-
Το θέμα είναι από τα σχόλια που έγινε σε άλλο θέμα (Έρευνα της FIA για τη χρήση αυτοκινήτων σε 8 χώρες) και μεταφέρθηκαν εδώ. [διαχειριστής]
Πολύ καλό! Θα θέλαμε και μία αντιστοιχη έρευνα στην Ελλάδα για να συγκρίνουμε, όπως επίσης και τον Γαβριήλ να σχολιάσει την παρούσα. Θα είχε πολλά να πει.
Δεν πίστευα ότι ΚΑΝΕΝΑΣ Ιταλός δεν αποχωρίζεται το αυτοκίνητό του, όπως και ότι οι Γερμανοί φοβούνται μήπως η οδηγηδη γίνει πολύ ακριβή. Τα υπολοιπα ήταν πάνω-κάτω αναμενόμενα.
-
Το θέμα είναι από τα σχόλια που έγινε σε άλλο θέμα (Έρευνα της FIA για τη χρήση αυτοκινήτων σε 8 χώρες) και μεταφέρθηκαν εδώ. [διαχειριστής]
Πολύ καλό! Θα θέλαμε και μία αντιστοιχη έρευνα στην Ελλάδα για να συγκρίνουμε, όπως επίσης και τον Γαβριήλ να σχολιάσει την παρούσα. Θα είχε πολλά να πει.
Δεν πίστευα ότι ΚΑΝΕΝΑΣ Ιταλός δεν αποχωρίζεται το αυτοκίνητό του, όπως και ότι οι Γερμανοί φοβούνται μήπως η οδηγηδη γίνει πολύ ακριβή. Τα υπολοιπα ήταν πάνω-κάτω αναμενόμενα.
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πολύ καλό! Θα θέλαμε και μία αντιστοιχη έρευνα στην Ελλάδα για να συγκρίνουμε, όπως επίσης και τον Γαβριήλ να σχολιάσει την παρούσα. Θα είχε πολλά να πει.Και να φαει το φτυσιμο της αρκουδας και ενα ατελειωτο μπινελικι.
Σε καποια στιγμη κατανταει βαρετο. Να τον βριζουν ολοι και κανεις να μη λεει τιποτα(σε αυτους που του κατεβαζαν τον αγκλεουρα) εκτος απο μερικα γλυκαναλατα 'ηρεμησε φιλε '. Ντα κακο παιδι σε παρακαλουμε μην το ξανακανειςΝικος
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Το θέμα αφορά το αυτοκίνητο και τις συνήθειες των ανθρώπων σχετικά μ΄αυτό και όχι τον Γαβριήλ. Η έρευνα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αφού ναι μεν πολλά ήταν αναμενόμενα αλλά υπήρξαν και απίστευτες εκπλήξεις (π.χ. οι Ιταλοί).
Επίσης, το θέμα αφορά και το μέλλον αφού αν, όπως πολλοί ισχυρίζονται, οι προσπάθειες των ιθυνόντων είναι η μείωση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, τότε καλά θα κάνουμε να μην εκπλαγούμε αν τα καύσιμα πάρουν την ανιούσα.απλως λεω οτι απλως αναφερθηκε το ονομα του και οτι ισως το ειχε να πει κατι που μπορει να ειχε ενδιαφερον. Και φυσικα γιαυτο απαντησα στο ποστ σαν καποιος που ζει στις ΗΠΑ και βλεπει τα πραγματα απο την αλλη μερια του Ατλαντικου (στην πραγματικοτητα Ειρηνικου )
Και να φαει το φτυσιμο της αρκουδας και ενα ατελειωτο μπινελικι.
Σε καποια στιγμη κατανταει βαρετο. Να τον βριζουν ολοι και κανεις να μη λεει τιποτα(σε αυτους που του κατεβαζαν τον αγκλεουρα) εκτος απο μερικα γλυκαναλατα 'ηρεμησε φιλε '. Ντα κακο παιδι σε παρακαλουμε μην το ξανακανειςΝικος
Αφού αναφέρθηκες Νίκο, να σου υπενθυμίσω ότι ο Γαβριήλ ήταν εκείνος ο οποίος είχε πολύ καλή αντιμετώπιση από τους mods παρά την συνεχώς προκλητική του (με το γάντι) παρουσία.
