-
Ο χρήστης ebotonakis έγραψε:
Και βέβαια, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο οι συνφορουμιστές που πιστεύουν ότι οι εκλεκτοί κάτοικοι συγκεκριμένων δρόμων των γκέτο του παλαιού ψυχικού, παπάγου κτλ εκτός των βυσματικών μονοδρομήσεων και των παράνομων σαμαρακιών **ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ **να απολαύσουν και την θεία μελωδία μιας ελεύθερης πολλαπλής εξαγωγής τις βραδινές ώρες (αφού φαίνεται ότι τα κορναρίσματα είναι αναποτελεσματική μέθοδος :-).Ε, αφου ειναι ετσι τοτε και εγω **ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ **να απολαμβανω σκηνικα με 'γκαζιαριδες' οδηγους και σπασμενες ποδιες
βλεπεις εχω και δωρεαν θεαμα
*(μηπως να κανω και ενα κουτι παραπονων ???) *
-
Ο χρήστης KNIGHT RIDER έγραψε:
Και βέβαια, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο οι συνφορουμιστές που πιστεύουν ότι οι εκλεκτοί κάτοικοι συγκεκριμένων δρόμων των γκέτο του παλαιού ψυχικού, παπάγου κτλ εκτός των βυσματικών μονοδρομήσεων και των παράνομων σαμαρακιών **ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ **να απολαύσουν και την θεία μελωδία μιας ελεύθερης πολλαπλής εξαγωγής τις βραδινές ώρες (αφού φαίνεται ότι τα κορναρίσματα είναι αναποτελεσματική μέθοδος :-).
Ε, αφου ειναι ετσι τοτε και εγω **ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ **να απολαμβανω σκηνικα με 'γκαζιαριδες' οδηγους και σπασμενες ποδιες
Να εγκαινιάσω το κουτί των παραπόνων ?
Έχω λοιπόν παράπονο απο την στάση σου .Αλλά μάλλον το τσάμπα θέαμα θα τελειώσει , εάν γίνει (όπως άκουσα απόψε σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων) έλεγχος για την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ των
σαμαριών που τοποθετήθηκαν απο όρισμένους Δήμους , και στην
συνέχεια ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ όσων μπήκαν ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να αποτρέπουν τους οδηγούς να διέρχονται απο τις ... χάϊ περιοχές τους.Αποστόλης .
-
Αγαπητέ 'ιππότη' εδώ δεν τίθεται ζήτημα αν έκανε πρώτα η κότα το αυγό, ή το αυγό την κότα, γιατί η σειρά (αλλά και το βάρος) της παρανομίας είναι δεδομένο.
ΠΡΩΤΑ ο δήμος ΠΑΡΑΝΟΜΑ τοποθέτησε τσιμεντένια καρούμπαλα, κι ΕΠΕΙΤΑ εγώ και ο κάθε άλλος 'ακτιβιστής' οδηγός το έριξε στο κορνάρισμα. Μιλώντας επίσης για βάρος της παρανομίας, άλλο η τοπική αυτοδιοίκηση να παρανομεί εις βάρος χιλιάδων οδηγών κι άλλο εγώ ο ιδιώτης εις βάρος μερικών περιοίκων. Στο κάτω-κάτω αν ήθελες να με τσακώσεις στην πράξη θα έπρεπε να τοποθετήσεις τροχονόμο να με παρακολουθήσει, κάτι που θα μπορούσε ούτως ή άλλως να γίνει εκ των προτέρων για να τηρείται το όριο ταχύτητας. Εδώ ακριβώς όμως έρχεται και ένας ακόμη παράγοντας, αυτός της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.
ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ οι δημότες διαμαρτύρονται για την ταχύτητα και ακόμη πιο ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ο δήμος ικανοποιεί τους διαμαρτυρόμενους τοποθετώντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ σαμάρια, αφού οι μεν πρώτοι απλώς** δε θέλουν να περνάει κανείς έξω από το σπίτι τους**, ο δε δεύτερος να μη χάσει ούτε έναν ψηφοφόρο.Υ.Γ. Μόλις άκουσα στην τηλεόραση τη γνωμοδότηση των Υπουργείων Μεταφορών και Εσωτερικών, τα οποία έβγαλαν φιρμάνι στους δήμους να ξηλώσουν ΟΛΑ τα μόνιμα σαμαράκια ΑΜΕΣΑ. Σε ερώτηση στο δήμαρχο Κηφισιάς αν όντως τα σαμάρια είναι παράνομα, ο 'φεουδάρχης' των ΒΠ απάντησε ότι πράγματι είναι και το γνωρίζει πως είναι, αλλά αφού το ζητούν οι δημότες έπρεπε να τοποθετηθούν!!! Όχι κόρνες αλλά και γιαούρτια αρμόζουν στον κ. Δήμαρχο και τους 'ξεσαμάρωτους' δημότες.
Αλλά πρέπει να γίνει όπως είχε προτείνει κάποτε ο Ν.Δ. ως τιμωρία στους δήμους που λειτουργούν ως ανεξάρτητα πριγκιπάτα: όλοι οι γειτονικοί δήμοι να τοποθετήσουν απαγορευτικά στις εξόδους των 'πριγκιπάτων' για να εγκλωβίσουν όλους τους 'υπηκόους' εντός των τειχών...Όσο για το σαμάρωμα των οδηγών, μη φοβάσαι φίλε είμαι ήδη σαμαρωμένος από τους μπαγλαμάδες δημάρχους σας αφού είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ τους.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Και βέβαια, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο οι συνφορουμιστές που πιστεύουν ότι οι εκλεκτοί κάτοικοι συγκεκριμένων δρόμων των γκέτο του παλαιού ψυχικού, παπάγου κτλ εκτός των βυσματικών μονοδρομήσεων και των παράνομων σαμαρακιών **ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ **να απολαύσουν και την θεία μελωδία μιας ελεύθερης πολλαπλής εξαγωγής τις βραδινές ώρες (αφού φαίνεται ότι τα κορναρίσματα είναι αναποτελεσματική μέθοδος :-).
Ε, αφου ειναι ετσι τοτε και εγω **ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ **να απολαμβανω σκηνικα με 'γκαζιαριδες' οδηγους και σπασμενες ποδιες
Έχω λοιπόν παράπονο απο την στάση σου .Αλλά μάλλον το τσάμπα θέαμα θα τελειώσει , εάν γίνει (όπως άκουσα απόψε σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων) έλεγχος για την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ των
συνέχεια ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ όσων μπήκαν ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να αποτρέπουν τους οδηγούς να διέρχονται απο τις ... χάϊ περιοχές τους.Αποστόλης .
Δηλαδη στο εξωτερικο που τα εχουν σε ολοκληρες γειτονιες ή σε κεντρικους δρομους ειναι παρανομοι ?!? πχ. Αγγλια Για πατε εκει, σε μια πολη 7 εκ. μονιμων κατοικων να δειτε τι γινετε απο σαμαρια και μετα μιλαμε..... Εκει γιατι δεν λενε τιποτα και ολοι συμμορφωντε ειτε τους αρεσει ειτε οχι ? Και απο τι ξερω εκει δεν εχει τις 'ελληνικες μαγκιες' κορναρισματα και τα λοιπα.... γιατι αμα σε πιασουν θα χασεις τα αυγα και τα πασχαλια. Μαθαμε οτι δεν μας βολευει ειναι παρανομο....
-
Τα σαμαράκια (απο τον Νόμο!) επιτρέπονται ΜΟΝΟ μπροστά σε σχολεία και νοσοκομεία και μετά απο σύμφωνη γώμη της Τροχαίας!
