-
Ας καταγράψουμε εδώ ό,τι αυτοκίνητα γνωρίζουμε ότι ανήκουν στην ομάδα Α (αυτοκίνητα της τροχαίας με πολιτικές πινακίδες, τα οποία κυκλοφορούν undercover ανάμεσά μας για εισπρακτικούς λόγους).
Το θέμα αυτό είχε ξεκινήσει στο TFRC, αλλά κρίνω σκόπιμο να το φέρω κι εδώ.
Ως τώρα είναι γνωστά τα εξής (όσα αναφέρω με Αθηναϊκές πινακίδες είναι αντιγραφή από το TFRC):
ΥΗΤ-7022: Citroen Xsara λευκό (facelift)
ΥΡΚ-9392: Skoda Octavia 1.4 ή 1.6 λευκο
ΥΚΖ-7356: Mercedes μπλε σκούρα
ΖΗΡ-7855: Xsara station (facelift) λευκό
ΥΡΚ-3408: Kia Sephia sedan ασημί-καφέ
ΖΗΜ-1785: Skoda Octavia 1.8T λευκό
YYT-7021: Citroen Xsara λευκό
ZHP-7864: Nissan X-Trail ασημί ή χρυσαφί (εθεάθη στο Μενίδι)
YEX-5291: Citroen Xsara station (facelift) μαύρο
KPH-9636: Skoda Octavia μπλε με σήματα μόνο στις πόρτες (εθεάθη στην Κορινθία)
ΖΖΖ-6818: Skoda Octavia λευκό
ΖΗΡ-7873: Ford Maverick μπλε
ΖΜΑ-7452: Citroen Xsara μπλε
ZMA-7940: Skoda Octavia 20v ασημί
ΥΡΚ-3394: Honda Civic sedan μοντέλο 2000 μαύρο
ΖΜΑ-7926: Citroen Xsara μαύρο
YMY 1230: Toyota Corolla SW λευκό
ZZZ 6829: Citroen Xsara station πράσινο
ZZZ 5306: Jeep Grand Cherokee
ZHO-9999: Jeep Grand Cherokee V8 (νέο μοντέλο) μαύρο (εθεάθη έξω από τον όμιλο της Βουλιαγμένης, διπλοπαρκαρισμένο με φάρο στο ταμπλώ)
ΖΗΡ-7861: Ford Maverick σκούρου χρώματος
ΖΗΡ-7883: Ford Maverick
ΧΗΡ-7318: Nissan X-Trail μαύρο
XNK-8521: Skoda Octavia λευκό με σήματα μόνο στις μπροστινές πόρτες (εθεάθη στα Χανιά)Ο,τιδήποτε άλλο εντοπίσετε, βάλτε το εδώ... Θα παρακαλέσω τους διαχειριστές, αν θέλουν, να επικολλήσουν το θέμα αυτό.
-
Ας καταγράψουμε εδώ ό,τι αυτοκίνητα γνωρίζουμε ότι ανήκουν στην ομάδα Α (αυτοκίνητα της τροχαίας με πολιτικές πινακίδες, τα οποία κυκλοφορούν undercover ανάμεσά μας για εισπρακτικούς λόγους).
Ως τώρα είναι γνωστά τα εξής (όσα αναφέρω με Αθηναϊκές πινακίδες είναι αντιγραφή από το TFRC):
ZHO-9999: Jeep Grand Cherokee V8 (νέο μοντέλο) μαύρο (εθεάθη έξω από τον όμιλο της Βουλιαγμένης, διπλοπαρκαρισμένο με φάρο στο ταμπλώ)
XNK-8521: Skoda Octavia λευκό με σήματα μόνο στις μπροστινές πόρτες (εθεάθη στα Χανιά)Ο,τιδήποτε άλλο εντοπίσετε, βάλτε το εδώ... Θα παρακαλέσω τους διαχειριστές, αν θέλουν, να επικολλήσουν το θέμα αυτό.
-
-
Ειλικρινά βρε Κώστα δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετεί μια τέτοια καταγραφή. Υπάρχει κανένας που να αποστηθίσει τόσα νούμερα και να έχει συνέχεια την προσοχή του μη τα συναντήσει ώστε να προστατευθεί αποτελεσματικά από αυτή την ομάδα? Εξάλλου δεν ξέρω και πόσο ακριβή είναι τα στοιχεία που δημοσιεύονται κατά καιρούς από πολλούς ότι είδαν το τάδε και είναι σίγουρα αυτοκίνητο της ομάδας αυτής. Το καλύτερο θα ήταν αντί να παίζουμε το κρυφτούλι να είμαστε ποιο προσεκτικοί ώστε να μην δίνουμε δικαιώματα για κλήσεις.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ας καταγράψουμε εδώ ό,τι αυτοκίνητα γνωρίζουμε ότι ανήκουν στην ομάδα Α (αυτοκίνητα της τροχαίας με πολιτικές πινακίδες, τα οποία κυκλοφορούν undercover ανάμεσά μας για εισπρακτικούς λόγους)..........................