Δεν μιλαω για τους mods εναντιον του Γαβριηλ (εκτος απο το τελος που νομιζω οτι η αντιδραση ηταν υπερβολικη) το αλλα για τους mods εναντιον αυτων που ανοιγαν εναν οχετο στο οτι ελεγε ο Γαβριηλ (και που φυσικα ακομα ζουν και βασιλευουν στο φορουμ και δεν εχουν αλλαξει στο παραμικρο).
Νικος
-
Στο θέμα του Γαβριήλ,υπενθυμίζω,ότι είχα προειδοποιήσει ΟΛΟΥΣ να σταματήσουν τα άσχετα posts!
Οταν συνέχισαν,διέγραψα posts ΚΑΙ του Γαβριήλ!
Η αντίδρασή του με εξέπληξε!!
Ηταν η πρώτη φορά που διεγραφα posts του Νίκο!
Των υπολοίπων τα posts διαγράφονταν καθημερινά!
Οταν σβήστηκε ΚΑΙ δικό του,αρχισε να απειλει θεούς και δαίμονες!!Και απειλές δεν δέχομαι,και το ξέρεις!!
Μάλλον θεωρούσε οτι αποτελεί ειδική περίπτωση στο Φόρουμ!Δεν νομιζω οτι κάποιος απο τους mods,και ειδικά εγω,είμασταν ανεκτικοί λιγότερο ή περισσότερο σε κανέναν!Αν το νομίζει ο Γαβριήλ,πρόβλημά του!
Εχω πει ότι ΟΛΟΙ είμαστε απαραίτητοι στο Φόρουμ!
ΥΓ Γράφω τα παραπάνω απλώς γιατι ήμουν άμεσα εμπλεκόμενος τότε!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο θέμα του Γαβριήλ,υπενθυμίζω,ότι είχα προειδοποιήσει ΟΛΟΥΣ να σταματήσουν τα άσχετα posts!
Οταν συνέχισαν,διέγραψα posts ΚΑΙ του Γαβριήλ!
Η αντίδρασή του με εξέπληξε!!
Ηταν η πρώτη φορά που διεγραφα posts του Νίκο!
Των υπολοίπων τα posts διαγράφονταν καθημερινά!
Οταν σβήστηκε ΚΑΙ δικό του,αρχισε να απειλει θεούς και δαίμονες!!Και απειλές δεν δέχομαι,και το ξέρεις!!
Μάλλον θεωρούσε οτι αποτελεί ειδική περίπτωση στο Φόρουμ!Δεν νομιζω οτι κάποιος απο τους mods,και ειδικά εγω,είμασταν ανεκτικοί λιγότερο ή περισσότερο σε κανέναν!Αν το νομίζει ο Γαβριήλ,πρόβλημά του!
Εχω πει ότι ΟΛΟΙ είμαστε απαραίτητοι στο Φόρουμ!
ΥΓ Γράφω τα παραπάνω απλώς γιατι ήμουν άμεσα εμπλεκόμενος τότε!!
Συμφωνω οτι υπηραχαν πολλα ασχετα ποστ σε εκεινο το θρεντ. Αλλα αμα κοιταξουμε στα φορουμ υπαρχουν ενα κιλο ασχετα ποστ και κανενας δεν λεει τιποτα.
Το οτι σβηστηκε ποστ του πρωτη φορα ναι. Αλλα κατα καποιο τροπο παντα καταλαβα το κανονισμο οτι σβηνονται μονο υβριστικα μυνηματα και τιποτα αλλο (ισως και ποστ με προσωπικες επιθεσεις) αλλα βεβαια ισως μονο εγω ετσι το καταλαβα.
το δευτερο το καταλαβαινω και συμφωνω μαζι σου για τις απειλες και το ειπα ξανα και του το ειπα και του ιδιου οτι το παρακανε. το θεμα ειναι οτι ουτε αυτος βλεπει οτι εκανε καποιο λαθος. Οποτε φυσικα εσυ εισαι ο mod που λεμε you win
Και συγνωμη που τα λεω ολα αυτα εν δημω. Θα σταματησω εδω.
