-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κανονικά η μάνα του λέει 145/80 αλλά εγώ του είχα 155/70 και τώρα του έβαλα 165/70. εν τω μεταξύ έβγαινε και μια έκδοση που θέλει 135/80!!!
Είχες 155/70 και του έβαλες 165/70 ? Μα έτσι το ελαστικό θα είναι ψηλότερο! Κανονικά θα έπρεπε να βάλεις 165/65, ώστε να διατηρήσει αντίστοιχη αναλογία... ???
To /70 δεν είναι το προφίλ;
-
Ναι ...
-
Καλά έλεγα εγώ ότι τώρα το αμάξι μου μοιάζει με τρακτέρ αλλά κανένας δεν με άκουγε…
Ναι βρε παιδία δεν το είχα σκεφτεί αυτό!
Ήταν που ήταν το κακόμοιρο, το παράκανα και εγώ…Τώρα ή μπαίνω σε μια πίστα και του αλλάζω τα φώτα και πάω για άλλα λάστιχα (κάπως χλωμό)…
Ή περιμένω καμιά οικονομική ευκαιρία να τα αλλάξω και αυτά να τα πουλήσω και όσα πιάσω .Αχ αυτό το ΑΧ… να μου πεις τι φταίει το αμάξι, εγώ είμαι ο βλάκας…
-
Καλα ο λαστιχας που πηγες και τα εβαλες δεν σου ειπε τιποτα..???
-
Όχι και να φανταστείς μου λέει αυτά που θα βάλεις θα δεις τρελές διαφορές στο αυτοκίνητο! (και τελικά είδα… αλλά προς το χειρότερο ) .
Τι να κάνω βρε γμτ… μαθαίνω με το παθαίνω … -
Aλλα τι λεω οι γνωστοι ξερολες ελληναρες...
-
Καλά τα άλλα χαλαρά θα είναι 165/60 !!!!
Για να μην πω 165/50 !!! -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Καλά τα άλλα χαλαρά θα είναι 165/60 !!!!
Για να μην πω 165/50 !!!Ε, ας μην υπερβάλλουμε κιόλας... 50άρι προφίλ είναι πολύ χαμηλό γι'αυτό το αυτοκίνητο και τη συγκεκριμένη διάσταση...
Εγώ θα πήγαινα στο λαστιχά σου και θα του έκανα θέμα. Προσπάθησε να τον πείσεις να σου αλλάξει λάστιχα με αυτά της σωστής διάστασης.
-
Λοιπόν να οργανώσουμε τι θα μας υπογράψει ο Robert Opron
Δεν υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες σαν αυτή! -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Καλά έλεγα εγώ ότι τώρα το αμάξι μου μοιάζει με τρακτέρ αλλά κανένας δεν με άκουγε…Ναι βρε παιδία δεν το είχα σκεφτεί αυτό!
Ήταν που ήταν το κακόμοιρο, το παράκανα και εγώ…No problem Θα λέμε ότι είναι χωμάτινο
Τώρα ή μπαίνω σε μια πίστα και του αλλάζω τα φώτα και πάω για άλλα λάστιχα (κάπως χλωμό)…
Θέλω να ξέρω ποιος σου βάζει τέτοιες ιδέες
Σοβαρά τώρα κρατάς τα λάστιχα γιατί δεν μπορείς να αλλάζεις κάθε μέρα ισιώνεις τα φρυδάκια και όταν έρθει η ώρα τους βάζεις 165/60/13
-
Mr. Opron has worked on numerous automobile designs in his career including the Ami 8, SM, GS and CX. This is a once-in-a-lifetime chance to meet and thank the man responsible for many of the vehicles we continue to cherish today!
1)Δίνουμε ο κάθε ένας μια photo και την υπογράφει
2)Όλοι μαζί με τα citroen μας...Όλα αυτά βέβαια αν δεχθεί ο φίλος μου να κάνει την χάρη (που δεν νομίζω να αρνηθεί!)
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τώρα ή μπαίνω σε μια πίστα και του αλλάζω τα φώτα και πάω για άλλα λάστιχα (κάπως χλωμό)…
Θέλω να ξέρω ποιος σου βάζει τέτοιες ιδέες
Έλα μου ντε;
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Δεν υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες σαν αυτή!Προτείνω να αφορά το Citroforum μας συνολικά.
Ρίξτε ιδέες στο τραπέζι -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Δεν υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες σαν αυτή!Χχμμμ, εγώ λέω να γράψει αντί για αφιέρωση, το : αχ γιατί δεν σχεδίασα εγώ το ΑΧ!!!
Ααα και το : Φιλάκια στον Htanso21.Χιχιχιχι
-
Καταρχήν πόσοι συμφωνούν..
Ποτέ δεν είχα καλή επαφή με τα αυτόγραφα αλλά εδώ δεν σηκώνει κουβέντα για το αν αξίζει ή οχι!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Καταρχήν πόσοι συμφωνούν..Ποτέ δεν είχα καλή επαφή με τα αυτόγραφα αλλά εδώ δεν σηκώνει κουβέντα για το αν αξίζει ή οχι!
Βεβαίως και αξίζει. Να μαζευτούμε μία μέρα σαν Citroen Forum 4T και να φωτογραφηθούμε και αυτή την φώτο να υπογράψει ο κος Opron. Ο Sirgus δικαιωματικά κρατά την πρωτότυπη και οι υπόλοιποι από ένα αντίγραφο.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ο Sirgus δικαιωματικά κρατά την πρωτότυπη και οι υπόλοιποι από ένα αντίγραφο.Δεν κρατάω τίποτα δικαιωματικά!
Το ότι έχω παλιό Citroen δεν λέει απολύτως τίποτα στο κάτω κάτω...Το πιο σωστό και δίκαιο και ωραίο είναι ο κάθε ένας να έχει μια φώτο που του αρέσει με το αυτοκίνητο του!
Και αν θέλουμε ΚΑΙ μια όλοι μαζί!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ο Sirgus δικαιωματικά κρατά την πρωτότυπη και οι υπόλοιποι από ένα αντίγραφο.
Δεν κρατάω τίποτα δικαιωματικά!
Το ότι έχω παλιό Citroen δεν λέει απολύτως τίποτα στο κάτω κάτω...!Το πιο σωστό και δίκαιο και ωραίο είναι ο κάθε ένας να έχει μια φώτο που του αρέσει με το αυτοκίνητο του!
Και αν θέλουμε ΚΑΙ μια όλοι μαζί!
Φυσικά και θέλουμε μία όλοι μαζί!!
Ή καλύτερα θέλω μία όλοι μαζί γιατί δεν βλέπω άλλες γνώμες! -
Παιδία εγώ μέσα είμαι, ότι θέλετε.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Καταρχήν πόσοι συμφωνούν..Hands up!
CITROËN FORUM