-
Ο χρήστης panos pure clio έγραψε:
Παρακολουθησα ολες τις σελιδες αυτου του φορουμ και θελω να πω και εγω με την σειρα μου τις εντυπωσεις μου σχετικα με την συμβιωση μου με vw tiguan toy 2008.Απο την πρωτη στιγμη που αντικρυσα τοτε το συγκεκριμενο αυτοκινητο κυριολεκτικα ειχα ξετρελαθει μαζι του(μεχρι τοτε ημουν ενας απο τους μεγαλυτερους πολεμιους της γερμανικης αυτοκινητοβιομηχανιας και ειδικα της vw),στα ματια μου φανταζε πανεμορφο,ετσι με δελεαρ την εμφανιση του και την διαφορετικοτητα του εκεινη την εποχη προχωρησα στην αγορα του τον απριλιο του2008.Περιπου λοιπον 4 χρονια αργοτερα και εχοντας γραψει στο κοντερ του 112.000χλμ(πολλα απο αυτα off road) εχω εξαγει τα εξης συμπερασματα 1.Αξιοπιστια:112.000χλμ με μονη αλλαγη στον αισθητηρα του αεροσακου συνοδηγου τον 2ο χρονο και εντος εγγυησης,κατα τα αλλα τιποτα,ουτε καυση ελαιου,ουτε σασμαν,δισκους πλατο κτλπ,ΤΙΠΟΤΑ. 2.Ποιοτητα κατασκευης:απο τις κορυφαιες,τριγμοι σχεδον ανυπαρκτοι,μονο ενας μικρος συντονισμος ο οποιος εμφανιστηκε τον τελευταιο καιρο απο το ντουλαπακι του συνοδηγου,λογω κλοτσιας που δεχτηκε απο την μικρη μου κορη ενα απογευμα που ειχε νευρα,κατα τα αλλα ουτε ξεθωριασματα πλαστικων εχουν εμφανιστει αλλα και μηδενικη υπαργη τριγμων.Αυτα συμφορουμιτες οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης και συναρμολογησης των αυτοκινητων vw,βαση προσωπικης εμπειριας ....Μήπως να μεταφερθεί εδώ;
Φίλε μου δεν είσαι ο μόνος. Μετά απο 52000 χλμ δεν έχει κάνει το παραμικρό. Εκτός από πολλαπλασιαστές (2) στα 48000 χλμ, πιθανόν λόγω προγράμματος εγκεφάλου.
-
Με χαροποιούν ιδιαίτερα τα δύο τελευταία μηνύματα περί ποιότητας κατασκευής των vw, μιας και είμαι κάτοχος του passat 1.4 highline εδώ και τρεις μήνες!
-
φιλε μου εμεις δεν ειμαστε ουτε στελεχη αντιπροσωπειων ουτε διαφημιστες της φιρμας που μπαινουν σε φορουμ για να διαφημισουν το προιον,ειμαστε απλα κατοχοι vw οι οποιοι ειμαστε υπερ-ευχαριστημενοι και το εκφραζουμε...οσο για το passat σου κορυφαιο αυτοκινητο φοβερη εμφανιση,ο πατερας μου εχει στην κατοχη του το προηγουμενο και δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα μετα απο 5 χρονια και 145 000 χλμ....das auto....
-
Eξαρτάται το μοντέλο και τι κινητήρα φορά. Μπες στο Scirocco club να δεις κλάμα που πέφτει με τα 1.4 tsi 160hp.
-
φιλε μου εμεις δεν ειμαστε ουτε στελεχη αντιπροσωπειων ουτε διαφημιστες της φιρμας που μπαινουν σε φορουμ για να διαφημισουν το προιον,ειμαστε απλα κατοχοι vw οι οποιοι ειμαστε υπερ-ευχαριστημενοι και το εκφραζουμε...οσο για το passat σου κορυφαιο αυτοκινητο φοβερη εμφανιση,ο πατερας μου εχει στην κατοχη του το προηγουμενο και δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα μετα απο 5 χρονια και 145 000 χλμ....das auto....+100000
-
**φιλε μου εμεις δεν ειμαστε ουτε στελεχη αντιπροσωπειων ουτε διαφημιστες της φιρμας που μπαινουν σε φορουμ για να διαφημισουν το προιον,**ειμαστε απλα κατοχοι vw οι οποιοι ειμαστε υπερ-ευχαριστημενοι και το εκφραζουμε...οσο για το passat σου κορυφαιο αυτοκινητο φοβερη εμφανιση,ο πατερας μου εχει στην κατοχη του το προηγουμενο και δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα μετα απο 5 χρονια και 145 000 χλμ....das auto....Μα δεν το εξέλαβα έτσι, απλά εγώ ανέφερα την ικανοποίησή μου. Από εκεί και πέρα, αν το θέσουμε και λίγο πιο φιλοσοφικά το ζήτημα, το ευκταίο στην αγορά του αυτοκινήτου αυτό είναι, να είσαι ευχαριστημένος με αυτό που αγόρασες. Οπότε, σου εύχομαι να συνεχίσεις να κάνεις τα χιλιόμετρα σου χωρίς να έχεις το παραμικρό πρόβλημα.
