-
Επανειλλημενα εχουν συζητηθει απο μελη του φορουμ θεματα σχετικα με το περιοδικο των 4τ απο οπου εδω και εναμιση περιπου χρονο ξεκινησε και το φορουμ αυτο.
παρ'ολα αυτα ομως δεν μπορει να θεωρησει κανεις οτι ολα τα μελη ειναι αναγνωστες του περιοδικου που μας ''στεγαζει'' στον χωρο αυτο.
ας ψηφισουμε λοιπον για να δουμε ποια ειναι η πραγματικοτητα.
και δεν θελω σχολια για το οτι εκανα αλλη μια ψηφοφορια [αν και η προηγουμενη πολυ περιέργως εξαφανιστηκε !!!!!
-
Επανειλλημενα εχουν συζητηθει απο μελη του φορουμ θεματα σχετικα με το περιοδικο των 4τ απο οπου εδω και εναμιση περιπου χρονο ξεκινησε και το φορουμ αυτο.
παρ'ολα αυτα ομως δεν μπορει να θεωρησει κανεις οτι ολα τα μελη ειναι αναγνωστες του περιοδικου που μας ''στεγαζει'' στον χωρο αυτο.
και δεν θελω σχολια για το οτι εκανα αλλη μια ψηφοφορια [αν και η προηγουμενη πολυ περιέργως εξαφανιστηκε !!!!!
-
-
Ψήφισα το πρώτο. Ανήκω σε αυτή την κατηγορία εδώ και 3 περίπου χρόνια ( αν θυμάμαι καλά ) και πριν δίαβαζα το περιοδικό αλλά περιστασιακά. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν αγοράζω και άλλα περιοδικά αυτοκινήτου και όχι μόνο ελληνικά... Το πάθος είναι πάθος
-
Από πιτσιρικάς τους διαβάζω ανελλιπώς.
-
Προσωπικό αρχείο 202 τεύχη. Αυτονόητη η απάντηση
Φιλικά
Γιάννης -
αφορμη για την ψηφοφορια αυτη ηταν μια αναφορα σε αλλο θρεντ αλλης ενοτητας οπου μελος ανεφερε για τους αναγνωστες του περιοδικου οι οποιοι εχουν γαλουχηθει με την φιλοσοφια του περιοδικου και του εκδοτη του Κ.Καββαθα.
οτα διαβαζω αναλογες αναφορες [υπαρχουν αρκετες] αισθανομαι καπως περιεργα γιατι εγω στα νεανικα μου χρονια δεν εδινα δεκαρα τσακιστη για τα τετρατροχα παρα μονο για οτι εκινειτο στους δυο τροχους[ οχι φυσικα τα ποδηλατα ] ενω μολις τα τελευταια 10 περιπου χρονια ενδιαφερομαι για το αυτοκινητο ετσι ωστε να παρακολουθω τον ειδικο τυπο που αναφερεται σε αυτο.
εγω λοιπον τολμω να πω οτι δεν εχω γαλουγηθει διαβαζοντας το περιοδικο αυτο και μαλιστα δεν το διαβαζω ουτε και σημερα χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν [ανα]γνωριζω το εργο του εκδοτη του και δεν τον σεβομαι απεριοριστα.
αυτο ομως δεν με κανει λιγοτερο ή περισσοτερο ωριμο αυτοκινητιστικα και ουτε φυσικα λιγοτερο ή περισσοτερο αξιο να μετεχω στο φορουμ αυτο το οποιο ειναι νομιζω μια ''οαση'' αναμεσα και σε αλλα αναλογου περιεχομενου ελληνικα φόρα........
-
Αν σε παρηγορει,και εγω απο 2 τροχους ξεκινησα,αλλα με 'Μοτο' και οχι 2Τ!
Σαφως και δεν κρινεται η ωριμοτητα και η αξια καποιου απο το γεγονος αν ειναι τακτικος ή οχι αναγνωστης του περιοδικου.
Διαβαζα το περιοδικο ανελλιπως απο 7 χρονων αλλα η απομακρυνση του Ν.Δημου,με τον τροπο που εγινε,με απομακρυνε απο αυτο για καποιο διαστημα και γυρισα πριν απο καποιους μηνες...
-
[quote='tsoukas77']Αν σε παρηγορει,και εγω απο 2 τροχους ξεκινησα,αλλα με 'Μοτο' και οχι 2Τ!
...........quote]
ακομα εχω ολα τα τευχη του ΜΟΤΟ [μεχρι που σταματησα να πολυενδιαφερομαι] αλλα και αλλων περιοδικων απο τις αρχες τις δεκαετιας του 80.
μαλιστα με εκδοτη σημερα πολυ γνωστου περιοδικου στον χωρο των 2τ καναμε εντουρο μαζι οπου αυτος εξελιχθηκε σε μεγαλο ταλεντο στον χωρο αυτο.
-
Αναγνώστης ανελλιπώς από το 1987 εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, λόγο ανωτέρας βίας. Όπως π.χ. στην πρώτη καταιγίδα της ερήμου που βγαίναμε κάθε τρίτη μέρα για λίγες ώρες το βράδυ για πλύσιμο του εαυτού μας και των ρούχων μας (το στέγνωμα στο συνεργείο) και ξανά μέσα. Μετά από 20 ημέρες που έλιξαν τα μέτρα επιφυλακής δεν υπήρχε ούτε δείγμα όπου κι αν έψαξα. Είχα τη χαρά βλέπεται τότε να είμαι στην 115ΠΜ παρέα με τα Αμερικανάκια της Βάσης και προσέχαμε για να έχουμε.
