-
καλησπερα στην παρεα! ειμαι κατοχος ενος κλιο 1.4 mtv 98ps '00 και σκεφτομαι να κανω τη μεταβαση που παντα ονειρευομουν σε golf. Συγκεκριμενα σκεφτομαι για το 7 1.4 150ps exclusive 5θυρο με μηχανικο κιβωτιο.
οποια γνωμη πανω σε αυτο θα ηταν πολυτιμη!
-
Θα πάθεις σοκ απο τη μετάβαση αδερφέ μου!
-
Εγω σκεφτομαι την χαρα του προηγουμενου κατοχου του Golf ...
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Παιδες για το Tiguan 1.4 τι εχετε να πειτε ? Σκεφτομαι να παρω ενα ελαφρως μεταχειρισμενο για 2ο αυτοκινητο και ειπα να ριξω μια ερωτηση. ΕυχαριστωΤο πρώτο τι είναι?
-
Δεν θα το μαθουμε ποτε!
viewtopic.php?p=3116233#p3116233From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
σκεφτομαι να κανω τη μεταβαση που παντα ονειρευομουν σε golf.μπα σε καλο σου βραδιατικα...
-
Γιατι τα γελια....;
-
Εντάξει πέρα από την πλάκα που κάνουμε για τους λόγους που όλοι ξέρουμε, είναι ένα ενδιαφέρον όχημα.... Παρήγγειλε ο κουνιάδος μου το αντίστοιχο Α3 και μου απαριθμούσε όλα τα έξτρα που του έβαλε..... και στο τέλος του λέω.... καλή οδική βοήθεια πήρες? Πέρα από το τρολαρισμα που είναι πάντα καλοπροαίρετο εγώ να πω ότι είναι εξαιρετικό όχημα. Τώρα βέβαια αν κανείς υπομονή για το νερό Megane diesel 1.6 160 ps.... Μάλλον καλό στον εαυτό σου θα κάνεις
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Megane ναι, αλλά με τον βενζινοκινητήρα!
Κατά τα άλλα το Golf 7 είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, αν και θα προτιμούσα το αντίστοιχο Leon. Φτηνότερο και καλύτερο στον δρόμο.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Εντάξει πέρα από την πλάκα που κάνουμε για τους λόγους που όλοι ξέρουμε, είναι ένα ενδιαφέρον όχημα.... Παρήγγειλε ο κουνιάδος μου το αντίστοιχο Α3 και μου απαριθμούσε όλα τα έξτρα που του έβαλε..... και στο τέλος του λέω.... καλή οδική βοήθεια πήρες? Πέρα από το τρολαρισμα που είναι πάντα καλοπροαίρετο εγώ να πω ότι είναι εξαιρετικό όχημα. Τώρα βέβαια αν κανείς υπομονή για το νερό Megane diesel 1.6 160 ps.... Μάλλον καλό στον εαυτό σου θα κάνειςSent from my LG-D855 using Tapatalk
Ποιους λόγους ρε παιδιά? Πήρα κι εγώ ένα Α3 πριν λίγο καιρό, δεν βρίσκω σελίδα περί audi στο φόρουμ.! να πάω προς τα πίσω να τσεκάρω σε αυτό το θέμα?
-
viewtopic.php?f=15&t=21480&start=7620
εδω εισαι -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=21480&start=7620
εδω εισαιThanx! Έχω ποστάρη κιόλας εκεί ο στραβούλιακας!
-
Φοβάμαι τα σπασμένα θα βγουν απο τα service του νέου 1.0 tsi.. troll..
Btw καμία άποψη για το νεο μοτέρ; Στα χαρτιά φαίνεται πολυ καλός (άλογα, ροπή, κατανάλωση) αλλά και ακριβός.. -
Για μένα στην VW ισχύει ότι αν είναι καινούριος περιμένεις να κυκλοφορήσει. Ενα πραγμα σαν demo κινητήρας.
Αν είναι βελτιωση υπάρχοντος ξέρεις ότι έχει λυμένα τα θέματα του και προχωράς άφοβα.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nbc77 έγραψε:
Φοβάμαι τα σπασμένα θα βγουν απο τα service του νέου 1.0 tsi.. troll..
Btw καμία άποψη για το νεο μοτέρ; Στα χαρτιά φαίνεται πολυ καλός (άλογα, ροπή, κατανάλωση) αλλά και ακριβός..Δείχνει πάρα πολύ καλός - κάνει την ύπαρξη diesel να μην έχει νόημα.
Εγώ θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα για τα τελευταία μοτέρ vag μόνο καλά λόγια υπάρχουν.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
**Η συζήτηση που αφορά το αναφερόμενο στα ΜΜΕ ως σκάνδαλο της VW στις ΗΠΑ μπορεί να συνεχιστεί στην ενοτητα 'Περί αυτοκίνησης' και σ' αυτό το συγκεκριμένο θέμα.
