-
Το κόστος για ένα δίπλωμα Ε' κατηγορίας είναι περί τα 300 ευρώ στην Αθήνα. Όμως όπως με πληροφόρισε ένας γνωστός μου, το κόστος του ιδίου διπλώματος στην επαρχία είναι 200 ευρώ!
Τελικά συμφέρει να βγάλω δίπλωμα (Ε') στην επαρχία ή ο γνωστός μου δεν με πληροφόρησε σωστα?
-
Το κόστος για ένα δίπλωμα Ε' κατηγορίας είναι περί τα 300 ευρώ στην Αθήνα. Όμως όπως με πληροφόρισε ένας γνωστός μου, το κόστος του ιδίου διπλώματος στην επαρχία είναι 200 ευρώ!
Τελικά συμφέρει να βγάλω δίπλωμα (Ε') στην επαρχία ή ο γνωστός μου δεν με πληροφόρησε σωστα?
-
-
μήπως εννοείς 3000 και 2000 ευρώ???
Σπύρος
-
Πάλι μπερδεύτηκα με τα ευρώ.
Ενοούσα 300.000δρχ και στην επαρχία 200.000δρχ.Τέλος πάντων, υπάρχει διαφορά μεταξύ επαρχίας και πρωτεύουσας? Και αν ναι, γιατί?
-
Στην πολη μου,το κοστος για αποκτηση Γ' κατηγοριας διπλωμα ειναι 600ευρω και για επεκταση σε Ε' ειναι γυρω στα 300 ευρω,εφοσον δεν υπαρχει η υποχρεωση για θεωρητικα μαθηματα.
Κόστος διπλώματος κατηγορίας Ε' εντός και εκτός Αττικής