-
Από το '88 έως σήμερα ανελιπώς...
Όποια ντουλάπα κι αν ανοιξεις 4Τ θα βρεις -
Παρά το νεαρό της ηλικίας μου (θέλω να πιστεύω) έχω αρκετά τεύχη, δεν ξέρω πόσα ακριβώς, γιατί έχω αναγκαστεί να 'αρχειοθετήσω' (βλέπε καταχωνιάσω) ένα μεγάλο αριθμό από δαύτα... Δε χωράνε πουθενά τα άτιμα...
Για μια μεγάλη περίοδο δεν έχανα τεύχος, τώρα όμως έχω χαλαρώσει κάπως... Μάλλον με βλέπω να επιστρέφω στις παλιές συνήθειες, με αφορμή την πιο ενεργή μου ενασχόληση και με το forum .
-
όταν η πρώτη του μηνός πέφτει σαββατοκύριακο ή δευτέρα είναι η καλύτερη μου Το περιοδικό βγαίνει από την παρασκευή, δηλαδή πιο νωρίς!!
όπως καταλάβατε, ψήφισα πως το διαβάζω
από το δεκέμβριο 89 έχω χάσει μόνο 2 τεύχη του καλοκαιριού του 90 που δεν τα είχα πάρει επίτηδες για να δω πόσο έχω..εθιστεί Ε άντεξα λοιπόν , αν και τα πήρα μετά από το μοναστηράκι , και τα κραταω ξεχωριστά από τα άλλα μάλιστα(δεν ξέρω γιατί )Από άλλα περιοδικά, μόνο το μοτό(μεγάλη αγάπη που κρατάει χρόνια οι μηχανές) αν και τελευταία, δεν αγοράζω συχνά, αλλά και παίρνω και το 0-300 που νομίζω πως περνάει την καλύτερη φάση του(είχα σταματήσει να το παίρνω, όταν μια buell τους πήρε το καλύτερο παιδί )
Τώρα πόσο μας έχει επηρεάσει είναι μια μεγάλη ιστορία(δηλαδή αν δε το διάβαζα θα σηκωνόμουνα στα τραπέζια, με τα καλύτερα πιπίνια, ρε γαμώτο;)!Εμένα πιστεύω πως ναι, αλλά δεν το βλεπω ελιτίστικα ή κάτι τέτοιο. -
Και γω το θεωρω αυτονοητο να μην χανω τευχος ποτε.Μου εχει γινει συνηθεια πλεον.Κατι θα μου λειψει αν δεν το αγορασω.
-
Εδώ και 12 χρόνια (είμαι 19! ) έχω τεύχη με...διαλείψεις αλλά από το 1994 και μετά δεν έχω χάσει ούτε ένα και δεν θα χάσω μέχρι (χτύπα ξύλο) να σταματήσει να βγαίνει...
-
Απο το 1986 δεν χάνω τεύχος.....έχω καταφέρει να βρω και κάποια παλιότερα, στο Μοναστηράκι.
-
Φανατικά, κάθε μήνα, εδώ και καμμιά εικοσιπενταριά χρόνια ....
-
Από το 1979 και κρατώντας τα τεύχη.
Οι 4Τ είναι φιλοσοφία και τρόπος ζωής, όχι απλώς ένα περιοδικό αυτοκινήτου, (τουλάχιστον για τους πιο παλιούς). -
Κι εγώ είμαι φανατικός αναγνώστης απο το 1980!
Δεν έχω χάσει κανένα τεύχος τα οποία βρίσκονται διάσπαρατα σε διάφορα σπίτια της οικογένειας ενώ όλοι (γυναίκα μου,πατέρας μου κλπ) ήθελαν να τα πετάξουν στα σκουπίδια γιατί πιάνουν χώρο...
Ωστόσο τον τελευταίο καιρό γκρινιάζω για την ύλη του περιοδικού και τα διάφορα σκαμπανεβάσματα που βλέπω απο τεύχος σε τεύχος...
Αλλωστε υπάρχουν και άλλα αξιόλογα περιοδικά πιά στο χώρο! -
Ξεκίνησα να διαβάζω περιοδικά αυτοκινήτου το 1991, όταν και έπεσε στα χέρια μου το πρώτο τεύχος του (πολύ καλού τότε και για μερικά ακόμα χρόνια) Auto Motor und Sport. Ήμουν 12 χρονών.
Συνέχισα να διαβάζω ανελειπώς (είχα ΟΛΑ τα τεύχη, από το 1 μέχρι που σταμάτησα να το παίρνω) μέχρι το 1995-1996. Τότε ήταν περίπου που είχε αρχίσει να εκδίδεται ανά δεκαπενθήμερο και άρχισε πιστεύω να παίρνει την κατρακύλα.
Ξεκίνησα να αγοράζω το DRIVE από το πρώτο τεύχος και πάλι δεν είχα χάσει τεύχος μέχρι που σταμάτησα να διαβάζω ελληνικά περιοδικά πριν 2 περίπου χρόνια.
Τον τελευταίο καιρό, το έχω ρίξει στα αγγλικά περιοδικά αυτοκινήτου και κυρίως σε αυτά που έχουν λίγο περισσότερο αγωνιστικών καταβολών αυτοκίνητα και θέματα (SR3, XTK, Caterham, trackdays).
4 Τροχούς δε διάβαζα ποτέ. Απλά δεν έτυχε
Παρόλα αυτά, αν κρίνω από το φόρουμ, το αναγνωστικό κοινό είναι στην πλειοψηφία του αξιόλογο
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ 4Τ??