-
Θα ήθελα την γνώμη σας για τα συγκεκριμένα λάστιχα.Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι υπερβολικά σκληρά και κάποιοι άλλοι ότι το ζέσταμα τους δεν είναι δύσκολη υπόθεση.Περιμένω προσωπικές σας εμπειρίες...
-
Θα ήθελα την γνώμη σας για τα συγκεκριμένα λάστιχα.Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι υπερβολικά σκληρά και κάποιοι άλλοι ότι το ζέσταμα τους δεν είναι δύσκολη υπόθεση.Περιμένω προσωπικές σας εμπειρίες...
-
-
Σε peugeot 406 2000cc που τα φορουσε γνωστος μου δεν εμεινε ικανοποιημενος. Οντως δεν ζεσταινοντουσαν ευκολα. Τα αλλαξε με michelin pilot sport και ησυχασε...
-
Σε τι αυτοκίνητο θέλεις να τα βάλεις και σε τι διάσταση?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σε τι αυτοκίνητο θέλεις να τα βάλεις και σε τι διάσταση?Σε ibiza 1.0 σε διάσταση 195/50/15.
-
Προσωπική γνώμη μου είναι ότι είναι too much. Μιλάμε για ελαστικό με δείκτη ταχύτητας V, W και βάλε...
Μάλλον δεν θα ζεσταίνεται εύκολα
Εγώ δεν θα το έβαζα στο συγκεκριμμένο αυτοκίνητο -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Σε peugeot 406 2000cc που τα φορουσε γνωστος μου δεν εμεινε ικανοποιημενος. Οντως δεν ζεσταινοντουσαν ευκολα. Τα αλλαξε με michelin pilot sport και ησυχασε...Σύμπτωση ! Ο δικός μου γνωστός έχει Octavia ΜΤΜ (240+ hp).
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Σε peugeot 406 2000cc που τα φορουσε γνωστος μου δεν εμεινε ικανοποιημενος. Οντως δεν ζεσταινοντουσαν ευκολα. Τα αλλαξε με michelin pilot sport και ησυχασε...Aκριβώς το ίδιο έκανα εγώ.Εχω ένα toledo 18T και έγραφε και με τετάρτη.
Πίκρα, δεν μπορούσες να προσπεράσεις αν δε τα ζέστενες πρώτα..
Τα άλλαξα με τα pilot sport 2 και βρήκα την υγειά μου.. -
Review tou filou mou pou exei kai boulkanizater.
-
Πολύ καλή περίπτωση είναι επίσης τα Dunlop SP9000.
-
τι να τα κανεις σε χιλιαρι ιμπιζα?τζαμπα τα λεφτα μου φαινεται..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τι να τα κανεις σε χιλιαρι ιμπιζα?τζαμπα τα λεφτα μου φαινεται..Πολύ σωστό ! Ξέχασα ότι μιλάμε για χιλιάρι ίμπιζα
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Σε ibiza 1.0 σε διάσταση 195/50/15.
Χιλιάρι Ibiza με 195/50/15 !!!!!!!!!! Δεν το λυπάσαι το αμάξι σου;
Σου αρέσει να κοπανιέσαι στις λακούβες και να φεύγουν σφραγίσματα από τα δόντια στα σαμαράκια;
Γουστάρεις να πληρώνεις περισσότερες βενζίνες;
Θες να βάλεις S03 για να παίζεις κορώνα-γράμματα το κεφάλι σου κάθε φορά που θα βγαίνεις στο δρόμο, αφού η μόνη περίπτωση να τα ζεστάνεις στο χιλιάρι είναι να ανέβεις 'τέζα' την Πορταριά με 40 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία;
Φίλε μου ωραία τα ζαντολάστιχα και πολύ cool, αλλά εδώ μιλάμε για σοβαρό θέμα ασφάλειας. Αν έχει ήδη γίνει το κακό με τις ζάντες, τουλάχιστον μη βάλεις τα Potenza. Βάλε λάστιχο με χαμηλό δείκτη ταχύτητας, δε σημαίνει πως θα πηγαίνει πιο αργά το αυτοκίνητό σου. Σημαίνει πως το λάστιχο θα ζεσταίνεται γρηγορότερα και θα κινείσαι με περισσότερη ασφάλεια. Και αν ποτέ βρεις Ibiza 1.0 με S03 στο δρόμο σου να είσαι σίγουρος πως θα το φας λάχανο. -
Σε ibiza 1.0 σε διάσταση 195/50/15.
Πέρα από το γεγονός ότι τα S03 είναι απολύτως λανθασμένη επιλογή για ένα οποιοδήποτε 1000άρι (πόσο μάλλον το Ibiza που είναι και αργό χιλιάρι)... φίλε μου και η διάσταση και μόνο στην οποία αναφέρεσαι είναι ούτως ή άλλως **ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ **ανεξάρτητα από τη μάρκα ελαστικού που θα επιλέξεις.
Τελικά σε ότι αφορά τα λάστιχα βλέπω ότι επικρατεί ένας γενικότερος... γιγαντισμός.
-
θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους ...
Ποια είναι η μανίσια διάσταση για να δούμε τι μπορούμε
να προτείνουμε ? -
Ενταξει, εδω που τα λεμε η διασταση 195-50-15 δεν ειναι πλεον σημερα υπερβολικη,ουτε καν για χιλιαρι.
Εξαλλου,το χιλιαρι δεν παει που δεν παει,στη διασταση ελαστικων θα κολλησουμε?
Λοιπον φιλε,να βαλεις τα 15αρια σου μονο που αντι για S03(θα συμφωνησω με τους προηγουμενους) βαλε potenza 720 με 250 euro και δεικτη Η! -
Από την μάνα του φόραγε 185/60/14.Από την πρώτη κιόλας ώρα,τα άλλαξα με τα RE 720.Είναι καλά λάστιχα,αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο,μετά από 46000 χιλ.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ενταξει, εδω που τα λεμε η διασταση 195-50-15 δεν ειναι πλεον σημερα υπερβολικη,ουτε καν για χιλιαρι.
!Αμα το χιλιάρι με 45-55 ίπους έχει 195 λάστιχο εγώ με τους τριπλάσιους τι πρέπει να βάλω 585..?????
Ενα τόσο φαρδύ λάστιχο κόβει το αυτοκίνητο και μάλιστα αρκετά, ταλαιπωρεί κρεμαγιέρα, ρουλεμαν, μουαγιε κλπ. Το φαρδύ λάστιχο δεν είναι πανάκεια. Αν έχεις πρόβλημα πρόσφυσης καλύτερα ψάξε την ανάρτηση. Στημένο καλύτερα θα μπορεί να εκμεταλεύεται το ελαστικό. Οσο για τα S03 δεν πρόκειται να ζεσταίνονται ποτέ με το χιλιάρι οπότε τζάμπα τα λεφτά.
-
Από την μάνα του φόραγε 185/60/14.Από την πρώτη κιόλας ώρα,τα άλλαξα με τα RE 720.Είναι καλά λάστιχα,αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο,μετά από 46000 χιλ.Εγω είχα το ibiza 1600 με τα 101 άλογα και φορούσα τα michelin exalto
σε 185/60/14 Η και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.Στα προτείνω μαζί με τα νέα energy αν και τα θεωρώ ακριβά για χιλάρι.
BRIDGESTONE POTENZA S03