Ο,τιδήποτε άλλο εντοπίσετε, βάλτε το εδώ... Θα παρακαλέσω τους διαχειριστές, αν θέλουν, να επικολλήσουν το θέμα αυτό.
και εγω στο παρελθον εχω φροντισει να καταγραψω και να δηλωσω σε αναλογο θρεντ που υπηρχε εδω αριθμους απο συμβατικα αυτοκινητα της τροχαιας ...........ομως θα ηθελα να επισημανω οτι οπως πολλες φορες εχουμε συζητησει απο την στιγμη που οι ελληνες οδηγοι εχουν σαν προσφιλες χομπυ την μονιμη και κατ'εξακολουθηση συστηματικη παραβιαση ολων των κανονων του Κ.Ο.Κ και ειδικα την παραβιαση του κοκκινου την κινηση αναποδα σε μονοδρομο αλλα και σε μερικες περιπτωσεις την υπερβολικη ταχυτητα σε κατοικημενες περιοχες καθως και αλλες λιγοτερο ή περισσοτερες παραβασεις η αναγκη για την καταστολη ειναι αυξημενη για την ασφαλεια ολων μας ............τωρα αν με αυτο γεμιζουν και τα ταμεια των δημων δεν σημαινει οτι παντου και παντα αφοριστικα ολα γινονται μονο για εισπρακτικους λογους.
δηλαδη μηπως θα ηταν προτιμοτερο να επικρατουσε ενα χαος τυπου αφρικανικης ,νοτιοαμερικανικης ή ασιατικης μεγαλουπολης και να μην υπηρχε καθολου αστυνομευση;;;;;;
θα εισασταν τοτε ευχαριστημενοι;;;;;;
συνεχεια μιλαμε για τα κακως κειμενα στους ελληνικους δρομους ......μηπως νομιζετε οτι οι νεοελληνες ειμαστε ικανοι χωρις αυστηρα αστυνομικα μετρα [και με υψηλα χρηματικα προστιμα] να συμμορφωθουμε και να κινηθουμε επιτελους σαν ανθρωποι και οχι σαν ζωα στους δρομους;;;;;;
εγω πιστευω οτι ειναι αδυνατον να συμβει κατι τετοιο και οταν βλεπω σε μπλοκο να σταματανε ''πονηρους'' οδηγους δικυκλων ή αυτοκινητων να περνανε με κοκκινο [και οχι μονο] τοτε λεω μπραβο και ευχομαι το προστιμο απο 300 ευρω να γινει 600 και βαλε για να βαλουν μυαλο οι ανεγκεφαλοι.
οπως πολλες φορες εχω πει στο μονο που δεν συμφωνω και ειμαι παραβατης ειναι στα ηλιθια ορια ταχυτητας στους κλειστους αυτοκινητοδρομους οπου θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 20-30 χιλιομετρα περισσοτερο.........
-
κωσταντινε,
με ολο το σεβασμο,
το θεωρω τουλαχιστο παιδικο το να καταγραφουμε ασφαλιτικα. Μου θυμιζει παιχνιδι που επαιζα με την αδερφη μου οταν πηγαιναμε διακοπες και παιζαμε με τις πινακιδες....Για ονομα!
Ωραια πες πως τα βρηκαμε ολα. Ε ΚΑΙ????
Μηπως δεν ξερουμε να φυλαγομαστε οταν βλεπουμε ξαρα και σκοντα κλπ?
Αν και συνηθως τοτε ειναι αργα.
Κατα τη γνωμη μου, μακαρι να εξοπλιστουν με μεγαλυτερη γκαμα αυτοκινητων....και χωρις αυτοκολλητα.
Θα παρει η μπαλα αυτους που ξερουν και οδηγουν σβελτα, αλλα θα κοψει τον τσαμπουκα σε πολλους γρηγορους ραλλοσαξακηδες...που ο Αγιος Χριστοφορος βαραει υπερωριες για αυτους και για τους γυρω τους.Η πολη ειδικα, δεν ειναι πιστα. Οποιος δεν το εχει καταλαβει αυτο, μακαρι να του παρουν και τα σωβρακα.