Νικος
-
Έχω περίπου 5 ΜΗΝΕΣ να μπω στην 'αυτοκίνηση', και με το που μπαίνω ιδού απόσπασμα από την πρώτη δημοσίευση που διάβασα
Ο χρήστης syele έγραψε:
3) Οι Αμερικάνοι είναι εκείνοι που σχετίζουν περισσότερο το αυτοκίνητο με την προσωπική τους ελευθερία και** (ως αναμενόταν) είναι εκείνοι που ανησυχούν λιγότερο για το περιβάλλον**Πάλι καλά που δεν είναι εδώ ο gavriil1 να το δει να γίνει ο νιοστός πανφορουμικός πόλεμος!!!
-
Και στην δεύτερη σου έρχεται ο άλλος να σε αποτελειώσει!!
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πολύ καλό! Θα θέλαμε και μία αντιστοιχη έρευνα στην Ελλάδα για να συγκρίνουμε, όπως επίσης και τον Γαβριήλ να σχολιάσει την παρούσα. Θα είχε πολλά να πει.Ειρήνη ημίν!!
Πής μεν!!! -
Ψιλοήρεμα κύλισε...
Δεν ήμουν παρών όταν έγιναν όσα έγιναν, πάντως όλο τον καιρό που είχα την δυνατότητα να μπαίνω προ στρατού διαπίστωσα πως ο gavriil1 ήταν όντως ιδιαίτερη περίπτωση, γιατί κατάφερνε να εξοργίζει 2500 μέλη, να κάνει πολλούς εξ αυτών να του μιλούν υβριστικά, και εκείνος να συνεχίζει να προκαλεί 'οσο μπορούσε χωρίς όμως να βρίσει...
Το να σου σβήνουν τις δημοσιεύσεις είναι εξοργιστικό, θυμάμαι όταν το έκαναν στον takinen και εμένα, και ο takinen ουσιαστικά είχε αποχωρήσει τότε, και ευτυχώς επανήλθε (για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις την εποχή εκείνη ΔΕΝ υπήρχαν forum users ως moderators).
Από την άλλη όμως αν δεν παύεις τον ΑΕΝΑΟ τσακωμό, έστω κι αν σφάζεις με νυστέρι, αν και οι δύο θέλουν την τελευταία λέξη (και μάλιστα 50 φορές ο καθένας...), τότε νομίζω πως ο moderator δικαιολογείται να το κόβει αν δεν προσφέρει τίποτε το αυτοκινητιστικό, και απλά αναπαράγει ένα κακό κλίμα...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ψιλοήρεμα κύλισε...Δεν ήμουν παρών όταν έγιναν όσα έγιναν, πάντως όλο τον καιρό που είχα την δυνατότητα να μπαίνω προ στρατού διαπίστωσα πως ο gavriil1 ήταν όντως ιδιαίτερη περίπτωση, γιατί κατάφερνε να εξοργίζει 2500 μέλη, να κάνει πολλούς εξ αυτών να του μιλούν υβριστικά, και εκείνος να συνεχίζει να προκαλεί 'οσο μπορούσε χωρίς όμως να βρίσει...
Το να σου σβήνουν τις δημοσιεύσεις είναι εξοργιστικό, θυμάμαι όταν το έκαναν στον takinen και εμένα, και ο takinen ουσιαστικά είχε αποχωρήσει τότε, και ευτυχώς επανήλθε (για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις την εποχή εκείνη ΔΕΝ υπήρχαν forum users ως moderators).
Από την άλλη όμως αν δεν παύεις τον ΑΕΝΑΟ τσακωμό, έστω κι αν σφάζεις με νυστέρι, αν και οι δύο θέλουν την τελευταία λέξη (και μάλιστα 50 φορές ο καθένας...), τότε νομίζω πως ο moderator δικαιολογείται να το κόβει αν δεν προσφέρει τίποτε το αυτοκινητιστικό, και απλά αναπαράγει ένα κακό κλίμα...
Kαλα ρε Γιωργο πια 2.500 μελη τσαντιζε; Μπορω να του μετρησω στα 5 δακτυλα αυτους που φρικαρανε και δεν καταφερνανε ποτε να του απαντησουνε στα ισια χωρις να τον βρισουνε. Και φυσικα θελανε να 'του δειξουνε' οποτε να το αποτελεσμα.
