-
καλισπερα σε ολους ειμαι ενας νεος και θελω να αγορασω αυτοκινιτο μεχρι το πολυ 16500 ευρω(μαζι με πινακιδες και λοιπα,δηλαδη με τα κλειδια στο χερι)ειχα στο νου μου ν ααγορασω το mg-zr105 που ειναι παρα πολυ καλο κατα τι γνωμη μου.παρολα αυτα το αυτοκινιτο αυτο δεν το εχω δει ποτε να κυκλοφορει στουσ δρομους.πηγα σε αρκετες αντιπροσωπειες στην αθηνα αλλα αυτες ειχαν κλεισει.ξερω οτι εκλεισε η εταιρεια βιαμαξ που ηταν αντιπροσωπος στην ελλαδα.τωρα τι γινεται ακουσα οτι η εταιρεια δεν παει καθολου καλα στην ελλαδα,οτι κλεινουν οι αντιπροσωπειες και μαλλον θα κλεισει!!!!εχει ακουσει κανενας κατι γιατι περπατω στα τυφλα και δεν ξερω τι να κανω.ειναι μεγαλο ρισκο να αγορασεις αμαξι και να κλεισει η εταιρεια γιατι σερβις και ανταλλακτικα πουθενα μετα......τι γνωμη εχετε αντι για το mg να παρω το polo 1,4 (100ps)trendeline με ολα τα κομφορ????help!!!!!
-
καλισπερα σε ολους ειμαι ενας νεος και θελω να αγορασω αυτοκινιτο μεχρι το πολυ 16500 ευρω(μαζι με πινακιδες και λοιπα,δηλαδη με τα κλειδια στο χερι)ειχα στο νου μου ν ααγορασω το mg-zr105 που ειναι παρα πολυ καλο κατα τι γνωμη μου.παρολα αυτα το αυτοκινιτο αυτο δεν το εχω δει ποτε να κυκλοφορει στουσ δρομους.πηγα σε αρκετες αντιπροσωπειες στην αθηνα αλλα αυτες ειχαν κλεισει.ξερω οτι εκλεισε η εταιρεια βιαμαξ που ηταν αντιπροσωπος στην ελλαδα.τωρα τι γινεται ακουσα οτι η εταιρεια δεν παει καθολου καλα στην ελλαδα,οτι κλεινουν οι αντιπροσωπειες και μαλλον θα κλεισει!!!!εχει ακουσει κανενας κατι γιατι περπατω στα τυφλα και δεν ξερω τι να κανω.ειναι μεγαλο ρισκο να αγορασεις αμαξι και να κλεισει η εταιρεια γιατι σερβις και ανταλλακτικα πουθενα μετα......τι γνωμη εχετε αντι για το mg να παρω το polo 1,4 (100ps)trendeline με ολα τα κομφορ????help!!!!!
-
-
Κατα την γνωμη μου μεινε μακρυα.!!!!!!
Ενα φιλαρακι μου που το πειρε του εχει παρουσιασει διαφορα προβληματακια επιεικος απαραδεκτα κατα την γνωμη μου.
Βεβαια δεν εχω αλλες εμπειριες σε αυτο το αμαξι και υπαρχει παντα
η πιθανοτητα να 'επεσε στην περιπτωση'.
Υπαρχουν πολυ καλυτερα μοντελα σε αυτη την κατηγορια
(εως 16500Euros).
Οπως σωστα ανεφερες το
POLO 1.4 και ενδεικτικα θα αναφερω το
IBIZA 1.4
το
FABIA 1.4
κτλ.
Αυτο που αναφερεις για τις αντιπροσωπιες που κλεινουν δεν το εχω
ακουσει αλλα αν ισχυει ειναι αλλος ενας αρνητικος λογος. -
-
Η αντιπροσωπεία έχει αλλάξει δυο φορές από τον καιρό της Βιαμάξ. Τώρα είναι η Sportscar, που φέρνει και τα Porsche.
-
Το site τους υπάρχει κι απ' ότι φαίνεται και το δίκτυο είναι εκτενές:
http://www.mg-rover.gr/ -
Είναι αλήθεια ότι οι πωλήσεις δεν πήγαιναν καλά διεθνώς, γι' αυτό και η BMW έφυγε από τη μέση. Τα μόνα πραγματικά καινούργια μοντέλα της εταιρίας είναι το Rover 75 / MG ZT και το MG TF.
-
Τώρα το ίδιο το MG ZR μου αρέσει κι εμένα, αν και ουσιαστικά είναι είναι ένα Rover 25 'φτιαγμένο' από το εργοστάσιο.
-
[b]τι γινεται με την mg-rover?????[/b]