-
Όσο άστοχο θεωρώ να κάνουμε υπό Forum μέσα στο Forum μας τύπου VAG ή ALFA, τόσο άστοχο θεωρώ να γίνονται παρεμβάσεις με σκοπό να φέρουν αντιπαλότητες και άδικους εκνευρισμούς.
Έχουμε καταντήσει μονότονοι, σε κάθε συζήτηση που μπαίνω τις τελευταίες μέρες ακούω τα ίδια και τα ίδια για τις μάρκες και τις χώρες παραγωγής των αυτοκινήτων.
Σας δίνω το κατάλληλο βήμα για να ξεσπαθώσετε με άνεση χωρίς να χαλάμε θέματα που αξίζουν άλλης αντιμετώπισης.
Εδώ για τους Γαλλικούς «κουβάδες», τα Ιταλικά «σαπάκια», τις Γερμανικές «τσιμινιέρες», τα Ιαπωνικά «αντίγραφα», τα Αγγλικά «χρέπια» κλπ.
Ορμάτε ακάθεκτοι.Αφήστε το υπόλοιπο Forum στην ησυχία του παρακαλώ.
-
Όσο άστοχο θεωρώ να κάνουμε υπό Forum μέσα στο Forum μας τύπου VAG ή ALFA, τόσο άστοχο θεωρώ να γίνονται παρεμβάσεις με σκοπό να φέρουν αντιπαλότητες και άδικους εκνευρισμούς.
Έχουμε καταντήσει μονότονοι, σε κάθε συζήτηση που μπαίνω τις τελευταίες μέρες ακούω τα ίδια και τα ίδια για τις μάρκες και τις χώρες παραγωγής των αυτοκινήτων.
Σας δίνω το κατάλληλο βήμα για να ξεσπαθώσετε με άνεση χωρίς να χαλάμε θέματα που αξίζουν άλλης αντιμετώπισης.
Εδώ για τους Γαλλικούς «κουβάδες», τα Ιταλικά «σαπάκια», τις Γερμανικές «τσιμινιέρες», τα Ιαπωνικά «αντίγραφα», τα Αγγλικά «χρέπια» κλπ.
-
-
Τις Αμερικανικες βαρκες.....
Dimitris...
-
Βάρκες; Μήπως εννοείς μαούνες χωρίς πηδάλιο;
-
μπα εδω δενεχει γουστο....
εμεις θελουμε να πεταγομαστε
να τους πιανουμε στον υπνοπλακα κανω ε
-
H' κατι ρωσικα που οποτε θυμηθουν περνουν μπρος?
Dimitris...
-
-
-
-
Γκλην Γκλον.
Έναρξη πρώτου γύρου.
Παρακαλώ απαγορεύονται τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
πλακα κανω ε...πάντα από πλάκα ξεκινάε!
στο κενό αν έβαζα το γράμμα που πρέπει θα άρχιζε η μάχη(λες και τώρα δεν θα αρχίσει)
-
Οχι Μανωλακη ,προσπαθησα αλλα δεν μου βγαινει.Πως μπορω να τα σουρω σε καποιον οταν αυτος ο καποιος δεν θα νευριασει μιας και ξερει οτι γι'αυτη την αιτια μπηκε στο θρεντ.
Θελω αλλο ριγκ.Να σουρχεται ξαφνικα να τα βαλεις με ολο τον κοσμο.
Λοιπον γυρναω στα αποδυτηρια,ντυνομαι και παω στην εξεδρα να σας δω. -
Η κατάσταση μου θυμίζει το Ιντιάνα Τζόουνς 3 που έβλεπα χθες. Αφού ο Ίντυ έχει καταφέρει να βρεθεί με τον πατέρα του σε στιγμή ησυχίας μετά από 40 χρόνια του παραπονιέται ότι ουδέποτε δεν έκαναν μία νορμάλ κουβέντα σαν άνθρωποι. Στην απάντηση του Σων Κόννερι 'τώρα μπορούμε να μιλήσουμε, πες τι θέλεις να πεις', ο Χάρισον Φόρντ απλώς κατάπιε τη γλώσσα του...
Όσοι το έχουν δει καταλαβαίνουν για τι πράγμα μιλώ. Κοινώς, άλλο το αυθόρμητο κι άλλο το προγραμματισμένο. Το δεύτερο δεν έχει γλύκα και σε φέρνει και σε αμηχανία -
Τι λε' ρε μεγάλε! Άκου εκεί αντιγραφές τα γιαπωνέζικα! Τότε τα κορεάτικα που τα αντιγράφουν τι είναι;;;
(να δούμε! το τάχα μου εξοργισμένο στιλ θα δουλέψει;;
-
Κατ' αρχάς μπράβο για την πρωτοβουλία του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Ελπίζω να εκτονώσει λίγο το κλίμα στα διάφορα τόπικς που τελικά έμοιαζαν σαν ένα. Αυτά είναι και τα τελευταία σοβαρά λόγια που γράφω εδώ...
