-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Γνωρίζετε κάποιον καλό έμπορο στη Αθήνα για αγορά και τοποθέτηση αμορτισέρ στο Ford μου (fiesta 1.6 zetec); Όχι χαμηλώματα και τέτοια. απλά αλλαγή. Bilstein και Koni κυριαρχούν, ή έχω και άλλες επιλογές; Τα bilstein πολύ ακριβά ρε παιδιά. Κάθε συμβουλή και γνώμη καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Γνωρίζετε κάποιον καλό έμπορο στη Αθήνα για αγορά και τοποθέτηση αμορτισέρ στο Ford μου (fiesta 1.6 zetec); Όχι χαμηλώματα και τέτοια. απλά αλλαγή. Bilstein και Koni κυριαρχούν, ή έχω και άλλες επιλογές; Τα bilstein πολύ ακριβά ρε παιδιά. Κάθε συμβουλή και γνώμη καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
-
ενας φιλος εχει τα koni τα κιτρινα....μια πολυ καλη επιλογη αφου ειναι και ρυθμιζομενα
τωρα σαν συνεργειο με εμπειρια στα ford σου συνιστω τον καρανικολα στο π.φαληρο -
Ο χρήστης haris έγραψε:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Γνωρίζετε κάποιον καλό έμπορο στη Αθήνα για αγορά και τοποθέτηση αμορτισέρ στο Ford μου (fiesta 1.6 zetec); Όχι χαμηλώματα και τέτοια. απλά αλλαγή. Bilstein και Koni κυριαρχούν, ή έχω και άλλες επιλογές; Τα bilstein πολύ ακριβά ρε παιδιά. Κάθε συμβουλή και γνώμη καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΧειροποίητα αμορτισέρ από το Car Center (Καρανικόλας). Δεν είναι φτηνά, αλλά είναι ίσως τα καταλληλότερα και τα ανθεκτικότερα που μπορείς να βρεις για το ford σου. Στο λέω γνωρίζοντας πως κατασκευάζονται και έχοντας κυκλοφορήσει με αυτά αρκετά.
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Χειροποίητα αμορτισέρ από το Car Center (Καρανικόλας). Δεν είναι φτηνά, αλλά είναι ίσως τα καταλληλότερα και τα ανθεκτικότερα που μπορείς να βρεις για το ford σου. Στο λέω γνωρίζοντας πως κατασκευάζονται και έχοντας κυκλοφορήσει με αυτά αρκετά.
Τον Καρανικόλα τον γνωρίζω, όπως επίσης και το δημοσίευμα των 4 Τροχών για την αλλαγή αμορτισέρ στο fiesta που είχαν στο περιοδικό για δοκιμή μακράς διαρκείας από το συγκεκριμένο συνεργείο. Τον έχω ήδη ρωτήσει, απλά για το δικό μου δεν υπάρχει έτοιμο πακέτο και, από ότι μου είπε, χρειάζεται το αυτοκίνητο για τρεις ημέρες για την προετοιμασία και αντικατάσταση των αμορτισέρ. Κάτι που για μένα είναι δύσκολο έως αδύνατο. Θα μπορούσες να μου πεις λίγα πράγματα περισσότερο για την κατασκευή τους; Πώς μπορώ να ξέρω ότι θα γίνει σωστή δουλειά;
-
δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι του τα φτιαχνει ο μαρακακης στο μοσχατο
αν του τα φτιαχνει οντως αυτος τοτε κανει πολυ καλη δουλεια
στον μαρακακη φτιαξαμε τα αμορτισερ της corolla του πατερα μου -
ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΖΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΟΡΟΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕΡΒΙΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
-
αν εννοεις τον μαρακακη ειναι στην οδο Θεσσαλονικης στο μοσχατο
ο καρανικολας ειναι σε ενα δρομο καθετο στην συγγρου απεναντι απο το ωνασειο
ο μαρακακης δεν ξερω ακριβως που ειναι γιατι ειχε παει ο πατερας μου και οχι εγω
Εμπορος Αμορτισέρ στην Αθήνα