-
Αγαπητοί φίλοι,
έκανα μια πρώτη έρευνα αγοράς για βελτίωση κινητήρα της AR GTV.Έλαβα αρνητικές γνωμες,με κυριότερο πρόβλημα οτι ο κινητήρας στην συνεχεια θα εχει πρόβλημα συγχρονισμού.
Παντα υπαρχει και η λύση της αλλαγής κινητήρα με αυτόν του Fiat Coupe 20V Turbo,αλλα με προδιαθετει αρνητικα το turbo.Θα ηθελα την αποψη σας
-
Αγαπητοί φίλοι,
έκανα μια πρώτη έρευνα αγοράς για βελτίωση κινητήρα της AR GTV.Έλαβα αρνητικές γνωμες,με κυριότερο πρόβλημα οτι ο κινητήρας στην συνεχεια θα εχει πρόβλημα συγχρονισμού.
Παντα υπαρχει και η λύση της αλλαγής κινητήρα με αυτόν του Fiat Coupe 20V Turbo,αλλα με προδιαθετει αρνητικα το turbo.Θα ηθελα την αποψη σας
-
Αγαπητοί φίλοι,
-
Σας ευχαριστω για τις αποψεις σας.Μου ειναι πολυτιμες...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Σας ευχαριστω για τις αποψεις σας.Μου ειναι πολυτιμες...Αφού δεν βρέθηκε κάποιος με πείρα στις ΑR, θα σου απαντήσω εγώ (χωρίς να είμαι ειδικός), ώστε να πάρεις έστω μία άποψη.
Λοιπόν, η γνώμη μου είναι ...Novitec. Σου τουρμπίζουν αξιόπιστα τον ήδη υπάρχοντα κινητήρα΄μαζί με κάποια άλλα καλούδια που ολοκληρώνουν το πακέτο. Δεν ξέρω τι ακριβώς προσφέρουν για το μοντέλο σου, αλλά μπορείς να τους ρωτήσεις. Το κόστος θα είναι λίγο τσιμπημένο, Γερμανός βελτιωτής γαρ, αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Σας ευχαριστω για τις αποψεις σας.Μου ειναι πολυτιμες...νομιζω οτι το ειρωνικο υφος ειναι ατυχες και δεν χρειαζοταν.....
τοσο δυσκολο ειναι ειτε να κανεις λιγο υπομονη [λογω σαββατοκυριακου που πολλοι δεν εχουν προσβαση λογω του οτι μπαινουν απο την δουλεια τους] ειτε να δεχτεις οτι μπορει και να μην γνωριζει κανεις να απαντησει στο καθε ερωτημα που μπορει να τεθει!!!!!!!
νομιζω οτι βιαστηκες λιγο και καλο θα ηταν να επανορθωσεις!!!!
-
Ο φιλτατος alexastrag εχει δικιο!
- κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να σου απαντησει
- μπορει κανενας να μην εχει απαντησεις, επομενως τι να σου γραψει???
-
Αγαπητοι φιλοι,
δεν ειναι λογικα τα οσα λετε και δεν ισχυουν τα επιχειρηματα σας.
Οσον αφορα το πρωτο και το κατα ποσον λογω Σαββατοκυριακου δεν εχουν μπει ατομα,φαινεται απο τα υπολοιπα θεματα και τις επισκεψεις που δεχτηκαν.Για το δευτερο επιχειρημα,η ευγενεστατη τοποθετηση του BTS ειναι η απαντηση.
Δεν το ειπα ειρωνικα,αλλα μου εκανε εντυπωση οτι δεν βρεθηκε καποιος αναγνωστης των 4Τ να δωσει την γνωμη του.
Ευχαριστω...
-
Αγαπητέ μου φίλε, άσε τις υποδείξεις κατά μέρος σε παρακαλώ. Ήμουν ένας από τους 130 που επισκέφτηκαν το θέμα σου και δυστυχώς δεν είχα κάποια τεκμηριωμένη απάντηση να σου δώσω γι αυτό και δεν έγραψα κάτι. Το ότι ξαναμπήκα για να δω τι γίνεται αν μη τι άλλο δείχνει τουλάχιστον το ενδιαφέρον που δείχνουμε όλοι μας για τους συνφορουμίστες άσχετα αν έχουμε τις γνώσεις για να απαντήσουμε σε μια ερώτηση ή όχι.
