-
Δεν ξερω αν κανω καλα που ξεκινω ενα τετοιο θεμα εδω αλλα θα ηθελα πολυ να ακουσω τις αποψεις των υπολοιπων παιδιων.
Mενω στην Ραφηνα αλλα δυστυχως για μενα εργαζομαι στην Αθηνα!Εχω ενα Saxo Vts και ενα Rallye 8v.
Το προβλημα για μενα ξεκινα απο την Μαραθωνος που την καταντησαν ενα απιστευτο νταμαρι!
Καθημερινο σπασιμο για τα δυσμοιρα τα αμαξακια μου τα οποια βεβαια 'φορουν' αρκετων εκατονταδων ευρω αναρτησεις!
Σε συζητησεις που ειχα με εργατες που απασχολουνται στα εργοταξια μου αναφεραν οτι με τους ρυθμους που παει το εργο χλωμο να τελειωσει εγκαιρα!
Και βεβαια για να επισπευτει θα γινει με την γνωστη τακτικη των 'εργολαβων' ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΕ!
Καταλαβαινετε δηλ τι εχει να γινει οταν περασουν μερικα φορτηγα!
Πιστευω οτι αφορα αρκετο κοσμο...θα ηθελα πολυ να ακουσω αποψεις γιατι εχω αγανακτησει πια.. -
Δεν ξερω αν κανω καλα που ξεκινω ενα τετοιο θεμα εδω αλλα θα ηθελα πολυ να ακουσω τις αποψεις των υπολοιπων παιδιων.
Mενω στην Ραφηνα αλλα δυστυχως για μενα εργαζομαι στην Αθηνα!Εχω ενα Saxo Vts και ενα Rallye 8v.
Το προβλημα για μενα ξεκινα απο την Μαραθωνος που την καταντησαν ενα απιστευτο νταμαρι!
Καθημερινο σπασιμο για τα δυσμοιρα τα αμαξακια μου τα οποια βεβαια 'φορουν' αρκετων εκατονταδων ευρω αναρτησεις!
Σε συζητησεις που ειχα με εργατες που απασχολουνται στα εργοταξια μου αναφεραν οτι με τους ρυθμους που παει το εργο χλωμο να τελειωσει εγκαιρα!
Και βεβαια για να επισπευτει θα γινει με την γνωστη τακτικη των 'εργολαβων' ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΕ!
Πιστευω οτι αφορα αρκετο κοσμο...θα ηθελα πολυ να ακουσω αποψεις γιατι εχω αγανακτησει πια.. -
Η κατάσταση είναι τραγική!
Δεν περιγράφεται...Δεν περνάω από εκεί τόσο συχνά όσο εσύ αλλά σίγουρα 1-2 φορές την εβδομάδα...
-Απίστευτες και πάρα πολλές λακούβες που πραγματικά σπας το αυτοκίνητο σου...
-Ο δρόμος χωράει με το ζόρι 2 αυτοκίνητα που σημαίνει ότι αν ένας κόπανος πηγαίνει με 40 επειδή φοβάται τότε θα φτάσεις στην Ν.Μάκρη με 40 και εσύ εκτός αν θες ένα καλοκαιρινό ταξίδι στον Α.Πέτρο
-Κάθε εβδομάδα η πορεία του δρόμου αλλάζει...Ποτέ δεν ξέρεις από πού πρέπει να πας με αποκορύφωμα την ειδική διαδρομή που είχαν φτιάξε πιο παλιά μετά τον Γέρακα...Τώρα μάλιστα έχουν φτιάξει και σε μερικά σημεία 2 λωρίδες και όλοι οι βλάκες πατάνε σαν τρελοί για να στριμωχτούνε μετά από 50 μέτρα που γίνεται 1 λωρίδα...
Μιλάμε για χάος πραγματικό για το οποίο μπορούμε να μιλάμε για ώρες λόγω των πολλών χιλιομέτρων !!!!
Το σίγουρο είναι ότι όποτε...γίνει και τελειώσει θα έχουμε ένα δρόμο πιο ασφαλή γιατί παλιά ήταν ... άσε...
Πληροφοριακά ... και από έγκυρη πηγή ... σε ένα κομμάτι η Μαραθώνος έχει τελειώσει...!!
