-
Συμφωνώ και εγώ αλλά το όχημα είναι κυριλέ κύριοι και δεν φοράμε τζίν
Απο κατανάλωση τώρα:
στην Εθνική μου έκαψε με ταχύτητες 130 -140 χλμ/ώρα (3100-3500 στρ/λεπτό) 8.5 λτ/100χλμ περίπου
εκπληκτικά φρένα ε? -
Μπορείτε να κανονίσετε ένα ταξιδάκι Παρίσι ψώνια για την γυναίκα, τα παιδιά στην Eurodisney, και στην επιστροφή από Γερμανία στάση http://www.Oettinger.de
-
Ποιός μίλησε για τζιν ?
Μία ερώτηση προς SFRAG. To Πασσατ είχε ακριβώς το ίδιο trip computer με το Audi. Ολοι VAG άρα λογικό. Όμως από το Audi λείπει ο χιλιομετρητής (δηλαδή πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει από τον μηδενισμό). Εννοώ τον χιλιομετρητή του trip computer , όχι αυτόν που είναι κάτω από το στροφόμετρο.
Σου συμβαίνει το ίδιο ?
Πάνος
-
Χρήστο μετά τό τέλος της εγγύησης σκάφτομαι τη λύση της MTM 1500 Ευρω
212 HP, 32Νm ροπή με αλλαγή στον προγραμματισμό του motronic -
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος μάλλον έχεις δίκιο
Εμένα πάντως δεν χτυπάει το γόνατο στην κονσόλαάλλά έχει επαφή η πλαινή πλευρά του ποδιού (στην κνήμη έως γόνατο) γιαυτό σας είπα για τη ραφή του παντελονιού -
Τέλος αν είστε λάτρεις των χειμερινών καταστάσεων 'Θάλω να πέφτει χιόνι όταν ξανάρθεις κλπ.' πξηγαίνετε στα βουνά με -12 βαθμούς αγοράστε ένα σετ χειμερινά λάστιχα. Τα αξίζουν τα λεφτά τους.
-
Ο χρήστης prozakis έγραψε:
με το Α4 στις στροφές της περιφερειακής του Υμηττού με 6η, και 3.800 στροφές (~ 155 χλμ) το αυτοκίνητο χασμουριόταν απ' τη βαρεμάρα.Αν και αυτό δείχνει πολλά για την ποιότητα κύλισης ενός όντως πολύ καλού αυτοκινήτου κρύβει κι έναν μεγάλο κίνδυνο. Τα όρια ανεβαίνουν πολύ. Αν εσύ παρασύρεσαι και θέλεις να εκμεταλλευτείς τις παραπάνω δυνατότητες δε συνειδητοποιείς με πόσο πας. Αν κάτι κακό συμβεί (λακούβα, λάστιχο, ζώο, άνθρωπος με τάσεις αυτοκτονίας στη μέση του δρόμου) το αυτοκίνητο είναι καλύτερο από πολλά άλλα με τόσα χιλιόμετρα αλλά όχι καλύτερο από ένα αυτοκινητάκι που πάει με 80! Αυτό θα σταματήσει σε κάτω από 35 μέτρα ενώ εσύ με τα 160 θές πάνω από τα διπλά!
Να το χαίρεσαι και να μην παρασύρεσαι! Ούτε βέβαια να χασμουριέσαι με 160 γιατί αν όχι τίποτα άλλο προκαλείς! -
Καλά τα λες.
Βέβαια ο περιφερειακός Υμηττού είναι κλειστός αυτοκινητόδρομος, δεν είναι Συγγρού
Ως προς το χασμούρημα, ε, ποιητική αδεία. Δες πιστεύω να πιστεύεις ότι χασμουριόμουν εγώ ή το αυτοκίνητο με τέτοιους ρυθμούς. Ναι αυτό θα ήταν όντως προκλητικό.
Γενικά πάντως οι παρατηρήσεις σου είναι εύστοχες.
Πάνος
Πληροφορίες για Α4 TQ 190ps