-
Όταν διαβάζω δοκιμές αυτοκινήτων μου αρέσει να παίζω το εξής παιχνίδι: Φαντάσου τι θα γινόταν αν...
Τι θέλω να πω...
Φαντάσου τι θα γινόταν αν η Alfa είχε τον γνωστό 1800άρι κινητήρα με τα 180 άλογα του Group VW (ή και περισσότερα σε άλλες εκδόσεις), κι όχι τον 1600άρι που για μια πραγματική Alfa δε λέει ή τον δίλιτρο JTS που δεν αποδίδει αυτά που υπόσχεται. Μια 147 με επιδόσεις Audi A31.8T. Παράδεισος...
Φαντάσου το Reugeot rallye να είχε την ίδια οδική συμπεριφορά με ένα ποιοτικότερο αμάξωμα. Ή ένα αμάξωμα κουπέ...
Φαντάσου εάν το 206CC μου είχε την ακαμψία του MX-5
Φαντάσου ένα VW με ιταλική φινέτσα...
Μόνο εγώ κάνω τέτοιες απραγματοποίητες ευχές; Για πείτε τα δικά σας...
Δηλαδή, μερικά αυτοκίνητα δε θα άγγιζαν την τελειότητα αν ήταν καλύτερα σε ένα τομέα;
Φαντάσου η τρίλιτρη πεντάρα BMW να κόστιζε 20.000 ευρώ
Jacob
-
Όταν διαβάζω δοκιμές αυτοκινήτων μου αρέσει να παίζω το εξής παιχνίδι: Φαντάσου τι θα γινόταν αν...
Τι θέλω να πω...
Φαντάσου τι θα γινόταν αν η Alfa είχε τον γνωστό 1800άρι κινητήρα με τα 180 άλογα του Group VW (ή και περισσότερα σε άλλες εκδόσεις), κι όχι τον 1600άρι που για μια πραγματική Alfa δε λέει ή τον δίλιτρο JTS που δεν αποδίδει αυτά που υπόσχεται. Μια 147 με επιδόσεις Audi A31.8T. Παράδεισος...
Φαντάσου το Reugeot rallye να είχε την ίδια οδική συμπεριφορά με ένα ποιοτικότερο αμάξωμα. Ή ένα αμάξωμα κουπέ...
Δηλαδή, μερικά αυτοκίνητα δε θα άγγιζαν την τελειότητα αν ήταν καλύτερα σε ένα τομέα;
Jacob
-
Τι θέλω να πω...
Jacob
-
για φαντάσου ΑΝ είχες τόσα χρήματα που θα μπορούσες να αλλάζεις όποιο μοντέλο θέλεις όποτε το θέλεις ανάλογα με την περίπτωση..
-
Τον 3λιτρο κινητήρα της Alfa με τετρακίνηση από Subaru σε αμάξωμα 156 sportwagon με την ρυθμιζόμενη αεροανάρτηση του Tοuareg και ποιότητα S-class.
Την Χ3 σε cabrio (όπως βγαίνει το Vitara και όπως υπηρχε σαν concept το X-activity) αλλά με βάρος τζίμνυ και τιμή Sportage.
Το νέο Beetle cabrio με τα μηχανικά της 911 στην σωστή άκρη!
Αλλά για μένα η υπέρτατη ευτυχία θα προερχόταν με το αμάξωμα της κλασσικής πισωκίνητης Alfa Spider με κινητήρα τον 3λιτρο Alfa την ηλεκτρική οροφή και ακαμψία του S2000 και αναρτήσεις, στήσιμο, ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία ΜΧ5! Α ναι και φρένα από Integrale Evo! -
Maserati 2.24v με ασύμμετρες τουρμπίνες για να μην κρεμάει χαμηλά, ABS και καλύτερη ποιότητα κατασκευής από αυτήν που μερικοί λένε ότι έχουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.
-
Eίναι γεγονός πως πάντα είμαστε ανικανοποίητοι με το αυτοκίνητό μας και πάντα λέμε 'αχ και να είχε το τάδε',όπου τάδε εννοώ το χαρακτηριστικό κάποιου άλλου αυτοκινήτου. Επίσης,πολλοί λένε μακάρι να ενωθούν κάποιες εταιρείες, π.χ. η Mercedes,που φημίζεται για ποιότητα κλπ και η Lancia,που φημίζεται για σπορτίφ αμάξια,με χαρακτήρα.Γενικά ψάχνουμε συνδυασμούς,σα να έχουμε να κάνουμε με παζλ.
Τι θα γινόταν αν...