Ο Μηχανικός του δήμου απολύθηκε....... -
Σάββα, πρόσεξε τι λες!!!
Πριν από μια εβδομάδα πέρασα τη Λ. Μαραθώνος και ανάμεσα από Ν.Μάκρη και Ραφήνα, δεν κοίταζα κάτω, στην άσφαλτο, και απογειώθηκα! Είχε ρε παιδιά ένα σαμάρι ειδικά για την πλάτη των εργολάβων, γιατί είναι πολύ μεγάλα γαϊδούρια! Κάποιος με χαμηλωμένο ή και χαμηλότερο αυτοκίνητο θα είχε βρει σίγουρα! Βάζουν ένα σωρό άσχετες ταμπέλες καταστρατηγόντας τη σήμανση του ΚΟΚ & μία ταμπέλα για σαμαράκια πριν από εκείνο το σημείο δεν είχαν!
Το ωραίο είναι εκέι που ξύνουν την παλιά άσφαλτο, στρώνουν την καινούργια και αυτή χαλάει σε ένα 6-μηνο (Βλ. Λ.Δεκελείας Ν.Φιλαδέλφεια, Λ. που ενώνει τη Ν. Μάκρη με το Διόνυσο μετά το 'Πανόραμα' προς το Γερμανικό Νεκροταφείο, και σε πολλές άλλες περιοχές)! Είχε έρθει ο ξάδερφός μου από τη Γερμανία και μου έλεγε συνέχεια πρόσεχε-πρόσεχε-πρόσεχε...τα είδε όλα με τις λακούβες που έχουμε! Ξέρετε βέβαια ποιος φταίει για όλα αυτά! Εμείς και κανένας άλλος! Αλλά και δικαστικά να κινηθείς άκρη στη Μπανανία δεν θα βγάλεις! Οπότε στην επόμενη βόλτα θα φάω πάλι νωχελικά όλες τις λακούβες και τα σαμαράκια χωρίς να πω τίποτα! Και ύστερα λέμε γιατί τρίζουν τα αυτοκινητά μας! Πότε θα τραβήξουν το αυτί κάποιου και θα του πούνε τι είναι αυτό εδώ που έκανες? Φτιάξτο πάλι με δικά σου έξοδα! Άντε να δούμε..... -
Σάββα, πρόσεξε τι λες!!!
Προσεχω προσεχω!
Δυστυχως τις λακκουβες που πεταγονται μπροστα δεν προσεχω!Το σημειο που λες φιλος μου με Rallye 16v πηρε ταριστερο αμορτισερ στο χερι!Εαν δεν το ξερεις τον δρομο με 40 και πολλα ειναι να πας ειδαλλως η ζημια στο αμαξακι σου ειναι δεδομενη!
Και μια απορια ρε γμτ
γιατι δεν το φτιαχνουνε κομματια κομματια κι εχουν χαλασει ταυτοχρονα ολη την λεωφορο κανοντας την ιδιαιτερα επικινδυνη??Γ**ω την τσαπατσουλια μας...
-
γιατι σε ενα απο τα 2 δε βαζεις μια χωματινη αναρτηση???
εγω το εχω σκεφτει πολλες φορες
η στην τελικη αφου και τα 2 που εχεις παρομοια ειναι ( το saxo ειναι αντιγραφη του rallye ) πουλα το ενα και παρε ενα τζιπακι
-
Το ωραιο ειναι οτι μετα τους Ολυμπιακους,η ΕΥΔΑΠ θα την ξανασκαψει την Μαραθωνος.
-
Άλλος πάλι τώρα!
Τι θες να πεις, ότι μετά την ασφαλτόστρωση οι ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, Φυσ Αέριο, Αποχέτευση, κλπ θα ξηλώνουν τον δρόμο και μάλιστα ο καθένας ξεχωριστά;;;; Ε, δε σε πιστεύω με τίποτα!!!!! Βρεγμένη σανίδα θέλουνε όλοι! Ε αφού γίνεται που γίνεται ο δρόμος, βάλτα όλα ότι χρειάζεται, ακόμη και για τα σπίτια και μαγαζιά που θα γίνουν μετά από χρόνια! Ο Ν.Ξυλούρης είχε ένα αντιπροσωπευτικότατο τραγούδι γι'αυτή την κατάσταση που σε κάποιο σημείο λέει: '....Ράβε ξήλωνε, ράβε ξήλωνε, δουλειά να μη μας λείπει....'!Καλημέρα
-
η στην τελικη αφου και τα 2 που εχεις παρομοια ειναι ( το saxo ειναι αντιγραφη του rallye)πουλα το ενα και παρε ενα τζιπακι
Nα πουλησω τα Γαλλακια για τους μαπες????