Ειμαι 28 ετων, εχω κανει παρα πολλες μαμακιες, ευτυχως οριμασα ανωδυνα γιατι πιστευω οτι παντα διατηρω περιθωρια ασφαλειας ακομα και στισ κοντρες που εκανα πιο μικρος, αλλα και γιατι ημουν τυχερος. Και ολοι πρεπει να αισθανονται τυχεροι στην Αθηνα, που μονο απο τον ουρανο δε περιμενεις να σου ρθει!
ακομα παω σβελτα αλλα εχω δει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολλα γιατι βαζω πολλα χλμ το χρονο, και ετσι μου εχει κοπει η φορα, τουλαχιστο σε κατοικημενες ζωνες.
Αρα δεν εχω (σχεδον) τιποτα να φοβαμαι απο τον οποιοδηποτε ελεγχο.οι υπολοιποι αποδειχτε τον αντρισμο σας στο δρομο, αλλα αν ειναι οντως τοσο macho, μην την κανετε λουηδες οταν βλεπετε αστυνομια...δε λεει.....
Κρατηθητε και βγητε λιγο πιο εξω απο την αθηνα, η σε τιποτα καρτ ή μεγαρα και ξελυσαξτε εκει. Εγω αυτο κανω και 'δουλευει'
φιλικα
-
Φίλε Κώστα,
και καταγραφή να κάνουμε η ταυτοποίηση της πινακίδας θα γίνει σχεδόν σίγουρα κατόπιν εορτής!! -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
κωσταντινε,Μηπως δεν ξερουμε να φυλαγομαστε οταν βλεπουμε ξαρα και σκοντα κλπ?
Μάλλον γι'αυτό με αφήνουν πάντα να περνάω με αυτό το αυτοκίνητο, ενώ με το προηγούμενο δε μου έδιναν καμία σημασία...
Συμφωνώ πάντως ότι δεν έχει νόημα η καταγραφή των αριθμών κυκλοφορίας. Και το γεγονός ότι φυλαγόμαστε κάθε φορά που βλέπουμε Xsara (μόνο τα μη μεταλλικά χρώματα ), Octavia, κλπ. κακό είναι. Κανονικά θα έπρεπε, αν ήμασταν σωστοί, να μην έχουμε λόγο να φυλαγόμαστε. Δεν είναι εφικτό βέβαια, με τα λανθασμένα όρια και τις παγίδες στους δρόμους...
-
Μέσα από αυτήν την καταγραφή μπορούμε να βγάλουμε και κάτι χρήσιμο. Π.χ. να ξέρουμε πάνω-κάτω ποιες πινακίδες είναι πιθανό να ανήκουν σε στρουμφομομπίλ.
Επίσης, μια και είναι σίγουρο ότι όλο και κάποιος από τους μπλε το διαβάζει το φόρουμ, να ξέρουν ότι κι εμείς τους παρακολουθούμε και τους ρουφιανεύουμε. Τι, μόνον αυτοί έχουν το ρουφιάνο τους; Ο χαφιές της Ομάδας Α είναι ένας μαλλιάς και μουσάτος 'ταρίφας' που κυκλοφορεί και ειδοποιεί τα στρουμφάκια.
-
Ναι - ναι! Να καταγράψουμε σε μία ωραία database καμιά εικοσαριά χιλιάδες πινακίδες με τροχαίους, γύφτους (που πετάνε σκουπίδια στο δρόμο δηλαδή), επικίνδυνους κ.λπ, να τους περάσουμε σε Access και να κυκλοφορύμε με laptop στο αυτοκίνητο προσέχοντας τις πινακίδες αντί για το δρόμο.
Καλή ιδέα :-?
Πάντως εάν στους ρουφιάνους βάζεις αυτούς που είναι ικανοί να πάρουν τηλέφωνο την τροχαία όταν κάποιος οδηγεί σαν τρελός, να σου δώσω και τις δικές μου πινακίδες.
