-
Είδε κανείς το καινούριο επεισόδιο της χιουμοριστικής σειράς ''Δελτίο Ειδήσεων των 19:30'' με τον STAR του STAR κο Καψή;
Σε on-line σύνδεση ο Καψής με το βαν του STAR θέλησαν να χρονομετρήσουν την απόσταση από περιφερειακό μέχρι Γλυκά Νερά νομίζω, μέσω του καινούριου κομματιού της Ατ. Οδού που ''άνοιξε'' σήμερα. Φεύγει λοιπόν το βαν με τον δημοσιογράφο (ούτε κουβέντα για ζώνες, φλας κλπ.) και μετά από κάποια λεπτά ξανακάνουν σύνδεση για εντυπώσεις, χρόνο κ.α.
Αφού δίνει τον χρόνο ο δημοσιογράφος στον Καψή (περίπου 10') και του λέει πόσο καλή διαδρομή ήτανε, τότε πετάει το αθάνατο ο Καψής...ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΣΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ;
Ο άνθρωπος δαγκώθηκε, τι να πει, ότι δεν τα άνοιξαν με το κουτάλι εκείνη την ώρα σαν τους DALTON ή ότι και στα τούνελ υπάρχει κανονικός δρόμος με γραμμούλες στη μέση, με άσφαλτο κλπ.;
Ευτυχώς που δεν τον ρώτησε αν αυτά τα...ανεμιστηράκια στις εισόδους είναι air-condition για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριούΕυτυχώς που είναι και ο Καψής 30' νωρίτερα και μας φτιάχνει το κέφι πριν μας μαυρίσουν την ψυχή οι άλλοι των 20:00.
-
Είδε κανείς το καινούριο επεισόδιο της χιουμοριστικής σειράς ''Δελτίο Ειδήσεων των 19:30'' με τον STAR του STAR κο Καψή;
Σε on-line σύνδεση ο Καψής με το βαν του STAR θέλησαν να χρονομετρήσουν την απόσταση από περιφερειακό μέχρι Γλυκά Νερά νομίζω, μέσω του καινούριου κομματιού της Ατ. Οδού που ''άνοιξε'' σήμερα. Φεύγει λοιπόν το βαν με τον δημοσιογράφο (ούτε κουβέντα για ζώνες, φλας κλπ.) και μετά από κάποια λεπτά ξανακάνουν σύνδεση για εντυπώσεις, χρόνο κ.α.
Αφού δίνει τον χρόνο ο δημοσιογράφος στον Καψή (περίπου 10') και του λέει πόσο καλή διαδρομή ήτανε, τότε πετάει το αθάνατο ο Καψής...ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΣΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ;
Ο άνθρωπος δαγκώθηκε, τι να πει, ότι δεν τα άνοιξαν με το κουτάλι εκείνη την ώρα σαν τους DALTON ή ότι και στα τούνελ υπάρχει κανονικός δρόμος με γραμμούλες στη μέση, με άσφαλτο κλπ.;
Ευτυχώς που δεν τον ρώτησε αν αυτά τα...ανεμιστηράκια στις εισόδους είναι air-condition για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριούΕυτυχώς που είναι και ο Καψής 30' νωρίτερα και μας φτιάχνει το κέφι πριν μας μαυρίσουν την ψυχή οι άλλοι των 20:00.
-
-
εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω...
πάντως δεν πιστεύω το STAR να σταματήσει να δείχνει στριγκάκια και να αρχίσει τις βλακείες με τους περιφερειακούς.
-
Μου αρέσει που είχε παρεξηγηθεί με τον Μητσικώστα και του είχε πει να σταματήσει την σάτιρα...
Ειλικρινά ομολογώ δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκε.
Ο χρήστης IKE έγραψε:
πάντως δεν πιστεύω το STAR να σταματήσει να δείχνει στριγκάκια και να αρχίσει τις βλακείες με τους περιφερειακούς.Θα τα προλάβουν όλα! Don't worry!
-
Kαι πού να βλέπατε το κουτί της πανδώρας χτες στην ΕΤ2.Εκτός από κάποια ενδιαφέροντα πράγματα που ειπώθηκαν(μίλησε και ο Αρχηγός Κ.Κ),μάθαμε οτι τα zastava και τα yugo προκαλούν λιγότερα ατυχήματα απο τα 'μεγάλα και ακριβά' αυτοκίνητα.Αυτό που δεν μάθαμε είναι σε τι αναλογία κυκλοφορούν στους δρόμους τα μεν σε σχέση με τα δε!!Ε ρε γλέντια........
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Kαι πού να βλέπατε το κουτί της πανδώρας χτες στην ΕΤ2.Εκτός από κάποια ενδιαφέροντα πράγματα που ειπώθηκαν(μίλησε και ο Αρχηγός Κ.Κ),μάθαμε οτι τα zastava και τα yugo προκαλούν λιγότερα ατυχήματα απο τα 'μεγάλα και ακριβά' αυτοκίνητα.Αυτό που δεν μάθαμε είναι σε τι αναλογία κυκλοφορούν στους δρόμους τα μεν σε σχέση με τα δε!!Ε ρε γλέντια........Ποσοστιαία μίλησε, επομένως ο συλλογισμός σου περιλαμβάνεται στον υπολογισμό.
Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ένας νταλικέρης ισχυρίστηκε ότι του κόψανε κλήση για παρακώλυση συγκοινωνίας επειδή δεν έμπαινε στη λωρίδα εκτάκτου ανάγκης.
Γενικά πάντως περίμενα καλύτερο ρεπορτάζ.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μου αρέσει που είχε παρεξηγηθεί με τον Μητσικώστα και του είχε πει να σταματήσει την σάτιρα...Ειλικρινά ομολογώ δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκε.
Κώστα το καλύτερο το είχε πει η αθάνατη Μαλβίνα για τον Καψή (το Κ με Χ): 'ατάλαντος υιός ενός ταλαντούχου πατρός'.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο φελλό της ελληνικής δημοσιογραφίας.
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Ποσοστιαία μίλησε, επομένως ο συλλογισμός σου περιλαμβάνεται στον υπολογισμό.Έτσι όπως το διατύπωσε αυτός ο τραγικός τύπος(παπαδόπουλος νομίζω λεγοταν)σίγουρα δεν περιέλαβε τον συλλογισμό μου και μάλιστα ηθελημένα....
-
Ποιος ειναι αυτος ο Καψης βρε παιδια? Αυτος που λεει συνεχεια 'ε, εγω αυτο δε το καταλαβαινω'????
-
Μην τρελαίνεστε, ο Παπαδόπουλος μίλησε πολύ προσεκτικά.
Δεν είπε πουθενά ότι τα Yugo είναι πιο ασφαλή, θέλοντας να τονίσει τον παράγοντα 'οδηγός'. Ο τελευταίος που οδηγεί ένα δυνατό αυτοκίνητο ξεπερνά τα όριά του γιατί νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει και το αυτοκίνητο θα τον συγχωρέσει. Ο κάτοχος Yugo ή σκαραβαίου, γνωρίζει ότι δε μπορεί να προσπεράσει παπάκι και βέβαια όταν βγαίνει στην εθνική δεν τολμά υπερβάσεις.
Αυτό που ουσιαστικά ήθελε να πει είναι ότι πρέπει ο οδηγός πάντα να γνωρίζει τις δυνατότητές του και εκείνες του οχήματός του. Εν τέλει, πόσοι άραγε αγοράζουν ένα αυτοκίνητο γιατί η διαφήμιση τους μιλά για 6 ή 8 αερόσακους, τη στιγμή που όταν το οδηγούν δεν φορούν ζώνη (εγώ ξέρω αρκετούς) -
Tον αλλο μ...κα της παρεας τον Ευαγγελατο, τον ξεχασατε??
Εδειχνε πριν καποιες μερες 'ρεπορταζ' και καλα,απο τη θεσσαλονικη,για τους αυτοσχεδιους αγωνες,τις κοντρες δηλαδη.
Και ειχε βαλει ενα τιτλο επανω δεξια με μεγαλα γραμματα 'ΚΟΝΤΡΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ'Εωντωμεταξυ εδειχνε κατι τυπακια σε ενα παρκινγκ σουπερμαρκετ που κανανε σβουρες και κανενα παντιλικι.(παλι στο παρκινγκ)
Και μιλησαν και ειπαν οτι μαζευονται εκει,εκτονωνονται συζητανε κλπ.
Σε ερωτηση αν εχει γινει καποιο ατυχημα απαντησαν οχι.Το ερωτημα μου λοιπον ειναι που τις ειδαν τις κοντρες θανατου?
Στο χωρο του σουπερμαρκετ?
Οταν ρωτηθηκαν αν κανουν κοντρες ειπαν οτι κανουν καμια ετσι φιλικα χωρις λεφτα ,κλπ.Δε λεω οτι αυτα που εκαναν τα παιδια ειναι σωστα,αλλα το ρεπορταζ καμια σχεση.
Και ειναι κριμα για τον Ευαγγελατο,που ειχε τρεξει και Φ3.Θα επρεπε να ειχε αλλη αποψη για την αυτοκινηση και να την προστατευει,οχι να βαζει τετοιους τιτλους για την τηλεθεαση και να προκαλει την κοινη γνωμη με τους τιτλους του.
Αλλα το τριπτυχο αυτοκινητο+αγωνες +αιμα=τηλεθεαση πουλαει.Και εκει που δεν υπαρχει αιμα,το ανακαλυπτει μονος του.
-
ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΧΘΕΣ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΗΤΑΝ. ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ALTER. ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΟΥΜΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ. ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟΥ. ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΟΔΗΓΗΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ F1 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ? ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΛΕΣ Π.....ΙΕΣ.