Επειδή Knight Rider (περίεργη υπογραφή έχεις!!) κάποιοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκμεταλεύονται την αδυναμία ελέγχου τους και πλακώνουν τα σαμαράκια δεν κάνει εμάς τους υπόλοιπους ηλίθιους!!
Ξέρουμε καλά πως λειτουργεί ο Νόμος!
Τα σαμαράκια μπαινουν ΜΟΝΟ για να αποτρέπεται η διαμπερής κίνηση σε συγκεκριμένα προάστεια ή αν κάποιος φίλος του Δήμαρχου ενοχλείται απο τον θόρυβο!
Τα υπόλοιπα είναι αμπελοφιλοσοφίες!! -
Δηλαδη στο εξωτερικο που τα εχουν σε ολοκληρες γειτονιες ή σε κεντρικους δρομους ειναι παρανομοι ?!? πχ. Αγγλια Για πατε εκει, σε μια πολη 7 εκ. μονιμων κατοικων να δειτε τι γινετε απο σαμαρια και μετα μιλαμε..... Εκει γιατι δεν λενε τιποτα και ολοι συμμορφωντε ειτε τους αρεσει ειτε οχι ? Και απο τι ξερω εκει δεν εχει τις 'ελληνικες μαγκιες' κορναρισματα και τα λοιπα.... γιατι αμα σε πιασουν θα χασεις τα αυγα και τα πασχαλια. Μαθαμε οτι δεν μας βολευει ειναι παρανομο....
Να υποθέσω ότι την Αγγλία την ξέρεις μόνο από περιγραφές τρίτων, γιατί δε δικαιολογείται αλλιώς να αναφέρεις τέτοιες ανακρίβειες.
- Στην Αγγλία δεν τοποθετείται ΠΟΤΕ σαμάρι σε διαμπερείς δρόμους.
- Στην Αγγλία τοποθετούνται σαμάρια ΜΟΝΟ σε δρόμους πολύ χαμηλής κυκλοφορίας και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οικιστικούς (στη μέγιστη πλειοψηφία των περιπτώσεων αφορά αδιέξοδα).
Το ίδιο ισχύει και για τις ΗΠΑ.
Τέλος, παράνομο δεν είναι ό,τι δε μας βολεύει, αλλά ό,τι αντιβαίνει στους νόμους και τα ΣΑΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ!
-
Ο Petros με 'συμπλήρωσε' απολύτως , ούτε να τον είχα πληρώσει .
Τώρα , για τις 'ελληνικές μαγκιές' , για ρίξε μια ματιά στην ...μάγκικη
υπογραφή σου , και μετά τα λέμεΑποστόλης.
-
Δηλαδή το παπάγου (και τα λοιπά 'ευγενή' προάστεια) ανήκει στη βρετανική κοινοπολιτεία;
Στην Aγγλία μπορεί να είναι νόμιμο εδώ ΔEN είναι. Eπίσης υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για το υλικό, το ύψος και το σχήμα του κάθε εμποδίου. Eδώ όπως του αρέσει το καθένας το φτιαχνει
Στην Oλλανδία έχουν πλέον delivery στην κάνναβη, εδώ είναι παράνομο ακόμα και να καπνίσεις
-
[moderator]Ως συνήθως προσωπικά σχόλια απο τον συγκεκριμένο χρήστη!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στην Oλλανδία έχουν πλέον delivery στην κάνναβη, εδώ είναι παράνομο ακόμα και να καπνίσειςΤότε το λιβάνι, απ'το οποίο παθαίνουν overdose οι θεούσες (αρσενικές και θηλυκές), γιατί είναι νόμιμο;
-
Ολαστακαρβουνερίξ που πρέπει να βγάλω 'πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων' ως μετανοήσας ΒΠ (άσε που κι εγώ είμαι -σχεδόν- μόνιμος κάτοικος Παπάγου);;;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Να υποθέσω ότι την Αγγλία την ξέρεις μόνο από περιγραφές τρίτων, γιατί δε δικαιολογείται αλλιώς να αναφέρεις τέτοιες ανακρίβειες.
