-
[list:2mi4ggdh]Το γεγονος ειναι υποθετικο αλλα καθολου απιθανο, εστω και με πιθανοτητες του χιλιοστου.[/list:u:2mi4ggdh][list:2mi4ggdh]Ολοι μας λιγο εως πολυ ειμαστε ταγμενοι στο πλευρο μιας κατασκευαστικης φιλοσοφιας αυτοκινητων.Οσο κι αν το αρνηθουν καποιοι, οσο κι αν θελουν να φανουν αντικειμενικοι, η φλογα μεσα σιγοκαιει.Ασχετα με το βαθμο συμπαθειας.[/list:u:2mi4ggdh][list:2mi4ggdh]Τι θα κανατε λοιπον ολοι, εαν η σχολη που υποστηριζει ο καθενας μας(Αγγλοι Γερμανοι Αμερικανοι Ιαπωνες Ιταλοι Γαλλοι κλπ κλπ) εξαφανιζοταν απο προσωπου γης, για διαφορους λογους?[/list:u:2mi4ggdh][list:2mi4ggdh]Τι αυτοκινητο θα αγοραζατε, και γιατι?[/list:u:2mi4ggdh][list:2mi4ggdh]Που θα στηριζατε πλεον τις ελπιδες σας, ειδικα οι παθιασμενοι με το αυτοκινητο?[/list:u:2mi4ggdh][list:2mi4ggdh]Επισης εξαιρειτε η περιπτωση να μπορουσε καποιος να κρατησει το παλιο του αμαξι για να πορευθει εστω οσο παει.[/list:u:2mi4ggdh][list:2mi4ggdh]Ακουω γνωμες [/list:u:2mi4ggdh]
-
[list:2mi4ggdh]Το γεγονος ειναι υποθετικο αλλα καθολου απιθανο, εστω και με πιθανοτητες του χιλιοστου.[/list:u:2mi4ggdh][list:2mi4ggdh]Ολοι μας λιγο εως πολυ ειμαστε ταγμενοι στο πλευρο μιας κατασκευαστικης φιλοσοφιας αυτοκινητων.Οσο κι αν το αρνηθουν καποιοι, οσο κι αν θελουν να φανουν αντικειμενικοι, η φλογα μεσα σιγοκαιει.Ασχετα με το βαθμο συμπαθειας.[/list:u:2mi4ggdh][list:2mi4ggdh]Τι θα κανατε λοιπον ολοι, εαν η σχολη που υποστηριζει ο καθενας μας(Αγγλοι Γερμανοι Αμερικανοι Ιαπωνες Ιταλοι Γαλλοι κλπ κλπ) εξαφανιζοταν απο προσωπου γης, για διαφορους λογους?[/list:u:2mi4ggdh][list:2mi4ggdh]Τι αυτοκινητο θα αγοραζατε, και γιατι?[/list:u:2mi4ggdh][list:2mi4ggdh]Που θα στηριζατε πλεον τις ελπιδες σας, ειδικα οι παθιασμενοι με το αυτοκινητο?[/list:u:2mi4ggdh][list:2mi4ggdh]Επισης εξαιρειτε η περιπτωση να μπορουσε καποιος να κρατησει το παλιο του αμαξι για να πορευθει εστω οσο παει.[/list:u:2mi4ggdh][list:2mi4ggdh]Ακουω γνωμες [/list:u:2mi4ggdh]
-
-
Βασικά...πισωκίνητο!!!
Σοβαρά τώρα!
Οταν χάθηκε η Ιταλική σχολή( Lancia!! )...πήρα Γερμανικό!!Αν χαθεί η Γερμανική..θα πάρω Γαλλικό!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βασικά...πισωκίνητο!!!Σοβαρά τώρα!
Οταν χάθηκε η Ιταλική σχολή( Lancia!! )...πήρα Γερμανικό!!Αν χαθεί η Γερμανική..θα πάρω Γαλλικό!
[list:1x1tig7v]Νικο ευχομαι η συζητηση να εξελιχθη με σεβασμο, εστω μεταξυ σοβαρου και αστειου![/list:u:1x1tig7v][list:1x1tig7v]Οταν λεω να 'χαθει' μια σχολη, εννοω να κλεισουν τα εργοστασια και να μη παραγουν ουτε...ζαντες [/list:u:1x1tig7v][list:1x1tig7v]Εδω σας θελω μαστορια [/list:u:1x1tig7v][list:1x1tig7v]Εδω θα βγαλουμε πολλα λαβρακια [/list:u:1x1tig7v]
-
εγω δεν ειμαι παθιασμενος ''λατρης'' συγκεκριμενης σχολης ή αυτοκινητοβιομηχανιας και παρ'οτι δηλωνω φιλογερμανος κρινω εκ του αποτελεσματος και αν αυτο δεν ικανοποιει την αισθητικη μου [και οχι μονο] το απορριπτω......