Όσο για το passat, σίγουρα είναι πολύ νωρίς, γιατί και λίγο χρόνο το έχω και λίγα χιλιόμετρα του έχω κάνει, αλλά πραγματικά, στα δικά μου μάτια είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να πάρω με τα λεφτά που διέθετα. -
τι κλαμα πεφτει δλδ εκει μεσα ελτεο?τι προβληματα εχουν τα τσι 160?
να με συγχωρεσουν τα υπολοιπα μελη,αλλα καθε φορα βλεπω προβληματα κ διαφορα που αντιμετωπιζουν,απο οτι διαβαζω,ολα τα αλλα ροκκο,εκτος απο το δικο μου.
το δικο μου κ 160 ειναι κ δσγ7 ειναι κ απροβληματιστο ειναι.
αν ειναι να κρινουμε μεσα απο φορουμς που καποιοι το παιζουν υπερμηχανικοι βελτιωσης,καποιοι αλλοι ζηλευουν κ κανουν τα ιδια κ οι περισσοτεροι γενικοτερα το παιζουν (σουμα)χεραδες κ σκιζουν τα αυτοκινητα τους 24-7, κ εντελει που ειναι σπανιο να βρεις εργοστασιακης καταστασης αυτοκινητο,τοτε ζητω που καηκαμε..
εγω για αλλη μια φορα θα πω οτι δεν συμαθω τα βαγκ,παρολα αυτα αγορασα το ροκκο,ειχα τρελες αμφιβολιες για την αξιοπιστια του αλλα παρολα αυτα με διεψευσε κ δεν μου εβγαλε το παραμικρο.κ υπενθυμιζω οτι λογω νοοτροπιας,δεν εχω κανει τπτ απολυτως στο αυτοκινητο μου.αν ηθελα δυνατοτερο κ το αντεχε η τσεπη μου,θα αγοραζα εξαρχης.αν δεν μου εφταναν τα λεφτα,σιγα μη τα σπαταλουσα κ για μοντιφες( ) -
Ναι ρε άνθρωπε υπάρχουν και απροβλημάτιστα αλλά παντού διαβάζω για κατανάλωση λαδιού (από Ibiza Cupra έως Scirocco 1.4 160) και προβλήματα.
Πάρε μερικά μόνο από Ρόκους:
http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... =25&t=2688
http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... =25&t=2819
http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... =25&t=2470ΥΓ. tsi έχω αλλά το 1.8 για να μην με θεωρείς εγκάθετο.
-
elteo δεν σε θεωρω εγκαθετο,ισα ισα,το αντιθετο θα ελεγα.απλως πολλοι δεν διατηρουν σε εργοστασιακη μορφη τα οχηματα τους κ μετα παραπονιουνται οτι δεν ειναι αξιοπιστα εφοσον παρουσιασουν προβληματα.κ ως γνωστον,καμια εταιρια δεν λεει οτι το προιον της θα παραμεινει στα ιδια επιπεδα αξιοπιστιας μετα απο παρεμβαση ''βελτιωσης''.
-
μπορεί να φταίει και αυτό . . . αλλά μην δίνουμε δικαιολογίες για κάποιες περιπτώσεις .
Υπάρχει θεματάκι και όσοι ταλαιπωρηθήκαμε από προβλήματα ξέρουμε καλα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι ρε άνθρωπε υπάρχουν και απροβλημάτιστα αλλά παντού διαβάζω για κατανάλωση λαδιού (από Ibiza Cupra έως Scirocco 1.4 160) και προβλήματα.Πάρε μερικά μόνο από Ρόκους:
http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... =25&t=2688
http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... =25&t=2819
http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... =25&t=2470ΥΓ. tsi έχω αλλά το 1.8 για να μην με θεωρείς εγκάθετο.
