-
Εχω βρει ενα πολυ ωραιο μεταχειρισμενο corsaκι. Μοντελο 98, 35000 χλμ, a/c, Η/Π, Υ/Τ. Ποσο νομιζετε οτι μπορει να αξιζει (σε euro)? Αλλοι λενε κατω απο 6000, αλλοι πανω! Για help, μην μας πιασουν τον κ........
-
Εχω βρει ενα πολυ ωραιο μεταχειρισμενο corsaκι. Μοντελο 98, 35000 χλμ, a/c, Η/Π, Υ/Τ. Ποσο νομιζετε οτι μπορει να αξιζει (σε euro)? Αλλοι λενε κατω απο 6000, αλλοι πανω! Για help, μην μας πιασουν τον κ........
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εχω βρει ενα πολυ ωραιο μεταχειρισμενο corsaκι. Μοντελο 98, 35000 χλμ, a/c, Η/Π, Υ/Τ. Ποσο νομιζετε οτι μπορει να αξιζει (σε euro)? Αλλοι λενε κατω απο 6000, αλλοι πανω! Για help, μην μας πιασουν τον κ........Posa kybika omos einai???
-
1.4
-
να πούμε ένα 5500 να μαστε μέσα?
-
Τυχαια???
-
ειναι και η κατασταση του αμαξιου που παιζει ρολο...βεβαια αμα πας σε μαντρα αυτοματα υπολογιζεις ενα ποσο παρακατω απο τη τιμη που θες εσυ...νομιζω οτι καπου εκει θα κυμανθει η τιμη και μη ξεχνας οτι εχει ηδη γινει φεις λιφτ στο πιο καινουριο μοντελο.
Ενδεικτικη τιμη opel corsa