παραδειγμα το νεο αστρα που ενω το προηγουμενο μου αρεσε και το πηρα αυτο δεν μου λεει τιποτα και δεν με απασχολει............περιμενω να δω το τριθυρο και το κουπε που λενε οτι θα ειναι διαφορετικα και βλεπουμε!!!!!
διαβαζοντας [εκ των υστερων ] σχετικο σχολιο του G60 βλεπω οτι μαλλον ειμαι εκτος θεματος...... [νομιζω ]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Βασικά...πισωκίνητο!!!
Σοβαρά τώρα!
[list:2csza4kl]Νικο ευχομαι η συζητηση να εξελιχθη με σεβασμο, εστω μεταξυ σοβαρου και αστειου![/list:u:2csza4kl][list:2csza4kl]Οταν λεω να 'χαθει' μια σχολη, εννοω να κλεισουν τα εργοστασια και να μη παραγουν ουτε...ζαντες [/list:u:2csza4kl][list:2csza4kl]Εδω σας θελω μαστορια [/list:u:2csza4kl][list:2csza4kl]Εδω θα βγαλουμε πολλα λαβρακια [/list:u:2csza4kl]
Ισχύουν αυτά που έγραψα!
Αν χαθεί η Γερμανική σχολή θα πάρω Γαλλικό! -
Δέν είμαι οπαδός καμιάς σχολής, θα μπορούσα να αγοράσω οτιδήποτε μου αρέσει και έχω την οικονομική δυνατότητα να αγορασω. Με την ίδια ευκολία θα έπαιρνα απο Mercedes έως Lada.
-
Οταν λεω να 'χαθει' μια σχολη, εννοω να κλεισουν τα εργοστασια και να μη παραγουν ουτε...ζαντες
Tι ακριβώς θες να πείς? Μηπως πρέπει να πώ ότι θα έπαιρνα κριθαροκίνητο??
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Οταν λεω να 'χαθει' μια σχολη, εννοω να κλεισουν τα εργοστασια και να μη παραγουν ουτε...ζαντες
Tι ακριβώς θες να πείς? Μηπως πρέπει να πώ ότι θα έπαιρνα κριθαροκίνητο??
[list:15xvbqfl]Εννοω για τους Γερμανοφιλους να εκλεινα τα Γερμανικα εργοστασια, Για τους Ιταλοφιλους να εκλειναν τα Ιταλικα κοκ [/list:u:15xvbqfl]
-
Το θεμα ειναι αν θα εξαφανιζοταν η 'σχολη' ή αν επαψαν οι εταιρειες να παραγουν συμφωνα με την 'σχολη.....
Anyway..................
Αν ειναι να διαλεξω στρατοπεδο θα διαλεγα Ιαπωνια μαλλον. Τουλαχιστον αν διαθεσει καποιος ενα ποσο , παιρνει και νεα celica που ειναι για μενα φοβερη... Η' χοντα S2000.Δεν βγαζουν μονο σταρλετ και micra..... -
Το θεμα ειναι αν θα εξαφανιζοταν η 'σχολη' ή αν επαψαν οι εταιρειες να παραγουν συμφωνα με την 'σχολη.....
Anyway..................
Αν ειναι να διαλεξω στρατοπεδο θα διαλεγα Ιαπωνια μαλλον. Τουλαχιστον αν διαθεσει καποιος ενα ποσο , παιρνει και νεα celica που ειναι για μενα φοβερη... Η' χοντα S2000.Δεν βγαζουν μονο σταρλετ και micra..... -
μακη δώσε διευκρινήσεις γιατί μας μπέρδεψες
εννοείς να χαθεί μια σχολή, και όχι μια 'χώρα' έτσι;
Οπως χάθηκε ας πούμε η σχολή του ραλύ, το οποιο το αναφέρω ως τελευταίο εκπρόσωπο (προασιτά, ελαφρά σπορ αυτοκίνητα) ή τα σπορ τετρακίνητα αλά WRC(μίτσου, ιμπρέζα)EDIT!
