-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ -ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ- ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΩΝ.ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ -ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ- ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΩΝ.ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
-
oloi oi fanartzides
-
Ο χρήστης tracker έγραψε:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ -ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ- ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΩΝ.ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΤι αυτοκίνητο?
-
ΘΑ ΠΑΣ ΛΕΩΦΩΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΑΖΟΥΝ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Α ΟΡΟΦΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ
-
Ο χρήστης manos16 έγραψε:
ΘΑ ΠΑΣ ΛΕΩΦΩΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΑΖΟΥΝ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Α ΟΡΟΦΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣΤι ακριβώς είναι αυτό?
-
Lancia Delta '98- 1600.Οταν λεω 'επισκευη' εννοω με την μεθοδο του πολυπροπυλενιου..
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
ΘΑ ΠΑΣ ΛΕΩΦΩΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΑΖΟΥΝ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Α ΟΡΟΦΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ
Τι ακριβώς είναι αυτό?
εκει ειναι ο Πέττας ο οποιος εχει ενα απο τα πιο οργανωμενα συνεργεια επισκευης αλουμινενων ζαντων και εχει κονομησει χοντρα ευρω απο ολους εκεινους που επιμενουν να κυκλοφορουν στους κακοτραχαλους δρομους μας με λαστιχα χαμηλου προφιλ.
στον οροφο αν και περναω τακτικα δεν εχω προσεξει τι εχει αλλα θα το εχω υπ'οψιν μου την επομενη φορα.
παντως για τον φιλο που ρωταει σιγουρα υπαρχουν τετοια συνεργεια που ασχολουνται γενικοτερα με πολυεστερικες κατασκευες-επισκευες.......μαλλον θα πρεπει να κανει μια αναζητηση σε καποιον επαγγελματικο οδηγο ή τον χρυσο οδηγο του ΟΤΕ.
-
Παιδιά αν έχω καταλάβει καλά, ο tracker δεν θέλει κάτι δύσκολο. Στους πορφυλακτήρες η επισκευή που γίνεται σχεδόν σε κάθε φανοποιό είναι με θερμοπίστολο και κόλλημα.
Αλλιώς , αν μιλ΄΄αμε για κατασκευή απο Pvc τότε θα πρέπει να πάει σε κάποιον που κατυασκευάζει...
-
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ,ΣΤΟΝ ΠΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
-
Ευχαριστω παιδια για τις χρησιμες πληροφοριες.Τελος,θα ημουν ιδιατερα ευγνωμων αν καποιος γνωριζε συνεργειο αντιστοιχο (pvc επισκευες) στα βορεια προαστεια..!Thnks anyway
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΩΝ