-
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ
-
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ
-
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩΠλάκα κάνεις?! Για ξανασκέψου το!!...Μόνιμος θαμώνας...ο Μάκης!!..Θα σου αλλάξει τα πετρέλαια!!!
Αλήθεια ρε Παναγιώτη,το Swift έβγαινε με αναρτήσεις για πίστα?Το λέω γιατι ηταν λίγο σκληρό!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλήθεια ρε Παναγιώτη,το Swift έβγαινε με αναρτήσεις για πίστα?
ναι βέβαια! μια φορά, είχαμε πάει στο διογένη(τη μεγαλύτερη πίστα, για όσους γνωρίζουν),και ήταν μια χαρά
Το λέω γιατι ηταν λίγο σκληρό!!
όντως...μερικές φορές δεν 'τρώγεται με τίποτα'
-
Μέσα καί εγώ!!!
Εδώ πού τά λέμε,ψιλομοιάζουν λίγο!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μέσα καί εγώ!!!
Εδώ πού τά λέμε,ψιλομοιάζουν λίγο!!![list:25m0idij]Ομοιος στον ομοιο και κοπρια στα λαχανα [/list:u:25m0idij]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Μέσα καί εγώ!!!
Εδώ πού τά λέμε,ψιλομοιάζουν λίγο!!![list:1tl5fnxa]Ομοιος στον ομοιο και κοπρια στα λαχανα [/list:u:1tl5fnxa]
Ναί αλλά:
Ολοι αντάμα-αντάμα,καί ο ψώραβος ΑΧΩΡΙΑ!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μέσα καί εγώ!!!
Εδώ πού τά λέμε,ψιλομοιάζουν λίγο!!![list:2qtwkcyo]Ομοιος στον ομοιο και κοπρια στα λαχανα [/list:u:2qtwkcyo]
Ναί αλλά:
Ολοι αντάμα-αντάμα,καί ο ψώραβος ΑΧΩΡΙΑ!!![list:2qtwkcyo]Ααααα τωωραα..........σωστα χαμπαρια [/list:u:2qtwkcyo][list:2qtwkcyo]Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα [/list:u:2qtwkcyo][list:2qtwkcyo]Αραιωθειτε ρε να φανητε καμια πενηνταρια [/list:u:2qtwkcyo]
-
To παρατραβάτε βλέπω εδώ. Κανονίστε να κλειδωθεί το θέμα....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To παρατραβάτε βλέπω εδώ. Κανονίστε να κλειδωθεί το θέμα....[list:37dxugj8]E oχι και να κλειδωθει ντε [/list:u:37dxugj8][list:37dxugj8]Δε λυπαστε τον λαο που θα μεινει στην απ εξω [/list:u:37dxugj8]
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μέσα καί εγώ!!!
Εδώ πού τά λέμε,ψιλομοιάζουν λίγο!!!καλώς ήρθες Αντρέα μου. Τελευταίος είσαι, κλείσε και την πόρτα ( το νου σου μην μας κλειδώσει μέσα ο cmarin γιατί κάτι έλεγε πριν, για κλείδωμα). Να σε κεράσω κάτι; Aπλώσου, χωράμε άνετα.
Όντως ψιλομοιάζουν, άλλωστε οι εταιρίες μας είναι αδελφές(ρε μη γελάτε, εννοώ συνεταιρισμένες, ρε μη γελάτε όχι εταίρες, έχουν ανταλλάξει μετοχές κτλ κτλ). Και τα αμάξια μας έχουν και τα δύο ενα κοινό ατού, που μας έχουν κάνει να δεθούμε με αυτά,μην ξεχνάς, ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GOLF(και εσύ δεν είσαι η αντζελινα τζολί, αυτα θα λέμε τώρα, έπρεπε να της πει ο τύπος)
Μάκη, το κλαμπ έχει άσυλο,όπως καταλαβαίνεις (η αλλιώς λέμε και καμια @#$ να περναει η ώρα ) -
Τώρα την εποχή που ενωθήκαμε όλοι μεταξύ μας και μάθαμε να μιλάμε την ίδια γλώσσα να βάζουμε διαχωριστικές γραμμές? Ποτέ, ποτέ. Χίλιοι καλοί χωράμε. Άντε καλωσόρισα και εγώ και καλός σας βρήκα. «Σε ένα μαντρί ούλοι, μπούρου μπούρου όλοι μαζί, για να δουμ».
