-
Μου κλειδώθηκαν όλα τα θέματα που άνοιξα.
-
-
-
Ο χρήστης trexa_gyreve έγραψε:
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι τα προηγούμενα θέματα κλειδώθηκαν απλώς -και μόνον- επειδή ξέφευγαν απο το θέμα!
Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό!
Στο λέω γιατι -όπως αντιλαμβάνεσαι- δεν είναι σωστό να ανοίγεις ενα τέτοιο θέμα,που σκοπό έχει να προκαλέσει τους moderators!
Προσπαθούμε...μπορεί να κάνουμε λάθη...αλλά δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με κανέναν!
Να είσαι καλά! -
Θέλω να σε παρακαλέσω να μην χαλάς το forum...
Σε παρακαλώ ειλικρινά μην το κάνεις.Δεν κερδίζεις κάτι ιδιαίτερο εκτός από μια αρνητική στάση όλων απεναντί σου...
Είναι ξεκάθαρο ότι σχεδόν όλα τα topics αλλά και τα posts σου δεν έχουν κανένα νόημα και αυτό το λένε όλοι.
Δεν μπορεί ΟΛΟΙ να έχουν άδικο... Είναι αδύνατο κάτι τέτοιο! καταλαβέ το!!Δεν προσφέρεις τίποτα και το μόνο που προκαλείς είναι αναστάτωση στο forum και τώρα αποκλειστικά στους moderators.
Αν αυτός είναι ο σκοπός σου...λέω αν... σκέψου καλά τι νόημα μπορεί να έχει αυτό και πόσο σε τιμά ή σε ξεφτιλίζει...Με χαρά να ακούσω την άποψη σου ....
Thanks!
-
Συμφωνω απολυτως με τον Sirgus... Δεν ειχε ξαναγινει αυτο που εγινε με εσενα ποτε. Δεν το θεωρω τυχαιο. Θα προτεινα μια αλλαγη username γιατι προδιαθετει ασχημα γενικως!
Πολυ φιλικα, Ανδρεας...
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Συμφωνω απολυτως με τον Sirgus... Δεν ειχε ξαναγινει αυτο που εγινε με εσενα ποτε. Δεν το θεωρω τυχαιο. Θα προτεινα μια αλλαγη username γιατι προδιαθετει ασχημα γενικως!Πολυ φιλικα, Ανδρεας.
Μακάρι να έφταιγε το nickname...
Δεν νομίζω όμως ότι ο λόγος είναι αυτός΄Μάλλον...και με άλλο nickname η συμπεριφορά του θα ήταν ίδια...μάλλον.... 100% ίδια....
Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με τον κανόνα που λέει ότι στο internet μερικοί βγάζουν κόμπλεξ και ανασφάλειες...
Είναι σημαντικό πράγμα να θες στην ζωή σου να μην περνάς απαρατήρητος σαν προσωπικότητα και επειδή δεν το καταφέρνεις να βρίσκεις διάφορους χαζούς τρόπους (Όχι δεν σπουδάζω ψυχολογία!!! )
Και είναι πραγματικά απογοητευτικό να γίνεσαι αντιπαθητικός και απωθητικός μέσα σε λίγες ώρες ή λίγα posts στο internet !! Που ! Στο internet !!!!
Πραγματικά κρίμα!!!
-
Μήπως είναι test των νευρικών αντοχών event
-
Ειναι οντως σιγουρο πως ενα nick δεν θα αλλαξει και την συμπεριφορα του. Απλα θελησα να δειξω οτι ηταν ονομα και πραγμα ! Αν εχει την καλη διαθεση και την επιθυμια να σεβαστει το forum θα αλλαξει και την θεματολογια των topic που ανοιγει... ελπιζω !
-
Στα 20 usernames κερδίζεις μια καμμένη φλάτζα!
-
Ήθελα να ξέρα τι καταλαβαίνεις με την συμπεριφορά σου. Πράγματικα θα ήθελα να ξερα.
-
εγώ έχω να πω πως καλά θα έκαναν οι υπεύθυνοι του site, να το πάρουν απόφαση και να εργαστεί κάποιος για την ενεργοποίηση της αναζήτησης στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Δεν γίνεται στην κάθε δημοσίευση νέου μέλους να την κλειδώνουμε επειδή έχει ξαναγίνει, όσο χαζή ή προκλητική κι αν είναι. Που να το βρει το θέμα για να δημοσιεύσει ο άλλος;;
αυτό με την ευκαιρία αυτού του θέματος. Το έχουμε παρακάνει λίγο με τα κλειδώματα επειδή μερικοί μερικοί το έχουν χόμπι να το κάνουν γήπεδο σε κάθε θέμα για το ποιός φτιάχνει το πιο ποιοτικό, ποιός το πιο αυθεντικό και ποιός δεν κοροϊδεύει τον κόσμο.
βρε δεν χαλαρώνουμε λέω γω. Είδα την περασμένη εβδομάδα τα χάλια μας και με την πρωτοβουλία του ΣΧ, κάποιοι [αρκετοί] το έχουν δει φέουδό τους εδώ μέσα... και την λέμε στους άλλους
όπως και νά 'χει, σκευτείτε το κι αυτό.