ΑΥΤΑ. -
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Κώστα το καλύτερο το είχε πει η αθάνατη Μαλβίνα για τον Καψή (το Κ με Χ): 'ατάλαντος υιός ενός ταλαντούχου πατρός'. :lol: :lol: :lol:
Πρόκειται για το μεγαλύτερο φελλό της ελληνικής δημοσιογραφίας. :roll:Υπάρχει και ο Τερένθιος Ταχύς (κατά κόσμος Terens Quick) κατά σύμπτωση στο ίδιο κανάλι
-
σαμπως καταλαβε και κανεις...
-
kαλά τη μαλακίς που είχε πει οαυτός ο παπαδόπουλος πιο παλιά δεν την έχει πει κανείς. Ισχυριζότανε πως οι μηχανές πάνω από 500 κυβικά και 50 άλογα(αν θυμάμαι καλά) είναι απάνθρωπες και δεν πρέπει να κυκλοφορούν. Και έλεγε μες στη τρελλή χαρά ότι οδηγεί και αυτός μηχανή και ξέρει!!Άντε ρε κουλέ!!!
Υ.Γ αρχές των 90's το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ήθελε να βάλει όριο τους 100 ίππους, τελικά όμως μετά από μεγάλη μάχη δεν αποδείχτηκε η αναγκαιότητα, από τις στατιστικές των ατυχημάτων και το θέμα χάθηκε!! ο παπαδόπουλος όμως **μετά από αυτό ** έλεγε τα δικά του αφού..ξέρει από βέσπα
υ.γ 2. ωραία η εκπομπή εχτές και ο ΚΚ έδειξε πως έχει και χιούμορ -
kai εγώ τα πήρα που δεν φοράγανε ζώνη και οι μπάτσοι τους χαζεύανε
ο καψής έκανε και το κορυφαίο!!λέει ότι κάνανε 10 λεπτά και μετά διακόπτει τον..αγωνιζόμενο δημοσιογράφο και λέει..9,5 λεπτά κανατε για να είμαστε ακριβείς!!!
α, οκ γιατί αλλιώς θα χάνανε και την πολ ποζίσιον -
Ρε παιδια,το ρεπορταζ με τον Παπαδοπουλο δεν το ειδα.Αν καποιος μπορει να με διαφωτισει μηπως ο συγκεκριμενος κυριος ειναι καθηγητης στην ιατρικη Αθηνας και εχει καποια σχεση με το ΕΚΑΒ;;;Αν οντως ειναι αυτος που μιλουσε προκειται για αρκετα προβληματικο και αδιαλλακτο ατομο το οποιο θελει να σκοτωσει η μιση σχολη.Και φυσικα οι αποψεις του δεν εχουν καμια σχεση με την αγαπη προς το αυτοκινητο και την ιδεα της αυτοκινησης γενικοτερα.Δε νομιζω οτι πρεπει να περνουμε τις αποψεις του στα σοβαρα(επαναλαμβανω,αν ειναι οντως αυτος που λεω παραπανω) καθως με αυτα που εχει πει κατα καιρους εχει δειξει οτι θεωρει το αυτοκινητο μεσο μετακινησης και τιποτα αλλο.Οπως αλλωστε και οι περισσοτεροι που ανηκουν στις διαφορες επιτροπες που σχετιζονται με τα ατυχηματα και την οδικη κυκλοφορια,δυστυχως...............
-
Ο χρήστης kvlachos έγραψε:
Ρε παιδια,το ρεπορταζ με τον Παπαδοπουλο δεν το ειδα.Αν καποιος μπορει να με διαφωτισει μηπως ο συγκεκριμενος κυριος ειναι καθηγητης στην ιατρικη Αθηνας και εχει καποια σχεση με το ΕΚΑΒ;;;Αν οντως ειναι αυτος που μιλουσε προκειται για αρκετα προβληματικο και αδιαλλακτο ατομο το οποιο θελει να σκοτωσει η μιση σχολη.Και φυσικα οι αποψεις του δεν εχουν καμια σχεση με την αγαπη προς το αυτοκινητο και την ιδεα της αυτοκινησης γενικοτερα.Δε νομιζω οτι πρεπει να περνουμε τις αποψεις του στα σοβαρα(επαναλαμβανω,αν ειναι οντως αυτος που λεω παραπανω) καθως με αυτα που εχει πει κατα καιρους εχει δειξει οτι θεωρει το αυτοκινητο μεσο μετακινησης και τιποτα αλλο.Οπως αλλωστε και οι περισσοτεροι που ανηκουν στις διαφορες επιτροπες που σχετιζονται με τα ατυχηματα και την οδικη κυκλοφορια,δυστυχως...............Αυτός είναι ο μαιντανός,και δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί 'αρμόδιοι'που τον παίρνουν στα σοβαρά......
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Κώστα το καλύτερο το είχε πει η αθάνατη Μαλβίνα για τον Καψή (το Κ με Χ): 'ατάλαντος υιός ενός ταλαντούχου πατρός'.Πρόκειται για το μεγαλύτερο φελλό της ελληνικής δημοσιογραφίας.
Δηλαδή εκθρονίζει το Χατζηνικολάου;
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΗΣ ΣΤΟ STAR...