τώρα είδα την διευκρίνηση πιο πάνωΔεν νομίζω ότι είμαι οπαδός κάποιας σχολής, αφού ανάλογα την κατηγορία, την..χρονολογία οι ίδιες εταιρίες κάνουν πολύ δύσκολους τους διαχωρισμούς. Αν θες, μόνο η BMW αν κλείσει θα στεναχωρηθώ. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θεωρώ πως η BMW είναι στην ίδια σχολή με τη VW επειδή είναι στη ίδια χώρα. Η BMW φτιάχνει αμάξια για τον πραγματικό οδηγό ενώ η VW αερόσακους που επειδή προφανώς κάπου πρέπει να τους βάζει, φτιάχνει και..golf
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
μακη δώσε διευκρινήσεις γιατί μας μπέρδεψες
εννοείς να χαθεί μια σχολή, και όχι μια 'χώρα' έτσι;
Οπως χάθηκε ας πούμε η σχολή του ραλύ, το οποιο το αναφέρω ως τελευταίο εκπρόσωπο (προασιτά, ελαφρά σπορ αυτοκίνητα) ή τα σπορ τετρακίνητα αλά WRC(μίτσου, ιμπρέζα)[list:1rs2x8mg]Μια χωρα, για μενα, αντικατοπτριζει και μια συγκεκριμενη σχολη.Ειναι θεμα νοοτροπιας.[/list:u:1rs2x8mg][list:1rs2x8mg]Αρα μιλαμε για εξαφανισμο ολων των εργοστασιων μιας χωρας[/list:u:1rs2x8mg]
-
Δεν μπορώ να φανταστώ την αυτοκίνηση,χωρίς Alfa Romeo και ΒMW(η γερμανική Άλφα,κατά τη γνώμη μου)!
Αν γινόταν αυτό θα στρεφόμουν σε Ιαπωνικό,τα οποία πλέον είναι εξαιρετικά... -
Μάλλον κι εγώ προς τα σχιστομάτικα θα στρεφόμουν, πλέον έχουν να επιδείξουν πολύ καλά παραδείγματα... Βέβαια, θα έπρεπε να σβήσει η γαλλική σχολή, και μετά η ιταλική, και ίσως και η γερμανική πριν πάω σε ιάπωνα...
Να αδράξω την ευκαιρία και να πω ότι πλέον τα χαρακτηριστικά της κάθε σχολής (όπως τα μάθαμε τη δεκαετία του '90 από τον ΚΚ και λοιπούς) δεν είναι πλέον αποκλειστικό προτέρημα της αυτής σχολής. Δηλαδή, πλέον δεν έχουν μόνο τα ιταλικά τρομερό design και σπιρτόζους κινητήρες, δεν στρίβουν μόνο τα γαλλικά σαν τρένα (χμμμ...), δεν είναι μόνο τα γερμανικά ποιοτικά στην κατασκευή τους και τα ιαπωνικά μοναδικά στην αξιοπιστία! Σε μια τέτοια ευκαιρία και κοιτώντας πίσω, βλέπουμε πόσο έχουν καλυτερέψει τα αυτοκίνητα (κι ας έχουν βαρύνει υπέρ του δέοντος) και πόσο δύσκολο είναι να διαφοροποιηθεί κάποιο...
(Πήρα φόρα πάλι...)
-
Το ίδιο με τον geko πιο πάνω.
Οπαδός/λάτρης κλπ κάποιας σχολής όχι.
Οπαδός των καλών αυτοκινήτων, ναι. Χώρα προέλευσης, σχολή, νοοτροπία άσχετη. Τα καλά αυτοκίνητα έχουν τη δική τους σχολή και νοοτροπία.
Οπότε...ουδέν πρόβλημα και δίλλημα.Jacob
-
Aν εξαφανιζονταν οι Ιαπωνες κατασκευαστες θα επαιρνα BMW.
-
Λάτρης των γαλλικών αυτοκινήτων και ειδικότερα της renault από μικρό παιδί, όταν πήρα το πρώτο καινούργιο μου αυτοκίνητο πήρα....ford(!!!) και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Οι Γάλλοι παραμένουν ακόμη η μεγάλη μου συμπάθεια αλλά εξ αποστάσεως! Ετσι κι αλλιώς Γερμανικό έχω, κι αν χαθούν οι Γερμανοί θα πάρω Γαλλικό, κι αν χαθούν ένα Ισπανικό - ή μήπως κι αυτό θεωρείται Γερμανικό; - και ίσως Γιαπωνέζικο και μετά Ιταλικό και μετά...και μετά... Ευτυχώς σε όλες τις κατασκευάστριες χώρες υπάρχουν διαμάντια που απευθύνονται στον Π.Ο.
-
Aν χανόταν η γαλλική τότε...Ιταλία μεριά Αlfa Romeo και Lancia(αν κάποτε ορθοποδήσει)
Αν μας εγκαταλείψει και η Ιταλική τότε Ιαπωνική και μετά καλύτερα με ποδήλατο
(Yποθετικο)Η παρακμη μιας φιλοσοφιας.Τι θα κανατε?