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τώρα την εποχή που ενωθήκαμε όλοι μεταξύ μας και μάθαμε να μιλάμε την ίδια γλώσσα να βάζουμε διαχωριστικές γραμμές? Ποτέ, ποτέ. Χίλιοι καλοί χωράμε. Άντε καλωσόρισα και εγώ και καλός σας βρήκα. «Σε ένα μαντρί ούλοι, μπούρου μπούρου όλοι μαζί, για να δουμ».Ωρέ Μανωλιό,αντί γιά μαντινάδα μάς έριξες παροιμία βρέ;
Βρέ μπάς καί έχεις Γκόλφ; -
Φτου φτου σκόρδα (φτύνω τον κόρφο μου). Τι είναι αυτό που μου προσάπτεις φίλε μου? Εγώ Golf για όνομα του θεού.
Εξάλλου
«Εμίσεψες και δεν μπορώ μπλίο μου να περιμένω,
θα πάρω ένα αυτοκίνητο να σηκωθώ να πιένω»Αυτοκίνητο ή Golf.
-
Φτου φτου σκόρδα (φτύνω τον κόρφο μου). Τι είναι αυτό που μου προσάπτεις φίλε μου? Εγώ Golf για όνομα του θεού.
Εξάλλου
«Εμίσεψες και δεν μπορώ μπλίο μου να περιμένω,
θα πάρω ένα αυτοκίνητο να σηκωθώ να πιένω»Αυτοκίνητο ή Golf.
ωραία μαντινάδα φίλε μανώλη. Μα πως τις σκέφτεστε;!
Α ρε τα φάγαμε τα κοπέλια(αλά κρητικά) του γκολφ ΧΑΛΑΡΑΑΑ(αλά βόρεια) Απλωνόμαστε πλέον από βόρεια ελλάδα μέχρι το πιο νότιο τμήμα, την κρήτη(η γαύδος δεν μετράει ) που να συμπληρώσουμε πεντάδα δηλαδή (έχουμε σίγουρο και τον sirgus με το ami αν θέλουμε ) Τότε θα κάνουμε και εκλογές (στις οποιες βέβαια, θα βγει ο...ΚΟΥΚ )και..bye bye ΕΛΠΑ!!
-
Α,ρέ αυτοί οι Κρητικοί είναι μέσα στήν καρδιά μου βρέ!!!
Κάποτε περνώντας από τόν Μπράλο,κάπου σέ μία δεξιά ανηφορική κλειστή,υπήρχε γραμμένο μέ σπρέϋ τό εξής σύνθημα:
'Μακεδονία ξακουστή,κι'η Κρήτη είναι μαζί σου'!!!Αυτό ήταν!!!Τρελάθηκα!!!
Ζειά σου μωρε Μανωλιό!!! -
Όλη η Ελλάδα είναι στη καρδιά μας, αλλά με τη Μακεδονία έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο που κρατά από τον Μακεδονικό αγώνα. Εξάλλου πολλοί δεν γύρισαν μετά την απελευθέρωση, έχετε και ωραίες γυναίκες ψέματα να μην λέμε.
Επί της ευκαιρίας σας έχω ένα καλό νέο. Η Άννα (σύζυγος) έκανε σήμερα εξετάσεις για να σιγουρέψει το σίγουρο. Σε εννιά μήνες πρώτα ο θεός να μας έχει καλά θα αυξηθεί η οικογένεια Μηλιαράκη. Το πρώτο γλέντι για το καλό θα γίνει όταν αποβιβαστούν οι Μύριοι στην Κρήτη, το δεύτερο στα γεννητούρια (θα ενημερωθείτε έγκαιρα) και το τρίτο στα βαφτίσια. Όσοι στεγνοί προσέλθετε (για βρέξιμο). -
Επί της ευκαιρίας σας έχω ένα καλό νέο. Η Άννα (σύζυγος) έκανε σήμερα εξετάσεις για να σιγουρέψει το σίγουρο. Σε εννιά μήνες πρώτα ο θεός να μας έχει καλά θα αυξηθεί η οικογένεια Μηλιαράκη. Το πρώτο γλέντι για το καλό θα γίνει όταν αποβιβαστούν οι Μύριοι στην Κρήτη, το δεύτερο στα γεννητούρια (θα ενημερωθείτε έγκαιρα) και το τρίτο στα βαφτίσια. Όσοι στεγνοί προσέλθετε (για βρέξιμο).
EΥΓΕ, με το καλό!!!
-
Καλώς νά τό δεχτείς Μανώλη μου!!!
SUZUKI SWIFT 1.0 - OWNER'S CLUB(ΚΑΝΤΕΤ ΔΕΚΤΑ)