Ο moderator πρεπει να μπαινει μεσα και να κοβει αλλα οπως ειπες και εσυ και συμφωνω αν οι απαντησεις δεν ηταν επιθεσεις και υβριστικες γιατι σβηστουν;
Ναι παιδι μου να το κοβει. Aκουσατε ποτε το ' lock the thread'
Οπως ειπα πρεπει να υπαρχουν δυο για να τσακωνωνται. Και οι τελευταιοι παντα βριζανε. Κατ' εμε μια βδομαδουλα ban θα ηρεμουσε τα πνευματα των υβριζωντων. -
ΟΚ.Λοιπόν.
Οπως έχουμε ξανασυζητήσει,αυτό το Φόρουμ (και ειδικά το 'Περί Αυτοκίνησις') είναι ειδική περίπτωση.
Η προσπάθεια είναι να γράφουμε ελεύθερα,χωρίς να μπαίνουν οι mods και να σβήνουν συνέχεια!
Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι να φροντίζουμε να μαζεύουμε τα πράγματα πριν καταλήξουν σε καυγά!Τις τελευταίες μέρες γίνονται αρκετές 'μάχες'!!Αλλά καμμιά δεν καταλήγει σε βρίσιμο!
Ολες οι συζητήσεις τότε κατέληγαν σε τσακωμο!Και με αυτούς που λές Νίκο, αλλά και με εμένα,τον syele,τον nass...όλους!
Ατάκες όπως 'οι Αμερικανοί καλά κάνουν και σφάζουν και φταίει ο Σαντάμ, γιατι δεν παραδόθηκε όπως του ζήτησαν' είναι πολύ ακραίες!!Και φέρνουν θύελλα!!Αλλά δεν σβήστηκαν!Το αντίθετο!!Γιατι δεν τσακωνόμαστε με άλλους τόσο πολύ?
Είναι δυνατόν ένας να έχει δίκηο και οι υπόλοιποι άδικο?
Πριν το σβήσιμο των posts,νόμιζα ότι κάνει πλάκα,μετα κατάλαβα ότι τα έκανε σοβαρα!!Και απογοητεύτηκα!!Ειδικά απο την αντίδραση!!Πολλοί απο αυτούς που λές Νίκο,δεν έχουν απλώς μπει σε ban αλλά έχουν φτάσει -κυριολεκτικά- στο παρά πέντε της διαγραφής!!
Και όπως και να έχει,αν ξέρεις κάποιον,απαντάς ανάλογα!!
Δεν νομίζω ότι η κουβέντα αυτή δεν έχει νόημα!!Ισως μας κάνει και καλό!
Ο Γαβριήλ,με τις όποιες απόψεις του,ήταν απο τα ουσιώση συστατικά του Φόρουμ!Προσωπικά,μου λείπει!!
Είναι καλό να ακους την αντίθετη άποψη!! -
Ρε παιδιά για ηρεμήστε, ένα απλό username έγραψα και πάει να γίνει πόλεμος. Η αναφορά μου ήταν σοβαρότατη χωρίς emoticons και ειρωνίες. Απλώς γνωρίζοντας τις θέσεις του και με αφορμή ότι η έρευνα έχει πολλά στοιχεία για τους αμερικάνους, το ανέφερα έτσι που το ανέφερα.
Για σταματήστε, γιατί καταστρέψαμε και το θέμα που είναι ενδιαφέρον.
-
Ε οχι και πόλεμος βρε Κώστα!!
Συζήτηση γίνεται!! -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Kαλα ρε Γιωργο πια 2.500 μελη τσαντιζε; Μπορω να του μετρησω στα 5 δακτυλα αυτους που φρικαρανε και δεν καταφερνανε ποτε να του απαντησουνε στα ισια χωρις να τον βρισουνε. Και φυσικα θελανε να 'του δειξουνε' οποτε να το αποτελεσμα.Ο moderator πρεπει να μπαινει μεσα και να κοβει αλλα οπως ειπες και εσυ και συμφωνω αν οι απαντησεις δεν ηταν επιθεσεις και υβριστικες γιατι σβηστουν;
Ναι παιδι μου να το κοβει. Aκουσατε ποτε το ' lock the thread'
Οπως ειπα πρεπει να υπαρχουν δυο για να τσακωνωνται. Και οι τελευταιοι παντα βριζανε. Κατ' εμε μια βδομαδουλα ban θα ηρεμουσε τα πνευματα των υβριζωντων.Ναι, τσάντιζε 2500 άτομα... Πρόσεξε όμως: Όχι πάντα, αλλά όταν η συζήτηση στρεφόταν σε συγκεκριμένα θέματα, τα οποία ω του θαύματος ΠΟΤΕ δεν είχαν σχέση με την αυτοκίνηση (άρα όχι να σβηστούν έπρεπε, αλλά ούτε καν να γραφούν αν θες...)
