-
ΠΡΙΝ 2,3 ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ SAXO.......ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΑΡΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΘΩ(ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!) ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΣΗ.ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕ ΤΟ 99....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ!!Α!ΕΠΙΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ?
-
ΠΡΙΝ 2,3 ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ SAXO.......ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΑΡΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΘΩ(ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!) ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΣΗ.ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕ ΤΟ 99....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ!!Α!ΕΠΙΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ?
-
-
Το 2001 ο πατέρας μου παράγγειλε την Χsara,από τον αντιπρόσωπο της Λαμίας λόγω καλύτερης τιμής στην ανταλλαγή που μας έκανε ).
Στην έκθεση που είχε με τα μεταχειρισμένα βλέπω 3-4 Saxo που στο πλάι(στην πόρτα)έγραφαν 1.0! Ρωτώντας περί τίνος πρόκειται μου απάντησε ο υπεύθυνος πως τους τα έχουν φορτώσει(υποχρεώσει) να τα πάρουν και να τα πουλήσουν απ'την επίσημη αντιπροσωπεία(Συγγελίδης).
Τα saxουδάκια ήταν εταιρικά αυτ/τα και χρησιμοποιούνταν από υπαλλήλους μάλλον της citroen hellas(για αυτό είχε κάνει ειδική παραγγελία ο Συγγελίδης......για το προσωπικό του!)
για να καταλάβω το αυτοκίνητο είναι μοντ.'99 μεταχειρισμένο?
αν ναι ζητήστε κάνα χρόνο εγγύηση!!!! -
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Τα saxουδάκια ήταν εταιρικά αυτ/τα και χρησιμοποιούνταν από υπαλλήλους μάλλον της citroen hellas(για αυτό είχε κάνει ειδική παραγγελία ο Συγγελίδης......για το προσωπικό του!)
Αντώνη, κάτι φίλοι δουλεύανε παλιά στο Συγγελίδη και είχαν να το λένε πόσο 'άρχοντας' ήταν ο γέρος!!!! (και ειδικά η γυναίκα του...)
-
Δεν σε πολυπιάνω λέγοντας για άρχοντας κ.λπ.
Πάντως ο πατέρας κολλητού μου έχει πάρει σύνταξη από τον Συγγελίδη και είχε να λέει μόνο καλά λόγια γι'αυτόν.Ξέρεις μετά ήρθαν τα παιδιά του στην επιχείρηση με κάπως διαφορετική φιλοσοφία απ'τους παλιότερους αλλά τα θετικά σχόλια παρέμειναν
...μήπως ξεφύγαμε λιγάκι.....λέω'γω
Α ξέχασα να το γράψω και πριν ,μήπως πρέπει να μεταφερθεί στο 'Περί αυτοκίνησης' το θέμα???
-
Φίλε mpizeli, έχω και εγώ στην κατοχή μου ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο, Saxo 1.0i του 99 και μπορώ να πώ πώς είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Έχω κάνει γύρω στα 30.000 χλμ (+ 45.000 που είχε ήδη πάνω όταν το πήρα) και δέν μου έχει παρουσιάσει προβλήματα. Να σκέφτείς ότι μόνο λάδια του αλλάζω. Χθές συγκεκριμένα άλλαξα και τα λάστιχα του και του έβαλα πιο φαρδυά, από 155/70 R13 σε 165/65 R13 και κέρδισα σε σταθέρότητα (έχασα σε τελική ταχύτητα και επιτάγχυνση όμως). Γενικά το θεωρώ πολύ καλή αγορά, και ας φωνάζει ο κολλητός ότι δεν έχει χερούλι πάνω απο τις πόρτες ...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ SAXO!!