Noway απλα στην επομενη ζημια που θα παθω,τροχαια και κρατικη αποζημιωση! -
α δε σας ειπα
οποιον δρομο βλεπετε να ασφαλτοστρωνεται χαρειτε τον οσο προλαβαινετεΔΕΗ και ΟΤΕ απ οσο ξερω ειναι υποχρεωμενοι πια να περασουν ολα τα καλωδια τους υπογειως
-
Ο χρήστης nik16v έγραψε:
Άλλος πάλι τώρα!
Τι θες να πεις, ότι μετά την ασφαλτόστρωση οι ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, Φυσ Αέριο, Αποχέτευση, κλπ θα ξηλώνουν τον δρόμο και μάλιστα ο καθένας ξεχωριστά;;;; Ε, δε σε πιστεύω με τίποτα!!!!! Βρεγμένη σανίδα θέλουνε όλοι!Αυτά είναι καθημερινή πραγματικότητα! Και δε θέλουν βρεγμένη σανίδα, αλλά μάλλον τη μέθοδο του πρίγκηπος Βλαντ Ντράκουλα (ανασκολοπισμό δηλαδή)...
-
Μα τι λέτε βρε παιδιά, πήρε ο μεγαλοεργολάβος τα πολλά να φτιάξει το δρόμο, να μην σκάψουμε μετά για να γλείψουν κανένα κοκαλάκι και οι μικροί??
Κλέφτες να γίνουν δηλαδή???
Δεν έχετε καθόλου κοινωνική ευαισθησία???
Το περίεργο βέβαια είναι ότι ενώ σκάβουν πάνω σε παλιό μπάλωμα, αναρωτιούνται πως έγινε και έσπασαν σωλήνες του νερού πριν προλάβουν να στρώσουν τα καλώδια!!!! Αλλά πάντα υπάρχει η λύση να σκάψουν στην απέναντι πλευρά ώστε ο δρόμος να έχει συμμετρία με τα μπαλώματα να είναι αντικριστά!!!
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από την πλατεία Συντάγματος (δεν είμαι σίγουρος, αν κάνω λάθος διορθώστε με) για την οποία ξοδεύτηκαν δισεκατομμύρια για να φτιαχτεί όταν γνώριζαν ότι σε λίγους μήνες θα ξεκινούσαν τα έργα για το μετρό και θα ξανά σκαβόταν!!! -
Το αστείο είναι ότι σε πολλά σημεία θα είναι σε διαφορετικά επίπεδα οι 2 λωρίδες!!!!
-
Χθες πέρασα κι εγώ από εκείνα τα μέρη πηγαίνοντας να δροσιστώ στο Σχοινιά. Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν τα έργα μπροστά στην παραλία του Σχοινιά, όπου είναι το 'Καράβι', το 'Cafe del Mare' κλπ (δεν τα γνωρίζω πολύ καλά μια και δε συχνάζω προς τα εκεί) - στο σημείο που ο κάθετος δρόμος που οδηγεί στην παραλία ενώνεται με το δρόμο που περνάει μπροστά από αυτή υπάρχει στροφή για την κατασκευή της οποίας έχει δημιουργηθεί ένα βουναλάκι από χαλίκι και χώμα (ώστε η στροφή να έρθει στο σωστό ύψος) το οποίο στο επάνω μέρος του έχει ασφαλτοστρωθεί. Το τι υπάρχει κάτω από την ασφαλτόστρωση για να κρατάει το δρόμο στη θέση του μου είναι άγνωστο, αλλά αν το δείτε θα σας δώσει την εντύπωση ότι με μια γερή βροχή το τεχνητό βουναλάκι, ο 'δρόμος' και ό,τι υπάρχει επάνω σε αυτά θα έρθει κάτω... Αν το έχει προσέξει κι άλλος ας με διαψεύσει, παρακαλώ!
ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Problems!