Αυτά, εξάλλου μια συγνώμη όταν προτρέχουμε χωρίς λόγο δεν είναι κακό. -
Aπλά ό άνθρωπος αντί να ενσωματώσει το ευχαριστώ του στο κυρίως post είπε να το βάλει σε ξεχωριστό. Από ευγένεια.
Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί το πήραν ειρωνικά, δεν υπήρχαν emoticons που να οδηγούν σε κάτι τέτοιο. Εμένα καθόλου δε μου πέρασε από το νού κάτι τέτοιο (και είμαι λάτρης του ειρωνικού στυλ! ) αντίθετα σκέφτηκα να ένας ευγενικός άνθρωπος.
Με απογοητεύει η ταχύτητα με την οποία σπεύδουν μερικοί σε αρνητική παρανόηση και αναγωγή σε προσωπικό επίπεδο πολλών πραγμάτων στα forums. Κάτι τέτοιο δεν έχει κανένα όφελος για κανέναν σε ένα χώρο που υποτίθεται προσπαθούμε να ανταλλάξουμε γνώσεις, εμπειρίες, πληροφορίες. Λυπάμαι. -
Ηρεμα παίδες!!
Ο tsoukas απλά περίμενε πως και πως μια απάντηση και απογοήτευτηκε που δεν είχε καμμία!
Βεβαίως,κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει!Ειδικά αν δεν εχει απαντήσεις!!
Η επισκεψιμότητα φίλε tsoukas (150 hits) θα σου έδειχνε οτι πολλοί το είδαν αλλά κανείς δεν είχε να πει κάτι!! -
Αγαπητε φιλε,
Πρωτα απ’ολα δεν εκανα καμμια υποδειξη σε κανεναν.Δεν ξερω γιατι κανεις αυτη την παρατηρηση.
Δεν κατηγορησα κανεναν.Εκανα ενα σχολιο και το πηρατε πολυ στα σοβαρα με αποτελεσμα να ζητατε επιτακτικα την συγγνωμη μου...Οπως προανεφερα μου εκανε εντυπωση που δεν υπαρχει καποιος να ξερει να δωσει την αποψη του.Αυτο ειναι ολο...
Δεν εχω διαθεση να μαλωσω με κανενα και πιστεψτε με,δεν μου αρεσει αυτο που εγινε..Πιστευω οτι τα ατομα εδω,εφοσον ειναι αναγνωστες ενος περιοδικου σαν τους 4Τ και εχουν γαλουχηθει απο αυτο,ειναι αξιολογοι ανθρωποι και γι’αυτο ζητησα την αποψη σας.
Ευχαριστω για τον χρονο σας...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Aπλά ό άνθρωπος αντί να ενσωματώσει το ευχαριστώ του στο κυρίως post είπε να το βάλει σε ξεχωριστό. Από ευγένεια.
Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί το πήραν ειρωνικά, ................
ναι ...........με δυο μερες καθυστερηση μονο!!!!!!
εφ'οσον δηλωνεις ''λατρης του ειρωνικου στυλ'' θα επρεπε να το αντιληφθεις νομιζω.
τελως παντως δεν νομιζω οτι υφισταται κανενα θεμα και αυτο που εμεινε απο την συζητηση αυτη ειναι οτι επειδη δεν ειναι σιγουρο οτι για καθε ερωτηση θα υπαρχουν και οι αναμενομενες απαντησεις ας ειμαστε περισσοτερο υπομονετικοι και καθολου απαιτητικοι.
τωρα με αφορμη το γεγονος οτι ο φιλος tsoukas αναφερθηκε στους αναγνωστες του περιοδικου νομιζω οτι μια σχετικη ψηφοφορια θα ειχε αρκετο ενδιαφερων
-
Αν αλλάξεις κινητήρα....γιατί δεν κοιτάς για τον V6 Turbo της Αλφα, αντί για Φιατ??
Πολύ καλός κινητήρας, με 205 ίππους, αν θυμάμαι καλά και εξακύλινρος
Βελτίωση ή αλλαγή κινητήρα;