-
Πάντως αν έχεις Xsara και μάλιστα άσπρο ψαρώνεις τους πάντες. Αλλά και με το πράσινο που έχω εγώ πίανει καμιά φορά. Άλλωστε υπάρχουν και σε μπλέ και σε ασημί και υποθέτω και σε άλλα χρώματα. Προσοχή ειδικά στα wagon Χsara τα οποία έχουν ενσωματωμένο στο ταμπλό τους radar
Πάντως δεν βλέπω γιατί να μην υπάρχουν 'ασφαλίτικα' στους δρόμους αρκεί να μην στήνουν μπλόκα σε σημεία με γελοία όρια μόνο για να κόβουν κλήσεις. Νομίζω οτι η αστυνόμευση δεν έβλαψε την οδική ασφάλεια σε αυτή την χώρα αντίθετα πολύ συμμορφώνονται λόγω ακριβώς της αύξησης της αστυνόμευσης. Στην Γερμανία αμά σε δούν να οδηγείς σαν τον χάρο σε καρφώνουν κατευθείαν στην Polizei εκεί να δείτε γλέντια. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως αν έχεις Xsara και μάλιστα άσπρο ψαρώνεις τους πάντες. -
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Ναι - ναι! Να καταγράψουμε σε μία ωραία database καμιά εικοσαριά χιλιάδες πινακίδες με τροχαίους, γύφτους (που πετάνε σκουπίδια στο δρόμο δηλαδή), επικίνδυνους κ.λπ, να τους περάσουμε σε Access και να κυκλοφορύμε με laptop στο αυτοκίνητο προσέχοντας τις πινακίδες αντί για το δρόμο.Καλή ιδέα
Πάντως εάν στους ρουφιάνους βάζεις αυτούς που είναι ικανοί να πάρουν τηλέφωνο την τροχαία όταν κάποιος οδηγεί σαν τρελός, να σου δώσω και τις δικές μου πινακίδες.
Μη γενικεύεις χωρίς λόγο. Εγώ μιλώ για συγκεκριμένο άτομο, το οποίο είναι ή πληροφοριοδότης ή 'undercover' τροχαίος. Αυτό το άτομο έχει θεαθεί να ειδοποιεί τους μπλε ακόμα και μόνον επειδή κάποιος είχε body kit στο αυτοκίνητό του και τον θεώρησε ύποπτο.
Αλλά θα σε ρωτήσω το εξής: Γιατί στις ειδοποιήσεις του συγκεκριμένου ατόμου η τροχαία ΠΑΝΤΑ ανταποκρίνεται, ενώ δεν ανταποκρίνεται ΠΟΤΕ στην κλήση κάποιου που είδε φορτηγό να κυκλοφορεί με 110 σε στροφιλίκι, αυτοκίνητο να πηγαίνει με καραφλά λάστιχα ή με πιωμένο οδηγό;
Είναι απλή... σύμπτωση; Ε λοιπόν όχι, συμπτώσεις ΠΟΤΕ δε συμβαίνουν.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως αν έχεις Xsara και μάλιστα άσπρο ψαρώνεις τους πάντες. Αλλά και με το πράσινο που έχω εγώ πίανει καμιά φορά. Άλλωστε υπάρχουν και σε μπλέ και σε ασημί και υποθέτω και σε άλλα χρώματα. Προσοχή ειδικά στα wagon Χsara τα οποία έχουν ενσωματωμένο στο ταμπλό τους radar
Πάντως δεν βλέπω γιατί να μην υπάρχουν 'ασφαλίτικα' στους δρόμους αρκεί να μην στήνουν μπλόκα σε σημεία με γελοία όρια μόνο για να κόβουν κλήσεις. Νομίζω οτι η αστυνόμευση δεν έβλαψε την οδική ασφάλεια σε αυτή την χώρα αντίθετα πολύ συμμορφώνονται λόγω ακριβώς της αύξησης της αστυνόμευσης. Στην Γερμανία αμά σε δούν να οδηγείς σαν τον χάρο σε καρφώνουν κατευθείαν στην Polizei εκεί να δείτε γλέντια.Σε συνέχεια αυτών που αναφέρει ο mirage.
ΚΙΑ Sportage λευκό. Σε 4 Ακρόπολις που έχω πάω με αυτό πολλοί αστυνομικοί
και τροχαίοι ψαρώνουν και σου ανοίγουν δρόμο. Στο 49ο στην Ιτέα μπαίναμε
στην πόλη στο τέλος της ημέρας και οργανο στημένο στην είσοδο της πόλης
μας....χαιρέτησε υπηρεσιακά. Μόλις κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο λίγο πιο
κάτω και μας είδε μες το χώμα έκανε τον κινέζο... -
Την μέρα που μετακινούνταν οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ από το αεροδρόμιο στην Έκθεση μέσω περιφερειακής έτυχε να είμαι και εγώ στο δρόμο δίπλα από τα λεωφορεία φτάνοντας στο σημείο που έστριβαν αριστερά για την πόλη ενώ εμείς έπρεπε να συνεχίσουμε ευθεία ο αστυνομικός που ρύθμιζε την κίνηση μου έκανε σήμα να στρίψω και εγώ αριστερά μαζί με τα λεωφορεία...Φυσικά συνέχισα ευθεία
Αυτοκίνητα της ομάδας Α