-
Ενας γνωστος μου θελει να αγορασει το Opel Astra 1.4cc αυτο με τους 90 ιππους και του λενε πως με 1.300 ευρω εξτρα θα του φτασουν το μοτερ στα 120 αλογα...γινετε αυτο ρε παιδια 30 αλογα πανω ???και με κοστος 1.300 ευρω???(μη με ρωτατε τι περιλαμβανει η βελτιωση δε ξερω)
Παντως με τι αλλαγες μπορει το Astra να παρει 30 αλογα ??? και ποσα χρηματα???Πολυ παπατζα μου φαινετε η δουλεια... -
Ενας γνωστος μου θελει να αγορασει το Opel Astra 1.4cc αυτο με τους 90 ιππους και του λενε πως με 1.300 ευρω εξτρα θα του φτασουν το μοτερ στα 120 αλογα...γινετε αυτο ρε παιδια 30 αλογα πανω ???και με κοστος 1.300 ευρω???(μη με ρωτατε τι περιλαμβανει η βελτιωση δε ξερω)
Παντως με τι αλλαγες μπορει το Astra να παρει 30 αλογα ??? και ποσα χρηματα???Πολυ παπατζα μου φαινετε η δουλεια... -
Δες το θέμα «Μαγικά Βελτιωτικά». Πιστεύω να σου λύσει κάθε απορία.
Φιλικά Μανόλης. -
Η συνηθεστερη μετατροπη στα Opel (και πιο σιγουρη) ειναι το κιτ της DBilas που περιλαμβανει ολη την πολλαπλη εισαγωγης, προγραμμα στον εγκεφαλο (δινεις τον δικο σου και σου δινουν εναν απο Γερμανια ετοιμο με προγραμμα), και σε επομενο σταδιο και εκκεντροφορους. Με ολα αυτα (αλλα με μεγαλυτερο κοστος λογω εκκεντροφορων) η DBilas λεει 125 αλογα, με εγκριση TuV (αρα απο ρυπους εισαι μια χαρα). Νομιζω οτι το 1ο σταδιο (χωρις εκκεντροφορους) κανει απο 1300-1500 ευρω. Επισης αυτο το πακετο ειναι διαθεσιμο απο την ιδια την Οπελ Ελλας, και εχεις και εγγυηση (πολυ σημαντικο).
Τωρα για να λεει ενας μεγαλος Γερμανος βελτιωτης τοσα αλογα, εγω τον εμπιστευομαι.
2-3 ατομα που τα εχουν βαλει (ο ενας εισαγωγη+προγραμμα, ο αλλος και εκκεντροφορους) λενε οτι ειναι τρομερη η διαφορα.
Opel Astra 1.4cc απο 90Hp σε 120Hp ???