- Στην Αγγλία τοποθετούνται σαμάρια ΜΟΝΟ σε δρόμους πολύ χαμηλής κυκλοφορίας και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οικιστικούς (στη μέγιστη πλειοψηφία των περιπτώσεων αφορά αδιέξοδα).
Τέλος, παράνομο δεν είναι ό,τι δε μας βολεύει, αλλά ό,τι αντιβαίνει στους νόμους και τα ΣΑΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ!
Δυστυχως κανεις λαθος γιατι την εχω επισκεφτει αρκετες φορες μιας και σπουδαζει ο αδερφος μου στο Λονδινο το οποιο εχω γυρισει αρκετα.
Αυτο που λές για τα αδιαξεδα δεν ειναι σωστο..... Υπαρχουν σαμαρακια σε δρομους οπως αυτος του Παπαγου που περνανε και αστικα λεοφωρεια και φυσυκα ο δευτερος τροπος για να κοβουνε την ταχυτητα σε 'φοριοζους' οδηγους ειναι να βαζουν round about (*πλατειες * στα ελληνικα) οπου **προτεραιοτητα εχει αυτος που κινειται μεσα στην πλατεια και οχι αυτος που μπαινει **(οπως συμβαινει στην Ελλαδα). Οπως καταλαβαινεις οσοι πλησιαζουν κοβουν αναγκαστικα ταχυτητα.... (μηπως ειναι και αυτο ανακριβεια???)
Θες να σου πω και δρομους μηπως ????
-
[moderator]
-
Δυστυχως κανεις λαθος γιατι την εχω επισκεφτει αρκετες φορες μιας και σπουδαζει ο αδερφος μου στο Λονδινο το οποιο εχω γυρισει αρκετα.
Αυτο που λές για τα αδιαξεδα δεν ειναι σωστο..... Υπαρχουν σαμαρακια σε δρομους οπως αυτος του Παπαγου που περνανε και αστικα λεοφωρεια και φυσκια ο δευτερος τροπος για να κοβουνε την ταχυτητα σε 'φοριοζους' οδηγους ειναι να βαζουν round about (*πλατειες * στα ελληνικα) οπου **προτεραιοτητα εχει αυτος που κινειται μεσα στην πλατεια και οχι αυτος που μπαινει **(οπως συμβαινει στην Ελλαδα). Οπως καταλαβαινεις οσοι πλησιαζουν κοβουν αναγκαστικα ταχυτητα....
Επιμένω στη θέση μου (έχοντας ζήσει σχεδόν ένα χρόνο Β.Αγγλία), αλλά όπως και να' χει σχετικά με την ταμπακιέρα (την κατάφορη παρανομία της τοποθέτησης σαμαριών στην ΕΛΛΑΔΑ) δεν ακούω κουβέντα. Να υποθέσω ότι ο διάλογος είναι μάταιος;;;
-
[moderator]
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
[moderator]Πολυ σκεφτηκες να το γραψεις το παραπανω ???? ρε συ χαραμιζεσε εδω μεσα, γιατι δεν πας στην ΝΑΣΑ ???? Παρε και τιποτα ομοιους σου προς το ΙQ θα κανετε πολυ καλή ομαδα
φανταζομε οτι η γειτονια που θα σε εχει θα ειναι πολυ περηφανη και θα εισαι και εσυ περιφανος για αυτη ! Κριμα.......... ντρεπομε για αυτο
και ασε τις υποδειξεις δασκαλε
-
οι πλατειες στις οποιες προτεραιοτητα εχει αυτος που κινειται μνεσα στην πλατεια θα ηταν τρελλα αφου θα καναμε πιο ανετα παντες γυρω γυρω μεχρι να ζαλιστουμε
-
Απο την στιγμη που πληρωνω τελη κυκλοφοριας ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να κυκλοφορω σε ολους τους δρομους, βεβαιως παντου και παντα συμφωνα με τις διαταξεις του Κ.Ο.Κ. .Εγω ξερω οτι μπροστα απο τα σχολεια ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν σηματα που να υποδηλωνουν διαβαση πεζων/μαθητων και σημα με χαμηλο (30χλμ) οριο χιλιομετρων, και οχι να βαζουν αυτα τα ντουβαρια που μονο ζημια και εκνευρισμο επιφερουν.
