-
Δεν ήξερα τι θέμα να δώσω στο topic... Τις προάλλες συνειδητοποίησα το εξής, στην πόλη του Ηρακλείου... Σε όλες σχεδόν τις κεντρικές οδούς, όπου το παρκάρισμα απαγορευόταν, πλέον επιτρέπεται, επί πληρωμή όμως. Αδρή μάλιστα, αφού για να παρκάρει κάποιος για μία ώρα χρειάζεται 1 ευρώ και μάλιστα το ποσό αυτό δεν μειώνεται αναλογικά με την ώρα παραμονής. 10 ώρες θες να παρκάρεις; 10 ευρώ θα δώσεις. Αναρωτιέμαι λοιπόν το εξής: Οι περιοχές απαγόρευσης στάθμευσης ορίζονται με κάποια κριτήρια, έτσι; Λέμε δηλαδή ότι εδώ, λόγω αυξημένου φόρτου ή συμφόρησης απαγορεύουμε τη στάθμευση για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. Και ξαφνικά, βλέπω ότι στις ίδιες περιοχές επιτρέπεται το παρκάρισμα, αρκεί να πληρώνω τα κέρατά μου στο Δήμο. Εσείς τι συμπεραίνετε; Εγώ διαπιστώνω ότι ο κάθε πολιτικός κάνει ό,τι του καπνίσει, με μόνο στόχο την είσπραξη και δευτερευόντως την ταλαιπωρία του πολίτη. Ούτε λόγος για βελτίωση της κατάστασης, αφού η κίνηση στο κέντρο της πόλης παραμένει αφόρητη. Δεν είναι λοιπόν αυτό κατάχρηση εξουσίας; Δεν πρέπει κάποτε να μπει ένα φρένο στην παράλογη αυτή χρήση της εξουσίας; Ποιος είναι υπεύθυνος για να ελέγχει τέτοια θέματα; Σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ εγώ, αν θεωρώ ότι θίγομαι από τις κινήσεις του εκάστοτε αντιδήμαρχου που αποφασίζει ξαφνικά ότι θέλει να βάλει (για μία ακόμα φορά) χέρι στην τσέπη μου;
(Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις για αλλαγή θέματος)
-
Δεν ήξερα τι θέμα να δώσω στο topic... Τις προάλλες συνειδητοποίησα το εξής, στην πόλη του Ηρακλείου... Σε όλες σχεδόν τις κεντρικές οδούς, όπου το παρκάρισμα απαγορευόταν, πλέον επιτρέπεται, επί πληρωμή όμως. Αδρή μάλιστα, αφού για να παρκάρει κάποιος για μία ώρα χρειάζεται 1 ευρώ και μάλιστα το ποσό αυτό δεν μειώνεται αναλογικά με την ώρα παραμονής. 10 ώρες θες να παρκάρεις; 10 ευρώ θα δώσεις. Αναρωτιέμαι λοιπόν το εξής: Οι περιοχές απαγόρευσης στάθμευσης ορίζονται με κάποια κριτήρια, έτσι; Λέμε δηλαδή ότι εδώ, λόγω αυξημένου φόρτου ή συμφόρησης απαγορεύουμε τη στάθμευση για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. Και ξαφνικά, βλέπω ότι στις ίδιες περιοχές επιτρέπεται το παρκάρισμα, αρκεί να πληρώνω τα κέρατά μου στο Δήμο. Εσείς τι συμπεραίνετε; Εγώ διαπιστώνω ότι ο κάθε πολιτικός κάνει ό,τι του καπνίσει, με μόνο στόχο την είσπραξη και δευτερευόντως την ταλαιπωρία του πολίτη. Ούτε λόγος για βελτίωση της κατάστασης, αφού η κίνηση στο κέντρο της πόλης παραμένει αφόρητη. Δεν είναι λοιπόν αυτό κατάχρηση εξουσίας; Δεν πρέπει κάποτε να μπει ένα φρένο στην παράλογη αυτή χρήση της εξουσίας; Ποιος είναι υπεύθυνος για να ελέγχει τέτοια θέματα; Σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ εγώ, αν θεωρώ ότι θίγομαι από τις κινήσεις του εκάστοτε αντιδήμαρχου που αποφασίζει ξαφνικά ότι θέλει να βάλει (για μία ακόμα φορά) χέρι στην τσέπη μου;
-
-
μπανανία
-
αλβανια
στην ελλαδα δεν βρισκεις το δικιο σου. Εχει ακουσει κανεις, να πληρωσε καμια ελληνικη ασφαλιστικη εταιρεια, ή ακομα χειροτερα να βρεθει ο πραγματικος υπαιτιος για το 'ΣΑΜΑΙΝΑ'? Χαθηκαν 80+ ζωες....
