-
Ειμαι παλι στην δυσαρεστη θεση να ανακαλυπτω προβληματα στο καημενο το Σαξακι μου!
Χτες που το πλυνα παρατηρησα οτι εχω στο καπω 4 η 5 στιγματα οπου εχει φυγει τελειως το χρωμα φαινεται η λαμαρινα προφανως απο τις κ--οπετρες!
Τι μπορω να κανω μονος μου?
Γιατι για φαναρτζη να παω με τιποτα!
Υπαρχει κινδυνος για σκουρια?Υπαρχει καποιο προιον για αυτη την περιπτωση?
Για αλλη μια φορα ευχαριστω! -
Ειμαι παλι στην δυσαρεστη θεση να ανακαλυπτω προβληματα στο καημενο το Σαξακι μου!
Χτες που το πλυνα παρατηρησα οτι εχω στο καπω 4 η 5 στιγματα οπου εχει φυγει τελειως το χρωμα φαινεται η λαμαρινα προφανως απο τις κ--οπετρες!
Φιλε elteo δεν μορω να καταλαβω σε ποιους δρομους κυκλοφορεις και παθαινεις τετοιες ζημιες(ακου πετραδακια στους υπεροχους ελληνικους δρομους ).
Λοιπον για τα PSA μας (νομιζω και για αλλα ) εχουν βγαλει (και σαν ανταλλακτικο μαλιστα γνησιο) ενα μπουκαλακι σαν μανω που βαφουν τα νυχια τους οι γυναικες στο χρωμα του αυτοκινητου και νομιζω οτι ειναι ο μονος τροπος να καθαρισεις φτηνα και σιγουρα.Αν το saxo ειναι μπορντω ελα να σου δανισω λιγο απο το δικο μου το οποιο εχει ηδη φτασει μεχρι τη μεση!!(Καταλαβαινεις τι πετρα εχει φαει το δικο μου)
Κοστος ανταλλακτικου αν θυμαμαι καλα γυρω στα 10 ευρω. -
Xα χα χα χα ευχαριστω ρε Μιχαλη!
Κερασι χρωμα αλλα θα αγορασω ενα!
Απο που το προμηθευτηκες?
Με βαση τον κωδικο χρωματος φανταζομαι...
Πετρες στην Εθνικη και χρωμα καπω - HELP!