-
Οι ΄Ελληνες οδηγοί μαζί με τους Πορτογάλους θεωρούνται οι χειρότεροι στην Ε.Ε. Ισχύει αυτό;Τι φταίει και τι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση;Η κυκλοφοριακή αγωγή ως μάθημα στα σχολεία μπορεί να επιτύχει; Η γνώμη μου είναι πως είναι κακοί,ίσως όχι όσο λέγεται.Οι δικαιολογίες περί κακού οδικού δικτύου ευσταθούν μόνο μέχρι ενός σημείου.Επίσης,οι καιρικές συνθήκες δημιουργούν παντού τροχαία ατυχήματα και όχι μόνο στην Ελλάδα.Δυστυχώς,παιδεία σε σχετικά θέματα στην Ελλάδα δεν υπάρχει.Πολλοί βγάζουν τα απωθημένα τους μέσω επικίνδυνης οδήγησης,συχνά όταν έχουν και άλλους μέσα,για επίδειξη.Ένας γνωστός μου έμπαινε κάποτε στο αντίθετο και έφτανε σε απόσταση αναπνοής τους άλλους ,για να τους τρομάξει!Είναι ανεπίτρεπτο να οδηγούν τόσοι χωρίς δίπλωμα ή τα διπλώματα να δίνονται με λάδωμα ή διευκόλυνση.Αυτά δύσκολα θα αλλάξουν.Σε ό,τι έχει να κάνει με τη νοοτροπία των οδηγών,πολλά μπορούν να γίνουν (είναι,όμως,αμφίβολο αν θα γίνουν) .Το μάθημα της κυκλοφοριακής αγωγής μπορεί να επιτύχει,αν υποστηριχτεί από τους αρμόδιους φορείς.Τέλος,η οδήγηση από ανήλικους στην επαρχία (και όχι μόνο) δύσκολα αντιμετωπίζεται,αφού έχει να κάνει με θέμα νοοτροπίας.Ας ελπίσουμε σε κάποιες ευνοϊκές- για το θέμα-αλλαγές και από την Πολιτεία.
-
Οι ΄Ελληνες οδηγοί μαζί με τους Πορτογάλους θεωρούνται οι χειρότεροι στην Ε.Ε. Ισχύει αυτό;Τι φταίει και τι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση;Η κυκλοφοριακή αγωγή ως μάθημα στα σχολεία μπορεί να επιτύχει; Η γνώμη μου είναι πως είναι κακοί,ίσως όχι όσο λέγεται.Οι δικαιολογίες περί κακού οδικού δικτύου ευσταθούν μόνο μέχρι ενός σημείου.Επίσης,οι καιρικές συνθήκες δημιουργούν παντού τροχαία ατυχήματα και όχι μόνο στην Ελλάδα.Δυστυχώς,παιδεία σε σχετικά θέματα στην Ελλάδα δεν υπάρχει.Πολλοί βγάζουν τα απωθημένα τους μέσω επικίνδυνης οδήγησης,συχνά όταν έχουν και άλλους μέσα,για επίδειξη.Ένας γνωστός μου έμπαινε κάποτε στο αντίθετο και έφτανε σε απόσταση αναπνοής τους άλλους ,για να τους τρομάξει!Είναι ανεπίτρεπτο να οδηγούν τόσοι χωρίς δίπλωμα ή τα διπλώματα να δίνονται με λάδωμα ή διευκόλυνση.Αυτά δύσκολα θα αλλάξουν.Σε ό,τι έχει να κάνει με τη νοοτροπία των οδηγών,πολλά μπορούν να γίνουν (είναι,όμως,αμφίβολο αν θα γίνουν) .Το μάθημα της κυκλοφοριακής αγωγής μπορεί να επιτύχει,αν υποστηριχτεί από τους αρμόδιους φορείς.Τέλος,η οδήγηση από ανήλικους στην επαρχία (και όχι μόνο) δύσκολα αντιμετωπίζεται,αφού έχει να κάνει με θέμα νοοτροπίας.Ας ελπίσουμε σε κάποιες ευνοϊκές- για το θέμα-αλλαγές και από την Πολιτεία.