Το ότι εγώ προσωπικά ποτέ δεν έβρισα τον gavriil1 δεν σημαίνει πως δεν με έβγαλε πολλάκις από τα ρούχα μου, απλά προσπαθούσα να μείνω κόσμιος όπως έκανε κι εκείνος. Πάντως ήταν εξοργιστικό, και ξέρω πολλούς που ένιωθαν το ίδιο και επίσης δεν εκφράστηκαν. Όντως μόνο 5 άτομα περίπου έβριζαν, αλλά από την άλλη μόνο 5 άτομα περίπου δεν εξοργιζόντουσαν. Μάλιστα χθες σκεφτόμουν να γράψω πως εξόργιζε 2500-5 άτομα, αλλά τελικά δεν το έκανα.
Ο moderator πρέπει να κρατά το φόρουμ σε υψηλό επίπεδο και εντός θέματος θα ήταν καλό, αν και όχι πάντα εφικτό. Αν όμως ξέρω πως αν σου πω κάτι συγκεκριμένο θα χτυπήσω τη χορδή που πονάει (και ας ΜΗΝ είμαι υβριστικός), και το κάνω για πολλοστή φορά, τότε αυτόματα δίνω στον moderator το δικαίωμα να μου την σβήσει, να μην το δει ο άλλος και αρχίσει να με βρίζει.
Και πλέον ξέρουμε πολύ καλά πότε θα γίνει τσακωμός... Πχ αν ο gavriil1 έγραφε ακόμα, θα είχε αρπαχτεί με τον syele για αυτό που έγραψα στην αρχή, ακόμα και αν ο syele δεν έβρισε καθόλου. Μετά από 5 posts θα ερχόταν ο όποιος θερμοκέφαλος και θα άρχιζε τις βρισιές. Οπότε αν ήμουν moderator και έσβηνα από την δημοσίευση το '(ως αναμενόταν)' καλό δεν θα έκανα;
Για μένα το καλύτερο είναι μόνοι μας να βρίσκουμε τι ενοχλεί και να το κόβουμε πριν το στείλουμε. Αλλά πόσο εφαρμόσιμο είναι αυτό από όλους; Και όπως λέει η διαφήμιση, αρκεί μια σπίθα να φέρει την καταστροφή.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε οχι και πόλεμος βρε Κώστα!!
Συζήτηση γίνεται!!Συμφωνώ, δεν σκίσαμε τελαμώνες!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ευχαριστώ όλους που μου κατέστρεψαν το θέμαΦυσικα και εχεις απολυτο δικιο.
Αλλα πρεπει να σβηστουν τα ποστ; (Ξερω εγω ισως )
Ν.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΟΚ.Λοιπόν.
Οπως έχουμε ξανασυζητήσει,αυτό το Φόρουμ (και ειδικά το 'Περί Αυτοκίνησις') είναι ειδική περίπτωση.
Η προσπάθεια είναι να γράφουμε ελεύθερα,χωρίς να μπαίνουν οι mods και να σβήνουν συνέχεια!
Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι να φροντίζουμε να μαζεύουμε τα πράγματα πριν καταλήξουν σε καυγά!Τις τελευταίες μέρες γίνονται αρκετές 'μάχες'!!Αλλά καμμιά δεν καταλήγει σε βρίσιμο!
Ολες οι συζητήσεις τότε κατέληγαν σε τσακωμο!Και με αυτούς που λές Νίκο, αλλά και με εμένα,τον syele,τον nass...όλους!
Ατάκες όπως 'οι Αμερικανοί καλά κάνουν και σφάζουν και φταίει ο Σαντάμ, γιατι δεν παραδόθηκε όπως του ζήτησαν' είναι πολύ ακραίες!!Και φέρνουν θύελλα!!Αλλά δεν σβήστηκαν!Το αντίθετο!!Γιατι δεν τσακωνόμαστε με άλλους τόσο πολύ?
Είναι δυνατόν ένας να έχει δίκηο και οι υπόλοιποι άδικο?
Πριν το σβήσιμο των posts,νόμιζα ότι κάνει πλάκα,μετα κατάλαβα ότι τα έκανε σοβαρα!!Και απογοητεύτηκα!!Ειδικά απο την αντίδραση!!Πολλοί απο αυτούς που λές Νίκο,δεν έχουν απλώς μπει σε ban αλλά έχουν φτάσει -κυριολεκτικά- στο παρά πέντε της διαγραφής!!
Δεν νομίζω ότι η κουβέντα αυτή δεν έχει νόημα!!Ισως μας κάνει και καλό!
Ο Γαβριήλ,με τις όποιες απόψεις του,ήταν απο τα ουσιώση συστατικά του Φόρουμ!Προσωπικά,μου λείπει!!
Είναι καλό να ακους την αντίθετη άποψη!!Οκ τωρα θα απαντησω και απλως λεω την γνωμη μου και δεν κατηγορω τι εγινε, ουτε κανενα, ουτε κανω Flame.
Ξερω οτι η αυτοκινηση ειναι λιγακι απ' ολα και παντα υπαρχει καποια σχετικη ελευθερια να γραφουμε ελαφρα ασχετα.
Θυμαμαι οτι οταν υπηρχαν αντιπαραθεσεις υπηρχαν σχετικα ακραιες εκφρασεις οπως 'εισαι κομπλεξικος', ' δεν ξερεις τις λες', 'εισαι ασχετος' κτλ.
Και φυσικα ειχαμε τις υβριστικες απαντησεις και για μια περιοδο μελη του φορουμ τον ακολουθουσαν σε καθε ποστ για να του μπουν και απλως να τον βρισουν.
Σε καμμια περιπτωση δεν σκεφτηκα οτι το τι ελεγε ηταν προκλητικο με την εννοια που μερικοι το πηραν. Το οτι ειπωθηκε οτι καλα κανουν και μπαινουν στο Ιρακ και καλα κανουν και βομβαρδιζουν ισως να ηταν λιγακι υπερβολικο για το μεσο Ελληνα (που οπως και αν το κανουμε ειναι λιγακι θερμοαιμος και παντα ετοιμος να παρει το μερος του πιο αδυνατου και να ανοιξει καυγα - και μην νομιζεις οτι εγω ειμαι εξαιρεταιος και ισως ουτε και ο Γαβριηλ). Στο κατω κατω γινανε πολλα ποστ για την 11/9 που πεσανε σε στυλ 'καλα να παθουνε'. Αυτο νομιζω ειναι το ιδιο απαραδεκτο.
Σχετικα με το ειναι δυνατο ενας να εχει δικιο και ολοι οι αλλοι αδικο. Δεν ξερω δεν ειμαι ειδικος αλλα απλως εχουν μια διαφορε αποψεων. Εγω νομιζω οτι το εχω καταλαβει σωστα και ο αλλος λαθος. Απο εκει και περα μπορει να μιλαμε για μα βδομαδα και να μην γινεται τιποτα. Τι με νοιαζει αμα ον ταδε και ο δεινα σκεφτονται ετσι και εγω αλλοιως. Απλως πρεπει να το σκεφτομαστε ετσι. Εγω εχω την γνωμη Α και αλλοι δεκα εχουν την γνωμη Β. Δεν ειναι αυτοματο οτι οι δεκα εχουν δικιο. Ουτε φυσικα ειναι αυτοματο οτι ον ενας εχει δικιο (ποσες φορες το εχουμε διαβασει αυτο απο τους φιλοσοφους μας - βλεπε Σωκρατη).
Το τι εκανε πλακα και οχι δεν εχω ιδεα συνηθως αμα βαλει emoticons φαινεται αλλα οχι παντα (καμμια φορα το ξεχναω και εγω). Και στο κατω κατω καμμια φορα και η πλακα παιρνεται λανθασμενα.
100% σωστα. Τωρα ουτε καν απανταω σε οποιον δεν θελω να απαντησω.
