-
Ειχα μια συζητηση για την 155 σημερα.Πιστευω,οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει αδικηθει.Ειχε εξαιρετικο στησιμο,ισως καλυτερο και απο την 156.
Το θεμα αφορα και αποτυχημενα μοντελα,εφοσον η συζητηση εγινε με κατοχο Toyota Paseo!Αποτυχημενο και εμπορικα αυτοκινητο.Αυτα για αρχη απο εμενα...
Ποια τα μοντελα που εχετε εσεις στο μυαλο σας;
-
Ειχα μια συζητηση για την 155 σημερα.Πιστευω,οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει αδικηθει.Ειχε εξαιρετικο στησιμο,ισως καλυτερο και απο την 156.
Το θεμα αφορα και αποτυχημενα μοντελα,εφοσον η συζητηση εγινε με κατοχο Toyota Paseo!Αποτυχημενο και εμπορικα αυτοκινητο.Αυτα για αρχη απο εμενα...
-
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Με 1η σκέψη πάντα μου έρχεται το 406 coupe
Ένα πραγματικό αριστούργημα που θυσιάστηκε για αντίστοιχες BMW και Mercedes...
-
αποτυχια = Alfa Romeo Arna
-
Θα έλεγα με μια πρώτη σκέψη:
- FIAT Tempra σε όλα τα επίπεδα
- TOYOTA Starlet τελευταίας γενιάς (96 και μετά) - Εμπορική αποτυχία
και φυσικά τα προαναφερθέντα
-
Ως πρώην κάτοχος ενός από τα ευρέως αποκαλούμενα 'ασχημόπαπα' της Πεζώ, μπορώ να δηλώσω ότι εκνευριζόμουν αφάνταστα όταν κάποιος χαρακτήριζε το αμάξι μου 'άσχημο' και κατ' επέκταση αντιεμπορικό.
Κι όμως, το 309 1,4 5θ πούλησε πολύ τον καιρό της απόσυρσης. Ο λόγος ήταν βέβαια η μεγάλη μείωση τιμής (από 3,100,000 σε 2,338,000 για όσους θυμούνται).
Δεν νομίζω να έμεινε κανείς παραπονεμένος από την οδική του συμπεριφορά, είτε το πήρε για μετακίνηση σε χαλαρούς ρυθμούς είτε για σβέλτη οδήγηση. Ας μην ξεχνάμε ότι στο μεγάλο συγκριτικό τεστ των 4Τ (φθινόπωρο '91) είχε αποδειχθεί το πιο γρήγορο. Σε 0-100, μάλιστα, έριχνε ακόμη και στην Άλφα 75 1.6 κάτι δεκατάκια και οι κοντές του σχέσεις το βοηθούσαν αφάνταστα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Όσο για την πιο όμορφη πλευρά του, πιστεύω πως ήταν τα καλλίγραμμα οπίσθιά του, τα οποία φρόντιζε να δείχνει χωρίς ίχνος αυταρέσκειας σε όσους τύχαινε να το υποτιμήσουν!
Τώρα, όσον αφορά το 406 coupe, επρόκειτο για ένα απίστευτα όμορφο αυτοκίνητο το οποίο το αδίκησε η ίδια η Πεζώ με τους κινητήρες που του έβαλε.
Τέλος, μια απορία: το τελευταίο Στάρλετ δεν πούλησε;;; Ήταν όντως εμπορική αποτυχία; -
Εχω την εντύπωση οτι το τελευταίο starlet όπως και το προηγούμενο πούλησε πάρα πόλύ.Αν κάποιος έχει τους 4Τ εκείνης της εποχής ας δώσει τις πωλήσεις
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
αποτυχια = Alfa Romeo ArnaΗ Alfa Romeo Arna καλύτερα να ξεχαστεί και να διαγραφεί από το χάρτη της Alfa Romeo. Δεν ήταν εμπορική αποτυχία. Ήταν αποτυχία σαν αυτοκίνητο, σαν σχεδιασμός, τα πάντα. Δεν άξιζε να φέρει το σήμα της Alfa Romeo...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Ειχα μια συζητηση για την 155 σημερα.Πιστευω,οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει αδικηθει.Ειχε εξαιρετικο στησιμο,ισως καλυτερο και απο την 156.αποκλειεται! εχω οδηγησει και τα δυο , μακραν η 156 ειναι καλυτερη.
Για την εποχη της και η 155 ειχε ωραιο στησιμο ( αν και ως συνηθως απειρες βλαβες) -
Νομίζω πως στην Ελλάδα αδικήθηκε εμπορικά το VW Corrado,ένα υπέροχο σπορ αμάξι,που κόστιζε αρκετά και έτσι προτιμήθηκαν άλλες λύσεις από τους αγοραστές.Καλό θα ήταν να γράψουμε και για υπερτιμημένα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης geronimo έγραψε:
Νομίζω πως στην Ελλάδα αδικήθηκε εμπορικά το VW Corrado,ένα υπέροχο σπορ αμάξι,που κόστιζε αρκετά και έτσι προτιμήθηκαν άλλες λύσεις από τους αγοραστές.Καλό θα ήταν να γράψουμε και για υπερτιμημένα αυτοκίνητα.ασε θα ξεσπασει 3 παγκοσμιος παλι!