Μην κρίνετε από τι το γράφουν στα forums.
Οι περισσότεροι που γράφονται σε αυτά τα forums είναι γιατί θέλουν είτε να 'πειράξουν' το αμάξι τους (εμφανισιακά?μηχανικά?εσωτερικά?) είτε γιατί θέλουν να παραπονεθούν και να αναζητήσουν λύση, μιας και στο συνεργείο άκρη δεν έβγαλαν.
Ελάχιστοι είναι αυτοί που γράφονται σε forum τέτοιου τύπου (είτε μοντέλου είτε εταιρίας) και δεν έχουν σκοπό να πειράξουν το αμάξι τους (πχ πορωμένοι με το αμάξι τους που το έχουν σαν θεό τους, φοβούνται και οι ίδιοι να το αγγίξουν - - κτλ).
Μιλάμε για όλους αυτούς που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο βρίσκονται στην 'προβληματική περιοχή' των στατιστικών μιας εταιρίας.ΥΓ:δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ την οποιαδήποτε μάρκα, απλώς καλό είναι να κάνουμε μία δεύτερη σκέψη όταν διαβάζουμε κάτι στο internet και να μην το παίρνουμε ως δεδομένο ή να βγάζουμε αμέσως συμπεράσματα.
-
ο κοσμος το εχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι!!!!.....ωραιος ο καβουρας!διαφωνω 100% σε πια στρατοσφαιρα ζεις!? εχεις ξεχασει οτι ειμαστε betta testers!?
-
-
Για τους απανταχού φίλους του Golf
-
Ε δεν φαινεται και τιποτα που να μπορεις να διακρινεις.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Ε δεν φαινεται και τιποτα που να μπορεις να διακρινεις.Για γκολφ μιλαμε.Ποσο διαφορετικο το περιμενεις να ειναι;
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Για τους απανταχού φίλους του Golf[...]
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για γκολφ μιλαμε.Ποσο διαφορετικο το περιμενεις να ειναι;Ελαχιστα,απλα λεω,οτι στις φωτογραφιες που βγαλανε δεν μπορεις να καταλαβεις κατι γιατι δεν φαινεται τιποτα.
-
Φαίνονται οι γραμμές ... Golf. Αρκεί.
Σε πόσα άλλα mules άλλων εταιρίων καταλαβαίνουμε τι είναι! -
Καλώς σας βρήκα! Διαβάζω από καιρό το forum και παρακολουθώ τις συζητήσεις που γίνονται κατά καιρούς.
Λέτε συνέχεια ότι τα ιταλικά αυτοκίνητα έχουν ψυχή και πως το Golf δεν έχει οπαδούς.
Το ξέρατε ότι έχει τόσο πολλούς που ένας από τους πιο μεγάλους οπάδούς του Golf είναι μάλιστα και διάσημο πρόσωπο:http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/299854/Default.aspx
Ο πατέρας του του αγόρασε καινούριο αυτοκίνητο, ένα πολυτελές GOLF GTI, το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου αγάπησε σαν να ήταν… ζωντανό! “Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός”, λέει η Εύα, “ότι όταν στις 29 Ιουνίου του 1986, ο Γιώργος τράκαρε αυτό το αυτοκίνητο, δεν μπόρεσε να κρατηθεί και άρχισε να κλαίει σαν μικρό παιδί”!
Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε “ζηλέψει” εκείνο το αυτοκίνητο από τότε που είχε δει ένα παρόμοιο, με μεταλλικό ασημί χρώμα, στο πάρκινγκ της Βουλής.
“Τίνος είναι αυτό;”, ρώτησε τότε τον τροχονόμο.
“Της κυρίας Ακρίτα”.
“Ακούς εκεί! Ορίστε μας τώρα! Η Σύλβα με … GTI!”, έλεγε και ξανάλεγε ο Γιωργάκης.(Σημείωση προς mods: παρακαλώ να μη σβηστεί η παραπάνω αμιγώς αυτοκινητιστικού ενδιαφέροντος αναφορά μου, μια και είναι πλέον συναφής με το θέμα και δεν εμπεριέχει πολιτικό σχόλιο, επίσης αποτελεί αναδημοσίευση πιστή στο πρωτότυπο κειμένου που έχει κυκλοφορήσει σε βιβλίο στην Ελλάδα εδώ και 23 χρόνια.)
VW FORUM