-
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κάποια εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων που να διαθέτει αυτοκίνητα πολυτελείας. Πιο συγκεκριμένα, ενδιαφέρομαι για ενοικίαση μιας Porsche Boxter.
Πάντως, αν έχει κανείς υπόψη του και τίποτα πιο ακριβό, ας πει
-
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κάποια εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων που να διαθέτει αυτοκίνητα πολυτελείας. Πιο συγκεκριμένα, ενδιαφέρομαι για ενοικίαση μιας Porsche Boxter.
-
-
Budget Rent a Car
-
Ωραία!
Τώρα, αν μου έλεγες και πού βρίσκεται ή μου έδινες ένα τηλέφωνο, θα ήταν ακόμη καλύτερα!
-
Για πιο ακριβά στην Ελλάδα δεν γνωρίζω....αλλά για Boxster δες εδώ:
http://www.hertz.gr και κάνε κλίκ εκέι που λέει Prestige Fleet.
-
http://www.budget.gr
Πάντως θα δώσεις πάνω από 300 Euro και φαντάζομαι μεγάλη εγγύηση.
Είσαι σίγουρος ότι το αξίζει?
Εκτός και αν είναι να βγείς κανα ραντεβουδάκι ή θες να πας την νύφη στην εκκλησία. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
www.budget.gr
Είσαι σίγουρος ότι το αξίζει?Δεν οδηγώ κάθε μέρα Porsche. Διά του 2 (μαζί με έναν ακόμα φίλο) λέει για μια μονοήμερη εκδρομούλα, δε νομίζεις;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
www.budget.gr
Είσαι σίγουρος ότι το αξίζει?Δεν οδηγώ κάθε μέρα Porsche. Διά του 2 (μαζί με έναν ακόμα φίλο) λέει για μια μονοήμερη εκδρομούλα, δε νομίζεις;
Προσωπικά εγώ δεν θα το έκανα.
Και ειδικά για boxster. Φαντάζομαι ότι από 911 και πάνω αρχίζει η συγκίνηση.
Και ποιος λέει ότι θα έχει καλά λάστιχα, καλά αμορτισερ και θα αποδίδει όπως πρέπει. Ξέρεις φαντάζομαι σε τι κατάσταση είναι τα πιο πολλά νοικιασάρικα. -
Τα λάστιχα και οι αναρτήσεις δε με νοιάζουν, δεν είμαι κάνας χεράς να κάνω ανάβαση. Εκδρομή θα πάω...
Όσο για την 911, φυσικά και θα ήταν καλύτερα, αλλά δεν ξέρω πού μπορώ να βρω
-
Τα λάστιχα και οι αναρτήσεις δε με νοιάζουν, δεν είμαι κάνας χεράς να κάνω ανάβαση. Εκδρομή θα πάω...Όσο για την 911, φυσικά και θα ήταν καλύτερα, αλλά δεν ξέρω πού μπορώ να βρω
Δε νομίζω οτι νοικιάζουνε 911 στην Ελλάδα. Δεν έχω βρεί πουθενά
Επίσης η Boxster που έχει η Hertz είναι νομίζω όλες αυτόματες (Tiptronic) και το όριο ηλικίας είναι αν θυμάμαι καλά 28 και πάνω για αυτά τα αυτοκίνητα.
Κάντους ένα τηλέφωνο να σου πούνε.
-
Τα λάστιχα και οι αναρτήσεις δε με νοιάζουν, δεν είμαι κάνας χεράς να κάνω ανάβαση. Εκδρομή θα πάω...Όσο για την 911, φυσικά και θα ήταν καλύτερα, αλλά δεν ξέρω πού μπορώ να βρω
Κάνε λοιπόν την έρευνα σου στις εταιρείες, πες ενδεικτικά το κόστος για να έχουμε μια εικόνα. Και do it.
Αν είναι για εκδρομή πες τους να σου αφήσουν απεριόριστα χλμ. -
Ενδεικτικά είναι περίπου 500 Ευρώ/μέρα.
