-
Δεν αμφισβήτησα τα προβλήματα.
Απλά με τα γερμανικά που καιγανε πάντα ένα λίτρο λάδι στα 1000 χλμ και τότε τα αλλάζαμε στα 2500 χλμ δεν έχω ακούσει ανάλογα λόγια.
Προφανώς οι ιδιοκτήτες καλά κάνουν και φωνάζουν και έχουν δίκιο.
Οι υπόλοιποι όμως που μπορεί να έχουν οι ίδιοι λαδιερες και να το κρύβουν δεν μπορούν να έχουν άποψη χωρίς να θεωρηθούν χεητερς.
Διάβασα σε ένα σχόλιο για τους ντίζελ κινητήρες των κορεάτικων ότι έχουν θέματα.
Δεν έχω διαβάσει κάτι.
Αυτό που είπαμε επιλεκτική πληροφόρηση.
-
@criuser said in CITROËN FORUM:
Οντως δεν ήταν τόσο αξιόπιστος όσοι οι προηγούμενοι ατμοσφαιρικοί και η σιτροέν, μετά την επίσης αποτυχημένη προσπάθεια να συνεργαστεί με την μπεμβέ σε ένα τούρμπο κινητήρα,
Φανταστικό μοτέρ που το κατάστρεψε η PSA, γιατί δεν ξέρουν από μηχναολογία.
@caro-0 said in CITROËN FORUM:
4ον το αυτοκίνητο φορούσε 0-30w total ineos, όταν πριν 2 χρόνια ξεκίνησε να καίει λάδια και πήγα για service μου είπαν ότι η οδηγία είναι πλέον 0-20w από την PSA (γελάνε και τα τσιμέντα) και από πέρυσι η PSA με νέα οδηγία βάζει τα 5-30w total RCP. ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΏ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΆ ΕΤΑΙΡΊΑ;
Δεν χρειάζεται να σκεφτεί, από κρασιά και φαγητό κατέχουν, από μηχανολογία δεν έχουν ιδέα οπότε δοκιμάζουν και ό,τι κάτσει. Κλασσική γαλλική συνταγή...
-
Κλασσική απάντηση που αν ήταν φαγητό θα είχε γεμίσει μούχλα..
-
Κλασσική απάντηση που αν ήταν φαγητό θα είχε γεμίσει μούχλα..
Μπα, απλά η αλήθεια, που φυσικά ενοχλεί. Μούχλα ίσως έχουν τα λάδια....δεν γνωρίζω!
-
@fanis75 said
Ευτυχως στα Mini δεν εβγαλε τιποτα , Εκει ειχε αναλαβει η Bmw που εχει ιστορια στα προβληματικα μοτερ
-
@alexandros-k said in CITROËN FORUM:
@fanis75 said
Ευτυχως στα Mini δεν εβγαλε τιποτα , Εκει ειχε αναλαβει η Bmw που εχει ιστορια στα προβληματικα μοτερ
Δεν θα το έλεγα. Τρία μίνι που ξέρω που τον είχαν και τα τρία έδωσαν λεφτά στον Σφακ...
-
@fanis75 said
Δεν θα το έλεγα. Τρία μίνι που ξέρω που τον είχαν και τα τρία έδωσαν λεφτά στον Σφακ...
Πάω σε φίλο με συνεργείο για καφέ και είχε τρία μέσα ταυτόχρονα….δυο ανεβασμένα και ένα κάτω….γυρνάει και μου λέει «τριμπούρδελα,μην την ψάχνεις».
-
Αφού ήταν τρία! Για αυτό το είπε
-
Αν κοιταξεις αναλυσεις χρησιμοποιημενου λαδιου , κανενα δεν εχει αντεξει τοσα χλμ που λενε οι κατασκευαστες .
Εγώ πάλι το αντίθετο έχω δει.
Γεια σου ρε συνονόματε!
-
@fanis75 said
Ειρωνικα το ειπα.... Το θεωρησα εμφανες
-
@realzeus said in CITROËN FORUM:
Αν κοιταξεις αναλυσεις χρησιμοποιημενου λαδιου , κανενα δεν εχει αντεξει τοσα χλμ που λενε οι κατασκευαστες .
Εγώ πάλι το αντίθετο έχω δει.
Γεια σου ρε συνονόματε!
Γεια σου Αλεξ . Δεν εχω δει καμια αναλυση λαδιου που να μην εχασε τις ιδιοτητες του μετα απο 20,000χλμ . Πρωτα απο ολα πεφτει πολυ το ιξωδες . το λαδι πηγαινει 2 κατηγοριες κατω
-
Σε ford transit παντως που προτεινει αλλαγες λαδιων καθε 30.000κμ, οσα κινουνται στην πολη σε 13-17000κμ αναβουν τα αλαρμ για αλλαγη.
-
@ilias-a said in CITROËN FORUM:
Σε ford transit παντως που προτεινει αλλαγες λαδιων καθε 30.000κμ, οσα κινουνται στην πολη σε 13-17000κμ αναβουν τα αλαρμ για αλλαγη.
Όταν λέμε ανάβουν το αλαρμ, τι σημαίνει;
Η στάθμη που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή; -
@gtsartsal said in CITROËN FORUM:
@ilias-a said in CITROËN FORUM:
Όταν λέμε ανάβουν το αλαρμ, τι σημαίνει;
Η στάθμη που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή;τα προσφατα μοντελα εχουν ηχητικη και οπτικη ειδοποιηση οταν ο εγκεφαλος ανιχνευσει "χαμηλη την ποιοτητα" του λιπαντικου, αν επιμεινεις μπαινει σε λειτουργεια αναγκης.
Η σταθμη δεν εχει ανεβει, αυτο δε σημαινει βεβαια οτι δεν υπαρχει πετρελαιο μεσα στα λαδια, μπορει π.χ. να εχει καψει 1 λιτρο λαδι και με το συμπληρωμα του πετρελαιου να βλεπεις σωστη τη σταθμη, αν και οι κινητηρες με το adblue δεν εχουμε ιδιαιτερες ποσοτητες πετρελαιου στην ελαιολεκανη.
CITROËN FORUM