Είναι καλό να ακους την αντίθετη άποψη!!Συμφωνω. Πιστευω οτι κυριως τα νεα που εβαζε και μεχρι ενα βαθμο οι συζητησεις που προκαλουσε ειχαν πολυ ενδιαφερον. Στο κατω κατω ακραιες αποψεις υπαρχουν πολλες στο φορουμ
Πολλες φορες γινοταν χαμος αλλα στο κατω κατω ειναι χαρακτηριστικο της φυλης
Γιατι δεν τσακωνόμαστε με άλλους τόσο πολύ?
Ισως γιατι ο παραγοντας 'Αμερικη' ηταν εκει. Οπως και να το κανουμε υπαρχει ο σχετικος αντιαμερικανισμος στο φορουμ. Οποτε τα πραγματα φουντωνανε πιο πολυ. Και αν σκεφτομαστε γιατι δεν γινεται με εμενα; Εχει γινει μερικες φορες. Σβησατε μυνηματα που υποθετω ηταν υβριστικα. Ισως και εγω να αποκαλεσα καποιον κομπλεξικο ισω γιατι ειπα κατι που πατησε στο αντιαμερικανικο αισθημα η κατι αλλο.
Ν.
-
Οχι και flame βρε Νίκο!!
Συμφωνώ με αυτά που λές,μόνο έχω κάτι να παρατηρήσω.Στις συζητήσεις που γίνονται (γενικά,όχι μόνο εδω) είναι πολύ δύσκολο να παραδεχθεί κάποιος οτι έχει άδικο!
Συνήθως η συζητηση τελειώνει...όλοι είναι stick to their guns..αλλά..!!
Αλλά αν κάποιος έχει αλλάξει γνώμη,θα το δεις μετά απο λίγο καιρό!Σε άλλες κουβέντες!
Είναι ο εγωισμός βλέπεις,που δεν μας επιτρέπει να δεχθούμε ότι ο άλλος έχει δίκηο!!
Ετσι γίνεται κι εδω!!
Και όπως σωστά λές,στο 'Περί Αυτοκίνησης' τα πράγματα είναι λίγο..χύμα!!Και το πρόβλημα εντοπίζεται πάντα στο πως αντιλαμβανόμαστε την στάση του άλλου.Ειδικά όταν μπαίνουν νέα μέλη!!
Τέλος πάντων!Είναι κακό να 'χάνεις' κάποιον,ειδικά όταν εχει αντίθετη άποψη.Πιστεύω ότι μόνο με την αντίθετη άποψη τεστάρεις αυτά που πιστεύεις ο ίδιος!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι και flame βρε Νίκο!!
Συμφωνώ με αυτά που λές,μόνο έχω κάτι να παρατηρήσω.Στις συζητήσεις που γίνονται (γενικά,όχι μόνο εδω) είναι πολύ δύσκολο να παραδεχθεί κάποιος οτι έχει άδικο!
Συνήθως η συζητηση τελειώνει...όλοι είναι stick to their guns..αλλά..!!
Αλλά αν κάποιος έχει αλλάξει γνώμη,θα το δεις μετά απο λίγο καιρό!Σε άλλες κουβέντες!
Είναι ο εγωισμός βλέπεις,που δεν μας επιτρέπει να δεχθούμε ότι ο άλλος έχει δίκηο!!
Ετσι γίνεται κι εδω!!
Και όπως σωστά λές,στο 'Περί Αυτοκίνησης' τα πράγματα είναι λίγο..χύμα!!Και το πρόβλημα εντοπίζεται πάντα στο πως αντιλαμβανόμαστε την στάση του άλλου.Ειδικά όταν μπαίνουν νέα μέλη!!
Τέλος πάντων!Είναι κακό να 'χάνεις' κάποιον,ειδικά όταν εχει αντίθετη άποψη.Πιστεύω ότι μόνο με την αντίθετη άποψη τεστάρεις αυτά που πιστεύεις ο ίδιος!!
Του το εστειλα το λινκ στο φορουμ εδω. Το τι κανει μετα ειναι δικη του κινηση
Και μην νομιζεις δεν του μιλησα ξανα και ξανα και του ζητησα να ξανα κανει ποστ αλλα ειναι θυμωμενος υποθετω
Ν.
Σχόλια