Λοιπόν, ποιός αποκάλεσε τα Γαλλικά κουβάδες; Τον έχει περάσει ποτέ 'κουβάς' με πολλά από την εξωτερική; Αλλά ξέχασα... που να προλάβουν να δουν;
Οι Ιταλοί κοιτάνε τους δείκτες λαδιού, οι Γερμανοί τα παράθυρα και οι Γιαπωνέζοι προσεύχονται να μάντεψαν σωστά στρίβοντας το τιμόνι.Τα΄'φρέσκα ψάρια' σας κύριοι, έχουν πολύ καιρό να δουν θάλασσα!!! (για να είμαστε μέσα και στο κλίμα του τελευταίου τεύχους των 4Τ, έτσι κι αλλιώς η κατάσταση θυμίζει πολύ το μικρό Γαλατικό χωριό... )
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Κατ' αρχάς μπράβο για την πρωτοβουλία του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Ελπίζω να εκτονώσει λίγο το κλίμα στα διάφορα τόπικς που τελικά έμοιαζαν σαν ένα. Αυτά είναι και τα τελευταία σοβαρά λόγια που γράφω εδώ...Λοιπόν, ποιός αποκάλεσε τα Γαλλικά κουβάδες; Τον έχει περάσει ποτέ 'κουβάς' με πολλά από την εξωτερική; Αλλά ξέχασα... που να προλάβουν να δουν;
Οι Ιταλοί κοιτάνε τους δείκτες λαδιού, οι Γερμανοί τα παράθυρα και οι Γιαπωνέζοι προσεύχονται να μάντεψαν σωστά στρίβοντας το τιμόνι.Τα΄'φρέσκα ψάρια' σας κύριοι, έχουν πολύ καιρό να δουν θάλασσα!!! (για να είμαστε μέσα και στο κλίμα του τελευταίου τεύχους των 4Τ, έτσι κι αλλιώς η κατάσταση θυμίζει πολύ το μικρό Γαλατικό χωριό... )
Nα και το πρώτο αίμα
-
Ο χρήστης ThanosM έγραψε:
Κατ' αρχάς μπράβο για την πρωτοβουλία του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Ελπίζω να εκτονώσει λίγο το κλίμα στα διάφορα τόπικς που τελικά έμοιαζαν σαν ένα. Αυτά είναι και τα τελευταία σοβαρά λόγια που γράφω εδώ...
Λοιπόν, ποιός αποκάλεσε τα Γαλλικά κουβάδες; Τον έχει περάσει ποτέ 'κουβάς' με πολλά από την εξωτερική; Αλλά ξέχασα... που να προλάβουν να δουν;
Nα και το πρώτο αίμα
μπα αστον αυτον. Εχει αμαξι που δεν ειναι ουτε γερμανικο ουτε αγγλικο ουτε αμερικανικο? μαντεψατε? ναι Φορδ εχει
οποτε που να τον κοντραρουμε και να μας κοντραρει. Θα παιρνει οτι θεση θελει
-
Εκεί που καθόμουνα και έξυνα την κούτρα
Φοβήθηκα πως θα με πάρετε και πάλι απ' τα μούτρα.Το ξύσιμο απέδωσε και μου 'ρθε μια ιδέα
Την καταθέτω το λοιπόν σε όλη την παρέα.- Τροχός γυρνά μα δε σφαλεί μόνο που ψιλό γέρνει
Μπας κι είναι η VAG που μίσεψε και δε ματαγιαγέρνει;
- Ο Ρωμαίος εσυνάντησε την Άλφα ένα βράδυ
Μα όσο κι αν επαλεύανε εβγάλανε ρημάδι.
- Αμερικάνοι άρχοντες με τα πολλά κανόνια
Τις βάρκες σας αράξατε στη μέση στην Ομόνοια
- Οι Γάλλοι την εχάσανε του δρόμου τους τη στράτα
Κι αντί για Rally εβγάλανε μια άνοστη πατάτα.
- Πίνω κρασί μα δεν μεθώ σαν σκέφτομαι το Stilo
Καλιά έχω να μου δέσουνε τα αρ...δια σε ένα μήλο.
- Ξανθομαλλούσα κοπελιά στο Bora καθισμένη
Το Lada μου εσνόμπαρες μωρή ξεμυαλισμένη.
- Της Seat τον εξοπλισμό δεν έχει στον κόσμο άλλος
Μα όλοι πως φταίει μου 'πανε του κεφαλιού μου ο κάλος.
Το ξύσιμο σταμάτησα να μην το παρακάνω
Δεν βρίσκω πια κανένανε μαζί του να τα βάνω. -
να σαι καλα!
ευχομαι να ακολουθησουν κ αλλες μαντιναδες
Η πρώτη παλαίστρα του Forum