-
-
-
-
εντυπωσιακο!!!!
-
Είμαι σίγουρος ότι μπορεί νά κάνει ακριβώς τά ίδια καί στήν Ελληνική άσφαλτο!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι μπορεί νά κάνει ακριβώς τά ίδια καί στήν Ελληνική άσφαλτο!!!Και πιο θεαματικό κιόλας...Θα έχει κολώνες, ταμπέλες,φανάρια, πεζούς, άλλα αυτοκίνητα...
-
Error 404: Document Not Found
The requested URL http://www.uvm.edu/~cbalduin/clips/cartrouble2.wmv was not found on the server. The page you were looking for has been moved to a new address or perhaps even deleted.Ξαναμπηκα για να το σωσω κ δεν το βρηκα...
-
αντ' αυτου ειχε αυτο το clip 'http://www.uvm.edu/~cbalduin/clips/rally.wmv' σε fast forward....
μαπα τελειως!! -
φαινεται οτι το εβγαλε απο την λιστα.
Ολα τα αλλα βιντεακια ειναι εκει.
Πολυ λιγο ενδιαφερον ομως.Ν.
-
ευτυχώς πρόλαβα και το κατέβασα!!!!
Θέλω κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
σιγα το video . απορω . δεν κανουνε τιποτα απολυτος .
-
To κατεβασα πριν δυο μερες και πρεπει να πω οτι μου αρεσε πολυ!!Κανουν πραγματα απιστευτα που δεν γινονται ουτε καν σε πιστα!!Ειναι το περιβαλλον βλεπετε...Παντα ηθελα να κανω κι εγω κατι τετοια (spins,τετακε κτλ) μονο και μονο για το γελιο.Αυτο που μου αρεσε ομως περισσοτερο ηταν το χιονι που πεταγονταν απολες τις μεριες και πολλες φορες καλυπτεολο το αυτοκινητο.Αλλωστε πιστευω πως και αυτοι οτι καναν το καναν για διασκεδαση.Μου φανηκε ομως οτι ορισμενα Impreza (τα μαυρα) ηταν καμουφλαρισμενα,οποτε οι τυποι πρεπει ναταν δοκιμαστες και οχι μερικοι ντοπιοι τρελαμενοι.
-
Κάτι τέτοιο γίνετε και στο parking του Χιονοδρομικού στον Παρνασσό.
Σβούρες-σβούρες και σβούρες
-
Ο χρήστης saudi έγραψε:
Κάτι τέτοιο γίνετε και στο parking του Χιονοδρομικού στον Παρνασσό.Σβούρες-σβούρες και σβούρες
Τι μου θύμησες!
-
Κ στο Parking ε3ω απο την Αραχωβα στη στροφη με τη νησιδα στη μεση..
Εχει κ ωραια 8εα(κ εναν ωραιο γκρεμο )..Eγω κ στο λιβαδι, οπου δεν εχει πετρες.. Που να σβουρι3ει στην ασφαλτο το κακομοιρο..
Αναμνησεις...
-
Αν μου στείλει το videάκι κάποιος που το κατέβασε, θα το κάνω εγώ mirror για όλους. Επικοινωνήστε με PM.
-
-
Το κατέβασα (από Αγγλία, Δίκτυο Πανεπιστημίου, με 470KB/sec), πολύ εντυπωσιακά.... φτιάχτηκα!
-
Ο χρήστης saudi έγραψε:
Κάτι τέτοιο γίνετε και στο parking του Χιονοδρομικού στον Παρνασσό.Σβούρες-σβούρες και σβούρες
πας και πρωϊ-πρωϊ για να 'χεις την ησυχία σου και το σκίζεις!
πάντως όποιος έρχεται από Αθήνα θα απολαύσει εξίσου τον γρήγορο και πολύ καλό δρόμο... και αφήνεις τις σβούρες για τις 4-5 που έχει αδειάσει πάλι
....δεν είμαστε λίγοι οι σκιέρ βλέπω
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το κατέβασα (από Αγγλία, Δίκτυο Πανεπιστημίου, με 470KB/sec), πολύ εντυπωσιακά.... φτιάχτηκα!Το κατεβάζω τώρα από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη (100Mbps!!!!!!
Ευτυχία τέτοιες συνδέσεις...
Παιχνιδακια στον πάγο με Impreza