-
-
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... readid=885
-
-
-
-
-
-
-
-
http://www.way.gr/article.php?sid=200 'Ο πασατέμπος λένε πως διώχνει τον ύπνο όταν οδηγάς τη νύχτα νταλίκα, η αλήθεια είναι πως η συνεχής κίνηση του χεριού να φτάσει στο στόμα σε κρατά ξύπνιο, τέλος πάντων οι απόψεις διίστανται. '
-
Καλά ρε φίλε, μετά απορείς που σου κλειδώνουν τα θέματα; Δηλαδή έπρεπε να ρίξεις 10 απαντήσεις στο ίδιο σου το θέμα, δεν μπορούσες όλα αυτά τα links να τα βάλεις σε ένα; Τι να πω; Προσπαθούσα τόσες μέρες να μην πω τίποτα, αλλά πραγματικά το nick σου είναι αντιπροσωπευτικότατο!
-
S P A M
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
S P A MΑυτός δεν είναι spam, αυτός είναι spam τα νεύρα των άλλων...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Καλά ρε φίλε, μετά απορείς που σου κλειδώνουν τα θέματα; Δηλαδή έπρεπε να ρίξεις 10 απαντήσεις στο ίδιο σου το θέμα, δεν μπορούσες όλα αυτά τα links να τα βάλεις σε ένα; Τι να πω; Προσπαθούσα τόσες μέρες να μην πω τίποτα, αλλά πραγματικά το nick σου είναι αντιπροσωπευτικότατο!Κατηγορίες έφτιαξα,με διαφορετικούς τίτλους.Δεν τα βρήκα την ίδια ώρα τα links.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
S P A MΔεν είναι spam.Ενημερωτικά είναι,σε διαφορετικές κατηγορίες.Στο κάτω-κάτω,κανείς άλλος δεν έγραφε μήνυμα μέχρι σήμερα.Τώρα σας πείραξε..
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
S P A M
Αυτός δεν είναι spam, αυτός είναι spam τα νεύρα των άλλων...
Μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω και να μην κοιτάς τι γράφω.Είναι ενημερωτικά.Αλλά αν είναι όλα όσα γράφω ενοχλητικά,ας φάω BAN,να τελειώνουμε.
-
Στο post με κάθε link έβαλε και τίτλο...που βοηθάει αρκετά για να μην ανοίγουμε άδικα τα links
Κάτι που δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ ...Για να λέμε και το σωστό μερικές φορές...
-
trexa gyreve μην ασχολείσαι με άλλους και μην απολογε΄΄ισι για τίποτα!Το τόπικ που άνοιξες ει΄ναι πολύ ενδιαφέον και πραγματικά σου παραθέτω κι εγώ τις απόψεις μου σχετικά με τις πολύτιμες δημοσιογραφικού περιεχομένου πληροφορίες που μας παρείχες!
Εγώ έχω και σε άλλο αυτοκινητιστικό φόρουμ,γιατί είμαι καινούριος εδώ, καταθέσει τις απόψεις μου περί του θέματος.Η οδηγική συμπεριφορά στην Ελλάδα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ,θα γίνεται ολοένα και χειρότερη από τη στιγμή:
α)που ο κάθε γονέας συμπεριφέρεται μέσα στο αυτοκίνητο,απέναντι στον άλλο οδηγό αλλά και στον ΚΟΚ ή στα όργανα της τάξης με αδιαφοριά , προκλητικότητα και υπεροψία!Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα!
β)που το ίδιο το κράτος αδιαφορεί σχετικά με θέματα σχολικής οδικής παιδαγωγικής
γ)που δεν υπάρχει οδικό δύκτιο για να εφαρμοστούν οι όποιες καλές διαθέσεις των αρμοδίων επί του θέματος!
Να είσαι καλά Γιώργο για το τόπικ που άνοιξες!
Έλληνες οδηγοί:Eίναι όντως κακοί οδηγοί;Τι μπορεί ν'αλλάξει;