εδω δεν κανουν μονιμους τους δημοτικους υπαλληλους που ειναι ΜΟΝΙΜΗ η αναγκη να υπαρχουν στο δημο καικαθε 6 μηνες πηζουμε στα σκουπιδια....
αλλα πως θα παιζουν με ρουσφετια αν τους μονιμοποιησουν???
Δεν νομιζω να ασχοληθει κανεις με το προβληα σου λοιπον φιλε....
Δεν ξερω αν ισως εβαζες ενα καλο δικηγορο, ή στο συνηγορο του πολιτη(λεμε τωρα)
Καταρεουμε παιδια..... -
Μα τι λέτε ρε παιδιά; Δεν είναι 'πρόβλημά μου' αυτό. Είναι πρόβλημα όλων μας που μας πιάνουν μαλάκες. Δεν με έγραψαν και ούτε το σκοπεύω , απλά με ενοχλεί να βλέπω να μας πιάνουν τον κwλ... και να μην κάνουμε τίποτα. Ο συνήγορος του πολίτη δεν θα κάνει κάτι, γιατί δεν υπάρχει παρανομία κάπου. Απλά είναι η βλακεία ορισμένων που αντί να ψάχνουν να λύνουν προβλήματα, ψάχνουν πώς θα τα τσεπώσουν. Η μόνη λύση είναι όντως το 'ΣΑΜΙΝΑ' που λες κι εσύ. Να τους βάλουμε όλους μέσα και...
-
ανάλογο δεν είχε γίνει και στην Π.Ιωακείμ στο Κολωνάκι; Η στάθμευση απαγορευόταν δεξιά και αριστερά και πολύ καλά έκαναν γιατί είναι στενός δρόμος, περνάνε λεωφορεία και οι κλήσεις της τροχαίας -τότε- έπεφταν σωρηδόν.
Όταν ξεκίνησε η ελεγχόμενη στάθμευση, επέτρεψαν το παρκάρισμα! και γινόταν το έλα να δεις
Αν πληρώνεις μπορείς να ενοχλείς και να παρεμποδίζεις την κυκλοφορία
-
οκ παντου υπαρχει καπιταλισμος αλλα στην ελλαδα ειδικα,
με το χρημα αγοραζεις τα παντα!
απο θεση παρκινγκ μεχρι συνειδησεις..περαστικα μας
-
Κι άμα μπορείς να πληρώνεις το πρόστιμο μπορείς να εμποδίζεις την κυκλοφορία. Τουλάχιστον καλύτερα να πληρώνεις το πάρκινγκ.
-
Ειναι η λεγομενη φοροεισπρακτική πολιτική. Κλήσεις και πρόστιμα μονο για να έχουμε έσοδα και οχι για να 'συνετήσουμε' αυτούς που κάνουν λάθη.
Δυστυχώς τα πραγματα ειναι πολύ πισω και δεν βλεπω να αλλαζουν στην χωρα αυτή. Οποιος εχει ζήσει στο εξωτερικο θα συμφωνήσει οτι παρόλα τα λάθη και καποιες ηλιθιοτητες τον 'ξενων' σε τετοια θεματα ειναι 'κυριοι'.
Κατάχρηση εξουσίας;;;