μη βαζεις τετοιες ιδεες! -
AUDI A2, VW LUPO, BMW 3 compact...
Υπαρχουν πολλα μοντελα που θα μπορουσαμε να αναφερουμε -
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Τώρα, όσον αφορά το 406 coupe, επρόκειτο για ένα απίστευτα όμορφο αυτοκίνητο το οποίο το αδίκησε η ίδια η Πεζώ με τους κινητήρες που του έβαλε.Emporiki apotyxia eixe stin Ellada.
Stin ypolipi Eyropi kykloforoun arketa apo ayta kai akoma kanei kapoies poliseis... -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Νομίζω πως στην Ελλάδα αδικήθηκε εμπορικά το VW Corrado,ένα υπέροχο σπορ αμάξι,που κόστιζε αρκετά και έτσι προτιμήθηκαν άλλες λύσεις από τους αγοραστές.Καλό θα ήταν να γράψουμε και για υπερτιμημένα αυτοκίνητα.
ασε θα ξεσπασει 3 παγκοσμιος παλι!
μη βαζεις τετοιες ιδεες![list:1fmo0ouz][/list:u:1fmo0ouz][list:1fmo0ouz]Μωρο μου ατελειωτο [/list:u:1fmo0ouz]
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Υπαρχουν πολλα μοντελα που θα μπορουσαμε να αναφερουμεΑυτα τωρα ειναι αδικημενα η αποτυχημενα?
Γνωμη μου... τιποτα απο τα 2... απλα ΑΚΡΙΒΑ!Οσον αφορα για το 406 κουπε... γιατι ρε παιδια αδικημενο? Περα απο το σχημα (που κατ εμε ειναι αδιαφορο) δεν ειχε και τιποτα αξιολογο. Ουτε ποιοτητα, ουτε επιδοσεις, ουτε ασφαλεια και ηταν και ακριβο. Απλα υπηρχαν και καλυτερα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Υπαρχουν πολλα μοντελα που θα μπορουσαμε να αναφερουμεΑυτα τωρα ειναι αδικημενα η αποτυχημενα?
Γνωμη μου... τιποτα απο τα 2... απλα ΑΚΡΙΒΑ!Οσον αφορα για το 406 κουπε... γιατι ρε παιδια αδικημενο? Περα απο το σχημα (που κατ εμε ειναι αδιαφορο) δεν ειχε και τιποτα αξιολογο. Ουτε ποιοτητα, ουτε επιδοσεις, ουτε ασφαλεια και ηταν και ακριβο. Απλα υπηρχαν και καλυτερα.
Προσωπικές εκτιμήσεις είναι αυτές.
Εξάλλου πιστεύεις ότι αν ήταν μοντέλο της BMW θα πουλούσε τόσο λίγο?
Δηλαδή δεν πούλησε επειδή δεν είχε επιδόσεις?Αλήθεια πόσο είχε επειδή δεν θυμάμαι?
-
οποιος δεν εχει δει ΑΡΝΑ χανει...
-
χόντα crx το τελευταίο!
πως κατάφερε η χόντα να καταστρέψει την παράδοση και το όνομα που έχτιζε τόσα χρόνια, ακόμα απορώ Σημάδεψε ποιο ακριβώς κοινό, την αντιμετώπιση αντίστοιχων αυτοκινητων δεν είδε άραγε, μάλλον και αυτοί ακόμα θα απορούν.
Ε όχι και παρεξηγημένο το πανάσχημο g60 που τις έτρωγε σε κάθε συγκριτικό σε όλους τους τομείς! Για να χαλαρώσουμε! Και βέβαια, το πιο σημαντικό, κάθε άλλο παρά (μωρό) ατελείωτο! Το ηλίθιο τούρμπο της VW μας...τελείωσε! αφού έσπαγε και μαλλον δεν έχει μείνει δείγμα ούτε για το...μουσείο της κοτσανολαντ(μια και η VW τώρα τελευταία βαφτίζει και πόλεις ) -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
χόντα crx το τελευταίο!
πως κατάφερε η χόντα να καταστρέψει την παράδοση και το όνομα που έχτιζε τόσα χρόνια, ακόμα απορώ Σημάδεψε ποιο ακριβώς κοινό, την αντιμετώπιση αντίστοιχων αυτοκινητων δεν είδε άραγε, μάλλον και αυτοί ακόμα θα απορούν.
Ε όχι και παρεξηγημένο το πανάσχημο g60 που τις έτρωγε σε κάθε συγκριτικό σε όλους τους τομείς! Για να χαλαρώσουμε! Και βέβαια, το πιο σημαντικό, κάθε άλλο παρά (μωρό) ατελείωτο! Το ηλίθιο τούρμπο της VW μας...τελείωσε! αφού έσπαγε και μαλλον δεν έχει μείνει δείγμα ούτε για το...μουσείο της κοτσανολαντ(μια και η VW τώρα τελευταία βαφτίζει και πόλεις )[list:1crfi2og]Ποσα ανταλλακτικα απο G θελεις? [/list:u:1crfi2og]
Αδικημενα και αποτυχημενα μοντελα