-
Μόλις μίλησα μέ φίλο,πού έχει Αξεντ εδώ καί δύο χρόνια,καί μού είπε τό εξής καταπληκτικό:
Οταν τό πρωτοαγόρασε,έγραφε τό βιβλιαράκι συντηρήσεως ότι,η πρώτη αλλαγή λαδιών γίνεται στά 1000 χλμ.,η δεύτερη στά 5000 χλμ.,καί από κεί καί πέρα κάθε 5000χλμ.
Τρείς μήνες μετά,αγόρασε τό ίδιο αυτοκίνητο καί ο πατέρας του,καί στό βιβλιαράκι συντηρήσεως γράφει ότι,ή πρώτη αλλαγή γίνεται στίς 15000χλμ.,καί όλες οι υπόλοιπες ανά 15000χλμ.
Στό δικό του πάλι,μετά τίς πρώτες επισκέψεις καί αλλαγές λαδιών(1000,5000,10000,15000χλμ.)τού είπαν από τήν αντιπροσωπεία ότι:
-Οι αλλαγές γίνωνται κάθε 15000χλμ.,δηλαδή ότι δέν ισχύει τό παλιό του βιβλίο συντηρήσεως,καί τού δώσανε καινούριο τό οποίο γράφει ότι η πρώτη αλλαγή γίνεται στίς 15000,καί οι επόμενες κάθε 15000χλμ.
Πώς σάς φάνηκε αυτό;Εγώ....κουφάθηκα!!! -
Μόλις μίλησα μέ φίλο,πού έχει Αξεντ εδώ καί δύο χρόνια,καί μού είπε τό εξής καταπληκτικό:
Οταν τό πρωτοαγόρασε,έγραφε τό βιβλιαράκι συντηρήσεως ότι,η πρώτη αλλαγή λαδιών γίνεται στά 1000 χλμ.,η δεύτερη στά 5000 χλμ.,καί από κεί καί πέρα κάθε 5000χλμ.
Τρείς μήνες μετά,αγόρασε τό ίδιο αυτοκίνητο καί ο πατέρας του,καί στό βιβλιαράκι συντηρήσεως γράφει ότι,ή πρώτη αλλαγή γίνεται στίς 15000χλμ.,καί όλες οι υπόλοιπες ανά 15000χλμ.
Στό δικό του πάλι,μετά τίς πρώτες επισκέψεις καί αλλαγές λαδιών(1000,5000,10000,15000χλμ.)τού είπαν από τήν αντιπροσωπεία ότι:
-Οι αλλαγές γίνωνται κάθε 15000χλμ.,δηλαδή ότι δέν ισχύει τό παλιό του βιβλίο συντηρήσεως,καί τού δώσανε καινούριο τό οποίο γράφει ότι η πρώτη αλλαγή γίνεται στίς 15000,καί οι επόμενες κάθε 15000χλμ.
Η κουφαμάρα μεγαλώνει , επειδή την ίδια εποχή άλλαξε η τιμή του
φίλτρου λαδιού και απο 2100 δρχ πήγε στις 900 δρχ. γιά το ίδιο
ΑΚΡΙΒΩΣ αντικείμενο .
Οι κρίσεις δικές σαςΤέτοια φαινόμενα , μειώσεων τιμών, έχουν εμφανιστεί εδώ και έναν
χρόνο , έχουν σχέση με την κατάργηση του bolck excemption, και
αποδεικνύουν την αγωνιώδη προσπάθεια των 'επισήμων' να κρατήσουν
'μαντρωμένα' όσο γίνεται περισσότερα οχήματα , καθώς οι διαρροές πρός
ελεύθερα συνεργεία θα είναι αναπόφευκτες !!!!Όπως είναι προφανές , προκύπτουν ερωτηματικά για την ΕΩΣ ΤΩΡΑ πολιτική τιμών , γιατί δέν νομίζω να αποφάσισαν ξαφνικά να πτωχεύσουν,
απλά θυσαυρίζανε , και τώρα , εν όψει απελευθέρωσης και
-ας ελπίσουμε - πραγματικού ανταγωνισμού ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑΑποστόλης.
Hyundai Accent,καί αλλαγή λαδιών