεικτικού υλικού.
-
http://profiles.pathfinder.gr/download. ... 1074419678
Καλοοοοοοοοοο !!!
-
ποσο χωρο σου δινει το pathfinder?
Γιατι εχω πολλες funny photos κ φωτογραφιες απο το δρομο για να ανεβασω...
Μην πω για τη συλλογη φωτογραφιων απο οτιδηποτε εχει 4 τροχους(3000+)...
Μεχρι τωρα εχω ανεβασει μονο μερικες του αυτοκινητου μου στο link της υπογραφης μου..
-
Κι εγώ θα ήθελα να ανεβάσω τη συλλογή μου, έχω γύρω στις 12000 φωτό μόνο με ηχοσυστήματα αυτοκινήτου, άλλες τόσες περίπου με αυτοκίνητα... Αλλά ακόμη κι αν έβρισκα χώρο, ποιος κάθεται για upload σε 56Κ ή έστω σε ISDN 64K?
-
Exo xekinisei mi vasi
exo poli xoro
mpori opios theli na kani upload
i kai akoma opios theli mou stelni cd (leo tora) me tin silogi tou na tis ftiaxo kai na tis anevaso
Πρόταση για φωτογραφίες !