Και παρακαλούμε κόσμια. Να μην στηθεί Λαϊκό Δικαστήριο και χρειάζονται επεμβάσεις από την Διαχειριστική Ομάδα.Ολα τα σχόλια των μελών από εδώ μεταφέρθηκαν στο νέο θέμα και παρακαλούμε το παρόν θέμα να μείνει εκτός αυτής της συζήτησης και αποκλειστικά για χρήση σε απορίες, σχόλια κλπ για τα μοντέλα της συγκεκριμένης εταιρίας, όπως αντίστοιχα θέματα λειτουργούν και για τις άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες εντός της συγκεκριμένης ενότητας. [mod]**
-
Έχω βάλει στο μάτι μεταχειρισμένο Passat 1.4 TSI 2009 με κβώτιο DSG. Έκανα search στο forum για DSG αλλά δεν βρήκα τίποτα... Έχει θέματα αξιοπιστίας?
Για να πω την αλήθεια είμαι φανατικός οπαδός της απλότητας, ένα χειροκίνητο 6αρι θα μου ήταν μια χαρά. Απλά μου αρέσει το συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο (δυστυχώς) φοράει αυτό το κατασκεύασμα...
-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Έχω βάλει στο μάτι μεταχειρισμένο Passat 1.4 TSI 2009 με κβώτιο DSG. Έκανα search στο forum για DSG αλλά δεν βρήκα τίποτα... Έχει θέματα αξιοπιστίας?Για να πω την αλήθεια είμαι φανατικός οπαδός της απλότητας, ένα χειροκίνητο 6αρι θα μου ήταν μια χαρά. Απλά μου αρέσει το συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο (δυστυχώς) φοράει αυτό το κατασκεύασμα...
Το DSG είναι ένα εξαιρετικό κιβώτιο σε ποιότητα λειτουργίας, το οποίο συνδυάζει την ευκολία του αυτόματου, χωρίς καμία επιβάρυνση στην κατανάλωση και τις επιδόσεις, αλλά...
Υπάρχει ένα μεγάλο αλλά, που αφορά την αξιοπιστία του επτατάχυτου DSG με συμπλέκτη ξηρού τύπου. Έχει βγάλει πάρα πολλά προβλήματα (πολύδισκο ή mechatronic) και κυρίως πολύ ακριβά στην επισκευή εκτός εγγύησης. Αν αγοράσεις από έμπορο,σίγουρα ζητάς εγγύηση που να περιλαμβάνει και το DSG.Ζυγίζεις τα + και τα - και αποφασίζεις...
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι αυτό που λέει ένας φίλος μου δηλαδη ότι η Γερμανική τεχνολογία είναι ένα αγαθό το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να απολαύσεις, όσο βρίσκεσαι εντός εγγύησης...
Οπότε μάλλον θα πρέπει να το αφήσω το Passat. Κρίμα και μου άρεσε.
-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Έχω βάλει στο μάτι μεταχειρισμένο Passat 1.4 TSI 2009 με κβώτιο DSG. Έκανα search στο forum για DSG αλλά δεν βρήκα τίποτα... Έχει θέματα αξιοπιστίας?Για να πω την αλήθεια είμαι φανατικός οπαδός της απλότητας, ένα χειροκίνητο 6αρι θα μου ήταν μια χαρά. Απλά μου αρέσει το συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο (δυστυχώς) φοράει αυτό το κατασκεύασμα...
Το πρώτο dsg7 βγήκε στα μέσα του 2008 ενώ το 2010 βγηκε η επομενη γενιά. Προφανώς αυτο που είδες φέρει την 1st gen. το δικό μου είναι 6/11 2nd gen και χρειάστηκε τελικά μετά απο διάφορες επισκευές να αλλαχτεί ολόκληρο με το πιο εξελιγμένο το οποίο και δεν μου εμφάνισε μετά απο 1 1/2 χρόνο κανένα πρόβλημα και είναι πραγματικά απόλαυση στην οδήγηση.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι υπάρχει οδηγία απο την vw λόγω αναγνώρισης του προβλήματος ακόμη και εαν είναι εκτός εγγύησης να καλύπτεται μεγάλο μέρος ανω του 60-70% απο την vw ,χωρίς βέβαια να σημαίνει οτι και αυτό που τελικά αναλογεί στον πελάτη δεν είναι και λίγο αν σκεφτεί κανείς οτι ολοκληρο το dsg κοστιζει περιπου 3000.
Μπορείς πολύ ευκολα να ελέγξεις εαν στο συγκεκριμένο που είδες έχει αλλαχτεί είτε το mechatronic ειτε ολόκληρο το dsg ρωτώντας στην αντιπροσωπεία.
VW FORUM