-
Καλησπέρα.
Για άλλη μια φορά το θέμα αναφέρεται στον...κατακαημένο τομέα των συνεργείων στην Ελλάδα.
Μήπως ξέρει κανείς κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο συνεργείο για SUBARU εντός Αττικής; Μένω Γλυφάδα και είμαι διατεθειμένος να πάω και στην άλλη άκρη της Αθήνας αν αξίζει τον κόπο.
Το κεντρικό συνεργείο στην Πειραιώς και της Γλυφάδας αποκλείονται για πολλούς και διαφορετικούς λόγους το καθένα.Μήπως ξέρει κανείς για του Μοσχάτου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γιώργος
-
Καλησπέρα.
Για άλλη μια φορά το θέμα αναφέρεται στον...κατακαημένο τομέα των συνεργείων στην Ελλάδα.
Μήπως ξέρει κανείς κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο συνεργείο για SUBARU εντός Αττικής; Μένω Γλυφάδα και είμαι διατεθειμένος να πάω και στην άλλη άκρη της Αθήνας αν αξίζει τον κόπο.
Το κεντρικό συνεργείο στην Πειραιώς και της Γλυφάδας αποκλείονται για πολλούς και διαφορετικούς λόγους το καθένα.Μήπως ξέρει κανείς για του Μοσχάτου;
Γιώργος
-
Καλησπέρα.
Γιώργος
-
Γιατί πρέπει να είναι εξουσιοδοτημένο ???
Δές σχετικά στό 'Hyundai Accent , αλλαγή λαδιών' , εδώ στα 'Τεχνικά
θέματα'.
Αποστόλης. -
Γιατί καλώς η κακώς Αποστόλη το αυτοκίνητο το αγόρασα πριν από 9 μήνες και είναι ακόμα στην εγγύηση. Αν είχα το ελεύθερο θα κοίταζα πολύ παρά πέρα, αλλά δυστυχώς...
Γιώργος
-
Καλησπερα. Γιατι αποφευγεις το κεντρικο στην Πειραιως? Εγω εκει το παω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ειδικα ο Κωστας, πολυ σωστος μηχανικος.
-
Ο χρήστης FORESTER έγραψε:
Γιατί καλώς η κακώς Αποστόλη το αυτοκίνητο το αγόρασα πριν από 9 μήνες και είναι ακόμα στην εγγύηση. Αν είχα το ελεύθερο θα κοίταζα πολύ παρά πέρα, αλλά δυστυχώς...Γιώργος
Ακριβώς , η 'ρημάδα' η εγγύηση είναι το ΤΕΛΕΙΟ ΔΟΛΩΜΑ !
Ειδικά στην SUBARU τσεκάρισε ,την σχέση τιμών στα φίλτρα , μεταξύ
αντιπροσωπείας και after market πρώτης τοποθέτησης .
Θα πάθεις .....
Το pm στην διάθεσή σου.Αποστόλης.
-
Pare tin ethniki odo pros Athina,vges stin eksodo gia ILION kai meta apo 100 m,sto proto fanari kane deksia kai tha deis ena akoma eksousiodotimeno me polla WRX/WRX STi na perimenoun ap'ekso
Εξουσιοδοτημένο συνεργείο SUBARU;