[ο trexa gyreye είναι ο... αγαπητός john adamis;]
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
εγώ έχω να πω πως καλά θα έκαναν οι υπεύθυνοι του site, να το πάρουν απόφαση και να εργαστεί κάποιος για την ενεργοποίηση της αναζήτησης στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Κοίταξε, δωρεάν forum είναι και το πιθανότερο δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να επέμβει στον κώδικά του.
Πάντως εφόσον δεν λειτουργεί η αναζήτηση στα ελληνικά, καλό θα ήταν να είχε επισημανθεί στη σχετική ιστοσελίδα και σε περίπτωση που υποστηρίζεται κάτι τέτοιο, τα θέαμ που ανοίγουν και έχουν ήδη συζητηθεί να μεταφέρονται από τον moderator στο τέλςο των παλαιών.
(το τελευταίο μάλλον δεν γίνεται όμως)
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ήθελα να ξέρα τι καταλαβαίνεις με την συμπεριφορά σου. Πράγματικα θα ήθελα να ξερα.Ενοχλούν ενημερωτικά θέματα όπως αυτό με τα σημεία-καρμανιόλες των εθνικών οδών;Γιατί αν ενοχλούν,δεν υπάρχει λόγος να είμαι εδώ μέσα.
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Ειναι οντως σιγουρο πως ενα nick δεν θα αλλαξει και την συμπεριφορα του. Απλα θελησα να δειξω οτι ηταν ονομα και πραγμα ! Αν εχει την καλη διαθεση και την επιθυμια να σεβαστει το forum θα αλλαξει και την θεματολογια των topic που ανοιγει... ελπιζω !Το nick από μόνο του δε λέει τίποτα.Το μήνυμα του θέματος ήταν προς το moderator,επειδή έχει κλειδώσει ΟΛΑ τα θέματά μου.
-
Ειναι οντως σιγουρο πως ενα nick δεν θα αλλαξει και την συμπεριφορα του. Απλα θελησα να δειξω οτι ηταν ονομα και πραγμα ! Αν εχει την καλη διαθεση και την επιθυμια να σεβαστει το forum θα αλλαξει και την θεματολογια των topic που ανοιγει... ελπιζω !
Το nick από μόνο του δε λέει τίποτα.Το μήνυμα του θέματος ήταν προς το moderator,επειδή έχει κλειδώσει ΟΛΑ τα θέματά μου.
Ενα pm τότε είναι το καλύτερο!
-
Ωραία ... και τώρα τι κάνουμε? Δεν το κλειδώνουμε για να μην δείξουμε τι???
Είναι άσχετο με την αυτοκίνηση? Το κλειδώνουμε...απλά δεν είναι?
-
Καλυτερα που δεν κλειδωνεται το συγκεκριμενο topic. Να δουμε αντιδρασεις και αλλων forumαδων ωστε να ξερουμε το πως βλεπουν και αλλοι τετοιου ειδους συμπεριφορες. Παντως ο trexa_gyreve μπηκε στο πνευμα του forum πιστευω και ας μην ασχοληθουμε αλλο επι προσωπικου μαζι του. Πεσαμε να τον φαμε τον ανθρωπο(υπηρξε και προκληση βεβαια)! Στην τελικη ειναι κακο να σου κλειδωσουν topic το οποιο ανοιξες; Δεν νομιζω! Απο τη στιγμη που ξεφυγε καλα κανει ο καθε moderator και του περναει λουκετο. Την ευθυνη για το τι θα γραφεί μεσα στο καθε topic δεν την εχει αυτος που το ανοιξε.Αν θελουμε να σεβαστουμε το forum το κανουμε και απαντουμε παντα σχετικα. Το οτι συχνα υπαρχει και ο χαβαλες ειναι αναμενομενο και ευπροσδεκτο απο μερους μου γιατι λιγο-πολυ γινομαστε παρεα εδω μεσα και οχι νομικοι συμβουλοι σε συνεδριο. Αυτη ειναι η εικονα που **εγω **εχω αποκομισει τον καιρο που συμμετεχω στο 4TF και δεν θα ηθελα να αλλαξει κατι.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ωραία ... και τώρα τι κάνουμε? Δεν το κλειδώνουμε για να μην δείξουμε τι???Είναι άσχετο με την αυτοκίνηση? Το κλειδώνουμε...απλά δεν είναι?
Μάλλον του αλλάζουμε τίτλο Κώστα!...όπως λέει και ο Hilux,ας δούμε τι έχουν να πουν και οι άλλοι Φορουμάδες! Αλλωστε μια παρέα είμαστε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραία ... και τώρα τι κάνουμε? Δεν το κλειδώνουμε για να μην δείξουμε τι???
Είναι άσχετο με την αυτοκίνηση? Το κλειδώνουμε...απλά δεν είναι?
Μάλλον του αλλάζουμε τίτλο Κώστα!...όπως λέει και ο Hilux,ας δούμε τι έχουν να πουν και οι άλλοι Φορουμάδες! Αλλωστε μια παρέα είμαστε!
Καλώς!
Ποια θέματα κλειδώνονται και ποια όχι;