-
Ποιον θα θέλαμε πρωταθλητή για φέτος? Ψηφίστε και εξηγήστε τους λόγους.
-
-
-
Θέλω Τσιτροέν λόγω της συνολικής πορείας της φέτος(παντού).Όμως νομίζω ότι ο τελευταίος αγώνας ταιριάζει καλύτερα στους (πληγωμένους) λέοντες....
-
Κρίμα που δεν υπάρχει η Subaru μέσα... Πάντως προτιμώ να το πάρει η Peugeot γιατί με τέταρτη φορά συνεχόμενη το κατασκευαστών το 206 (όχι οτι δεν είναι) θα εδραιωθεί σαν θρύλος του ράλλυ...
-
Citroen!!!!
Πολυ ανταγωνιστικο πακετο κ σε ασφαλτο κ σε χωμα σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα απο την αρχη της σεζον. Αν ο ΜcRae ειχε καλυτερη χρονια το κατασκευαστων θα ειχε ηδη τελειωσει.
-
Οπως ολοι οι Ελληνες περνουμε το μερος του πιο αδυνατου,ετσι και γω ενω θεωρω σαν φαβορι την Πεζω,ψηφισα Σιτροεν.
-
Θελω και ψηφισα την Peugeot λογω Gronholm και προσωπικου αυτοκινητου Peugeot 307 S.W(RC) (λεμε και καμια μ@λ@κι@ να περναει η ωρα )
Πιστευω ομως οτι η Citroen με το προβαδισμα στη βαθμολογια και τους Sainz-Loeb-McRae ειναι πιο κοντα στον τιτλο.
-
Citroen ως πιο νεοφερμένη και με περισσότερους οδηγούς που μ'αρέσουν
-
Και γω Peugeot παιδιά, όχι μόνο γιατί το θέλω αλλά και το προβλέπω. Αν και 5 βαθμοί η διαφορά, η ομάδα έχει Gronholm και Burns που είναι φαβορί για τη νίκη στη Mεγ. Bρετανία. Αυτό τουλάχιστον έχουν δείξει τα τελευταία 3-4 χρόνια. Μοναδικός αντίπαλος θεωρώ θα είναι ο Martin.
-
citroen γιατί την πάω πάρα πολύ σαν ομάδα (Lacroix, McRae, Sainz, Loeb σε σχέση με Provera-Burns)
γιατί έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και δεν ξήλωσαν ένα 206 και έβαλαν τα πράγματα σε άλλη καρότσα οπως έχω ακούσει πολλές φορές και για το WRC και για το F2 παλιότερα
παρά την ηλικία της ομάδας με το καλημέρα έστειλαν ομάδες με πείρα ετών στον χώρο(Ford/Subaru παιδεύτηκαν με το 206 και δεν ησύχασαν οταν ήρθε και το Xsara) να...μοιράζουν φυλλάδια!
Citroen ή Peugeot ?