Κοίταξα on-line, οπότε είναι χωρίς καμία προσφορά και στην Hertz. Η Budget δεν έχει ακόμα ιστοσελίδα (υπο κατασκευή).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ενδεικτικά είναι περίπου 500 Ευρώ/μέρα.Κοίταξα on-line, οπότε είναι χωρίς καμία προσφορά και στην Hertz. Η Budget δεν έχει ακόμα ιστοσελίδα (υπο κατασκευή).
Tα 500 ευρω για την Εnzo ειναι???
Εφυγα!!! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εφυγα!!!Μακάρι!!! Για την Boxster, και μάλιστα την απλή 2.7, ούτε καν την 'S'
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εφυγα!!!Μακάρι!!! Για την Boxster, και μάλιστα την απλή 2.7, ούτε καν την 'S'
Φτου!! Στη πορτα με προλαβες ημουν ετοιμος να παω!!
Πολλα λεφτα ζητανε, στο εξωτερικο ειναι πιο φθηνα απο οσο ξερω!
-
Λοιπόν με τα μισά λεφτά θα πάτε μια εκδρομούλα μέχρι το Σπαθοβούνι, θα ενοικιάσεις Skoda Favorit (Ξεχνάμε την boxster) από τοπικό γραφείo ενοικιάσεων με συνοπτικές διαδικασίες, και μετά θα δεις τι θα κάνεις εκει πέρα, και τι θα έχεις να λες για την βόλτα σου.
Μετά να δεις που θα την γράψεις την boxster
Με τα άλλα μισά λεφτά θα ξαναπάτε για δεύτερη φορά. -
Είναι όντως πολλά τα λεφτά.
However, διά του 2 είναι 250. Ένα μπουκάλι να ανοίξεις σε ένα μαγαζί για γενέθλια, τόσα θα σου πάει, τουλάχιστον...Δεν αξίζει να κάνεις δώρο στον αυτό σου μια βόλτα με ένα καλό αμάξι μια φορά;
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
www.budget.gr
Προσωπικά εγώ δεν θα το έκανα.
Και ειδικά για boxster. Φαντάζομαι ότι από 911 και πάνω αρχίζει η συγκίνηση.
Και ποιος λέει ότι θα έχει καλά λάστιχα, καλά αμορτισερ και θα αποδίδει όπως πρέπει. Ξέρεις φαντάζομαι σε τι κατάσταση είναι τα πιο πολλά νοικιασάρικα.Να σας πω την γνώμη μου λόγω εμπειρίας, επειδη σχετικά συχνά κάνω ταξιδια λόγω δουλειάς με νοικιασμένα αυτοκίνητα. Σχεδόν το 90% των αυτοκινήτων που έχω οδηγήσει ο κινητήρας δεν τραβούσε μία. σε μερικά οι αναρτήσεις ήταν επειοικώς απαράδεκτες ικανές να σε πετάξουν απο το δρόμο στο πρώτο απότομο ελιγμό που θα κάνεις. τώρα συγκεκρίμένα για για τη Porsche μπορεί να είναι διαφορετικά τα πράγματα.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Λοιπόν με τα μισά λεφτά θα πάτε μια εκδρομούλα μέχρι το Σπαθοβούνι, θα ενοικιάσεις Skoda Favorit (Ξεχνάμε την boxster) από τοπικό γραφείo ενοικιάσεων με συνοπτικές διαδικασίες, και μετά θα δεις τι θα κάνεις εκει πέρα, και τι θα έχεις να λες για την βόλτα σου.
Μετά να δεις που θα την γράψεις την boxster
Με τα άλλα μισά λεφτά θα ξαναπάτε για δεύτερη φορά.Ναι, ΟΚ, και με το ένα δέκατο αυτών των χρημάτων, πάω παραλληλοδρόμιο!
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Ενοικιάσεις Ακριβών Αυτοκινήτων