Περισσοτερο θα καταλαβενα να κλειναν τελειως τον δρομο για οσο διαρκει το σχολειο ,εκτος αν δεν υπαρχει εναλλακτικη διαδρομη ,με καποιες μπαρες ή πινακιδες οι οποιες ομως μετα θα αφαιρουνταν.Αλλα οι τοπικοι δικτατορισκοι κοιτουν μονο την παρτη τους(πως θα επανεκλεγουν)και αδιαφορουν για τους υπολοιπους. -
Δεν πιστεύω να υπάρχει σώφρον άνθρωπος που να πιστεύει ότι τα σαμαράκια είναι η λύση στο πρόβλημα της άναρχης κίνησης που συναντάμε στους δρόμους. Ο φίλος Βασίλης έχει απόλυτο δίκιο, δεν είναι δυνατός να αποδεχόμαστε την ύπαρξη γκέτο με διαφορετικής κατηγορίας πολίτες. Όσων αφορά τα σχολεία ή άλλους χώρους που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες (π.χ. νοσοκομεία, ιατρεία του ΙΚΑ στα οποία κινούνται καθημερινά άτομα και κινητικά προβλήματα και υπερήλικες) υπάρχουν πιο ορθόδοξες λύσεις όπως οι υπόγειες ή εναέριες διαβάσεις. Αν μέλημα αυτών που τοποθετούν τα σαμαράκια είναι η ασφάλεια των πολιτών δεν θα έπρεπε να υπολογίζουν το επιπλέον κόστος που δεν είναι και τόσο μεγάλο. Τα υπόλοιπα που έχουν γραφτεί μόνο σαν δικαιολογίες και μάλιστα διάτρητες μπορώ να τα εκλάβω.
Τελικά το ζητούμε σε όλες τις εκφράσεις της ζωής μας καταντάει να είναι η κοινή λογική. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να φερθώ με ευγένεια...KNIGHT RIDER, σου έχω ένα ωραίο σαμάρι... Άλλο πράμα. Θα σου πηγαίνει τρέλα. Αυτό χρειάζεται σ'εσάς τις καραψωνάρες των Βορείων ΠροΑΣΤΕΙΩΝ: Καπίστρωμα γερό και χαλινάρι στο στόμα. Και μια ωραία βίτσα να πέφτει στα καπούλια σας.
άσχετο με το θέμα...αλλά δε νομίζεις ότι είναι λίγο χοντρό το να βάζεις σε ένα σάκο όλους τους κατοίκους των βορείων προαστίων και να τους αποκαλεις καραψωνάρες;είμαι κάτοικος αγίας παρασκευής και παλαιότερα χολαργίωτης και νίωθω να θίγομαι από λίγο έως πολύ.επίσης εχω φίλους παπαγίωτες και δεν πιστεύω ότι έχουν ψωνίστικά στοιχεία πάνω τους λόγω της περιοχής τους...θεωρώ λίγο άστοχο το χαρακτηρισμό σου και αρκετα προσβλητικό.εαν κάνω λάθοσ κάπου σε παρακαλώ να με διορθώσεις
υ.γ1:και έγώ θεωρώ την κατάσταση με τα σαμαράκια στον Παπάγο απαράδεκτη...
υ.γ2:έτσι μια απορία;πως προκύπτει γεωγραφικά ότι ο Παπάγοσ ανήκει στα βόρεια προάστια;
Θόρυβος από "φτιαγμένα" αμάξια, μηχανές, στερεο