-
filoi mia eritisi!
hello apantisi..
eimai 20xronon kai to pasxa dielisa ena vectra sport 2000!
anagastika oi goneis mou lene na agorasoun to neo vectra gts 1.8.
kai ha ihela na maho ti lete gia auto to modelo sugritika me thn agora kai thn timi tou.......
hello apanthsh please -
filoi mia eritisi!
hello apantisi..
kai ha ihela na maho ti lete gia auto to modelo sugritika me thn agora kai thn timi tou.......
hello apanthsh please -
filoi mia eritisi!
hello apantisi..
hello apanthsh please -
παντως απο παθητικη ασφαλεια ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο που διελυσες οποτε μπορουν οι γονεις σου να το παρουν ανετα και εσυ να συνεχισεις τα crash test με μεγαλυτερη ασφαλεια και παντα φορωντας την ζωνη σου φυσικα!!!!!
επειδη λιγο επιτακτικα εγραψες οτι ''θελεις απαντηση'' γιαυτο και εγω πολυ γρηγορα σου εδωσα μια που μπορει να σου φανει χρησιμη στο νεο [του μπαμπα] σου αυτοκινητο!!!!!
-
απο το nickname σου πάντως φαίνεσαι αποφασισμένος
-
μη εχοντας κατι καλυτερο να κανω αυτη την στιγμη και διαβαζοντας ξανα το ''αιτημα'' σου σου δινω μια ακομη απαντηση πιο ουσιαστικη αυτη την φορα!!
βρες ενα δυο τρια ή οσα περισσοτερα μπορεις περιοδικα αυτοκινητου τα οποια στο παρελθον εχουν κανει τεστ στο συγκεκριμενο αυτοκινητο και αφου τα προμηθευτεις διαβασε τα ολα αναλυτικα στην συνεχεια οπωσδηποτε ενα test drive [προσοχη οχι crash test .....τουλαχιστον ακομα] βοηθαει και το πιο σημαντικο να πεισεις τον μπαμπα σου να κανει μικτη ασφαλεια!!!!!!!
εεε γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να προκυψει στο μελλον
αυτο που ποτε μα ποτε δεν πρεπει να κανεις ξανα για να μαθεις πληροφοριες για το μελλοντικο οικογενειακο ή και δικο σου αυτοκινητο [γρηγορα σου ευχομαι] στο μελλον ειναι να μπεις με τον τροπο που μπηκες σε ενα φορουμ ''περι αυτοκινησης'' και να διατυπωσεις με το στυλ αλλα και την γραφη που επελεξες αναλογες ερωτησεις!!!!!!
κατα τα αλλα καλως ηρθες και πολλες και καλες δημοσιευσεις!!!!!!!!
λετε;;;;;;
-
Ο χρήστης vectragts έγραψε:
filoi mia eritisi!
hello apantisi..
hello apanthsh pleaseΚαλώς όρισες στο forum. Δεν χρησιμοποιείς καλύτερα ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να διαβάζουμε και εμείς 'θέλω' και όχι 'χέλω'!!!
Όσο για το αμάξι για να το διαλύσεις πάει να πει πως οδηγούσες γρήγορα απρόσεκτα και χωρίς εμπειρία. Καλύτερα να είσαι περισσότερο συγκρατημένος με το καινούριο αυτοκίνητο.
Καλύτερη επιλογή (και μάλιστα με διαφορά) από το Vectra είναι το Mazda 6, αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
filoi mia eritisi!
hello apantisi..
hello apanthsh pleaseΚαλώς όρισες στο forum. Δεν χρησιμοποιείς καλύτερα ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να διαβάζουμε και εμείς 'θέλω' και όχι 'χέλω'!!!
Όσο για το αμάξι για να το διαλύσεις πάει να πει πως οδηγούσες γρήγορα απρόσεκτα και χωρίς εμπειρία. Καλύτερα να είσαι περισσότερο συγκρατημένος με το καινούριο αυτοκίνητο.
Καλύτερη επιλογή (και μάλιστα με διαφορά) από το Vectra είναι το Mazda 6, αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου.Kαι εγώ το Mazda θα έπαιρνα. Συν τοις άλλοις ειναι και φθηνότερο από το Vectra οπότε ακομα και εαν το (ξανα)διαλύσεις ο μπαμπάς σου θα ειναι λιγότερο στεναχωρημένος
Μπαμπάδες ολου του κόσμου το νού σας
vectra gts