-
Κι αναρωτιόμουνα πως κρατιόσουνα τόσο καιρό??!!
Ηρεμα όμως ετσι?!!!...dur Technik!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηρεμα όμως ετσι?!!!...dur Technik!!![list:3umwjkjk]Γιατι αρε ζαλικωμενι με του χαλασις?[/list:u:3umwjkjk][list:3umwjkjk]Τι δλια εξ ισι ιδω μι του παλιου-πι μβε [/list:u:3umwjkjk]
-
Ζηλέψατε έ? Επειδή τα θέματα θα είναι δίπλα-δίπλα με τους Ιταλούς και τους Γάλλους, καλό είναι να φοράτε κράνη μην σας έρθει κανένα πιστόνι στο κεφάλι... Ωχ, θα γεμίσουμε προβλήματα τώρα.
Καλό ξεκίνημα....ΥΓ Αλήθεια, τα παιδιά με τα Oktavia τι έγιναν?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ζηλέψατε έ? Επειδή τα θέματα θα είναι δίπλα-δίπλα με τους Ιταλούς και τους Γάλλους, καλό είναι να φοράτε κράνη μην σας έρθει κανένα πιστόνι στο κεφάλι... Ωχ, θα γεμίσουμε προβλήματα τώρα.[list:4cpum01h]Mπααααα δε χωραει αλλα.Το πηραν το πρωταθλημα οι Ιταλοι [/list:u:4cpum01h]>ΥΓ Αλήθεια, τα παιδιά με τα Oktavia τι έγιναν?
[list:4cpum01h]Επιδικνυουν σε κατι alfa τη λειτουργεια των stop εν κινησει [/list:u:4cpum01h]
-
Αντε βρέ!!!
Καλορίζικο!!!
Υ.Γ. Μάκη,γίνατε δύο τώρα; -
Μπράβο ρε Μάκη!!!
Και όταν πιάσετε τα 5 μέλη, σας καλούμε και σε έναν αγώνα μίνι-ποδοσφαίρου!!!
Υ.Γ. Φιλιά στην οικογένεια!!!
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
ΥΓ Αλήθεια, τα παιδιά με τα Oktavia τι έγιναν?
[list:1ersjodk]Επιδικνυουν σε κατι alfa τη λειτουργεια των stop εν κινησει [/list:u:1ersjodk]
Στην εθνική ίσως (αν και με την κατάργηση των τεκμηρίων θα δούμε και 147 GTA στους δρόμους) αλλά στις στροφές τους δείχνουμε για λίγο τα καλλίγραμα οπίσθιά 'μας' πριν χαθούμε στο βάθος και τους αφήσουμε να 'πλέουν' στην αυταπάτη τους.
-
Μάκη,εγω που δεν έχω Golf μπορώ να γίνω μέλος?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μάκη,εγω που δεν έχω Golf μπορώ να γίνω μέλος?!![list:3vtzwa2l]Aπο ποια πλευρα εχεις φαγουρα Νικο? [/list:u:3vtzwa2l]
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ρε παιδιά, αφήστε τους golfακηδες να γράψουν. Θα μπαίνουν στο θέμα και θα βλέπουν ένα κάρο σχόλια και τίποτα για Golf. Αφήστε τους να γράψουν τα προβληματά τους....[list:1d5csbta]Ναι, οντως τωρα που το λες, εχω ενα προβληματακι [/list:u:1d5csbta][list:1d5csbta]Γιατι οταν παιζει ρε παιδια το cd χανω 10km τελικη και πεφτω στα 275? [/list:u:1d5csbta]
-
Μάκη,εγω που δεν έχω Golf μπορώ να γίνω μέλος?!!
[list:v46worj1]Aπο ποια πλευρα εχεις φαγουρα Νικο? [/list:u:v46worj1]
Οχι μωρέ,δεν είναι V το μοτέρ...6κύλινδρο είναι!!! Και με 17άρες βίδες!!Αλλά δεν είναι Golf, είναι αυτοκίνητο!!! Αχχαχαχαχαχαχαχα!!!
-
Γιατι οταν παιζει ρε παιδια το cd χανω 10km τελικη και πεφτω στα 275?Μάλλον πρέπει να βάλεις κανα υδατόστρωμα γιατί βλέπεις περίεργα όνειρα τώρα τελευταία!
-
Γκρρρρ!!! Μας μαμίσατε το topic!!!
Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Γκρρρρ!!! Μας μαμίσατε το topic!!!
Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία....[list:2w92oliz]Ναι βρε meco, τι κακια ειναι αυτη [/list:u:2w92oliz][list:2w92oliz]Να μη δουν πεντε ανθρωπους να προοδευουν [/list:u:2w92oliz]
-
Άντε, καλά, σας αφήνουμε να τα πείτε.
Εκείνο το φιλικό που λέγαμε τι θα γίνει, θα το κανονίσουμε;
-
[list:npww3zd0]Παιδια καιρος να μαζευτουμε σε ενα θεμα γιατι οπως βλεπω μεγαλωνει η ομαδα [/list:u:npww3zd0][list:npww3zd0]Εχουμε και νεο αιμα αλλα και 'συναφι' ταυτοχρονως στο forum Φιλε GOLF II GTI καλωσηρθες [/list:u:npww3zd0][list:npww3zd0]Αντε γιατι μας τα εχουν σπασει οι Ιταλοι με τα μιξερ Μπηκα να διαβασω forum περι ιταλικων και μυριζε καμενα λαδια [/list:u:npww3zd0][list:npww3zd0]Οσοι πιστοι προσερθετε στο club των 'θεων' [/list:u:npww3zd0]Μακη ο πατερας ειμαι. Εχω στο απεναντι οικοπεδο ενα μπαμπουρα και τον εχουν κανει κοτετσι.Δικαιουμαι να ομιλω στο παρον τρεντ?
Φιλια και χαιρετισμους στις γυναικες σου. -
Στην εθνική ίσως (αν και με την κατάργηση των τεκμηρίων θα δούμε και 147 GTA στους δρόμους) αλλά στις στροφές τους δείχνουμε για λίγο τα καλλίγραμα οπίσθιά 'μας' πριν χαθούμε στο βάθος και τους αφήσουμε να 'πλέουν' στην αυταπάτη τους
στις στροφες ειδικα, οι GTA θα φαινονται απο τον καθρεφτη.
Ειναι τοσο βαρια μπροστα που για να στριψει θα ριχνουμε κολλα πρωτα στην ασφαλτο. -
Χμ! και εγω που νομιζα οτι αυτο το topic ειναι για Golf
VW Golf Forum-Παραλειπόμενα!!